- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.801
Arkadaşlar gece oğlum çok çiş yapıyor. Sabaha kadar tutmuyor bez. Normalde sizdirmiyor fakat sabaha kadar bütün bez cisle dolduğu için taşıyor her yandan. Sleepy de ayni Prima aktif Bebek de. Premium care denesem mi gece için? İkisini de kullanan var mı?
benimde aynı ya bugün 3kez üst değiştim birde leke çıkarmakla uğraşacağımPrima aktif bebekle premium care arasındaki fark ne ? Bizim kız kakasını yaptığında benim üzerime kadar çıkıyor. Hiç bez bağlamasam bile olur yani sonuç hep aynı:)
Ben bir ay önce falan gittigidiyordan 3 numara, hepsiburadadan da 4 numara stoklamıştım en son migros indiriminde 3 ve 4 ekleme yaptım. Bundan sonra ilk olarak goon denemek istiyorum yani 5 numarada goon ve molfix vs. Deneyeceğim.Nerden stokladın canım? Ben de 2 stoklamıştım 200 tane kaldı. İndirim bulsam bende 4-5 stoklayacağım ama bulamıyorum
Rahat oldu ama bizimki daha 5 kiloGimsa uygun olabilir mama da uygundur, peki bezi denedin mi nasıl oldu
Evet öyle demişti Kendi kendine geçer demiştiKist bebeğin beyninde mi var dedi doktor
evet canim ama emerken çok sık bırakıyor, surekli gazi oldugu icin =/Ewet ya iki aylik asisindn sora bi huy değiştirdiler sanki senin ki emiomu canm
62 li vardi canim, buyuk paket yoktu3ün kaçlısı peki? Az paketlileri vardı burdakilerde, 168 li 4. Boydan daha ucuza gelmiyordu o yüzden ben almadım. Çankayadakilerde ve ankamall de yoktu tabi, eryaman bölgede varmı çoklu paketler cnm?
Bu karma aşısı olduğu icin mi acabaAynen aşıdan sonra bi haller oldu 3.ay aşısı geliyo bakalm onda napcaz
Cnm üçüncü ayda aşı yok sadece rota var oda zaten damla gibi sıkıntısı yok yanlış mı biliyorum :) :)Aynen aşıdan sonra bi haller oldu 3.ay aşısı geliyo bakalm onda napcaz
Bende 16 ekim diAyy evet sat im 18 ekimdi.Vay be ...
Ben 4 cesit bez denedim .Hem oglumun ustu hem benimki kirleniyordu .Elimdekileri bitirip hemen premium care a döndüm .Kaka da sızdırmıyor cis de.Ama gunde 10-15 arasi bez degistiriyorum .Bugün sadece gunduz 4 kere kaka yapti.Arkadaşlar gece oğlum çok çiş yapıyor. Sabaha kadar tutmuyor bez. Normalde sizdirmiyor fakat sabaha kadar bütün bez cisle dolduğu için taşıyor her yandan. Sleepy de ayni Prima aktif Bebek de. Premium care denesem mi gece için? İkisini de kullanan var mı?
Ya ben nasılsa olmuyor artık diye test yapmadım, keşke yapsaymışım, eşimin doğum gününden 4 gün sonra öğrendik. Çok güzel sürpriz olurdu :)Bende 6 kasımda öğrenmiştim. Hiç beklemiyorduk büyük süpriz oldu bize, eşime doğum günü hediyesi olarak verdim haberi . Hiç beklemediği için hem şaşırdı hem sevindi. Daha dün gibi şimdi günler zor geliyor ama çokda çabuk geçiyor zaman. Doğduda 3 aylık olduk bile.
Kaç saatte bir bez degistiriyorsunki fazla değilmi ya ben 3 saat eğer uyuyorsa en fazla 4 saatte alıyorum. Gece bazen 11 de değiştiğinde sabah 8 e kadar kalabiliyor bez degistirirsem uyanıyorBen 4 cesit bez denedim .Hem oglumun ustu hem benimki kirleniyordu .Elimdekileri bitirip hemen premium care a döndüm .Kaka da sızdırmıyor cis de.Ama gunde 10-15 arasi bez degistiriyorum .Bugün sadece gunduz 4 kere kaka yapti.
Ben bir ay önce falan gittigidiyordan 3 numara, hepsiburadadan da 4 numara stoklamıştım en son migros indiriminde 3 ve 4 ekleme yaptım. Bundan sonra ilk olarak goon denemek istiyorum yani 5 numarada goon ve molfix vs. Deneyeceğim.
Bu arada eşim letgo da bile prima premium care satanlar olduğunu söyledi ama bende gerek kalmadı.
Bende 2’yi çok stoklamışım ama kalanları letgo’dan sattım aklında olsun.Nerden stokladın canım? Ben de 2 stoklamıştım 200 tane kaldı. İndirim bulsam bende 4-5 stoklayacağım ama bulamıyorum
Bende 2’yi çok stoklamışım ama kalanları letgo’dan sattım aklında olsun.
Canim az az ama surekli kaka yapiyor .Oyle olunca cok değiştiriyorum .Mesela iki saat icinde 3 kere dolu dolu kaka yapti .Bazen kaka yapiyor ben degistiriyorum 5 dk sonra bir daha yapiyor. Sadece çiş olsa biraz uzun durcak dolmuyor hemen.Kaç saatte bir bez degistiriyorsunki fazla değilmi ya ben 3 saat eğer uyuyorsa en fazla 4 saatte alıyorum. Gece bazen 11 de değiştiğinde sabah 8 e kadar kalabiliyor bez degistirirsem uyanıyor
O indirimde bende 2 numara almıştım, minies i bende deneyebilirim zaten bütün alışverişimi sanal marketten yapıyorum iyi olduğunu duymuştum.Bu değilde, bundan bir önceki migros indirimi süperdi ama 3-4 bulamadım ben mmalesefletgo ya da bakayım ben.
Bende goon ve minies denemek istiyorum 5e geçince faşan
Çok iyi fiyat bende geçen ay 135 tl ye almıştım ama şimdilerde bu fiyatı bulmak imkansız.Arkadaşlar Amazon Türkiye de uygun gibi bekler ben 3 no 204 lü premium care 155 tl ye aldım
Evet az önce de 4 numaraya baktım 168 li 161 tl diğer sitelere göre uygun ama sonuçta pahalıÇok iyi fiyat bende geçen ay 135 tl ye almıştım ama şimdilerde bu fiyatı bulmak imkansız.
Benimkide ayni sekilde 3 haftadir nerdeyse gogislerim terbiye olduktan sonra kizim o dolgunlugu arar oldu ozellikle aksamlari ac bu cocuk diye kendimi yedim uykuya dalma asamasinda verin ne kadar kalsa memede o kadar ii sut iniyor cunku uykulari iyi degerlendirin 3-4 gundur boyle gidiyor bizimEvet cnm, süt birikmişse emiyor ama akşam süt azalınca ağzına almıyor resmen. Eskiden azda gelse emerdi.
Daha kaygısı geçmemişmi paşa alışmamışmı yeni dünyaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?