2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Üç aydır hem emziriyorum hem sağıyorum ama artış yok, bi üç ay daha sıkayım dişimi ne alırsa kardır diyorum

Çok şaşırdım öyle çıkmasına premium care beş yıldızlı paketi var sanırım paket yenilenmiş bir de prima yenidoğan var ama premium care yazmıyor

Benim de 13 temmuz canım :)

Bunlar da spiralle ilgili

Eklentiler

• 09ECE41E-C496-4D55-8839-C755335CF37E.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 42
  • EFFC7762-1A20-4685-9E24-F2EE60E9BC99.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 0E9D40DD-1F7C-4A36-81DA-036EE1929ECC.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 47
Günaydın kızlar ,süt pompası kullananlar bakabilir misiniz pompanın başlığının göğsün girdiği yerin çapı ne kadar, üzerinde yazıyor olmalı, özellikle lansinoh 'u merak ediyorum
Baktım ama göremedim bir şey. Geçen instagramda bunla ilgili bir yazı okumuştum. Çapının farklı olabileceğini bilmiyordum benim küçük geliyor mesela sipariş vereceğim diğerinden ama kılavuzu bulup kaç numara olduğunu öğrenemedim bir

Bebekten bebeğe değişir ama benimki 530-600 arası içiyor toplam.

Kızlar oğlumun iki elini tutup avuclarini yukarıdan aşağı yanaklarima sürerek "annnnne ciciiiiiii" yapıyorum kahkahalara boguluyo
Ben de gaz masaji yaparken filan hep sarki söylüyorum aglamasin diye. Ali Baba nin ciftligi favorimiz.En sevdigimiz hayvan inek
Ben mö diye diye alisti .daha inekleri var derken gülüyor .Bazen ben mö derken o da öö oo arasi bir sesle eslik ediyor .Cok şapşikler yaa

Misafirlerim gitti.
Cok guzel zaman gecirdik.Kizlardan biri hem gazını cikardi hem uyuttu .Yarim saat de olsa dinlendi oglusum. Bana da buyuk moral oldu. Darisi persembe gunki misafirime. O yalniz olcak daha kolay olur agirlamak .
Gözün aydın cnm sevindm güzel vakit geçirmenize. Benmde gelenim gidenm eksik olmuyor sağolsunlar. Okadar ki günde 2 farklı misafir grubu ağırladığım oldu. İyi ki doğum öncesi hazırlık yapmşm dolaba çok işimi gördü. Cumartesi mesai arkadaşlarım gelecek baya kalabalık bir grup 15-20 kişi olacağız birde çocukları olanlar olacak. İnşallah onuda keyifli atlarırz diye beklyrm. Bugün aradılar sakın sen bişey yapma biz getireceğiz dediler olmaz dedim olur olur dediler.. bende perşembe temzlik için bayan alacağım en son büyük temzlk doğumdan önceydi halı perde cam kapı heryer geçilecek. Aklıma takılıyor oğlumla evde olsak olmaz gitsem olmaz ne yapsam ogün bilemedim..temizlik için bayan alanlar bi akıl verin lütfen

Sagol canim .Darisi basina.Sen de kolaylikla atlatirsin insallah.Sukur biseyler yapabildim bugun.Ama her zaman mumkun olmuyor.Bir kac kez sehir dışından misafirim geldi.Kendin pisir kendin ye gibi oldu.Akran olunca sorun olmuyor da akraba grubu hizmet bekliyor.En cok onlar yoruyor zaten .Az once kizlar da elleri dolu dolu gelmisler .Ama akraba gelince kalkip kendi çayını bile dokmuyor.
Bence bebegi bırakabileceğin guvenilir yakin bie yer var ise o gun oraya git.Arada eve gidip kontrol et .Bebisi uyutur hemen donersin.Aklin evde de kalmaz bebekte de .
Evde durma aman .Hem toz hem kullanilacak kimyasalları bebegin solumasin .

Primanin musteri hizmetlerini arayip soyle bence ilgilenmeleri lazim hic ucuz bir sey degil cunku

Kızlar oğlum yatağımda ortamıza yatırınca hemen uyuyor kendisi. Bana doğru yan dönüp dilini emmeye başlıyor uyuyup kalıyor. Kendi yatağında bunu yapmıyor ama. Ya da ben denemedim sabredip uyutmayı belki uyur. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri? Kendi kendine uyutmasını beceren var mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…