- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.861
Anladım canım Allah korumuş. Sırt üstü de tehlikeli diyorlar boğulma tehlikesi yüzünden. Yuz üstünün de tehlikeli olduğunu geçenlerde okudum ben de. Ama benim kızım doğduğundan beri öyle alıştı sırt üstü yatırdım mi yarim saat içinde uyanıyor..Yüzüstü tehlikeli diyorlar. Daha kendini çeviremiyor. Sırt üstü yatırıp başını yan ceviriyordum. Bizim kız hala kusuyor. Sabah beni çok emdi o yüzden galiba
Ayy bende 2 kez yakaladım sırt üstü kusmuk ağzına dolmuş çırpınırken ve çok korktum hiç ses çıkarmıyordu da. Ki benim oğlum nerseyse hiç kusmayan bir bebek.Geçmiş olsun canım hiç ses çıkarmadı mi offf en korktuğum şey ya
Ben de çok korkuyorum bebek ilkyardım öğrenin diyorlar boğulmalar falan için ama bana zor geliyor öğrensem bile yapamam gibi geliyorGeçmiş olsun canım hiç ses çıkarmadı mi offf en korktuğum şey ya
Çok iyi, kilo vermek için özel bir şey yapmış mıydın göbek de gitmiştir o haldeEski pantolonlarima geri döndüm kızlar. Kilo verince de çatlaklar beyazladi gorunmuyo
Şuan iş yerindeyim
Kızımın boğazınada kusmuk kaçtı bu sabah gözlerini kocaman açmış çırpınıyordu. Allahtan farkettim
Gobek var ya :/ karnımın dümdüz olmasını beklemiyorum zaten. Aynen oturunva pörtlüyor. Keske sırt üstü yatarak gezsek hepGöbek durumu nasıl ben de özellikle oturunca pörtleyen göbek var adet olsun mu olmadıysan belki adetle vücut düzelir diye düşünüyorum
Diğer gebeliklerde büyüyeceğini sanmıyorum yani inşallah büyümez :/ ilk gebelikte yasadık 3 çocuk doğurmuştan beterim kilolu değilim ama vucudum çok yıprandıGenelde hamilelikten sonra ayak bi numara büyür diyorlardı e zaten 40tı bunda 41 ikincide 42 üçüncüde 43 diye gidecek mi
ayakkabı bulunmuyor valla sıkıntı deichmanda xllara bakıyorum artık eşinin yakınmış bizimki 44 3.çocukta ulaşırım heraldeBende 40 giyiyodum hamilelikte 40ı zorlar oldum 41 giymemek için direniyorum eşimin de ayak numarası 41o alır ben giyerim artık nasılsa ayakkabıların çoğu unisex
Henüz olmadım, olunca normale döner diye düşünüyordum, daha çok zaman ve eski halimize dönmeye demek ki, evt ben de dümdüz karın beklemiyorum ama böyle de değil, göbeğime bastırdığımda yumuşacık sinirim bozuluyorGobek var ya :/ karnımın dümdüz olmasını beklemiyorum zaten. Aynen oturunva pörtlüyor. Keske sırt üstü yatarak gezsek hepdoğumun 34.günü bitti 46.günü adetim başladı 2hafta sürdü takvime gore bugun adet olmam lazım ama gelen giden yok ağrım sancımda yok aynen adet oldukça rahatlıyo vucut sen oldun mu
Yok canım doğuştan zayifim zayıf kalcam muhtemelen yapım öyle. Kilo vermemek için sürekli tatlı şeyler yedim ama başaramadım. Göbek birazcık var. Mekik çekmeyi dusunuyorumÇok iyi, kilo vermek için özel bir şey yapmış mıydın göbek de gitmiştir o halde
Ben denedim çekmeyi geçen gün kaldiramadim valla vücudumu. 57 kiloyla hamile kalmıştım 81 kilo doğuma girdim. Şuan 67yim ve öyle kaldım ama çok yiyorum :))Yok canım doğuştan zayifim zayıf kalcam muhtemelen yapım öyle. Kilo vermemek için sürekli tatlı şeyler yedim ama başaramadım. Göbek birazcık var. Mekik çekmeyi dusunuyorum
Canım Aile hekimine gidiyorsun Bebeğin gözüne ışıkla bakıyor Sadece bu kadar 1 dakikalık bir iş yaniSizden de 3.ay için sağlık ocağından göz muayenesi istediler mi? Ebeler durmadan arıyor sıkıştırıyor bakanlıktan yazı gelmiş yaptırın diye. Doktorumuz muayenede sıkıntı yok bir yaşında yapılacak dedi.
Ben de yapı olarak zayıfım ama göbek kaldı galiba o yüzden kötü duruyor,, sporsuz gitmez gibiYok canım doğuştan zayifim zayıf kalcam muhtemelen yapım öyle. Kilo vermemek için sürekli tatlı şeyler yedim ama başaramadım. Göbek birazcık var. Mekik çekmeyi dusunuyorum
Benimki de aynı. Ben de o yüzden artık yüz üstü yatırıyorum. Bir yandan da korkuyorum ama ne yapalım Allah’a emanet artık.Anladım canım Allah korumuş. Sırt üstü de tehlikeli diyorlar boğulma tehlikesi yüzünden. Yuz üstünün de tehlikeli olduğunu geçenlerde okudum ben de. Ama benim kızım doğduğundan beri öyle alıştı sırt üstü yatırdım mi yarim saat içinde uyanıyor..
Ben jokerden market günü kampanyasından 30 lu kutu almıştım canım 159 liraydı sanırım.kronik_unutkan gecmis olsun canim .
Kizlar unibaby yenidoğan islak mendil alcam .Stok bitti maalesef.
Nerde indirimli inceleyen ,alan var mi ?Oglanla bakamadim misafir gelcek bir yandan ona hazırlanıyorum.
Benim iki gün bir iki kez leke şeklinde geldi ama bunu da adetten saymalı mıyım sence :)) eski düzenim olmayacak mı acabaGobek var ya :/ karnımın dümdüz olmasını beklemiyorum zaten. Aynen oturunva pörtlüyor. Keske sırt üstü yatarak gezsek hepdoğumun 34.günü bitti 46.günü adetim başladı 2hafta sürdü takvime gore bugun adet olmam lazım ama gelen giden yok ağrım sancımda yok aynen adet oldukça rahatlıyo vucut sen oldun mu
4 kasımda yaprırıxaz aynen ben de endişeliyim4. ay aşısına 2 hafta kaldı, şimdiden stres yaptım. Tekrar ateşlenirse diye korkuyorum. Zaten gece gündüz uykumuz yok, bir de ateş olursa yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?