- 8 Kasım 2017
- 54
- 71
- 8
- 46
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.661
Rabbim şafi ismiyle şifalar versin İnşaAllahKızlar çöl kötüyüm oğlumda böbrek reflüsü çıktı böbrek yetmezliğime kadar gidebilen bi rahatsızlıkmış oğlum için dualarınızı bekliyorum
Fabrika hatası heralde prima müşteri hizmetlerini arayacağım ne dicekler bakalım.
Birkaç kere becerdim ama hala tam alisabilmis değil. Kendi odasında yatağında mamasını içtikten sonra ağzında emzikle yatiriyorum. Bazen biraz sallıyorum bazen hic. Elleriyle oynaya oynaya uyuyor. Bizimki de dil ve alt dudak emmeye başladı. Dün gece yarısı da baş parmağını emerken yakaladım emzik düşmüş onu koymuş yerineKızlar oğlum yatağımda ortamıza yatırınca hemen uyuyor kendisi. Bana doğru yan dönüp dilini emmeye başlıyor uyuyup kalıyor. Kendi yatağında bunu yapmıyor ama. Ya da ben denemedim sabredip uyutmayı belki uyur. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri? Kendi kendine uyutmasını beceren var mu?
Aldigin yere defolu çıktigini soyleyebilirsin.Kızlar aldığım prima bebek bezi hatalı çıktı. yan bantları var ya cırt cırt kısımları sol taraf hep kopuk paketin içinden parça parça çıkıyor. Ne yapsam acaba az da değil 104lü paketten almıştımbirde premium care de iki çeşit mi var ön yüz iki farklı model var içerik olarak bir farkı var mı ki
Bizimki sadece gunduz 3 kez besiginde yatti .Onda da 2 kez sallayarak uyutabildim .Besik derin koyarken milyon kere uyaniyor .Zaten problemliyiz.Aksam ben direk bizim yataga yatiriyorum .Artik emzirmeye de kalkmiyorum yatarak emziriyorum. O emerken sekerleme yapip sonra gaz ve masaj icin kalkıyorum. Aslında gazi olmasa guzel uyuyacak gibi.Sarilinca sakinleşiyor.Ne kadar temas edersek o kadar kolay oluyor .Benden baska yaninda yatıran var mi diye merak ediyordum sen varmışsın.Kızlar oğlum yatağımda ortamıza yatırınca hemen uyuyor kendisi. Bana doğru yan dönüp dilini emmeye başlıyor uyuyup kalıyor. Kendi yatağında bunu yapmıyor ama. Ya da ben denemedim sabredip uyutmayı belki uyur. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri? Kendi kendine uyutmasını beceren var mu?
Duzelince bu tecrubenden faydalancam.Kızlar defalarca tecrübe ettim artık eminim sizle de paylasayim. Çocuğu erken uyutunca sabah geç kalkıyor. Gec uyuyunca da sabahın nurunda ayağa dikiyor beni. Erken uyutmaya korkmayın.
Sagim yaptığın icin mi anladın bunu yoksa gogus dolgunluguna gore mi konuşuyorsun canim ?Emziren anneler, belki siz bilirsiniz. Doğumdan sonraki ilk haftalardaki sut miktarina hic gelemiyorum. Sonraki haftalarda azaldi ve tekrar arttiramiyorum. Neden böyle olur? Sizde boyle bir durum yaşadınız mı? Ve süt hiç dolmuyor
İkisi de aslinda. Hem sağim yaptigimda cok daha fazla cikiyordu. Hemde doldugunu da hissediyordum. Şimdi gece bebegim emmese bile dolmuyor. Ve emmekte isteksiz oluyor.Bizimki sadece gunduz 3 kez besiginde yatti .Onda da 2 kez sallayarak uyutabildim .Besik derin koyarken milyon kere uyaniyor .Zaten problemliyiz.Aksam ben direk bizim yataga yatiriyorum .Artik emzirmeye de kalkmiyorum yatarak emziriyorum. O emerken sekerleme yapip sonra gaz ve masaj icin kalkıyorum. Aslında gazi olmasa guzel uyuyacak gibi.Sarilinca sakinleşiyor.Ne kadar temas edersek o kadar kolay oluyor .Benden baska yaninda yatıran var mi diye merak ediyordum sen varmışsın.
Duzelince bu tecrubenden faydalancam.
Sagim yaptığın icin mi anladın bunu yoksa gogus dolgunluguna gore mi konuşuyorsun canim ?
Bebegin fazla emdigi icin azalmis saniyor olabilirsin bence.Bir de gogusler terbiye oluyor .Ilk zamanki gibi gerekli gereksiz sut dolmuyor.Mesela ilk zamanlar benim sütüm daha azdi ama bebek uyurken t shirtlerim hep islanir gogus pedsiz cikamazdim evden .Ama simdi akmiyor .Sadece bebek emerken digerinden siziyor .Ona da tampon uygularsan 3 dk icinde kesiliyor.İkisi de aslinda. Hem sağim yaptigimda cok daha fazla cikiyordu. Hemde doldugunu da hissediyordum. Şimdi gece bebegim emmese bile dolmuyor. Ve emmekte isteksiz oluyor.
İlk 3 ay bebek emip ne kadar süt üretmesi gerektiğini belirler diyorlar. İlk aylar her istediğinde meme verdiniz mi? Emzik ya da mama kullanımı var mı?İkisi de aslinda. Hem sağim yaptigimda cok daha fazla cikiyordu. Hemde doldugunu da hissediyordum. Şimdi gece bebegim emmese bile dolmuyor. Ve emmekte isteksiz oluyor.
