- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.961
Çok çok geçmiş olsun cnm yaa bebek olunca insan ister istemez daha da üzülüyor anlayabiliyorum başka nasıl belirtiler vardıÖmrümden ömür gitti resmen... Acilden geldik şimdi.
Burun tıkanıklığından konuşulmuş bizimde burun tıkanıklığı değilde genizde sanki balgam varmış gibiydi az önce uyurken nefes alamadı yavrum Allahtan hastane yakın nasıl gittiğimizi bilmiyorum. Günde 3 4 defa serum fizyolojik damlatıp otri bebeye çektiricekmişim grip olmuş
teşekkürler canım sadece genzi tıkalıydı gündüz bişey yoktu aslında akşam yatırdıktan sonra kötüleşti.Hastalıklar akşam daha çok belli eder ya kendini oda öyle oldu sanırımÇok çok geçmiş olsun cnm yaa bebek olunca insan ister istemez daha da üzülüyor anlayabiliyorum başka nasıl belirtiler vardı
Mevsim geçişlerinde klasik zaten am bebek olunca daha da zor oluyor, biz olsak ilacımız var hiç olmadı, bu durumda ilaç olmuyor sanırım değil miteşekkürler canım sadece genzi tıkalıydı gündüz bişey yoktu aslında akşam yatırdıktan sonra kötüleşti.Hastalıklar akşam daha çok belli eder ya kendini oda öyle oldu sanırım
Dil bağı oldugunu nasil anladinizd?Doktor söyledi. Fakat her doktor farketmez belki. Siz sorabilirsiniz. Ağzına bakınca görülüyor. Arka dil bağı zor.görünürmüş bizim öyle değil . Dil altında zar gibi bişeydi
Benim Annem de emekli hemsire o dedi Bana da sik die.. yine de sormak istedim. Demek Hala sikiyorlarHemşireye bebeğin burnuna sıktığın ne diye sordum bildiğn tuzlu su demişti canım damlatma şeklinde de değil bildiğn şırıngayla sıktı dolu dolu
Canim bizim Ev cok sicak yaktik BIZ isitmayi. Burda salgin varmis gecen Doktora gittigimizde bi cocuk vardi oksuren belki de ondan kapiverdi.. butun gece uyumadim.. boluk porcuk uyuyor kizim Ben de onu rahazlatmaya calisiom. Emmek istio Stäfa. Sekilden sekile girdik yataktaKış geliyor ister istemez soğuk oluyo geceleri. Biz bu bebeleri nasıl koruyacağızkafasını örtmeyi unutmayalım bizmki şapka sevmiyor battaniye flan bişeyler ilaki örtüyorum sizde örtün
yok canim bilmiyordum, sag olasinCanim bir yöntem var belki sen de oyle yapıyorsundur .Pamukları islatiyorsun her birine birer damla zeytinyagi damlatip cam kavanoza koyup kapatiyorsun ve pratik oluyor. Bende e bebekten aldigim pamuklar var ama cok kucuk .Benim oğlanın popisine yetmez
ben de gitmek istiyordum ama oglani birakamam suan, onunla da gelsem bir sey anlamamSanki düzen oluyo gibi derken kabus bir akşam yaşıyorum hopp moraller gene düşüyor. Çok aceleci mi davranıyorum bilmiyorum. İnstagramda irlandalıanne var. Onun uyku seminerine yazıldım. Bakalım inşallah işe yarar.
cok gecmis olsun canim. Yalniz hasta ettim diye dusunme cunku mikrop nerde bilemeyiz. Mecbur cikiyoruz disari bir sekilde. Ben dun komsuya gittim gozum suan kipkirmizi olmus maalesef, kaptim oradan bir sey ama yapacak bir sey yok.teşekkürler canım sadece genzi tıkalıydı gündüz bişey yoktu aslında akşam yatırdıktan sonra kötüleşti.Hastalıklar akşam daha çok belli eder ya kendini oda öyle oldu sanırım
cok sevindim canim, insallah faydasi olmustur danismanin.demlicaykeyfi ben de ilk zamanlar yaptım da sonra saldım çayıra. Her seferinde ıslatmak çok zor geldi bir de suyun sıcaklığını ayarlayana kadar bebiş ağlamaktan heder oluyordu. Bu arada emzirme danışmanına gittim kızlar meme reddi ve mama bırakma için.
