2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm, süt birikmişse emiyor ama akşam süt azalınca ağzına almıyor resmen. Eskiden azda gelse emerdi.

Daha kaygısı geçmemişmi paşa alışmamışmı yeni dünyaya:)

Bizim kız da öyle süt bolsa cork cork çekiyo meme boşsa upraşıp sütü indirmiyor aplayıp kendini kasıyor dayanamayıp biberona dönüyoruz hep kısır döngü

Bende yaa neyse en kötü sağıp veririm

Bence bu emmeme olayı çol başka çünkü eskiden de emmezmiş bebekler kaçtanesi biberon gördü devam sütü gördü ki ? Undan mama yaparlarmış emmezse galiba seninde öyleydi yani bence emecek çocuk her türlü emiyor benim kız gibi nazlı çocuklarda açıp diye ağlamıyor bile annesinin işi ne takip etsin :) kaçta yedi acıkmıştır diye :) bıraksam koca günü 3-4 öğünle bitirecek hatun ..

Allah acil şifalar versin canım nasıl anlaşıldı ?
Kalça ultrasonu çekilirken doktordan rica etmiştim böbrek genişlememiz var bakar mısınız ona da diye böbrek küçülmüş ancak mesanede böbreğe giden yolda kaçak var acilen nefrolojiye gitmelisiniz dedi bugünn gittiğimizde de tanı konuldu

Emdiği zamanda aktif emiyor mu

Kızım gece uyurken ellerini emmeye çalışıyor bazı sesler çıkarıyor, acıktı diye mama veriyorum almıyor böyle böyle uyuyor beni de sürekli uyandırıyor ne yapıyor bir daha mı mama vermeyi denesem diyorum deniyorum almıyor, böyle böyle bir iki saat geçiyor benim uyku da bölük pörçük

Olabilir canım. Benimkide hem biberon hem emzik hem beni alıyor, kimisi tek emziğe hemen red yapıyor falan. Hepsi bi değişik huylu. Emen emiyor dediğin gibi.. benimki acıkonca ağlıyor şükür :)

Kundak yap canım elini ememesin

nevesta81 canım bizim bebenin de aşırı ağlaması vardı ya. Bizden de batın ultrasonu istemişlerdi. Bizimkinde de böbrek genişlemesi varmış. Ama ağlama ondan değil. Sorun yoksa istemiyorlar
Bende kendim isteyeceğim bakalım bu gidişimde ama bu ay dr.a değil sadece sağlık ocağına gideyim diyordum. Dr.a da giderim belki.

Canim normalde anne yani besigimiz var .Ama gazdan dolayi gece uykuları bile derin degil .Yanimda hareketlendikce karnina masaj yapiyorum biraz daha uyuyor .Besige koyunca uyuyamiyor yavrum.
Ben de oğluşumla yatıyorum... maalesef ayıramadım park yatakta zor uyuyor.
Babayı da oturma odasına gönderdik bekar hayatı yaşıyor :)))
Bizimki de 2 hafta once yanimiza döndü . :)
Gaz sorunu çözülünce besigine koycam boynum tutuluyor her gun.
Canim ben 3 gundur sirt ustu yatip oglumu da ustume yuz ustu yatiriyorum .Gece 2 saat boyle kımıldamadan yatiyorum uyusun yeter ki diye. Sonra boynum belim tutuluyor .Yanıma koyuyorum .Ama o iki saatte uyursa rahatlıyor. Bugun rahatsiz oldu kabul etmedi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…