- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.641
Üç aydır hem emziriyorum hem sağıyorum ama artış yok, bi üç ay daha sıkayım dişimi ne alırsa kardır diyorumMantıken emdikçe artarsa sağınca da artması lazım aslında. Her ne kadar bebeğin emmesiyle sağma farklı işlemde olsa memeler boşalıyor sonuçta . Ama bende de durum aynı kızım emiyor günde 5-6 kezde sağıyorum süt azalıyor
Çok şaşırdım öyle çıkmasına premium care beş yıldızlı paketi var sanırım paket yenilenmiş bir de prima yenidoğan var ama premium care yazmıyorKızlar aldığım prima bebek bezi hatalı çıktı. yan bantları var ya cırt cırt kısımları sol taraf hep kopuk paketin içinden parça parça çıkıyor. Ne yapsam acaba az da değil 104lü paketten almıştımbirde premium care de iki çeşit mi var ön yüz iki farklı model var içerik olarak bir farkı var mı ki
Benim de 13 temmuz canım :)Ya o zamanlar öyleydi geç doğurdum ben baya 41+2 de suyum geldi. 13 temmuz doğumlu kızım. Ama doğdu yani :))) yapmadığım şey kalmamıştı doğsun diye hiç biri de ise yaramadi.. ben de anca anca fırsat bulup da girip okuyabiliyor um yazdiklarinizi
Goon da da varmış canımben islaklik gostergesiz kullanamam sanirim, o da premium care harici molfix ve sleepy de var demisti buradaki arkadaslar. Aslinda kucuk bir paket alip denemek lazim
Baktım ama göremedim bir şey. Geçen instagramda bunla ilgili bir yazı okumuştum. Çapının farklı olabileceğini bilmiyordum benim küçük geliyor mesela sipariş vereceğim diğerinden ama kılavuzu bulup kaç numara olduğunu öğrenemedim birGünaydın kızlar ,süt pompası kullananlar bakabilir misiniz pompanın başlığının göğsün girdiği yerin çapı ne kadar, üzerinde yazıyor olmalı, özellikle lansinoh 'u merak ediyorum
Aynı mantıkla ilerliyorum artık bende azda olsa içsin faydalansın gittiği yere kadarÜç aydır hem emziriyorum hem sağıyorum ama artış yok, bi üç ay daha sıkayım dişimi ne alırsa kardır diyorum
Bebekten bebeğe değişir ama benimki 530-600 arası içiyor toplam.Kızlar bebeklerini 1öğünde kaç cc içiyor, veya toplam günde kaç cc içiyor süt veya mamalarını. Benim ki iyice cozuttu, hiç vermesen açım diye ağlamak. Günde zorla 500cc yi zor buluyoruz, ayın 5inde 3ay dolacak
Fabrika hatası heralde prima müşteri hizmetlerini arayacağım ne dicekler bakalım.Çok şaşırdım öyle çıkmasına premium care beş yıldızlı paketi var sanırım paket yenilenmiş bir de prima yenidoğan var ama premium care yazmıyor
Rabbm dermansız dert vermesin moralini yuksek tut Allah o süreçte sabır ve kolaylık versin size.Tedavisi var çok şükür inş geç kalmamışızdır ama uzun bi süreç
Ben de gaz masaji yaparken filan hep sarki söylüyorum aglamasin diye. Ali Baba nin ciftligi favorimiz.En sevdigimiz hayvan inekKızlar oğlumun iki elini tutup avuclarini yukarıdan aşağı yanaklarima sürerek "annnnne ciciiiiiii" yapıyorum kahkahalara boguluyo
Gözün aydın cnm sevindm güzel vakit geçirmenize. Benmde gelenim gidenm eksik olmuyor sağolsunlar. Okadar ki günde 2 farklı misafir grubu ağırladığım oldu. İyi ki doğum öncesi hazırlık yapmşm dolaba çok işimi gördü. Cumartesi mesai arkadaşlarım gelecek baya kalabalık bir grup 15-20 kişi olacağız birde çocukları olanlar olacak. İnşallah onuda keyifli atlarırz diye beklyrm. Bugün aradılar sakın sen bişey yapma biz getireceğiz dediler olmaz dedim olur olur dediler.. bende perşembe temzlik için bayan alacağım en son büyük temzlk doğumdan önceydi halı perde cam kapı heryer geçilecek. Aklıma takılıyor oğlumla evde olsak olmaz gitsem olmaz ne yapsam ogün bilemedim..temizlik için bayan alanlar bi akıl verin lütfenMisafirlerim gitti.
Cok guzel zaman gecirdik.Kizlardan biri hem gazını cikardi hem uyuttu .Yarim saat de olsa dinlendi oglusum. Bana da buyuk moral oldu. Darisi persembe gunki misafirime. O yalniz olcak daha kolay olur agirlamak .
Cnm peki bebeğin ne kadarlık, bu rakamı emzirdin ten sonra mı içiyor, kilo alımı nasıl?Bebekten bebeğe değişir ama benimki 530-600 arası içiyor toplam.
Sagol canim .Darisi basina.Sen de kolaylikla atlatirsin insallah.Sukur biseyler yapabildim bugun.Ama her zaman mumkun olmuyor.Bir kac kez sehir dışından misafirim geldi.Kendin pisir kendin ye gibi oldu.Akran olunca sorun olmuyor da akraba grubu hizmet bekliyor.En cok onlar yoruyor zaten .Az once kizlar da elleri dolu dolu gelmisler .Ama akraba gelince kalkip kendi çayını bile dokmuyor.Gözün aydın cnm sevindm güzel vakit geçirmenize. Benmde gelenim gidenm eksik olmuyor sağolsunlar. Okadar ki günde 2 farklı misafir grubu ağırladığım oldu. İyi ki doğum öncesi hazırlık yapmşm dolaba çok işimi gördü. Cumartesi mesai arkadaşlarım gelecek baya kalabalık bir grup 15-20 kişi olacağız birde çocukları olanlar olacak. İnşallah onuda keyifli atlarırz diye beklyrm. Bugün aradılar sakın sen bişey yapma biz getireceğiz dediler olmaz dedim olur olur dediler.. bende perşembe temzlik için bayan alacağım en son büyük temzlk doğumdan önceydi halı perde cam kapı heryer geçilecek. Aklıma takılıyor oğlumla evde olsak olmaz gitsem olmaz ne yapsam ogün bilemedim..temizlik için bayan alanlar bi akıl verin lütfen
Primanin musteri hizmetlerini arayip soyle bence ilgilenmeleri lazim hic ucuz bir sey degil cunkuKızlar aldığım prima bebek bezi hatalı çıktı. yan bantları var ya cırt cırt kısımları sol taraf hep kopuk paketin içinden parça parça çıkıyor. Ne yapsam acaba az da değil 104lü paketten almıştımbirde premium care de iki çeşit mi var ön yüz iki farklı model var içerik olarak bir farkı var mı ki
Gerçekten mi :)) 13. Cuma :)))Benim de 13 temmuz canım :)
Allah razı olsun inşRabbm dermansız dert vermesin moralini yuksek tut Allah o süreçte sabır ve kolaylık versin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?