Bizmkide mızmızlanıp duruyor zor uyuttum kaşını çattı uyudu . Allah kolaylık versin canm sana da . Uyuduğı zamn hemen uyu ki dinlen gerçi uyu uyan hiç bişey anlamaz insan o uykudanCanim bizim Ev cok sicak yaktik BIZ isitmayi. Burda salgin varmis gecen Doktora gittigimizde bi cocuk vardi oksuren belki de ondan kapiverdi.. butun gece uyumadim.. boluk porcuk uyuyor kizim Ben de onu rahazlatmaya calisiom. Emmek istio Stäfa. Sekilden sekile girdik yatakta
Bence giydirmek lazm çok küçükler ne alırsa ayağından kafasından alır işin kötü yanı bizmki doğduğundan beri şapka sevmiyor taktırmıyodu çatlıyo sinirinden. 4te battaniye örttüm kafasına. Sinir oldu uyumak bilmedi ıh ıh deyip duruyor ağlıyor yaa. İnatlaştım bende . Şapkasını taktım ama nasıl sıkıyo kendini kafasından zor geçirdim sallarken artk dayanamadı uyudu şimdi tabi ama kaşlar çatık :) evin içi sıcaksa takmana gerek yok annemlerin evindeyim serin burası sabaha karsı daha da soğuk oluyor ondan taktım kendi evimde takmam bizmki çabuk terliyo.Şapkayı ben de düşündüm giydirmeli miyiz
Kendini suçlama bak. Oyle bişey olabilir mi sen gozunden sakınıyosun çocuğunu. Bile isteye mi oluyor kapıda mı yatırdın sanki bakamadım flan . elbet olacak bunlar. Bi çoğumuz da yasıyoruz zaten bi sen değilsin ki mevsim değişiyor artk önemli olan hafif sekilde atlatmak spreyini ihmal etme tuzlu su sık istersen demin üst msjlarda yazdık zaten. Üzme kendini lütfen o düşünceyi de sil kafandan olurmuu ? en güzel anneler bu topikte :)teşekkürler canım sürekli temizliyorum zaten burnunu neden oldu çözemedim bakamadım diyorum el kadar bebeğe canım sıkılıyor.
Aynen oyle canim. O dogru duzgun uyuyabilse Ben de uyucam da surekli rahatsiz nefes alrken otuyor.. uyuyamiyor insan. Sana da Allah kolaylik Versin canimBizmkide mızmızlanıp duruyor zor uyuttum kaşını çattı uyudu . Allah kolaylık versin canm sana da . Uyuduğı zamn hemen uyu ki dinlen gerçi uyu uyan hiç bişey anlamaz insan o uykudan
Ya Canim.brnimki De oyle cok gecmis olsun. Evelsi gece oksurukle basladi KAC kez uykudan uyandirdi yavrumu. Sonra gün icinde burun tikanikligi Gibi oldu. Ama burnu acik Ve hir hir otuyor nefes alamiyor.. Galiba benimki de GRIPÖmrümden ömür gitti resmen... Acilden geldik şimdi.
Burun tıkanıklığından konuşulmuş bizimde burun tıkanıklığı değilde genizde sanki balgam varmış gibiydi az önce uyurken nefes alamadı yavrum Allahtan hastane yakın nasıl gittiğimizi bilmiyorum. Günde 3 4 defa serum fizyolojik damlatıp otri bebeye çektiricekmişim grip olmuş
canım tek ilaç serum fizyolojik birde ateşlenirse calpol dediMevsim geçişlerinde klasik zaten am bebek olunca daha da zor oluyor, biz olsak ilacımız var hiç olmadı, bu durumda ilaç olmuyor sanırım değil mi
teşekkürler canım sakınan göze çöp batarmış derler ya aynen öyle.yok canim bilmiyordum, sag olasin
ben de gitmek istiyordum ama oglani birakamam suan, onunla da gelsem bir sey anlamam
cok gecmis olsun canim. Yalniz hasta ettim diye dusunme cunku mikrop nerde bilemeyiz. Mecbur cikiyoruz disari bir sekilde. Ben dun komsuya gittim gozum suan kipkirmizi olmus maalesef, kaptim oradan bir sey ama yapacak bir sey yok.
