2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yüzüstü tehlikeli diyorlar. Daha kendini çeviremiyor. Sırt üstü yatırıp başını yan ceviriyordum. Bizim kız hala kusuyor. Sabah beni çok emdi o yüzden galiba
Anladım canım Allah korumuş. Sırt üstü de tehlikeli diyorlar boğulma tehlikesi yüzünden. Yuz üstünün de tehlikeli olduğunu geçenlerde okudum ben de. Ama benim kızım doğduğundan beri öyle alıştı sırt üstü yatırdım mi yarim saat içinde uyanıyor..

Göbek durumu nasıl ben de özellikle oturunca pörtleyen göbek var adet olsun mu olmadıysan belki adetle vücut düzelir diye düşünüyorum
Gobek var ya :/ karnımın dümdüz olmasını beklemiyorum zaten. Aynen oturunva pörtlüyor. Keske sırt üstü yatarak gezsek hep doğumun 34.günü bitti 46.günü adetim başladı 2hafta sürdü takvime gore bugun adet olmam lazım ama gelen giden yok ağrım sancımda yok aynen adet oldukça rahatlıyo vucut sen oldun mu

Genelde hamilelikten sonra ayak bi numara büyür diyorlardı e zaten 40tı bunda 41 ikincide 42 üçüncüde 43 diye gidecek mi
Diğer gebeliklerde büyüyeceğini sanmıyorum yani inşallah büyümez :/ ilk gebelikte yasadık 3 çocuk doğurmuştan beterim kilolu değilim ama vucudum çok yıprandı

Bende 40 giyiyodum hamilelikte 40ı zorlar oldum 41 giymemek için direniyorum eşimin de ayak numarası 41 o alır ben giyerim artık nasılsa ayakkabıların çoğu unisex
ayakkabı bulunmuyor valla sıkıntı deichmanda xllara bakıyorum artık eşinin yakınmış bizimki 44 3.çocukta ulaşırım heralde

Henüz olmadım, olunca normale döner diye düşünüyordum, daha çok zaman ve eski halimize dönmeye demek ki, evt ben de dümdüz karın beklemiyorum ama böyle de değil, göbeğime bastırdığımda yumuşacık sinirim bozuluyor

Sizden de 3.ay için sağlık ocağından göz muayenesi istediler mi? Ebeler durmadan arıyor sıkıştırıyor bakanlıktan yazı gelmiş yaptırın diye. Doktorumuz muayenede sıkıntı yok bir yaşında yapılacak dedi.

Yok canım doğuştan zayifim zayıf kalcam muhtemelen yapım öyle. Kilo vermemek için sürekli tatlı şeyler yedim ama başaramadım. Göbek birazcık var. Mekik çekmeyi dusunuyorum
Ben denedim çekmeyi geçen gün kaldiramadim valla vücudumu. 57 kiloyla hamile kalmıştım 81 kilo doğuma girdim. Şuan 67yim ve öyle kaldım ama çok yiyorum :))

Canım Aile hekimine gidiyorsun Bebeğin gözüne ışıkla bakıyor Sadece bu kadar 1 dakikalık bir iş yani

Benimki de aynı. Ben de o yüzden artık yüz üstü yatırıyorum. Bir yandan da korkuyorum ama ne yapalım Allah’a emanet artık.
Acaba soğuk almış olabilir mi canım? Geniz akıntısı falan olduysa boğazında rahatsız ediyor olabilir. Benimkinde de Burun tıkanıklığı var arada öksürüyor. Dün doktora gittik ama bir sorun yok allahtan. Ama Burun damlası verdi doktor tıkanıklığı açmak için.

kronik_unutkan gecmis olsun canim .

Kizlar unibaby yenidoğan islak mendil alcam .Stok bitti maalesef.
Nerde indirimli inceleyen ,alan var mi ?Oglanla bakamadim misafir gelcek bir yandan ona hazırlanıyorum.
Ben jokerden market günü kampanyasından 30 lu kutu almıştım canım 159 liraydı sanırım.

Benim iki gün bir iki kez leke şeklinde geldi ama bunu da adetten saymalı mıyım sence :)) eski düzenim olmayacak mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…