2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok sukur suan ole kiyameti koparmior emmiycem die aliyor emior sukur ama ayakta gezerek ama sonucta emior
aman aman emsin de bir sekilde, bu da bir donemdir belki atak falandir canim. Benimkinin de gazi tavan yapti, gece 3 3.30a kadar uyumuyor artik. 2.ay asisinin gecesinden beri iyice beter oldu.

Kist bebeğin beyninde mi var dedi doktor

benim de yarın kanal tedavim var üfffff. hamilelik dişlerime pek yaramadı.

Hangisinden aldın canım? Ben karar veremediğimden hiç bi şey alamadım. Premium care den vazgeçemiycem sanırım
Ben 4 numaraya kadar premium care aldım şu an halen 3 numaradayım 4 te baya stokladım sonrasında cesaret edip denemeler yapacağım.

Doktora götürdük dün, hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi. Sinirli bir bebektir ondan emerken öyle yapar dedi ama bu çocuk son 2 3 haftadır böyle yapıyor, ne alaka sinirli olmasıyla. Üfff saçmalıyor doktorlar bazen. Alerjisi olmasından şüpheleniyorum. Diyet yapıcam bakalım 1 ay sonra sonuç alınırmış kesin olarak.

Ne zordur bilirim ben de aynı şeyi yaşadım ve doğum günümde kürtaj oldum ben de bir daha doğum günü kutlamıyorum inşallah orda şefaatçi olacaklar bize Rabbim evlatlarımızı korusun onlara uzun sağlıklı hayırlı bir ömür versin

Arkadaşlar gece oğlum çok çiş yapıyor. Sabaha kadar tutmuyor bez. Normalde sizdirmiyor fakat sabaha kadar bütün bez cisle dolduğu için taşıyor her yandan. Sleepy de ayni Prima aktif Bebek de. Premium care denesem mi gece için? İkisini de kullanan var mı?

premium care 3 numara aldim canim, 10 kiloya kadar olanindan. Ne alakaysa evde 3 numara bez.var ama 9 kg.a kadar ve iki 3 numara arasinda boyut farki var.

4 de alsam dedim paraya kiyamadim gimsanin fiyatlarina da bakmak lazim

3ün kaçlısı peki? Az paketlileri vardı burdakilerde, 168 li 4. Boydan daha ucuza gelmiyordu o yüzden ben almadım. Çankayadakilerde ve ankamall de yoktu tabi, eryaman bölgede varmı çoklu paketler cnm?

Ben 4 numaraya kadar premium care aldım şu an halen 3 numaradayım 4 te baya stokladım sonrasında cesaret edip denemeler yapacağım.

Nerden stokladın canım? Ben de 2 stoklamıştım 200 tane kaldı. İndirim bulsam bende 4-5 stoklayacağım ama bulamıyorum

premium care 3 numara aldim canim, 10 kiloya kadar olanindan. Ne alakaysa evde 3 numara bez.var ama 9 kg.a kadar ve iki 3 numara arasinda boyut farki var.

4 de alsam dedim paraya kiyamadim gimsanin fiyatlarina da bakmak lazim

Prima numalarandormayı değiştirmiş canım ondan o şekilde. Bendeki 2 numaralarsa farklı kilolarda.

Prima aktif bebekle premium care arasındaki fark ne ? Bizim kız kakasını yaptığında benim üzerime kadar çıkıyor. Hiç bez bağlamasam bile olur yani sonuç hep aynı:)

Bizimde hep öyleydi. Kakanın taşmasını hep kakanın çok olmasına bağladım. Ama oğlum o zamanlar küçüktü 4-5 kg arası dönemler. Ben 2 no kullanıyordum. Oğlum 5,5-6 kg olduğu dönemden beri kakası taşmıyor ve hala çok çok yapıyor..

Uzun süre kullanalım, küçük kalmasın diye büyük kullandığım için taşıyormuş meğer. Tam bedenine göre olunca bez hiç taşırmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…