- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.701
Acaba biraz pirinç unu ekleyip muhallebi kıvamında mı denesek :)
Ben de mama takviyeli gidiyorum, uyumak için daha çok emmek istiyor diğer zamanlarda kısa emiyor ben de endişeliyim
bence meme haricindekileri kes canim. Soylemesi kolay, biliyorum ama... Anlayinca farkli farkli seyleri emmek istemeyebiliyorlar maalesef.Sanırım artık anlamaya başladı canım, üzülüyorum
Eskiden gaz olunca memede teselli bumurdu, üstümde uyurduk sabaha kadar. O günleri arar oldum. Inşallah geçer ve emmeyi bırakmaz.Aynı durumdayız canım sabırla geçmesini bekliyorum bende... Birde göğüs ucu yaralarım arttı çekiştirmesinden dolayı yeni emzirmeye başlamış gibi hissediyorum.
Neden böyle oluyor bu çocuklaraCanım seni istememesi değil mesele. Bizimki biberon alıyor ama yine aynı koltuk tepesinde zıplayarak iciriyorum bazen. Nedenini anlayamiyorum
bence meme haricindekileri kes canim. Soylemesi kolay, biliyorum ama... Anlayinca farkli farkli seyleri emmek istemeyebiliyorlar maalesef.
Bizimki geceleri uyumuyor artik, agliyor. Soothie emzik ordan bana bakiyor, versem susacak da uyuyacak da biliyorum ama memeyi reddedecegini de biliyorum. Ne zamana kadar sabredebilecegim onu bilmiyorum cunku memeyi emzik gibi kullaninca fazlasini kusuyor yine uyanmis oluyor.
hangi markette satiliyor canim? Gosterge varsa denerim, ona cok alistim cunkuKızlar prima molfix ve sleepyden sonra goonu denemeye karar verdim. İyiki de denemişim. Islaklık göstergesi var. Hem içi hem dışı yumuşacık. En güzeli de diğer bütün bezlerde kızımın poposunda iz çıkıyordu. Bunda sıkı bağlamama rağmen hiç iz olmadı. Bir de diğer bezlerde kaka bazen sırtından çıkıyordu 3 gündür kullanıyorum hiç sızıntı olmadı. Bez değiştirmeyi düşünen varsa denemenizi tavsiye ederim
İkisi de yok. Zorluyorlar emzik ver rahat edersin diye ama ben istemiyorum. Emmesinden şikayet etmiyorum uzun süredir. Şu memede ağlama işi de geçse çok güzel olacakemzik/ biberon kullaniyorsaniz ondandir?
ya aslinda olumsuz bir durum degil eger sadece kisa sure emiyorsa. Cunku artik çeneleri kuvvetlendigi icin hemen doyabiliyorlar.Mamayı kesmeyi defalarca denedim canım ama hep pes ettim, çok ağlayıp durmuyor, krizlere giriyor açlıktanakşam saatlerinde pes ettik hep.. bilmiyorum ne yapacağımı.. inşallah meme reddi değildir. Gelişim videolarında emme süresi azalır diyordu 3. Ayda 7 dakikada alır diyor, bundan dolayı az emiyordur umarım..
bosver canim beni de zorladilar, esim de dahil olmak uzere. Sonra emzik verdim de meme reddi yapti. Ugras dur geri dondurecegim diye, o emzik ver diyenlerse normal hayatina devam etsin, eziyetini nasilsa onlar cekmiyor...İkisi de yok. Zorluyorlar emzik ver rahat edersin diye ama ben istemiyorum. Emmesinden şikayet etmiyorum uzun süredir. Şu memede ağlama işi de geçse çok güzel olacako mememde sabahladım haftalarca. Şimdi de memede ağlama huyu çıktı. Başka türlü uyumayı da bilmiyor, illa meme gerekiyor. Ne olacak böyle bilmiyorum.
kac gundur boyle peki?Neden böyle oluyor bu çocuklarainsan çok üzülüyor. Ben onu her istediğinde, nerde isterse emzirdim. Dışarıda gezerken bile emmek istese verdim. Böyle ağlamasın artık memede
ya aslinda olumsuz bir durum degil eger sadece kisa sure emiyorsa. Cunku artik çeneleri kuvvetlendigi icin hemen doyabiliyorlar.
Benimki doyuyor ama memeyi birakmiyor, fazlasini kusuyor. Sami hoca kaygi yasiyor dedi. Daha 2.5 aylik bebegin psikolojisiyle ugrasiyoruz anlayacagin.
Yerel marketten almıştım diğer ürünlerde de olabilir diye uyardım.Nerden aldın canım? Arayıp söle aldığın yerede bence.
sorma, nazli cikti beyimiz. Daha simdiden ayni babasi yaa huysuzEvet cnm, süt birikmişse emiyor ama akşam süt azalınca ağzına almıyor resmen. Eskiden azda gelse emerdi.
Daha kaygısı geçmemişmi paşa alışmamışmı yeni dünyaya:)
Canım seni istememesi değil mesele. Bizimki biberon alıyor ama yine aynı koltuk tepesinde zıplayarak iciriyorum bazen. Nedenini anlayamiyorum
Bende denemek için almıştım beğendim elimdeki prima stoğu bitsin goona geçicemKızlar prima molfix ve sleepyden sonra goonu denemeye karar verdim. İyiki de denemişim. Islaklık göstergesi var. Hem içi hem dışı yumuşacık. En güzeli de diğer bütün bezlerde kızımın poposunda iz çıkıyordu. Bunda sıkı bağlamama rağmen hiç iz olmadı. Bir de diğer bezlerde kaka bazen sırtından çıkıyordu 3 gündür kullanıyorum hiç sızıntı olmadı. Bez değiştirmeyi düşünen varsa denemenizi tavsiye ederim
inşallah canımEskiden gaz olunca memede teselli bumurdu, üstümde uyurduk sabaha kadar. O günleri arar oldum. Inşallah geçer ve emmeyi bırakmaz.
Ben carrefourdan aldım ccanım ama e bebekte de var. Fiyatı da diğer bezlere göre uygun. 66lı paketi 30tlye aldım bbenhangi markette satiliyor canim? Gosterge varsa denerim, ona cok alistim cunku
bence meme haricindekileri kes canim. Soylemesi kolay, biliyorum ama... Anlayinca farkli farkli seyleri emmek istemeyebiliyorlar maalesef.
Bizimki geceleri uyumuyor artik, agliyor. Soothie emzik ordan bana bakiyor, versem susacak da uyuyacak da biliyorum ama memeyi reddedecegini de biliyorum. Ne zamana kadar sabredebilecegim onu bilmiyorum cunku memeyi emzik gibi kullaninca fazlasini kusuyor yine uyanmis oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?