2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çöl kötüyüm oğlumda böbrek reflüsü çıktı böbrek yetmezliğime kadar gidebilen bi rahatsızlıkmış oğlum için dualarınızı bekliyorum

oinone27 Canım sen neden tüm vücuda ultrasona soktun bebisi yani dr. Neden istedi acaba bizimde yaptırmamız gerekir mi diye soruyorum.

Verdigi sprey serum fizyolojik miydi?Bebegimde de hirilti var, serum fiz. sıkıyorum ancak geçmedi.
Sf bende kullanıyordum 5ml bebsi adında. Ama o ağlatmaktan baska bi işe yaramıyodu. Acilde hemşire tuzlu suyla yıkadı burnunu baska bişy yapma bugun dedi. Rhinfant adında sprey yazmş dr. Günde 1 yazmış ama ben 2 kere sıkıyorum. Acile gitmeden önceki gece horlamıştı resmen

Kızlar çöl kötüyüm oğlumda böbrek reflüsü çıktı böbrek yetmezliğime kadar gidebilen bi rahatsızlıkmış oğlum için dualarınızı bekliyorum
Allahım şifasını versin yavrunun canım Allaha emanet olsun rahatsızlığı ilerlemesin inşallah bi tedavisi yok muymuş ?

Geçmiş olsun benim kuzenimin çocuğunda vardı fakat birkaç yıl içinde tamamen düzeldi moralini bozma. Onlar en kötüsünü söylemek zorunda

Korunma yöntemi olarak iğne yaptırmayı düşünen vardı galiba şu açıklamalara denk geldim de paylaşıyım dedim

Eklentiler

• 2FC97581-7EC4-43B4-A24B-B0FE1612D98A.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 42
  • D65E4ECF-AEB6-43F4-B322-D74325EB2BD6.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 4F896BC0-7EBF-4ECE-B626-857A5147CEA8.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar aldığım prima bebek bezi hatalı çıktı. yan bantları var ya cırt cırt kısımları sol taraf hep kopuk paketin içinden parça parça çıkıyor. Ne yapsam acaba az da değil 104lü paketten almıştım birde premium care de iki çeşit mi var ön yüz iki farklı model var içerik olarak bir farkı var mı ki

Mantıken emdikçe artarsa sağınca da artması lazım aslında. Her ne kadar bebeğin emmesiyle sağma farklı işlemde olsa memeler boşalıyor sonuçta . Ama bende de durum aynı kızım emiyor günde 5-6 kezde sağıyorum süt azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…