2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm peki bebeğin ne kadarlık, bu rakamı emzirdin ten sonra mı içiyor, kilo alımı nasıl?
10 gün sonra 3 aylık olacak canım. Biberon kullanırken günde 8 kez 75 cc veriyordum. Toplam 600 cc ediyor. Önce emzirmeye çalışıyordum ama genelde çok emmiyordu mamadan sonra uyumak için emiyordu. Sonra meme reddi yaşadım beş gün hiç emmedi. Ben de eds ile mama vermeye başladım. Meme teklif ediyorum gün içinde isterse emiyor istemezse emmiyor. Onun dışında yine günde 8 kez 75 cc hazırlıyorum. Bazen 50 içiyor bazen 60 bazen tamamını. Kilo alımı normal demişti (iki doktora gittim) ne az ne çok standart buldu ikisi de. Biri on gün sonra mamayı 90 a çıkar dedi, diğeri kafana göre arttırma böyle git dedi. Bugün başka bi doktora gideceğim. Anne sütü destekçisi bir doktor diye gidiyorum. Mamayı kademeli olarak azaltmak istediğimi söyleyeceğim veya en az ne kadar verebileceksem. Bakalım ne diyecek.

ilk dogdugunda hep oyle yatiriyordum kendim de uykusuz kaliyordum =) simdi buyudu de istemiyor canim.

Gece 3.30a kadar dakika basi uyuyup uyandi, yani uyandikca geri uyuttum, esim gidip salonda uyuyor

O bu degil de kizlar, gecen sene bugunlerde bebislerimiz hayatimiza girecekti... Cok sukur simdi yanimizdalar

Gözümde canlanır koskoca maziiii diye bir şarkıyla giriş yapmak isterim :) geçen sene bugünlerde adet olup tedaviye başlamayı bekliyordum ve ekim ayı iğneler ,ilaçlar ,tedavilerle geçti tüm işlemler tamamlandı çok şükür ki tutundu geldi benim minik kelebeğim :) ben ekim doğumluyum terazi burcuyum kızım için tuttuğum doğum günü dileğim kabul oldu , zaten onu kabul olmuş en güzel duamsın diye seviyorum , iyi ki geldi miniklerimiz .Allah isteyem herkese nasip etsin .

Ne çok benzer şeyler yaşamışız bende tüp bebek tedavisine başlayacağım ay kendiliğinden hamile kaldım ayrıca bende ekim doğumluyum şimdide güzel kızım kucağımda çok şükür :)

Toker bebe'den online alışveriş yaptınız mı, ben on gün önce sipariş verdim önce bir ürünü tenin edemedik ne yapalım dediler iki gün öyle geçti hafta sonu girdi yine zmaan geçti az önce aradım kargoya vermeyi unutmuşlar, zaten ankara içinden geliyor, mağazanıza gitmek daha kolay dedim

Aynen canım benim de tedavim Eylül'de başlamıştı ilk denemeydi tutunmamisti. Eşim hiç beklemeyelim hemen bi daha deneyelim deyince Ekim'de tekrar denedik ve Allah'a sonsuz şükürler olsun ki tutundu benim de minik kızım :)) ne kadar şükür etsem azdır.. dunyada yaşanabilecek en güzel duygu gerçekten de. Herkesten duyduklarımız bugüne kadar onu yuzbinle çarp gene tarif edilmez :))

Ben de terazi burcuyum. Doğum günümden sonra hamile olduğumu öğrendim

Ben de terazi burcuyum. Doğum günümden sonra hamile olduğumu öğrendim

Geçen sene bebek isteyen terazilere bebek gelecek diyordu astrologlar :) tuttu gerçekten Tarkanda dahil çoğu terazi ekim ayında bebeğinin haberini aldı :) bazen tutturuyorlar :) ben 17 ekim dopumluyum sen ?

Geçen sene bebek isteyen terazilere bebek gelecek diyordu astrologlar :) tuttu gerçekten Tarkanda dahil çoğu terazi ekim ayında bebeğinin haberini aldı :) bazen tutturuyorlar :) ben 17 ekim dopumluyum sen ?
Benim de eşim terazi , gerçekten doğruymuş :))

O bu degil de kizlar, gecen sene bugunlerde bebislerimiz hayatimiza girecekti... Cok sukur simdi yanimizdalar
Geçen sene bu zamanlarda tüp bebek tedavim bitmişti sonucun negatifti moraller bozuktu, 13 ekim doğum günüm ve ben o zaman hamileymişim haberim yokmuş. :) kasımın 6 nda ogrenmistim hamile oldugumu

Geçen sene bu zamanlarda tüp bebek tedavim bitmişti sonucun negatifti moraller bozuktu, 13 ekim doğum günüm ve ben o zaman hamileymişim haberim yokmuş. :) kasımın 6 nda ogrenmistim hamile oldugumu
Bende 6 kasımda öğrendim harikaydı. 5. Tüp bebek tedavimiz için adet olmayı bekliyordum. Kesin kist oluştu diye üzülüyordum eşimin zoruyla gecenin bi vakti idrar testi yaptm ve şookkk.. hala içim kıpır kıpr oluyo o günü hatırlayınca

Çok şükür geçen sezon sene bu zamanlar bebeğim olmayacak diye ağlıyordum. Onca ilaç ve iğneden sonra dünyanın en güzel şeyi yanımda. Rabbime şükürler bize de bu duyguyu yaşattı.

Bende 6 kasımda öğrenmiştim. Hiç beklemiyorduk büyük süpriz oldu bize, eşime doğum günü hediyesi olarak verdim haberi . Hiç beklemediği için hem şaşırdı hem sevindi. Daha dün gibi şimdi günler zor geliyor ama çokda çabuk geçiyor zaman. Doğduda 3 aylık olduk bile.

Bende sabahın 5.30 da yapmıştım testi o gece uyuyamamistim bir türlü sonra bi baktım çift çizgi cıktı ağlamıştım sevinçten, kan sonucun yüksek cikmisti 7 haftalikti kizim. Doktoruma gittiğimde tüp bebek tutmuş olabilir demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…