- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.881
Benim 22 Ekimde olacak. Zaten gaz sancımız bir türlü azalmıyor. Bir de üstüne aşı. Of of.4 kasımda yaprırıxaz aynen ben de endişeliyim
Ewt göz muayenesi yaptırın dedi asm ama doktor bir şey demedi niye farklı çizelge izliyorle kiSizden de 3.ay için sağlık ocağından göz muayenesi istediler mi? Ebeler durmadan arıyor sıkıştırıyor bakanlıktan yazı gelmiş yaptırın diye. Doktorumuz muayenede sıkıntı yok bir yaşında yapılacak dedi.
kronik_unutkan gecmis olsun canim .
Kizlar unibaby yenidoğan islak mendil alcam .Stok bitti maalesef.
Nerde indirimli inceleyen ,alan var mi ?Oglanla bakamadim misafir gelcek bir yandan ona hazırlanıyorum.
Meme reddi, ağlama , huy değişimi de ekleniyor bizeBenim 22 Ekimde olacak. Zaten gaz sancımız bir türlü azalmıyor. Bir de üstüne aşı. Of of.
Sizden de 3.ay için sağlık ocağından göz muayenesi istediler mi? Ebeler durmadan arıyor sıkıştırıyor bakanlıktan yazı gelmiş yaptırın diye. Doktorumuz muayenede sıkıntı yok bir yaşında yapılacak dedi.
Meme reddi olmamıştı o zaman ama o aşıdan sonra gaz sorunu daha da arttı sanki. Ya dönemsel bir sorum ya da aşı yaptı. Bu aşıdan sonra da gazını rahat çıkartma dönemi gelse ya. Çocuğum uyansın da seveyim diyemiyorum. Uyanacak, 1 saat bir şekilde geçecek sonra uyumak isteyecek ama uyuyamayıp memede ağlaya ağlaya zıplaya zıplaya uğraşacak uyuyacak diye korkudan uyanmasını istemiyorum. En güzel günleri stresli geçiyorMeme reddi, ağlama , huy değişimi de ekleniyor bize
Sayılmalı mı bilemem :) düzene girer illaki. Sonuçta 9ay gibi bi süreçten geçtik. 2 ayda toparlanmayı beklemiyorum :)Benim iki gün bir iki kez leke şeklinde geldi ama bunu da adetten saymalı mıyım sence :)) eski düzenim olmayacak mı acaba
Aynen yumuşak ve his yok sezaryen benmki malum. ÇatlaklarrrrHenüz olmadım, olunca normale döner diye düşünüyordum, daha çok zaman ve eski halimize dönmeye demek ki, evt ben de dümdüz karın beklemiyorum ama böyle de değil, göbeğime bastırdığımda yumuşacık sinirim bozuluyor
Bende burun spreyi kullanıyorum tıkanıyo bazen burnu. Yaşadğmz yerdeki dr bişeyi yok diyodu hep. Şmdi baska sehirde dr a götürdük enfeksiyon kapmış dedi 3tane ilaç verdi biri ateş düşürücü.Benimki de aynı. Ben de o yüzden artık yüz üstü yatırıyorum. Bir yandan da korkuyorum ama ne yapalım Allah’a emanet artık.
Acaba soğuk almış olabilir mi canım? Geniz akıntısı falan olduysa boğazında rahatsız ediyor olabilir. Benimkinde de Burun tıkanıklığı var arada öksürüyor. Dün doktora gittik ama bir sorun yok allahtan. Ama Burun damlası verdi doktor tıkanıklığı açmak için.
Bizim Doktorumuz üçüncü ayda olanı yapalım dedı yanı üç, beş, yedi olucakSen hangisni yaptıracaksın
Rotateq aşısını doktora siz mi alıp gideceksiniz kendisi mi verecek? Ben bulamıyorum piyasada yok deniliyor onun için soruyorumBizim Doktorumuz üçüncü ayda olanı yapalım dedı yanı üç, beş, yedi olucak
sonsuzzz cnm göz muayenesinde neler yaptı doktor sadece gözüne ışık tutup tamam diyor oyle mı yoksa başka aletle falan baktı mı üçüncü ayda bizim de doktor istedi aynı hastanede yaptırırız dedı ama bu kadar basıt bir şey için ekstra muayene ücreti verıcem onun yerine asm de bakılsa olmaz mı acaba ya
Doktor kendi verecek burda da dışarı ile aynı fiyat dedı çünkü :)Rotateq aşısını doktora siz mi alıp gideceksiniz kendisi mi verecek? Ben bulamıyorum piyasada yok deniliyor onun için soruyorum
Benim çocuk doktorum 3. Ayda rotA aşısı ve göz taraması olacak demişti bize geçen ay canım.Sizden de 3.ay için sağlık ocağından göz muayenesi istediler mi? Ebeler durmadan arıyor sıkıştırıyor bakanlıktan yazı gelmiş yaptırın diye. Doktorumuz muayenede sıkıntı yok bir yaşında yapılacak dedi.
Devam ederse ben de götürcem canım çünkü uyku uyutmuyor.. valla o kadar dikkat ediyorum ama belli ki bu şekilde almış soğuk demek ki.. banyo yaparken falan mı üşüttu ne.. anlamadım ki. Bana kalsa hemen götürcem.doktora ama eşim beni deli ediyor ya.. o kadar rahat ki valla benim burda içim içimi yiyor moralim 0..Benimki de aynı. Ben de o yüzden artık yüz üstü yatırıyorum. Bir yandan da korkuyorum ama ne yapalım Allah’a emanet artık.
Acaba soğuk almış olabilir mi canım? Geniz akıntısı falan olduysa boğazında rahatsız ediyor olabilir. Benimkinde de Burun tıkanıklığı var arada öksürüyor. Dün doktora gittik ama bir sorun yok allahtan. Ama Burun damlası verdi doktor tıkanıklığı açmak için.
Acaba tekrar ne zaman indirime girer ki 2 paketimiz kaldi .Bildirim geliyor bazen ben bakmadan stok tükendi diyor .Ben jokerden market günü kampanyasından 30 lu kutu almıştım canım 159 liraydı sanırım.
Biliyorum canim .Biraz incelemiştim. Unibaby guvenilirdi .En bastan beri onu kullaniyoruz .Digerlerine de bakmaya firsat bulamadim .E bebek in bir kez almistim Icinde bir madde varmis zararli vazgectim.Canım instagramda bir baba bebek ürünlerini inceliyor unibaby sleepy babyme carrefourbaby bunların yenidoğan mendillerinin içerikleri aynı ve daha ucuz onlara da bak istersen boşa yüksek para verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?