- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.821
İnsanlık hali olacak o kadar. Değerleri paha biçilemez kuzuların. Sağlıklı mutlu olsunlarda her şeye katlanılır.Aynen kızım 2.tüp bebek denemesi çok ağlıyor. Dışarı çıkamıyorum yoruluyorum diye hayıflanıyorum. Sonrada ne çabuk unuttun diye kendime kızıyorum. Bugünlerimize bin şükür
Her ay aşı olmuyo mu bu bebeler ?Cnm üçüncü ayda aşı yok sadece rota var oda zaten damla gibi sıkıntısı yok yanlış mı biliyorum :) :)
Hiç bi fikrim yok ama tipide değişti bizm oğlanınBu karma aşısı olduğu icin mi acaba
Benimde 23 ekim . Ekime girdik bata geri sayım wuwwwBende 16 ekim di
Aynen günler yavaş aylar hızlı geçiyor :) çok şükürBende 6 kasımda öğrenmiştim. Hiç beklemiyorduk büyük süpriz oldu bize, eşime doğum günü hediyesi olarak verdim haberi . Hiç beklemediği için hem şaşırdı hem sevindi. Daha dün gibi şimdi günler zor geliyor ama çokda çabuk geçiyor zaman. Doğduda 3 aylık olduk bile.
Aaa sebibebi çocuk mu doğurdu eskiden izlerdm makyaj videolarını şmdi instadan baktım çok hoş maşallah :)Instagramda sebibebi var kadını görünce kendimi sorgulamadan edemiyorum
Ayy ben bu konuyu nasıl kaçırmışım tüh :) bende onca uğraş sonucu 2 kürtajdan sonra korunmayı bıraktığım ilk ay tek ilişkiyle hamile kalacağımı hiç ummazdım. Oğlum 14 kasımdaki o soğuk gecenin mahsülüBende 6 kasımda öğrendim harikaydı. 5. Tüp bebek tedavimiz için adet olmayı bekliyordum. Kesin kist oluştu diye üzülüyordum eşimin zoruyla gecenin bi vakti idrar testi yaptm ve şookkk.. hala içim kıpır kıpr oluyo o günü hatırlayınca
Üçüncü ayda aşı yok cnm dörtte var yanlış anlama olmuş büyük ihtimalle bizim de rota yapılacak üçüncü ayda sadece tekrar sor istersenHer ay aşı olmuyo mu bu bebeler ?
Hemşire bana rotayı da 3.ay aşısıyla beraber yaparız demişti. Aşı olduğu gün yapılıyomuş rota. Ve evet ağızdan yapılıyor rota
Sormam lazım mutlaka. Tesekkür ederm canım :)Üçüncü ayda aşı yok cnm dörtte var yanlış anlama olmuş büyük ihtimalle bizim de rota yapılacak üçüncü ayda sadece tekrar sor istersen
Rota aşısı 3. 5. 7.aylarda cnmSormam lazım mutlaka. Tesekkür ederm canım :)
Rota bidaha var mı 4.ayda ?
Rica ederim canım rota ıkı marka var cnm biri ıkı doz yapılıyor biri üç dozSormam lazım mutlaka. Tesekkür ederm canım :)
Rota bidaha var mı 4.ayda ?
39 oldu yaa, en kötüsü de stiletto bulamamakYa kızlar ayak numarası büyüyen var mı ? Gebelikten önce bol gelen ayakkabım şimdi sıkıyo ayağımı. Şişliğimde yokki. Zaten küçük değildi ayaklarım.
40 numara ayak mı olur ya
40 olurda 41 olur mu bilmem :) hatta o bile sıkıyor yok artık diyorum. Sanırım yakında eşiminkileri giyeceğim.Ya kızlar ayak numarası büyüyen var mı ? Gebelikten önce bol gelen ayakkabım şimdi sıkıyo ayağımı. Şişliğimde yokki. Zaten küçük değildi ayaklarım.
40 numara ayak mı olur ya
Hic doğurmuş gibi değil valla :/Aaa sebibebi çocuk mu doğurdu eskiden izlerdm makyaj videolarını şmdi instadan baktım çok hoş maşallah :)
Bizde oğlumla gitgel 4 şehir gezdik ne varr
hayir canim her ay asi yok, rota da ekstra ama yaptiriyoruz. Asi takvimi vermedilerse internetten bakabilirsin.Her ay aşı olmuyo mu bu bebeler ?
Hemşire bana rotayı da 3.ay aşısıyla beraber yaparız demişti. Aşı olduğu gün yapılıyomuş rota. Ve evet ağızdan yapılıyor rota
bogazina tukuruk veya kusmuk kacmistir, benimkine de oluyor canim.Iyi geceler kızlar. Bu gece çok tuhaf bişey oldu. Kızım 2 oldu uykusundan öksürerek uyanıyor. Sanki boğazına birşey takılmış gibi.. ilkinde aldım emzirdikten yatırdım tekrar. Ikincisinde baktım sanki nefes de alamıyor kaldırıp burnunu temizledim sümük çıktı. Ki gün boyu 2 kere temizlemistim. Normalde günde bir kere temizliyorum. Bi de ağladı ikinci uyanmasına. Şimdi tekrar emdi uyudu. Hiç bişey anlamadım.. normalde deliksiz uyuyan çocuk bu gece 2 kere öksürerek uyandı. Neden olabilir sizce ???
Kimisi öyle napcn :/ felek bi bize gülmüyoHic doğurmuş gibi değil valla :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?