2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kızım 2.tüp bebek denemesi çok ağlıyor. Dışarı çıkamıyorum yoruluyorum diye hayıflanıyorum. Sonrada ne çabuk unuttun diye kendime kızıyorum. Bugünlerimize bin şükür
İnsanlık hali olacak o kadar. Değerleri paha biçilemez kuzuların. Sağlıklı mutlu olsunlarda her şeye katlanılır.

Cnm üçüncü ayda aşı yok sadece rota var oda zaten damla gibi sıkıntısı yok yanlış mı biliyorum :) :)
Her ay aşı olmuyo mu bu bebeler ?
Hemşire bana rotayı da 3.ay aşısıyla beraber yaparız demişti. Aşı olduğu gün yapılıyomuş rota. Ve evet ağızdan yapılıyor rota

Aynen günler yavaş aylar hızlı geçiyor :) çok şükür

Ayy ben bu konuyu nasıl kaçırmışım tüh :) bende onca uğraş sonucu 2 kürtajdan sonra korunmayı bıraktığım ilk ay tek ilişkiyle hamile kalacağımı hiç ummazdım. Oğlum 14 kasımdaki o soğuk gecenin mahsülü

Eşimin boynu bükük "hatuun bizimde çocuğumuz olacak mı acaba" dediği günleri hâlâ birlikte hatrlayıp şükrediyoruuz.

Eşim, bebeğin ayak serçe parmağı kendi ayak parmağına benzediği için seviniyo falan :)))

Zordu tabi sulandırıcı iğneler kanamalar serumlar düşük önleyici iğneler sanki hiç kavuşamayacakmışım gibi geliyodu ameliyata girdğmde bile hemşire başımda duruyordu bebeğini göreceksin şimdi bak dediğnde kalbim fırlayacaktı, doktor gösterdi bitmiştim.. ağlaması titreyen elleri ♡ benm yanımdan uzaklaştırdıklarında ağlayıp yaklaştırdıklarında susması flan ... muazzam mükemmel bi duygu Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin, dualarımda hâlâ ediyorum, kimsenin kucağı boş kalmasın. Sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişi olsun herkesin amin.♡♡♡

Hemşire bana rotayı da 3.ay aşısıyla beraber yaparız demişti. Aşı olduğu gün yapılıyomuş rota. Ve evet ağızdan yapılıyor rota
Üçüncü ayda aşı yok cnm dörtte var yanlış anlama olmuş büyük ihtimalle bizim de rota yapılacak üçüncü ayda sadece tekrar sor istersen

Ya kızlar ayak numarası büyüyen var mı ? Gebelikten önce bol gelen ayakkabım şimdi sıkıyo ayağımı. Şişliğimde yokki. Zaten küçük değildi ayaklarım.

40 numara ayak mı olur ya
40 olurda 41 olur mu bilmem :) hatta o bile sıkıyor yok artık diyorum. Sanırım yakında eşiminkileri giyeceğim.

Iyi geceler kızlar. Bu gece çok tuhaf bişey oldu. Kızım 2 oldu uykusundan öksürerek uyanıyor. Sanki boğazına birşey takılmış gibi.. ilkinde aldım emzirdikten yatırdım tekrar. Ikincisinde baktım sanki nefes de alamıyor kaldırıp burnunu temizledim sümük çıktı. Ki gün boyu 2 kere temizlemistim. Normalde günde bir kere temizliyorum. Bi de ağladı ikinci uyanmasına. Şimdi tekrar emdi uyudu. Hiç bişey anlamadım.. normalde deliksiz uyuyan çocuk bu gece 2 kere öksürerek uyandı. Neden olabilir sizce ???

hayir canim her ay asi yok, rota da ekstra ama yaptiriyoruz. Asi takvimi vermedilerse internetten bakabilirsin.

bogazina tukuruk veya kusmuk kacmistir, benimkine de oluyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…