2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok çok geçmiş olsun cnm yaa bebek olunca insan ister istemez daha da üzülüyor anlayabiliyorum başka nasıl belirtiler vardı

Çok çok geçmiş olsun cnm yaa bebek olunca insan ister istemez daha da üzülüyor anlayabiliyorum başka nasıl belirtiler vardı
teşekkürler canım sadece genzi tıkalıydı gündüz bişey yoktu aslında akşam yatırdıktan sonra kötüleşti.Hastalıklar akşam daha çok belli eder ya kendini oda öyle oldu sanırım

teşekkürler canım sadece genzi tıkalıydı gündüz bişey yoktu aslında akşam yatırdıktan sonra kötüleşti.Hastalıklar akşam daha çok belli eder ya kendini oda öyle oldu sanırım
Mevsim geçişlerinde klasik zaten am bebek olunca daha da zor oluyor, biz olsak ilacımız var hiç olmadı, bu durumda ilaç olmuyor sanırım değil mi

Kış geliyor ister istemez soğuk oluyo geceleri. Biz bu bebeleri nasıl koruyacağız kafasını örtmeyi unutmayalım bizmki şapka sevmiyor battaniye flan bişeyler ilaki örtüyorum sizde örtün
Canim bizim Ev cok sicak yaktik BIZ isitmayi. Burda salgin varmis gecen Doktora gittigimizde bi cocuk vardi oksuren belki de ondan kapiverdi.. butun gece uyumadim.. boluk porcuk uyuyor kizim Ben de onu rahazlatmaya calisiom. Emmek istio Stäfa. Sekilden sekile girdik yatakta

yok canim bilmiyordum, sag olasin
ben de gitmek istiyordum ama oglani birakamam suan, onunla da gelsem bir sey anlamam
cok gecmis olsun canim. Yalniz hasta ettim diye dusunme cunku mikrop nerde bilemeyiz. Mecbur cikiyoruz disari bir sekilde. Ben dun komsuya gittim gozum suan kipkirmizi olmus maalesef, kaptim oradan bir sey ama yapacak bir sey yok.

cok sevindim canim, insallah faydasi olmustur danismanin.

Bizmkide mızmızlanıp duruyor zor uyuttum kaşını çattı uyudu . Allah kolaylık versin canm sana da . Uyuduğı zamn hemen uyu ki dinlen gerçi uyu uyan hiç bişey anlamaz insan o uykudan

Şapkayı ben de düşündüm giydirmeli miyiz
Bence giydirmek lazm çok küçükler ne alırsa ayağından kafasından alır işin kötü yanı bizmki doğduğundan beri şapka sevmiyor taktırmıyodu çatlıyo sinirinden. 4te battaniye örttüm kafasına. Sinir oldu uyumak bilmedi ıh ıh deyip duruyor ağlıyor yaa. İnatlaştım bende . Şapkasını taktım ama nasıl sıkıyo kendini kafasından zor geçirdim sallarken artk dayanamadı uyudu şimdi tabi ama kaşlar çatık :) evin içi sıcaksa takmana gerek yok annemlerin evindeyim serin burası sabaha karsı daha da soğuk oluyor ondan taktım kendi evimde takmam bizmki çabuk terliyo.

teşekkürler canım sürekli temizliyorum zaten burnunu neden oldu çözemedim bakamadım diyorum el kadar bebeğe canım sıkılıyor.
Kendini suçlama bak. Oyle bişey olabilir mi sen gozunden sakınıyosun çocuğunu. Bile isteye mi oluyor kapıda mı yatırdın sanki bakamadım flan . elbet olacak bunlar. Bi çoğumuz da yasıyoruz zaten bi sen değilsin ki mevsim değişiyor artk önemli olan hafif sekilde atlatmak spreyini ihmal etme tuzlu su sık istersen demin üst msjlarda yazdık zaten. Üzme kendini lütfen o düşünceyi de sil kafandan olurmuu ? en güzel anneler bu topikte :)

Bizmkide mızmızlanıp duruyor zor uyuttum kaşını çattı uyudu . Allah kolaylık versin canm sana da . Uyuduğı zamn hemen uyu ki dinlen gerçi uyu uyan hiç bişey anlamaz insan o uykudan
Aynen oyle canim. O dogru duzgun uyuyabilse Ben de uyucam da surekli rahatsiz nefes alrken otuyor.. uyuyamiyor insan. Sana da Allah kolaylik Versin canim

Ya Canim.brnimki De oyle cok gecmis olsun. Evelsi gece oksurukle basladi KAC kez uykudan uyandirdi yavrumu. Sonra gün icinde burun tikanikligi Gibi oldu. Ama burnu acik Ve hir hir otuyor nefes alamiyor.. Galiba benimki de GRIP (( birazdan Doktora gitcez. Benim ekstra Rahat esim sag olsun dun goturmedi bekleyelim dedi. Bunlara laf anlatilmiyo KI delircem ya. 1 Gram uyku uyumadim 2 gundur. Sanki dag basinda oturuyoz imkanimiz yok da gidemiyoz Doktora.. insallah ilaclar iyi gelir Canim da duzelir yavrularimiz aminn

Mevsim geçişlerinde klasik zaten am bebek olunca daha da zor oluyor, biz olsak ilacımız var hiç olmadı, bu durumda ilaç olmuyor sanırım değil mi
canım tek ilaç serum fizyolojik birde ateşlenirse calpol dedi

teşekkürler canım sakınan göze çöp batarmış derler ya aynen öyle.

Serum fizyolojiği sıkıyorum olmazsa tuzlu suyuda deniyim dönüşümlü sıkarım. Sağol canım moral için :)
aynen canım burnu açık ama genzi dolu hırıltısı var seninki de öyledir muhtemelen geçmiş olsun. Bize 8 10 damla serum fizyolojik sık sonra otri bebeye çektir sonra tekrar damlat 3 4 damla öyle kalsın(günde 4 defa) dedi doktor bide ateşi olursa calpol şuan şükür ateşimiz çok yüksek değil 36.9 o yüzden şurup vermedim inşallah artmaz.

Anlattıklarından kendi kızımı gördüm, şapka sevmiyor badana da sevmiyor, zor takıyorum, aslında gece serin oluyor bir yolunu bulup kafasını korumalıyım

Geçmil olsun cnm, umarım hemen geçer, koca milleti hep öyle yaa bi bekleyelim, bi bakalım...

Günaydın kızlar, bebeği hasta olanlara çoook geçmiş olsun. Düşe kalka hasta ola iyileşe büyüyecekler sakın kendinizi suçlamayın. Benim kızımda gece hır hır nefes alıyordu birazdan serum fizyolojik alıcam eczaneden buraya getirmemiştim. Inşallah açılır burnu aslında tıkalı değil gibi ama sanırım daha içerlerde ben göremedim.

Aynen canım bir seviniyorum bir üzülüyorum sonra kendimi sucluyorym acele Edip çocuğu strese sokuyorum diye. İstanbul'da olsaydım ben de katilacaktim
Geçmiş olsun canım bizimki de bir aydır öyle her gün iki defa serum sıkıp otribebe ile çekiyorum biraz rahatliyor fakat genzindeki akıntı geçmiyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…