2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım teşekkür ederim göz içinde randevu alayım o zaman

Erkekler öyle demek ki. Benimki de ne gerek var deyip durdu. Sürekli sabah karşı Burun tıkanıklığına ağlıyordu ben artık isyan edince mecbur götürdü. Ama sanırım normal. Benimki salya akıtıyor arada belki salyası boğazına kaçıyor o öksürtüyor. Sizde var mı öyle bir durum. Ateşi falan yoksa veya kaka rengi her zamanki gibiyse sıkıntı yoktur inşallah. Geçmezse sen yine de götürmeye çalış. Bebek sonuçta hastayım diyemez. İçin rahatlar en azından.

Bana mesaj geliyor genelde. Market günü haftada bir gün veya iki gün oluyor sanırım. Sadece 30lu koli indirimde oluyor diğerleri olmuyor mesela. Ben denk gelince yazarım sana. Ben de ona alıştım değiştirip risk almak istemiyorum açıkçası. Ama fiyatlar da gittikçe artıyor.

Kızlar hala kalça usg çektirmeyen var mı benm gibi? Bize 3. Ay dedi doktor önğmzdeki hafta çektireceğim 7 temmuz doğumlu oğlum geç mi kaldık ya
Bir 1. Ay kontrolümüzde çektirdik sanırım. Sana neden 3. Ay dediler acaba. Ama kemiğini ölçtükleri için bence geç kalınacak birşey olmayabilir.

Evet erkekler böyle demek ki keşke biz de o kadar rahat olabilsek.. ise gidiyor arada birkaç şeye yardım ediyor diye kendini bişey sanıyor . Evet canım çok akıtıyor tükürüğün ama o yüzden olduğunu sanmıyorum çünkü çok uzun zamandır var o tükürük akması. Bir de burnundan ses geliyor nefes almakta zorlanır gibi.. Allah'a çok şükür ateşi yok kaka rengi iyi.. işte öksürük ve burun tıkanıklığı . Benim de burnun tıkanıyor akıyor acaba benden mi bulaştı ki .. tuzlu su damlatılıyormus burun tıkanıklığına acaba damlatsam mi?

Tamam canim sagol.Benimki gunduz bir saat uyurdu .Misafir yeni gitti daha uyutamadim .Offf öleceğim vicdan azabından.

Kızlar hala kalça usg çektirmeyen var mı benm gibi? Bize 3. Ay dedi doktor önğmzdeki hafta çektireceğim 7 temmuz doğumlu oğlum geç mi kaldık ya
Bizimkini 3 kez çektiler canım bi ilk dogdugunun3. Günü hastanede, 10 günlükken bi de 1. Ayda sanırım. Şimdi 3. Ayda tekrar cekilcek.. ben yurtdışındayim canim ama belki farklıdır burda bilmiorum

Ben de çok korkuyorum bebek ilkyardım öğrenin diyorlar boğulmalar falan için ama bana zor geliyor öğrensem bile yapamam gibi geliyor

Hemen yüzü yere bakacak şekilde çevireceksin canım kafası daha aşağıda eğimli olacak, sırtından kafasına doğru sürter gibi vurduracaksın 3-4 kez bizede öğretmişlerdi ama panik anında uygulayacak soğuk kanlılık gerekli.Allah uygulamaya muhtaç etmesin ama bilmekte yarar var.Ben bi komşumuzun çocuğuna yapacaktım bi keresinde nefes almıyor öldü dedi annesi , yatırdım hemen olduğum yere suni tenefüs yapacaktım önce nefesini dinledim baktım nefes alıyor soğuk havele geçiriyormuş yavrucak off hemen eşim hastaneye götürmüştü ne gündü ama Rabbim kimseye yaşatmasın.

Benim de öyle stresli geçiyor yataga yatırdığım an hemen odadan çıkıyorum kendime birşeylet yapayım nasıl olsa yarım saat sonra uyanacak diyorum

Teşekkür ederim cnm bilgin için. Benim ki de 5temmuz doğumlu, 3aylık oluyor dimi yarın. O kadar istemeye istemeye içiyor ki sütü de mamayı da, içsin diye bütün gün evin içinde Bi elimde çocuk Bi elimde biberon dolaşıyorum. 2haftada100gr alınca iyice telaşlıyım.o kadar az yemesine rağmen. Enerjisi yerinde, hiçbir hastalık belirtisi yok. Öyle olunca da Dr doyuyor dur o zaman 40,50ccyle diyor. Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu

Mervikkkk Afilim92 kızlar ben Pamuk ıslatarak kullanıyorum memnunum Size de tavsiye ederim bilmiyorum denediniz mi ama
başlarda zor geliyordu Ben de Uni Baby kullandım
Canim bir yöntem var belki sen de oyle yapıyorsundur .Pamukları islatiyorsun her birine birer damla zeytinyagi damlatip cam kavanoza koyup kapatiyorsun ve pratik oluyor. Bende e bebekten aldigim pamuklar var ama cok kucuk .Benim oğlanın popisine yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…