2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen sene bu zamanlarda tüp bebek tedavim bitmişti sonucun negatifti moraller bozuktu, 13 ekim doğum günüm ve ben o zaman hamileymişim haberim yokmuş. :) kasımın 6 nda ogrenmistim hamile oldugumu
Doğumgünü ve hamilelik, kadınlar gününde eşim çiçek göndermişti (ilk yıl romantikligi şimdi kuru dal getirmez) notunda gelecekteki çocuğumuzun annesine yazıyordu. Meğerse hamileymişim 10 gün sonra öğrenmiştim. Mart ayında doğumgünü kutlamalarımda pastanın üzerinde hep +1 yazıyordu. Şimdi o günün fotoğraflarına bakamıyorum. +1 in 2 gün sonra doktor kontrolünde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Takriben 2 gün önce demişti ben varlığını kutlarken aslında benden gitmişti uzun zaman atlatamadım. Mart ayından nefret ederim o yüzden. Annem hastaneden ağlayarak aradığımda kandil için dağıtmak üzere hamur kızartması yapıyordu. 2 senedir yapmıyor artık

Çok şükür geçen sezon sene bu zamanlar bebeğim olmayacak diye ağlıyordum. Onca ilaç ve iğneden sonra dünyanın en güzel şeyi yanımda. Rabbime şükürler bize de bu duyguyu yaşattı.
Aynen kızım 2.tüp bebek denemesi çok ağlıyor. Dışarı çıkamıyorum yoruluyorum diye hayıflanıyorum. Sonrada ne çabuk unuttun diye kendime kızıyorum. Bugünlerimize bin şükür

Instagramda sebibebi var kadını görünce kendimi sorgulamadan edemiyorum

benimkileri ilk 3 ay dışarı pek çıkartamadım. arabalarına bindirdiğim gibi kıyamet kopuyordu. son 2 haftadır ağlamaları azaldı bugün hatta dışarıdan geldik ağladılar gelmek istemediler yani zamanla düzeliyor bu durum biz artık 4 aylık oluyoruz.

Yani beni de biri maldivlere götürse 1 değil 3 çocuklu da olsam giderdim canım ( demek istediğini anladım )

Geçen sene bu zamanlarda tüp bebek tedavim bitmişti sonucun negatifti moraller bozuktu, 13 ekim doğum günüm ve ben o zaman hamileymişim haberim yokmuş. :) kasımın 6 nda ogrenmistim hamile oldugumu

Bak sende terazisin :)

Kızlar dişim ağrıyordu yakın bi dostum diş hastanesinde hemşire aradım 1 de gel dedi oğlumu pusete koydum arabada tek başıma gittim allahtan ağlamadı uyumuş arkada. 2 gündür ağrıyordu ufak bi dolgu olacak sanmıltım ama 3 küçük çürük bide kanal varmış. Çürüklerin dolgusunu yaptı kanalın yerini ayarladı kapattı haftaya tamamlayacak. Zor uyuştı dişim yazık hemşireler benim iş bitene kadar baktılar oğluma bide sayemizde dinlendin diyorlar:)

Ben de 30 ekimde test yapmistim, inanamayip eczaneden 2 test daha almistim. Cunku baya silikti cizgi. Sonra kan verdim, sonra idrar yolu enfeksiyonu var diye bizim buradaki tip merkezine gitmistim kadin doguma. Ve dr bos gebelik herhalde kesenin icinde bebek yok demisti o zaman asıl doktoruma randevu aldim zaten. 1 hafta agladim bebek yok mu diye. Sonra hamilelikte beyninde kist var dedi dr. Gecer mi gececek mi derken, saglik onemli. Bazen bunaliyoruz yorgunuz uykusuzuz ama Allah baska dert vermesin, uyku olmadan da yasamayi ogrenecegiz artik =)

Hangisinden aldın canım? Ben karar veremediğimden hiç bi şey alamadım. Premium care den vazgeçemiycem sanırım
premium care 3 numara aldim canim, 10 kiloya kadar olanindan. Ne alakaysa evde 3 numara bez.var ama 9 kg.a kadar ve iki 3 numara arasinda boyut farki var.

4 de alsam dedim paraya kiyamadim gimsanin fiyatlarina da bakmak lazim

Evet bende de öyle oldu hamilelik kiloma geldim nasıl olduğunu anlamadan en kötüsü de göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…