- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.761
Doğumgünü ve hamilelik, kadınlar gününde eşim çiçek göndermişti (ilk yıl romantikligi şimdi kuru dal getirmez) notunda gelecekteki çocuğumuzun annesine yazıyordu. Meğerse hamileymişim 10 gün sonra öğrenmiştim. Mart ayında doğumgünü kutlamalarımda pastanın üzerinde hep +1 yazıyordu. Şimdi o günün fotoğraflarına bakamıyorum. +1 in 2 gün sonra doktor kontrolünde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Takriben 2 gün önce demişti ben varlığını kutlarken aslında benden gitmişti uzun zaman atlatamadım. Mart ayından nefret ederim o yüzden. Annem hastaneden ağlayarak aradığımda kandil için dağıtmak üzere hamur kızartması yapıyordu. 2 senedir yapmıyor artıkGeçen sene bu zamanlarda tüp bebek tedavim bitmişti sonucun negatifti moraller bozuktu, 13 ekim doğum günüm ve ben o zaman hamileymişim haberim yokmuş. :) kasımın 6 nda ogrenmistim hamile oldugumu
Aynen kızım 2.tüp bebek denemesi çok ağlıyor. Dışarı çıkamıyorum yoruluyorum diye hayıflanıyorum. Sonrada ne çabuk unuttun diye kendime kızıyorum. Bugünlerimize bin şükürÇok şükürgeçen sezon sene bu zamanlar bebeğim olmayacak diye ağlıyordum. Onca ilaç ve iğneden sonra dünyanın en güzel şeyi yanımda. Rabbime şükürler bize de bu duyguyu yaşattı.
1 ekim canım :)Geçen sene bebek isteyen terazilere bebek gelecek diyordu astrologlar :) tuttu gerçekten Tarkanda dahil çoğu terazi ekim ayında bebeğinin haberini aldı :) bazen tutturuyorlar :) ben 17 ekim dopumluyum sen ?
Instagramda sebibebi var kadını görünce kendimi sorgulamadan edemiyorumİnstagramda bi anne gördüm 5 aylık bebeğiyle Maldivler’e tatile gitmiş özendim doğrusu biz daha parka gidemiyoruz bizim bebiş ev dışına çıktı mı aşırı huysuzluk yapıyor. Emzirmek kalori yaktırır diyorlar ama bende tam tersi vücut korumaya aldı sanırım
benimkileri ilk 3 ay dışarı pek çıkartamadım. arabalarına bindirdiğim gibi kıyamet kopuyordu. son 2 haftadır ağlamaları azaldı bugün hatta dışarıdan geldik ağladılar gelmek istemedilerİnstagramda bi anne gördüm 5 aylık bebeğiyle Maldivler’e tatile gitmiş özendim doğrusu biz daha parka gidemiyoruz bizim bebiş ev dışına çıktı mı aşırı huysuzluk yapıyor. Emzirmek kalori yaktırır diyorlar ama bende tam tersi vücut korumaya aldı sanırım
Benim de eşim terazi , gerçekten doğruymuş :))
İnstagramda bi anne gördüm 5 aylık bebeğiyle Maldivler’e tatile gitmiş özendim doğrusu biz daha parka gidemiyoruz bizim bebiş ev dışına çıktı mı aşırı huysuzluk yapıyor. Emzirmek kalori yaktırır diyorlar ama bende tam tersi vücut korumaya aldı sanırım
Geçen sene bu zamanlarda tüp bebek tedavim bitmişti sonucun negatifti moraller bozuktu, 13 ekim doğum günüm ve ben o zaman hamileymişim haberim yokmuş. :) kasımın 6 nda ogrenmistim hamile oldugumu
Çok şükürgeçen sezon sene bu zamanlar bebeğim olmayacak diye ağlıyordum. Onca ilaç ve iğneden sonra dünyanın en güzel şeyi yanımda. Rabbime şükürler bize de bu duyguyu yaşattı.
Ben aldim canim iki urun de ayni olmali, mesela 1 tane 3 numara bez ile 1 tane 4 numara beze indirim yapmiyor.Migros sanal market uygulamasından bez alabilen varmı ikincisini indirimli atmıyorda
Aynı seçiyorum ama olmuyor müşteri hizmetlerini arayayım biBen aldim canim iki urun de ayni olmali, mesela 1 tane 3 numara bez ile 1 tane 4 numara beze indirim yapmiyor.
canim seninki hala donmedi mi, eskisi gibi mi degil yoksa hic mi almiyor? Emzik biberon yok dimi o zamandan beriEmmeyi reddedip geri donen bebek var mi
Ben aldim canim iki urun de ayni olmali, mesela 1 tane 3 numara bez ile 1 tane 4 numara beze indirim yapmiyor.
Canim cok sukur suan ole kiyameti koparmior emmiycem die aliyor emior sukur ama ayakta gezerek ama sonucta emiorcanim seninki hala donmedi mi, eskisi gibi mi degil yoksa hic mi almiyor? Emzik biberon yok dimi o zamandan beri
premium care 3 numara aldim canim, 10 kiloya kadar olanindan. Ne alakaysa evde 3 numara bez.var ama 9 kg.a kadar ve iki 3 numara arasinda boyut farki var.Hangisinden aldın canım? Ben karar veremediğimden hiç bi şey alamadım. Premium care den vazgeçemiycem sanırım
Evet bende de öyle oldu hamilelik kiloma geldim nasıl olduğunu anlamadan en kötüsü de göbekİnstagramda bi anne gördüm 5 aylık bebeğiyle Maldivler’e tatile gitmiş özendim doğrusu biz daha parka gidemiyoruz bizim bebiş ev dışına çıktı mı aşırı huysuzluk yapıyor. Emzirmek kalori yaktırır diyorlar ama bende tam tersi vücut korumaya aldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?