2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl gitti danışmanla görüşmeniz? Üç aylık olduk mama bırakılabilir mi acaba. Geç kalmamışızdır umarım .

Eee canim ne dedi bize yaz biseler soledikce ya

Ömrümden ömür gitti resmen... Acilden geldik şimdi.
Burun tıkanıklığından konuşulmuş bizimde burun tıkanıklığı değilde genizde sanki balgam varmış gibiydi az önce uyurken nefes alamadı yavrum Allahtan hastane yakın nasıl gittiğimizi bilmiyorum. Günde 3 4 defa serum fizyolojik damlatıp otri bebeye çektiricekmişim grip olmuş

Ne dedi canım bizimle paylaşırmısın ?

Allah korusun canım çok geçmiş olsun. şimdi nasıl daha iyimi? , peki böyle bi durumda evde ne yapılabilirmiş?hastanede nasıl açtılar ? Çok üzücü.

Yani biz tek bebeyle bunları yaşıyoruz senin 2 tane böyle hissetmen çok doğal canım , ayrıca düzen diye birşey yok bence bazen iyi oluyorlar bazen ne yapsan olmuyor , ben soranlara diyorum çocuğum için peşin konuşamam dk dksına tutmuyor diye :)

Allah korusun canım çok geçmiş olsun. şimdi nasıl daha iyimi? , peki böyle bi durumda evde ne yapılabilirmiş?hastanede nasıl açtılar ? Çok üzücü.
teşekkürler canım tetikteyim sürekli . bi kaç saniyeliğine tıkanıyor ama bu sefer biraz uzun sürdü kendi kendine düzeltiyor aslında ama ne olur ne olmaz sürekli yutkunma halinde. O an hç aklıma sormak gelmedi ne yapılabilir diye. Allahım yavrularımızı korusun inşallah.

Çok geçmiş olsun kıyamam bzm oğlanın burnuna tuzlu su sıkmıştı hemşire şimdi sprey kullanıyoruz enfeksiyon olmuş bronşite çevirmesin dikkat et dedi bende 2 aylıkken bronşit olmuştum senelerce ölü gibi gezdm Allah evlatlarımızı korusun hastalıktan. Bununla geçmiş olsun

Aynen sabaha Doktora.. BU grce de uyku yok.. Burun delikleri acik sinuzitlerinde var sanki bisey
Kış geliyor ister istemez soğuk oluyo geceleri. Biz bu bebeleri nasıl koruyacağız kafasını örtmeyi unutmayalım bizmki şapka sevmiyor battaniye flan bişeyler ilaki örtüyorum sizde örtün

Hemşireye bebeğin burnuna sıktığın ne diye sordum bildiğn tuzlu su demişti canım damlatma şeklinde de değil bildiğn şırıngayla sıktı dolu dolu

teşekkürler canım sürekli temizliyorum zaten burnunu neden oldu çözemedim bakamadım diyorum el kadar bebeğe canım sıkılıyor.

Selam herkese, doğum sonrası bölümünde konu açtım ama burda da sormak istiyorum.

Kizlar yaklasik 2 ay once mecburi sezeryan ile dogum yaptim, 8cm açıklıkta ilerleme olmadı ve sezeryana girmek zorunda kaldim.

Açıkca yazacağım kusura bakmayın, çünkü şok oldum. Geçenlerde kendimi temizlerken, hamilelikten kalma alışkanlık ayna tutup kıllarımdan arınmak istedim, ilk önce bir tuhaflık hissettim görüntüsünde yani. Sonra iyice bakınca baya genişlemiş gördüm, bildiğin şekli değişmiş yahu.
Hayır anlamıyorum ben ıkınma bile yapmadım ki etkilesin orayı.
Cinsel ilişkiyi bugün deneyimleyecegim, bakalım ciddi ciddi genişleme varmi ne hissedeceğim yada hissedecek merak ediyorum.

Benim gibi sezerya olup da şekil değişikliği olan varmi, deneyimleriniz, duyumlarınız nelerdir merak ediyorum, paylasirsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…