2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar ben rotateq bulamıyorum etkinliği daha fazlaymış ama kurlardan dolayı sıkıntı varmış diğeri var piyasada rotateq bulan var mı?

40 olurda 41 olur mu bilmem :) hatta o bile sıkıyor yok artık diyorum. Sanırım yakında eşiminkileri giyeceğim.

Bende 40 giyiyodum hamilelikte 40ı zorlar oldum 41 giymemek için direniyorum eşimin de ayak numarası 41 o alır ben giyerim artık nasılsa ayakkabıların çoğu unisex

Benimde 40 numara ayagimi sıkiyo bide hamilelik onvesi kilomda olmama ragmen yuzuklerim.olmuyo parmagima. Belkide hala sisizdir

Kızımın boğazınada kusmuk kaçtı bu sabah gözlerini kocaman açmış çırpınıyordu. Allahtan farkettim
Sırt üstü mü yatıyordu canım? Benimki hep yüz üstü uyur, kusmuk tarzı bişey sanmıyorum olacağını. Çünkü uyanık hala öksürüyor arada. Sanki böyle gıcık olmuş gibi..

Son düzenleme:
Yüzüstü tehlikeli diyorlar. Daha kendini çeviremiyor. Sırt üstü yatırıp başını yan ceviriyordum. Bizim kız hala kusuyor. Sabah beni çok emdi o yüzden galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…