Serum fizyolojiği sıkıyorum olmazsa tuzlu suyuda deniyim dönüşümlü sıkarım. Sağol canım moral için :)Kendini suçlama bak. Oyle bişey olabilir mi sen gozunden sakınıyosun çocuğunu. Bile isteye mi oluyor kapıda mı yatırdın sanki bakamadım flan . elbet olacak bunlar. Bi çoğumuz da yasıyoruz zaten bi sen değilsin ki mevsim değişiyor artk önemli olan hafif sekilde atlatmak spreyini ihmal etme tuzlu su sık istersen demin üst msjlarda yazdık zaten. Üzme kendini lütfen o düşünceyi de sil kafandan olurmuu ? en güzel anneler bu topikte :)
aynen canım burnu açık ama genzi dolu hırıltısı var seninki de öyledir muhtemelen geçmiş olsun. Bize 8 10 damla serum fizyolojik sık sonra otri bebeye çektir sonra tekrar damlat 3 4 damla öyle kalsın(günde 4 defa) dedi doktor bide ateşi olursa calpol şuan şükür ateşimiz çok yüksek değil 36.9 o yüzden şurup vermedim inşallah artmaz.Ya Canim.brnimki De oyle cok gecmis olsun. Evelsi gece oksurukle basladi KAC kez uykudan uyandirdi yavrumu. Sonra gün icinde burun tikanikligi Gibi oldu. Ama burnu acik Ve hir hir otuyor nefes alamiyor.. Galiba benimki de GRIP(( birazdan Doktora gitcez. Benim ekstra Rahat esim sag olsun dun goturmedi bekleyelim dedi. Bunlara laf anlatilmiyo KI delircem ya. 1 Gram uyku uyumadim 2 gundur. Sanki dag basinda oturuyoz imkanimiz yok da gidemiyoz Doktora.. insallah ilaclar iyi gelir Canim da duzelir yavrularimiz aminn
Anlattıklarından kendi kızımı gördüm, şapka sevmiyor badana da sevmiyor, zor takıyorum, aslında gece serin oluyor bir yolunu bulup kafasını korumalıyımBence giydirmek lazm çok küçükler ne alırsa ayağından kafasından alır işin kötü yanı bizmki doğduğundan beri şapka sevmiyor taktırmıyodu çatlıyo sinirinden. 4te battaniye örttüm kafasına. Sinir oldu uyumak bilmedi ıh ıh deyip duruyor ağlıyor yaa. İnatlaştım bende . Şapkasını taktım ama nasıl sıkıyo kendini kafasından zor geçirdim sallarken artk dayanamadı uyudu şimdi tabi ama kaşlar çatık :) evin içi sıcaksa takmana gerek yok annemlerin evindeyim serin burası sabaha karsı daha da soğuk oluyor ondan taktım kendi evimde takmam bizmki çabuk terliyo.
Geçmil olsun cnm, umarım hemen geçer, koca milleti hep öyle yaa bi bekleyelim, bi bakalım...Ya Canim.brnimki De oyle cok gecmis olsun. Evelsi gece oksurukle basladi KAC kez uykudan uyandirdi yavrumu. Sonra gün icinde burun tikanikligi Gibi oldu. Ama burnu acik Ve hir hir otuyor nefes alamiyor.. Galiba benimki de GRIP(( birazdan Doktora gitcez. Benim ekstra Rahat esim sag olsun dun goturmedi bekleyelim dedi. Bunlara laf anlatilmiyo KI delircem ya. 1 Gram uyku uyumadim 2 gundur. Sanki dag basinda oturuyoz imkanimiz yok da gidemiyoz Doktora.. insallah ilaclar iyi gelir Canim da duzelir yavrularimiz aminn
Aynen canım bir seviniyorum bir üzülüyorum sonra kendimi sucluyorym acele Edip çocuğu strese sokuyorum diye. İstanbul'da olsaydım ben de katilacaktimSanki düzen oluyo gibi derken kabus bir akşam yaşıyorum hopp moraller gene düşüyor. Çok aceleci mi davranıyorum bilmiyorum. İnstagramda irlandalıanne var. Onun uyku seminerine yazıldım. Bakalım inşallah işe yarar.
Geçmiş olsun canım bizimki de bir aydır öyle her gün iki defa serum sıkıp otribebe ile çekiyorum biraz rahatliyor fakat genzindeki akıntı geçmiyor sanirimÖmrümden ömür gitti resmen... Acilden geldik şimdi.
Aynen canım yaa :) :)Sabah ezanında süt sağanlar.Bari çokca gelsede uykumdan olduğuma değse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?