- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.721
Evet cnm, süt birikmişse emiyor ama akşam süt azalınca ağzına almıyor resmen. Eskiden azda gelse emerdi.
Daha kaygısı geçmemişmi paşa alışmamışmı yeni dünyaya:)
sorma, nazli cikti beyimiz. Daha simdiden ayni babasi yaa huysuzgenetik huysuzluk var cocuk da hakli
Bizim kız da öyle süt bolsa cork cork çekiyo meme boşsa upraşıp sütü indirmiyor aplayıp kendini kasıyor dayanamayıp biberona dönüyoruz hep kısır döngü
Bende yaaneyse en kötü sağıp veririm
Geçmiş olsun canım inşallah düzelirBirinci ayında bir böbreğinde 5,5 mm diğerinde 3,5 mm olcmuslerdi. 3. Ayda tekrar bakıldı biri 5.5 diğeri 4.5 dediler yine. Takip etcez çok yüksek ihtimal duzelicekmis. Nefrolojiye yonlendirmedi
dun dedim ki istersen kulaklik tak, aglamasini duymazsin... suan hala uyumadi mesela. Dalip dalip 5 dk.ya uyaniyor.Hahahh :)) babasının gamsızca uyumalarını da alsaymış keşke :)
Yatakta yer kalmıyor ki napsınlar, baktı olmayacak kaçtı en sonunda :))Bizim ki de canim.Bizim baba zaten uykuya düşkün bide yanımızda yatarken küçük olduğu için ezilir korkusu var onu bahane ederek salonda takılıyo
Kalça ultrasonu çekilirken doktordan rica etmiştim böbrek genişlememiz var bakar mısınız ona da diye böbrek küçülmüş ancak mesanede böbreğe giden yolda kaçak var acilen nefrolojiye gitmelisiniz dedi bugünn gittiğimizde de tanı konulduAllah acil şifalar versin canım nasıl anlaşıldı ?
Ewt cnm az da olsa uyumak için bile olsa umarım emerler6 ay bari emseydiler
Emdiği zamanda aktif emiyor muMamayı kesmeyi defalarca denedim canım ama hep pes ettim, çok ağlayıp durmuyor, krizlere giriyor açlıktanakşam saatlerinde pes ettik hep.. bilmiyorum ne yapacağımı.. inşallah meme reddi değildir. Gelişim videolarında emme süresi azalır diyordu 3. Ayda 7 dakikada alır diyor, bundan dolayı az emiyordur umarım..
Emdiği zamanda aktif emiyor mu
Bence bu emmeme olayı çol başka çünkü eskiden de emmezmiş bebekler kaçtanesi biberon gördü devam sütü gördü ki ? Undan mama yaparlarmış emmezse galiba seninde öyleydi yani bence emecek çocuk her türlü emiyor benim kız gibi nazlı çocuklarda açıp diye ağlamıyor bile annesinin işi ne takip etsin :) kaçta yedi acıkmıştır diye :) bıraksam koca günü 3-4 öğünle bitirecek hatun ..
Kızım gece uyurken ellerini emmeye çalışıyor bazı sesler çıkarıyor, acıktı diye mama veriyorum almıyor böyle böyle uyuyor beni de sürekli uyandırıyor ne yapıyor bir daha mı mama vermeyi denesem diyorum deniyorum almıyor, böyle böyle bir iki saat geçiyor benim uyku da bölük pörçük
Kundak yap canım elini ememesin
Denedim elleri serbest olmayınca ağladıKundak yap canım elini ememesin
Bana da normal diyorlar ama çocuk doktoru düşük kilosu demişti 2.ayda o günden beri taktım sanırım canım
Amin canım inşallah
Ben kilo alımını az bulduğumu söyledim canım o tarttı doğum kilosuna göre baktı normal dedi. Daha önce ultrasonla bakıldı mı dedi hayır dedim. Kendisi bi muayene etti heryerini sonra ultrason yazdı. Bi problem yoksa yaptırmanız gerekmez sanırım. Gerçi ben kilodan gittim böbrek çıktı belkide yapılması iyidir bilmiyorum ki.
Bende kendim isteyeceğim bakalım bu gidişimde ama bu ay dr.a değil sadece sağlık ocağına gideyim diyordum. Dr.a da giderim belki.nevesta81 canım bizim bebenin de aşırı ağlaması vardı ya. Bizden de batın ultrasonu istemişlerdi. Bizimkinde de böbrek genişlemesi varmış. Ama ağlama ondan değil. Sorun yoksa istemiyorlar
Canim normalde anne yani besigimiz var .Ama gazdan dolayi gece uykuları bile derin degil .Yanimda hareketlendikce karnina masaj yapiyorum biraz daha uyuyor .Besige koyunca uyuyamiyor yavrum.Bende yanımda yatıryrdum cnm 3 kişi yatakta sıkış tepiş yattık düne kadardün beşiğini yatak odasına taşıdık ama sabaha kadar kabuslar gördüm oğlum rüyamda yoğunbakımdaydı ben yanındayım annecim korkma diye elini tutuyordum. Çok etkilendm ayrı uyumaktan. Aslında yavaştan ayırmayı deneyeblrsn gün geçtkçe zorlaşıyor
Bizimki de 2 hafta once yanimiza döndü . :)Ben de oğluşumla yatıyorum... maalesef ayıramadım park yatakta zor uyuyor.
Babayı da oturma odasına gönderdik bekar hayatı yaşıyor :)))
Gaz sorunu çözülünce besigine koycam boynum tutuluyor her gun.Bende yanımda yatitiyorum emmesi gayet kolay uykusu açılmıyor tabi benimde uykum kacmamis oluyor aglatmadan yakalayıp memeyi dayiyorum miss 2.oglumda öyle büyüdü anne ile bebek arasında ki bağ içn de gerekli bulan pedagoglar var güvenli baglanma yani tabi bagimliliga donusmeden birakmak kaydıyla
Canim ben 3 gundur sirt ustu yatip oglumu da ustume yuz ustu yatiriyorum .Gece 2 saat boyle kımıldamadan yatiyorum uyusun yeter ki diye. Sonra boynum belim tutuluyor .Yanıma koyuyorum .Ama o iki saatte uyursa rahatlıyor. Bugun rahatsiz oldu kabul etmedi mesela.ben de yanimda yatırıyorum Ona rağmen uyumuyor
kafayı yiyeceğim galiba canım sen nasıl sabrediyorsun
Gece olsun istemiyorum Her gece aynı şeyi yaşıyorum.
75 gundur o kadar yıprandım ki annelik böyle bir şey miymiş Bunun hiç mi bir zevkli eğlenceli tarafı yok. Bunun uyumasinin hic mi yolu ihtimali yok anlamadim ki.
Bu temmuz bebisleri pek uyanık çıktılar yaa hemen hemen çoğumuz yaşadık yaşıyoruz meme reddini6 ay bari emseydiler
Ayy hadi hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallahMerhabalar adetim geciktigi icin dun test yaptik pozitif çıktı. Hamileyim Sanırım. Gidip ultrasonda baktiracagim. Allahim verirse ben de 2018 temmuz annesi olacagim. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?