2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de öyle stresli geçiyor yataga yatırdığım an hemen odadan çıkıyorum kendime birşeylet yapayım nasıl olsa yarım saat sonra uyanacak diyorum
Çok özeniyorum bebekleri yeterince uyuyan, o sırada kendine vakit ayıran, bebekleri uyanınca sancıdan ağlayan değil de gülücükler saçan annelere

Çok özeniyorum bebekleri yeterince uyuyan, o sırada kendine vakit ayıran, bebekleri uyanınca sancıdan ağlayan değil de gülücükler saçan annelere
Ben de ben deeee
Benimkinin yeni favorisi ben sirt üstü yatcam o da ustumde yuz ustu .Gece boyle rahatliyor diye 1 saat sonra sabaha karsi tekrar 1 saat yatırıyorum. Simdi gunduz de istemeye basladi. Az once yatirdim yeter ki uyusun dedim .Gun icinde hic uyumadi misafirdi gazdi derken ...Ocakta yemek var kalkmasam yanacak .Mecbur yatirip mutfaga gittim uyanmis .Simdi yine oyle istiyor.Benim bu yeter ki uyusun deyip uyguladigim seyler başıma dert olacak biliyorum .Ama uyumadigi zaman o huzursuz ben stres topu oluyorum .

Neden doktorlar aynı şeyleri farklı uyguluyor acaba. Rotayı söylemişti onu yaptıracağız. Cumartesi kontrolümüz var tekrar söyleyim bakalım ne diyecek .
Evet canım herkes kendi doğrularını uyguluyor. Kendi fikrine en yakın doktoru seçmek en iyisi sanırım. Ve herşeyi kendimiz de araştırmalıyız bence malesef. Hamilelikte de farklı doktorlara gidenlerin baya kafası karışmıştı grupta.

Ölçüm yapıldı cnm ve aletle baktı sonrada ışıkla tepkilerini ölçtü.

Şükür. İnşallah bizde sıkıntısız atlatırız. Gözüne damla damlatıp yapılıyormuş biraz yakıyor ve zor oluyor dedi arkadaşım sizin nasıl geçti

Yok canım hiç öyle bi şey yapılmadı. Önce ölçüm yaptı iki göz bebeği arası, sonra makineyle baktı neye baktıysa sonrada ışıkla tepkilerini ölçtü. 1. Yılda tekrar çağırdı.

Ben bir süre öyle uyuttum, sonra ne olduysa öyle de uyumamaya başladı. Alışırsa alışsın en azından uyuyorum ben de biraz diyordum. Şimdi öyle de uyumuyor, hoplaya zıplaya dolaşıyorum evde.

Ben bir süre öyle uyuttum, sonra ne olduysa öyle de uyumamaya başladı. Alışırsa alışsın en azından uyuyorum ben de biraz diyordum. Şimdi öyle de uyumuyor, hoplaya zıplaya dolaşıyorum evde.
Gaz sancisi cekerken gozleri bir seyi görmüyor ki .Esim konusuyor mesela sakinlessin diye .Onu duymuyor bile .Sonrasi bizi cok zorlayacak. Daha beşiğinde bile uyumuyor.Ama su an uyku altın değerinde. Cok mu abartıyorum uyumadan olmaz mi bu is diyorum .Yoo abartmıyorum. Beden ve zihin gelisimi icin uyku şart .Biz de böyle büyüyeceğiz ne yapalim. Rabbim baska dert vermesin .

Mervikkkk Afilim92 kızlar ben Pamuk ıslatarak kullanıyorum memnunum Size de tavsiye ederim bilmiyorum denediniz mi ama
başlarda zor geliyordu Ben de Uni Baby kullandım

Bende e bebekten temizleme pamuğu alıp kullanıyorum. Bende memnunum yalnızca dışarda ıslak mendil kullanıyorum. O da komilinin saf su ve pamuk olanından

Canım uykusuzluk zor anne icin ama onun uygulamasını dert etme okadar kendine benim oglumda kolikti asla uyumazdı valla şimdi aklıyla bizi hayretlerde bırakıyor krese basladi öğretmeni cok zeki bi cocuk dedi benimle aynı basitmiş gibi muhabbet kuruo cok şaşırıyorum diyor belkide bi durumunu uygulamaya bağlı:) üzme kendini

Ya kızlar ayak numarası büyüyen var mı ? Gebelikten önce bol gelen ayakkabım şimdi sıkıyo ayağımı. Şişliğimde yokki. Zaten küçük değildi ayaklarım.

40 numara ayak mı olur ya
Benimde bi numara artı sanki canim 35ti 36 giyiyorum simdi 4 kilo fazlam var belki onu verince normale döner

Uykusunu almayınca çok sinirli oluyor ki, mecburuz yani. Hem en az 10 saat uyumaları gerekiyor günde. Şöyle bir şey var, benimki yatağına koyuyorum bazen yarım saat uyuyor. Gazı olduğu için geri uyanıyor. O zaman diyorum, gaz olmasa demek ki uyuyacak daha. Hani sadece üstümde uyusa başka yerde anında uyansa alıştı derim ama uyuyor yani orda da.

Kafa karışıklığı çok oluyor. bizim 4. Doktor bu gittiğimiz sonunda orta noktada uzlaşabildik. Araştırma işi de sıkıntı internette reflü yazıyorsun yok nefes borusu dar olabilir yok endoskopi yapılmalı bütün kötü ihtimaller sıralanıyor sonra gece gözüme uyku girmiyor.

Bunda da farklı uygulamalar mı var acaba. Göz bebeğini büyütmek için damla kullanıyorlarmış. En iyisi doktora gitmeden sorayım bir nasıl yapılıyor diye.

Sorma benimki de aynı bir de baba olmak çok zor diyor artık gülüp geçiyorum.
Ben otribebe nin okyanus suyu galiba damla gibi birşeyi var onu kullandım birkaç kere. Ama çok da faydalı değilmiş. Soğanı 4 e bölüp başucuna koydum sabaha kadar durdu. 2 gün yaptım o iki gün rahattı mesela bir dene istersen. Serum fizyolojik damlatanlar da var.

AA evect canimcok sagol hatta gecen gün bunu bi Sabah programinda duymustum sogani.. unutmusum.. deniyim Bari.. yazij yavrum her oksurugunde Kaka cikiyor poposundan Artik yara gibi oldu cok cok cani aciyor agliyor titriyor acidan temizlerken (((((

demlicaykeyfi ben de ilk zamanlar yaptım da sonra saldım çayıra. Her seferinde ıslatmak çok zor geldi bir de suyun sıcaklığını ayarlayana kadar bebiş ağlamaktan heder oluyordu. Bu arada emzirme danışmanına gittim kızlar meme reddi ve mama bırakma için.

AA evect canimcok sagol hatta gecen gün bunu bi Sabah programinda duymustum sogani.. unutmusum.. deniyim Bari.. yazij yavrum her oksurugunde Kaka cikiyor poposundan Artik yara gibi oldu cok cok cani aciyor agliyor titriyor acidan temizlerken (((((
Ah canım ya dene bakalım geçmezse de bir doktora görün

Yaa, bebeğin kaç aylık cnm, nasıl yardımcı olacak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…