2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Premium care dışında kullanmadım ben ama benim oğlumda çok çiç yapıyor gece 12 saat falan açmıyorum uykusu açılmasın diye. Açtığımızda eşim parmağıyla bastırdığında bile ıslaklık hiç olmuyor. Bence dene canım

Nerden stokladın canım? Ben de 2 stoklamıştım 200 tane kaldı. İndirim bulsam bende 4-5 stoklayacağım ama bulamıyorum
Ben bir ay önce falan gittigidiyordan 3 numara, hepsiburadadan da 4 numara stoklamıştım en son migros indiriminde 3 ve 4 ekleme yaptım. Bundan sonra ilk olarak goon denemek istiyorum yani 5 numarada goon ve molfix vs. Deneyeceğim.
Bu arada eşim letgo da bile prima premium care satanlar olduğunu söyledi ama bende gerek kalmadı.

Ben de hamileligi nasil öğrendiğimi bir kez daha anlatayim
Artik tup bebek icin para biriktirmeye baslamistik .Test bile yapmadigim aylar oldu.Ama o ay içimde farkli bir his vardi (kimyasal yasadigimda da hissetmiştim)Ama kafama cok taktiğim icin oldugunu düşünüyordum.Rüyalarimda hep erkek bebek görüyordum.
15 Kasim evlilik yıldönümümuz .Acaba ne hediye alsam diye düşünüyordum sonra da afilim patlatirsin bir hamileyim çığlığı al sana hediye deyip kendi kendimle dalga geciyordum
O ay esim eve 3 tane normal test getirmisti .Ayin 12 sinde esimden gizli yaptim. Hayalet bir cizgi hemen konu actim .Kizlar da var dedi.Ama ben inanmadim .13unde aksam yaptim test yine ayni çıktı. O gece ruyamda cizgi daha belirgindi.Gece 3 te kalkip bir test daha yaptim. Gercekten koyulasmisti .Ama ben hala inanmiyorum .Yok ya ruyanin devami bu diyorum
Gidip esimi kaldirip hamileyim demeyi dusundum .Ama cesaret edemedim .Eger degilsem yikilirdi.Cunku hep kendini sucluyordu saglik sorunlarindam dolayi.
Ertesi gun isi garantiye alip pahali olanlardan aldim .Ve evet hamileydim
1 saat filan elimde test agladim .Şoku atlattim .Aksi gibi esim de gec gelecek o aksam .Ama icim icimi yiyor .Aradim cabuk gel dedim .Agliyorum tabii rol yapmaya gerek yok .Nolduuu diyor .Dedim ayagimi sakatladim kos gel (ayagim alçıdan cikali 3 5 ay olmuştu ve hassasti .Hemen inandi)O yoldayken ben testi peceteye sarip bantladim .Bir hediye kutusunun içine koydum. Esim geldi aglayarak actim kapiyi (tel video kayitta gizli cekim)Bana kiziyor .Nasil sakatlarsin niye dikkat etmedin cabuk hastaneye gidiyoruz filan..
Dur dedim sana bir hediyem var once aç oyle gidelim. Eline verdim acmiyor.Daha ayin 14 u gelince açarım diyor .
Neyse ikna ettim .Kutuyu acti .Eline aldi hediyesini. Uzun ince...bu ne yaaa .Kalem mi aldin offf diyor.Evet dedim .Hirsli hirsli acti .Icinden test cikinca algilayamadi .Şoka girdi .Önce ciglik atti ,agladi ,guldu,beni deli gibi döndürdü. 15 dk dans
Ben salya sümük ağlıyorum tabii .En son dedi ayağın sakat mi degil mi
Öyle iste.Yazarken duygulandim valla .Iyi ki video cekmisim .Durup durup izler guleriz .

Gimsa uygun olabilir mama da uygundur, peki bezi denedin mi nasıl oldu
Rahat oldu ama bizimki daha 5 kilo
Kist bebeğin beyninde mi var dedi doktor
Evet öyle demişti Kendi kendine geçer demişti
Ewet ya iki aylik asisindn sora bi huy değiştirdiler sanki senin ki emiomu canm
evet canim ama emerken çok sık bırakıyor, surekli gazi oldugu icin =/
3ün kaçlısı peki? Az paketlileri vardı burdakilerde, 168 li 4. Boydan daha ucuza gelmiyordu o yüzden ben almadım. Çankayadakilerde ve ankamall de yoktu tabi, eryaman bölgede varmı çoklu paketler cnm?
62 li vardi canim, buyuk paket yoktu

Ben 4 cesit bez denedim .Hem oglumun ustu hem benimki kirleniyordu .Elimdekileri bitirip hemen premium care a döndüm .Kaka da sızdırmıyor cis de.Ama gunde 10-15 arasi bez degistiriyorum .Bugün sadece gunduz 4 kere kaka yapti.

Ya ben nasılsa olmuyor artık diye test yapmadım, keşke yapsaymışım, eşimin doğum gününden 4 gün sonra öğrendik. Çok güzel sürpriz olurdu :)

Ben 4 cesit bez denedim .Hem oglumun ustu hem benimki kirleniyordu .Elimdekileri bitirip hemen premium care a döndüm .Kaka da sızdırmıyor cis de.Ama gunde 10-15 arasi bez degistiriyorum .Bugün sadece gunduz 4 kere kaka yapti.
Kaç saatte bir bez degistiriyorsunki fazla değilmi ya ben 3 saat eğer uyuyorsa en fazla 4 saatte alıyorum. Gece bazen 11 de değiştiğinde sabah 8 e kadar kalabiliyor bez degistirirsem uyanıyor

Bu değilde, bundan bir önceki migros indirimi süperdi ama 3-4 bulamadım ben mmalesef letgo ya da bakayım ben.

Bende goon ve minies denemek istiyorum 5e geçince faşan

Kaç saatte bir bez degistiriyorsunki fazla değilmi ya ben 3 saat eğer uyuyorsa en fazla 4 saatte alıyorum. Gece bazen 11 de değiştiğinde sabah 8 e kadar kalabiliyor bez degistirirsem uyanıyor
Canim az az ama surekli kaka yapiyor .Oyle olunca cok değiştiriyorum .Mesela iki saat icinde 3 kere dolu dolu kaka yapti .Bazen kaka yapiyor ben degistiriyorum 5 dk sonra bir daha yapiyor. Sadece çiş olsa biraz uzun durcak dolmuyor hemen.

Bu değilde, bundan bir önceki migros indirimi süperdi ama 3-4 bulamadım ben mmalesef letgo ya da bakayım ben.

Bende goon ve minies denemek istiyorum 5e geçince faşan
O indirimde bende 2 numara almıştım, minies i bende deneyebilirim zaten bütün alışverişimi sanal marketten yapıyorum iyi olduğunu duymuştum.

Evet cnm, süt birikmişse emiyor ama akşam süt azalınca ağzına almıyor resmen. Eskiden azda gelse emerdi.

Daha kaygısı geçmemişmi paşa alışmamışmı yeni dünyaya:)
Benimkide ayni sekilde 3 haftadir nerdeyse gogislerim terbiye olduktan sonra kizim o dolgunlugu arar oldu ozellikle aksamlari ac bu cocuk diye kendimi yedim uykuya dalma asamasinda verin ne kadar kalsa memede o kadar ii sut iniyor cunku uykulari iyi degerlendirin 3-4 gundur boyle gidiyor bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…