Canim valla onca şey yedim denedim en çok bende sütü arttıran 2 şey var, birisi et diğeri de uyku.. bunun haricinde tabi bir sürü şey yiyorum süt yapan ama en çok bu ikisinde doluyor gögusum. Her gün et yesem her gün taş gibi olcak istisnasizEmziren anneler, belki siz bilirsiniz. Doğumdan sonraki ilk haftalardaki sut miktarina hic gelemiyorum. Sonraki haftalarda azaldi ve tekrar arttiramiyorum. Neden böyle olur? Sizde boyle bir durum yaşadınız mı? Ve süt hiç dolmuyor
Beslenmenin dısında ben uyuyup dinlendiğimde göğüslerim doluyor, keske her gün hem gündüz hem gece iyi uyusamCanim valla onca şey yedim denedim en çok bende sütü arttıran 2 şey var, birisi et diğeri de uyku.. bunun haricinde tabi bir sürü şey yiyorum süt yapan ama en çok bu ikisinde doluyor gögusum. Her gün et yesem her gün taş gibi olcak istisnasiz
Yani canım gündüz uyumak gerçekten çok zor. Benim kızım da gündüzleri hiç belli olmuyor bazen 2 saat uyuyor mesela bugün hiç uyumadı koca gün.. gündüz uyuduğu da da isim varsa onu hallediyorum ancak.. nerede gündüz uykusu keşke..Beslenmenin dısında ben uyuyup dinlendiğimde göğüslerim doluyor, keske her gün hem gündüz hem gece iyi uyusam
AZ önce hiç göğsüm dolmuyor demişsin canım, ondan ben bahsettim beslenmedenBeslenmenin dısında ben uyuyup dinlendiğimde göğüslerim doluyor, keske her gün hem gündüz hem gece iyi uyusam
Bana da normal diyorlar ama çocuk doktoru düşük kilosu demişti 2.ayda o günden beri taktım sanırım canımAma bana 2.ay aşısı için gttiğm sağlık ocağındaki hemşire bu ay kilo alımı yavaş olacak korkma demişti canım sende takma bence bunu her ayı farklı çünkü
Amin canım inşallahAllah iyilik şifa versin canım �nşallah gerek kalmaz
Ben kilo alımını az bulduğumu söyledim canım o tarttı doğum kilosuna göre baktı normal dedi. Daha önce ultrasonla bakıldı mı dedi hayır dedim. Kendisi bi muayene etti heryerini sonra ultrason yazdı. Bi problem yoksa yaptırmanız gerekmez sanırım. Gerçi ben kilodan gittim böbrek çıktı belkide yapılması iyidir bilmiyorum ki.oinone27 Canım sen neden tüm vücuda ultrasona soktun bebisi yani dr. Neden istedi acaba bizimde yaptırmamız gerekir mi diye soruyorum.
Peki ne dedi doktor böbrek genişlemesi için? Biz pazartesi nefrolojiye gidicez tekrar pek bi açıklama yapmadı 1 yaşına kadar %80 küçülebilir dedi sadece.nevesta81 canım bizim bebenin de aşırı ağlaması vardı ya. Bizden de batın ultrasonu istemişlerdi. Bizimkinde de böbrek genişlemesi varmış. Ama ağlama ondan değil. Sorun yoksa istemiyorlar
geceleri bende yanımda yatırıyorum yatakta. gündüzleri gaz sıkıntısı yoksa pış pış beyaz gürültü ve emzikle uyuyor ve yüzüstü olması lazım. hiç bişey yapmadan henüz uyumayı başaramadı. gece sayılıyorsa uyandığında emzirdikten sonra kendi uyuyor.Kızlar oğlum yatağımda ortamıza yatırınca hemen uyuyor kendisi. Bana doğru yan dönüp dilini emmeye başlıyor uyuyup kalıyor. Kendi yatağında bunu yapmıyor ama. Ya da ben denemedim sabredip uyutmayı belki uyur. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri? Kendi kendine uyutmasını beceren var mu?
canım önceden kontrolsüz süt üretiliyordu ondan dolgunluk olur. ilk başlarda bende elle sağdığım da baya çıkıyordu şimdi hiç çıkmıyor gibi bişey ama bebeğim emerken lıkır lıkır maşallah biberon dan içer gibi.Emziren anneler, belki siz bilirsiniz. Doğumdan sonraki ilk haftalardaki sut miktarina hic gelemiyorum. Sonraki haftalarda azaldi ve tekrar arttiramiyorum. Neden böyle olur? Sizde boyle bir durum yaşadınız mı? Ve süt hiç dolmuyor
bizimde 2 3 haftadır falan öyle gazdan diyordum ama kulak aklıma gelmemişti pazartesi sağlık ocağına gidicem aile hekimine sorayım olmazsaBebeğinde kulak iltihabı yaşayan oldu mu? Benimki son 2 3 haftadır emerken çırpınıyor, ayakta falan emziriyorum gazdan herhalde diye ama yine ağlaya ağlaya emiyor. Bugün fark ettim ağlarken kulağına doğru vuruyor. Acaba iltihap oldu da bunca zamandır ondan mı ağlıyor, ben de gaz sanıyorum. Kafamda deli sorular. Doktora gideceğiz, bakalım iltihap mı var gerçekten yoksa gaz mı hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?