- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.681
Bende yanımda yatıryrdum cnm 3 kişi yatakta sıkış tepiş yattık düne kadarBizimki sadece gunduz 3 kez besiginde yatti .Onda da 2 kez sallayarak uyutabildim .Besik derin koyarken milyon kere uyaniyor .Zaten problemliyiz.Aksam ben direk bizim yataga yatiriyorum .Artik emzirmeye de kalkmiyorum yatarak emziriyorum. O emerken sekerleme yapip sonra gaz ve masaj icin kalkıyorum. Aslında gazi olmasa guzel uyuyacak gibi.Sarilinca sakinleşiyor.Ne kadar temas edersek o kadar kolay oluyor .Benden baska yaninda yatıran var mi diye merak ediyordum sen varmışsın.
Duzelince bu tecrubenden faydalancam.
Sagim yaptığın icin mi anladın bunu yoksa gogus dolgunluguna gore mi konuşuyorsun canim ?
Bizimki sadece gunduz 3 kez besiginde yatti .Onda da 2 kez sallayarak uyutabildim .Besik derin koyarken milyon kere uyaniyor .Zaten problemliyiz.Aksam ben direk bizim yataga yatiriyorum .Artik emzirmeye de kalkmiyorum yatarak emziriyorum. O emerken sekerleme yapip sonra gaz ve masaj icin kalkıyorum. Aslında gazi olmasa guzel uyuyacak gibi.Sarilinca sakinleşiyor.Ne kadar temas edersek o kadar kolay oluyor .Benden baska yaninda yatıran var mi diye merak ediyordum sen varmışsın.
Sagim yaptığın icin mi anladın bunu yoksa gogus dolgunluguna gore mi konuşuyorsun canim ?
Gittik doktora da, bir sorun görünmüyor iltihap yok dedi, sinirlidir çocuk ondan vurur dedi. Emmek isteyip niye sinir yapıyor, niye vuruyor, beni mi istemiyor hiçbir şey anlamıyorum. Ağlayacağım artıkgeceleri bende yanımda yatırıyorum yatakta. gündüzleri gaz sıkıntısı yoksa pış pış beyaz gürültü ve emzikle uyuyor ve yüzüstü olması lazım. hiç bişey yapmadan henüz uyumayı başaramadı. gece sayılıyorsa uyandığında emzirdikten sonra kendi uyuyor.
canım önceden kontrolsüz süt üretiliyordu ondan dolgunluk olur. ilk başlarda bende elle sağdığım da baya çıkıyordu şimdi hiç çıkmıyor gibi bişey ama bebeğim emerken lıkır lıkır maşallah biberon dan içer gibi.
bizimde 2 3 haftadır falan öyle gazdan diyordum ama kulak aklıma gelmemişti pazartesi sağlık ocağına gidicem aile hekimine sorayım olmazsa
ozaman gazdır emdikçe bağırsakları hareketleniyor o rahatsız ediyordur. Bizimki 3 gündür falanda çekiştirerek emiyor, yetmiyor bırakıp tutuyor sürekli oyun gibi tutamazsada kıyameti koparıyor. En çok meme reddi 3 4 aylarda oluyormuş ya belkide o süreçten geçiyoruzdur valla çözemedim. :) sıkma canını düzelir inşallah Allah memelerimize güç kuvvet ve bol süt versin :)Gittik doktora da, bir sorun görünmüyor iltihap yok dedi, sinirlidir çocuk ondan vurur dedi. Emmek isteyip niye sinir yapıyor, niye vuruyor, beni mi istemiyor hiçbir şey anlamıyorum. Ağlayacağım artık
Düzelir mi ki o meme reddi süreci, valla çok üzülüyorum ağlıyorum o öyle yaptıkça. Evde zıplaya zıplaya geziyorum emsin yeter ki diyeozaman gazdır emdikçe bağırsakları hareketleniyor o rahatsız ediyordur. Bizimki 3 gündür falanda çekiştirerek emiyor, yetmiyor bırakıp tutuyor sürekli oyun gibi tutamazsada kıyameti koparıyor. En çok meme reddi 3 4 aylarda oluyormuş ya belkide o süreçten geçiyoruzdur valla çözemedim. :) sıkma canını düzelir inşallah Allah memelerimize güç kuvvet ve bol süt versin :)
Aynı durumdayız canım sabırla geçmesini bekliyorum bende... Birde göğüs ucu yaralarım arttı çekiştirmesinden dolayı yeni emzirmeye başlamış gibi hissediyorum.Düzelir mi ki o meme reddi süreci, valla çok üzülüyorum ağlıyorum o öyle yaptıkça. Evde zıplaya zıplaya geziyorum emsin yeter ki diyezaten gazdan doğru düzgün uyumuyor sürekli uyanıyor. Eskiden en azından memede ağlamıyordu, şimdi memede de ağlıyor çok şükür sütüm iyi, bir de o az gelse ne yapardım bilmiyorum.
Birinci ayında bir böbreğinde 5,5 mm diğerinde 3,5 mm olcmuslerdi. 3. Ayda tekrar bakıldı biri 5.5 diğeri 4.5 dediler yine. Takip etcez çok yüksek ihtimal duzelicekmis. Nefrolojiye yonlendirmediPeki ne dedi doktor böbrek genişlemesi için? Biz pazartesi nefrolojiye gidicez tekrar pek bi açıklama yapmadı 1 yaşına kadar %80 küçülebilir dedi sadece.
