- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.941
Aynen sabaha Doktora.. BU grce de uyku yok.. Burun delikleri acik sinuzitlerinde var sanki biseyAh canım yadene bakalım geçmezse de bir doktora görün
Şimdiden geçmiş olsun cnm, umarım ciddi bir şey değildirAynen sabaha Doktora.. BU grce de uyku yok.. Burun delikleri acik sinuzitlerinde var sanki bisey
Sağol canım aminnŞimdiden geçmiş olsun cnm, umarım ciddi bir şey değildir
Nasıl gitti danışmanla görüşmeniz? Üç aylık olduk mama bırakılabilir mi acaba. Geç kalmamışızdır umarım .@demlicaykeyfi ben de ilk zamanlar yaptım da sonra saldım çayıra. Her seferinde ıslatmak çok zor geldi bir de suyun sıcaklığını ayarlayana kadar bebiş ağlamaktan heder oluyordu. Bu arada emzirme danışmanına gittim kızlar meme reddi ve mama bırakma için.
Eee canim ne dedi bize yaz biseler soledikce ya@demlicaykeyfi ben de ilk zamanlar yaptım da sonra saldım çayıra. Her seferinde ıslatmak çok zor geldi bir de suyun sıcaklığını ayarlayana kadar bebiş ağlamaktan heder oluyordu. Bu arada emzirme danışmanına gittim kızlar meme reddi ve mama bırakma için.
@demlicaykeyfi ben de ilk zamanlar yaptım da sonra saldım çayıra. Her seferinde ıslatmak çok zor geldi bir de suyun sıcaklığını ayarlayana kadar bebiş ağlamaktan heder oluyordu. Bu arada emzirme danışmanına gittim kızlar meme reddi ve mama bırakma için.
Ömrümden ömür gitti resmen... Acilden geldik şimdi.
Burun tıkanıklığından konuşulmuş bizimde burun tıkanıklığı değilde genizde sanki balgam varmış gibiydi az önce uyurken nefes alamadı yavrum Allahtan hastane yakın nasıl gittiğimizi bilmiyorum. Günde 3 4 defa serum fizyolojik damlatıp otri bebeye çektiricekmişim grip olmuş
Sanki düzen oluyo gibi derken kabus bir akşam yaşıyorum hopp moraller gene düşüyor. Çok aceleci mi davranıyorum bilmiyorum. İnstagramda irlandalıanne var. Onun uyku seminerine yazıldım. Bakalım inşallah işe yarar.
teşekkürler canım tetikteyim sürekli . bi kaç saniyeliğine tıkanıyor ama bu sefer biraz uzun sürdü kendi kendine düzeltiyor aslında ama ne olur ne olmaz sürekli yutkunma halinde. O an hç aklıma sormak gelmedi ne yapılabilir diye. Allahım yavrularımızı korusun inşallah.Allah korusun canım çok geçmiş olsun. şimdi nasıl daha iyimi? , peki böyle bi durumda evde ne yapılabilirmiş?hastanede nasıl açtılar ? Çok üzücü.
Çok geçmiş olsun kıyamam bzm oğlanın burnuna tuzlu su sıkmıştı hemşire şimdi sprey kullanıyoruz enfeksiyon olmuş bronşite çevirmesin dikkat et dedi bende 2 aylıkken bronşit olmuştum senelerce ölü gibi gezdm Allah evlatlarımızı korusun hastalıktan. Bununla geçmiş olsunÖmrümden ömür gitti resmen... Acilden geldik şimdi.
Burun tıkanıklığından konuşulmuş bizimde burun tıkanıklığı değilde genizde sanki balgam varmış gibiydi az önce uyurken nefes alamadı yavrum Allahtan hastane yakın nasıl gittiğimizi bilmiyorum. Günde 3 4 defa serum fizyolojik damlatıp otri bebeye çektiricekmişim grip olmuş
Kış geliyor ister istemez soğuk oluyo geceleri. Biz bu bebeleri nasıl koruyacağızAynen sabaha Doktora.. BU grce de uyku yok.. Burun delikleri acik sinuzitlerinde var sanki bisey
Bize de anlat@demlicaykeyfi ben de ilk zamanlar yaptım da sonra saldım çayıra. Her seferinde ıslatmak çok zor geldi bir de suyun sıcaklığını ayarlayana kadar bebiş ağlamaktan heder oluyordu. Bu arada emzirme danışmanına gittim kızlar meme reddi ve mama bırakma için.
Neden ki pişik mi oldu ?Birisi ıslak mendili islatarak kullandığını söylemişti
Hemşireye bebeğin burnuna sıktığın ne diye sordum bildiğn tuzlu su demişti canım damlatma şeklinde de değil bildiğn şırıngayla sıktı dolu doluEvet erkekler böyle demek ki keşke biz de o kadar rahat olabilsek.. ise gidiyor arada birkaç şeye yardım ediyor diye kendini bişey sanıyor . Evet canım çok akıtıyor tükürüğün ama o yüzden olduğunu sanmıyorum çünkü çok uzun zamandır var o tükürük akması. Bir de burnundan ses geliyor nefes almakta zorlanır gibi.. Allah'a çok şükür ateşi yok kaka rengi iyi.. işte öksürük ve burun tıkanıklığı . Benim de burnun tıkanıyor akıyor acaba benden mi bulaştı ki .. tuzlu su damlatılıyormus burun tıkanıklığına acaba damlatsam mi?
teşekkürler canım sürekli temizliyorum zaten burnunu neden oldu çözemedim bakamadım diyorum el kadar bebeğe canım sıkılıyor.Çok geçmiş olsun kıyamam bzm oğlanın burnuna tuzlu su sıkmıştı hemşire şimdi sprey kullanıyoruz enfeksiyon olmuş bronşite çevirmesin dikkat et dedi bende 2 aylıkken bronşit olmuştum senelerce ölü gibi gezdm Allah evlatlarımızı korusun hastalıktan. Bununla geçmiş olsun
Hayır cnm daha az kimyasal kullanmak içinmişNeden ki pişik mi oldu ?
Şapkayı ben de düşündüm giydirmeli miyizKış geliyor ister istemez soğuk oluyo geceleri. Biz bu bebeleri nasıl koruyacağızkafasını örtmeyi unutmayalım bizmki şapka sevmiyor battaniye flan bişeyler ilaki örtüyorum sizde örtün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?