- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.781
aman aman emsin de bir sekilde, bu da bir donemdir belki atak falandir canim. Benimkinin de gazi tavan yapti, gece 3 3.30a kadar uyumuyor artik. 2.ay asisinin gecesinden beri iyice beter oldu.Canim cok sukur suan ole kiyameti koparmior emmiycem die aliyor emior sukur ama ayakta gezerek ama sonucta emior
Gimsa uygun olabilir mama da uygundur, peki bezi denedin mi nasıl oldupremium care 3 numara aldim canim, 10 kiloya kadar olanindan. Ne alakaysa evde 3 numara bez.var ama 9 kg.a kadar ve iki 3 numara arasinda boyut farki var.
4 de alsam dedim paraya kiyamadimgimsanin fiyatlarina da bakmak lazim
Kist bebeğin beyninde mi var dedi doktorBen de 30 ekimde test yapmistim, inanamayip eczaneden 2 test daha almistim. Cunku baya silikti cizgi. Sonra kan verdim, sonra idrar yolu enfeksiyonu var diye bizim buradaki tip merkezine gitmistim kadin doguma. Ve dr bos gebelik herhalde kesenin icinde bebek yok demisti o zaman asıl doktoruma randevu aldim zaten. 1 hafta agladim bebek yok mu diye. Sonra hamilelikte beyninde kist var dedi dr. Gecer mi gececek mi derken, saglik onemli. Bazen bunaliyoruz yorgunuz uykusuzuz ama Allah baska dert vermesin, uyku olmadan da yasamayi ogrenecegiz artik =)
benim de yarın kanal tedavim var üfffff. hamilelik dişlerime pek yaramadı.Kızlar dişim ağrıyordu yakın bi dostum diş hastanesinde hemşire aradım 1 de gel dedi oğlumu pusete koydum arabada tek başıma gittim allahtan ağlamadı uyumuş arkada. 2 gündür ağrıyordu ufak bi dolgu olacak sanmıltım ama 3 küçük çürük bide kanal varmış. Çürüklerin dolgusunu yaptı kanalın yerini ayarladı kapattı haftaya tamamlayacak. Zor uyuştı dişim yazık hemşireler benim iş bitene kadar baktılar oğluma bide sayemizde dinlendin diyorlar:)
Sepet indirimi olarak görünüyordu ben 2 gün önce aldım.Migros sanal market uygulamasından bez alabilen varmı ikincisini indirimli atmıyorda
Ben 4 numaraya kadar premium care aldım şu an halen 3 numaradayım 4 te baya stokladım sonrasında cesaret edip denemeler yapacağım.Hangisinden aldın canım? Ben karar veremediğimden hiç bi şey alamadım. Premium care den vazgeçemiycem sanırım
Doktora götürdük dün, hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi. Sinirli bir bebektir ondan emerken öyle yapar dedi ama bu çocuk son 2 3 haftadır böyle yapıyor, ne alaka sinirli olmasıyla. Üfff saçmalıyor doktorlar bazen. Alerjisi olmasından şüpheleniyorum. Diyet yapıcam bakalım 1 ay sonra sonuç alınırmış kesin olarak.bosver canim beni de zorladilar, esim de dahil olmak uzere. Sonra emzik verdim de meme reddi yapti. Ugras dur geri dondurecegim diye, o emzik ver diyenlerse normal hayatina devam etsin, eziyetini nasilsa onlar cekmiyor...
Agzinda pamukcuk olabilir mi acaba? Birlikte banyo yapmak tavsiye ediliyor, bebege dogumu animsatiyormus.
2 3 haftadır böyle. Normalde memede sakinlerdi.kac gundur boyle peki?
Ne zordur bilirim ben de aynı şeyi yaşadım ve doğum günümde kürtaj oldum ben de bir daha doğum günü kutlamıyorum inşallah orda şefaatçi olacaklar bize Rabbim evlatlarımızı korusun onlara uzun sağlıklı hayırlı bir ömür versinDoğumgünü ve hamilelik, kadınlar gününde eşim çiçek göndermişti (ilk yıl romantikligi şimdi kuru dal getirmez) notunda gelecekteki çocuğumuzun annesine yazıyordu. Meğerse hamileymişim 10 gün sonra öğrenmiştim. Mart ayında doğumgünü kutlamalarımda pastanın üzerinde hep +1 yazıyordu. Şimdi o günün fotoğraflarına bakamıyorum. +1 in 2 gün sonra doktor kontrolünde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Takriben 2 gün önce demişti ben varlığını kutlarken aslında benden gitmişti uzun zaman atlatamadım. Mart ayından nefret ederim o yüzden. Annem hastaneden ağlayarak aradığımda kandil için dağıtmak üzere hamur kızartması yapıyordu. 2 senedir yapmıyor artık
Amin canım inşallahNe zordur bilirim ben de aynı şeyi yaşadım ve doğum günümde kürtaj oldum ben de bir daha doğum günü kutlamıyorum inşallah orda şefaatçi olacaklar bize Rabbim evlatlarımızı korusun onlara uzun sağlıklı hayırlı bir ömür versin
Valla öyle olmuş :))Aa gerçekten mi ne güzel , bir kaç kişiye daha denk gelmiştim ben :) yıldızlar biliyor bu işi desene :)
Ewet ya iki aylik asisindn sora bi huy değiştirdiler sanki senin ki emiomu canmaman aman emsin de bir sekilde, bu da bir donemdir belki atak falandir canim. Benimkinin de gazi tavan yapti, gece 3 3.30a kadar uyumuyor artik. 2.ay asisinin gecesinden beri iyice beter oldu.
premium care 3 numara aldim canim, 10 kiloya kadar olanindan. Ne alakaysa evde 3 numara bez.var ama 9 kg.a kadar ve iki 3 numara arasinda boyut farki var.
Aynen aşıdan sonra bi haller oldu 3.ay aşısı geliyo bakalm onda napcazEwet ya iki aylik asisindn sora bi huy değiştirdiler sanki senin ki emiomu canm
Ben 4 numaraya kadar premium care aldım şu an halen 3 numaradayım 4 te baya stokladım sonrasında cesaret edip denemeler yapacağım.
premium care 3 numara aldim canim, 10 kiloya kadar olanindan. Ne alakaysa evde 3 numara bez.var ama 9 kg.a kadar ve iki 3 numara arasinda boyut farki var.
Prima aktif bebekle premium care arasındaki fark ne ? Bizim kız kakasını yaptığında benim üzerime kadar çıkıyor. Hiç bez bağlamasam bile olur yani sonuç hep aynı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?