Canım seni istememesi değil mesele. Bizimki biberon alıyor ama yine aynı koltuk tepesinde zıplayarak iciriyorum bazen. Nedenini anlayamiyorumGittik doktora da, bir sorun görünmüyor iltihap yok dedi, sinirlidir çocuk ondan vurur dedi. Emmek isteyip niye sinir yapıyor, niye vuruyor, beni mi istemiyor hiçbir şey anlamıyorum. Ağlayacağım artık
Ayyy içermisin ki ben daha tadını bilmiyorum kokusu flan neblm ben içemem heralde. Eşimde diyordu kalanı biz içelim diye
Bende yanımda yatitiyorum emmesi gayet kolay uykusu açılmıyor tabi benimde uykum kacmamis oluyor aglatmadan yakalayıp memeyi dayiyorum miss 2.oglumda öyle büyüdü anne ile bebek arasında ki bağ içn de gerekli bulan pedagoglar var güvenli baglanma yani tabi bagimliliga donusmeden birakmak kaydıylaBizimki sadece gunduz 3 kez besiginde yatti .Onda da 2 kez sallayarak uyutabildim .Besik derin koyarken milyon kere uyaniyor .Zaten problemliyiz.Aksam ben direk bizim yataga yatiriyorum .Artik emzirmeye de kalkmiyorum yatarak emziriyorum. O emerken sekerleme yapip sonra gaz ve masaj icin kalkıyorum. Aslında gazi olmasa guzel uyuyacak gibi.Sarilinca sakinleşiyor.Ne kadar temas edersek o kadar kolay oluyor .Benden baska yaninda yatıran var mi diye merak ediyordum sen varmışsın.
Bizim ki de canim.Bizim baba zaten uykuya düşkün bide yanımızda yatarken küçük olduğu için ezilir korkusu var onu bahane ederek salonda takılıyoBen de oğluşumla yatıyorum... maalesef ayıramadım park yatakta zor uyuyor.
Babayı da oturma odasına gönderdik bekar hayatı yaşıyor :)))
ben de yanimda yatırıyorum Ona rağmen uyumuyorBizimki sadece gunduz 3 kez besiginde yatti .Onda da 2 kez sallayarak uyutabildim .Besik derin koyarken milyon kere uyaniyor .Zaten problemliyiz.Aksam ben direk bizim yataga yatiriyorum .Artik emzirmeye de kalkmiyorum yatarak emziriyorum. O emerken sekerleme yapip sonra gaz ve masaj icin kalkıyorum. Aslında gazi olmasa guzel uyuyacak gibi.Sarilinca sakinleşiyor.Ne kadar temas edersek o kadar kolay oluyor .Benden baska yaninda yatıran var mi diye merak ediyordum sen varmışsın.
emzik/ biberon kullaniyorsaniz ondandir?Düzelir mi ki o meme reddi süreci, valla çok üzülüyorum ağlıyorum o öyle yaptıkça. Evde zıplaya zıplaya geziyorum emsin yeter ki diyezaten gazdan doğru düzgün uyumuyor sürekli uyanıyor. Eskiden en azından memede ağlamıyordu, şimdi memede de ağlıyor çok şükür sütüm iyi, bir de o az gelse ne yapardım bilmiyorum.
Ben de mama takviyeli gidiyorum, uyumak için daha çok emmek istiyor diğer zamanlarda kısa emiyor ben de endişeliyimKızlar benim oğlum da sürekli bir memeyle mücadele halinde. Meme reddi mi anlayamıyorum. Dolu dolu süt geliyorsa emiyor 5 dakikacık ama az geliyorsa emmiyor artık. Yalnızca uykusu varsa uzun emiyor uyumak için. Dolu geldiğinde 5 dakikada alacağını alıyordur değil mi? Mama takviyeli gidiyoruz o yüzden korkuyorum beni bırakor diye
emzik/biberon ile memenin farkini anliyorsa ondan olabilir canim...Kızlar benim oğlum da sürekli bir memeyle mücadele halinde. Meme reddi mi anlayamıyorum. Dolu dolu süt geliyorsa emiyor 5 dakikacık ama az geliyorsa emmiyor artık. Yalnızca uykusu varsa uzun emiyor uyumak için. Dolu geldiğinde 5 dakikada alacağını alıyordur değil mi? Mama takviyeli gidiyoruz o yüzden korkuyorum beni bırakor diye
Kızlar prima molfix ve sleepyden sonra goonu denemeye karar verdim. İyiki de denemişim. Islaklık göstergesi var. Hem içi hem dışı yumuşacık. En güzeli de diğer bütün bezlerde kızımın poposunda iz çıkıyordu. Bunda sıkı bağlamama rağmen hiç iz olmadı. Bir de diğer bezlerde kaka bazen sırtından çıkıyordu 3 gündür kullanıyorum hiç sızıntı olmadı. Bez değiştirmeyi düşünen varsa denemenizi tavsiye ederimGoon da da varmış canım
Acaba biraz pirinç unu ekleyip muhallebi kıvamında mı denesek :)Tadı idare ederde kokusu tuhaf biraz araştırdım kemik erimesi olan hastalara içiriyorlarmış , düşününce mantıklı geldi içinde bolca vitamin var . Daha denemedim ama :) deneyebilirim.
Kızlar çöl kötüyüm oğlumda böbrek reflüsü çıktı böbrek yetmezliğime kadar gidebilen bi rahatsızlıkmış oğlum için dualarınızı bekliyorum
emzik/biberon ile memenin farkini anliyorsa ondan olabilir canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?