2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Otribebe nin aspiratörü ayrı mı satılıyor

Otribebe burun aspiratörü kullanan kızlar bişi sorucam sanırım bu şey tek kullanımlık hijyen açısından her seferinde yenisi alacağız ama ucuz da değil diye aklımda kalmış sizler nasıl yapıyorsunuz

Kızlar günaydın, oğlum dünden beri kaka sayısını artırdı yani normalden 1 ya da 2 fazla yaptı kakayı ve epeydir kakası mukuslu. Doktoru olabilir bu dönem dedi ama sizde böyle nirşey var mı?

Otribebe nin aspiratörü ayrı mı satılıyor

Kızlar otribebenin büyük bir aleti var onu bir sefer alıyorsunuz. Bir de tek kullanımlık uçları var eczanede de internette de satılıyor. Onları alıp ucuna takıyorsunuz. Ben iki sefer kullanıyorum enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü. Bazen tek seferde çok sümük çekince tıkanıyor zaten ikinci sefer kullanamadan atmak zorunda kalıyorum. Hapşırık öksürük olsaydı enfeksiyon oradan tekrar tekrar bulaşmasın diye bir kere kullanıp atardım. Bir de henüz denemedim fakat otribebe ile uyumlu fakat otribebe marka olmayan tek kullanımlık uçlar satılıyordu internette. Onlar daha ucuzdu diye hatirliyorum

Teşekkürler canım o akıntı geçse sıkıntı kalmayacak aslında
canım ben bebedorunkini kullanıyorum her kullanım sonrası ucundaki parçayı yıkıyorum her çekmeye yeni uç alsak yandık

Geçmiş olsun canım bizde de burun ve geniz akıntısı var. Bizde akşam acildeydik. Grip olduk kızımla beraber.

Selam kızlar. Hasta olanlara çok geçmiş olsun. İnş hemencecik iyileşir bebişler
Bizim de dün 3aylık kontrol vardı. 5800 kilo,62cm boyumuz olmuş. 3050doğum kilosuydu. Az mı almış diye düşündüm ama doktor normal dedi. Sizin 3aylık durumlarınız nasıl kızlar?

Gümde 3kere 60cc mama veriyorum. Sonra hep emiyor. Güya mamayı kademeli olarak kesmek istiyordum ama böyle giderse tek kendi sütüm yetmeyecek herhalde oğluma

Gayet iyi bence kilosu canım zaten 6.ayında 2ye katlaması bekleniyor sizin 300 gramınız kalmış onuda kalan 3 ayda fazlasıyla alır.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmaya başladık dün. Bugün kızımın kakasının bi parçaso koyu yeşil siyaha yakın gibiydi bi kısmı normal rengindeydi. Aranızda antibiyotik kullanan ve böyle bişeyle karşılaşan var mı endişelenmeli miyim?

canım antibiyotik kullananlarda oluyor yeşil kaka yoğun şekilde devam ederse yinede doktora görünün

Biz kullandık iğne olarak ama kaka da değişiklik olmadı canım .

Evet canım uçlar tek kullanımlık 10 tanesini 17liraya aldım en son. Sünger kısmı çıkarıp yıkıyorum ben sonra kaynar su döküyorum üç kez kullanıyorum öyle. serum fizyolojikler de tek kullanımlık. İkisine ayda 60 lira gidiyor

Anlattıklarından kendi kızımı gördüm, şapka sevmiyor badana da sevmiyor, zor takıyorum, aslında gece serin oluyor bir yolunu bulup kafasını korumalıyım
Gece ben kazandım sanıyodum ama oğlum kazandı. Buraya yazdıktan sonra yine ağladı şapkadan dolayı. Çıkardım attm bende şapkayı sinir oldum. Oda mışıl mışıl uyudu

ayda anne sutuyle 480 gram almasi alt sinir diyor bizim doktorumuz canim. Ki benimki de 600 gr aldi ilk ay mesela. Normal aldiktan sonra endise etmeye gerek yok bence. Nasilki kimimiz 90 kilo kimimiz 60 kiloysa, bebekler de oyle, illa tombul olmasi gerekmiyor bence. O yuzden kiyaslamayi cok objektif bulamiyorum ben...

Bu arada bezler konuşulmuş biz de önceki haftalarda trendyoldan 3numara 204lü premium care 169a mı ne aldık. Şu an devam ediyor mu bilmiyorum. 2kutu aldık bakalım. Şu an 2numaradayıö stoklar bitsin 3e geçicem.
Mamalarda da kampanya oluyor ama 1numarada yok çok saçma yaaa???!! Hipp kullanıyoruz biz de.

Kızlar dün akşam oğlum 6 da uyudu arada mırın kırın etti almadım sustu taa gece 12 ye kadar. En uzun uyumasıydı arada aç mı diye korktum ama almadım. Sonra kendisi 12 de kalkınca bir emişi var homm hımm diye diye çok komikti. Sonra emdi uyudu 4.30 a kadar sonra 7 de kaka yaptı uyudu 8.30 da kaka yaptı uyudu 11e kadar uyuduk ikimizde böyle böyle.acaba 3 ayda uyku uzar doğru mu? İnş hep böyle olur. Birde kanal tedavisi oluyorum demiştim ya tedavim haftaya tamamlanacak geçici dolgu var şimdi ve dün gece aşırı ağrım oldu. Acaba hissetti de annemi üzmeyeyim mi dedi

Biz de gittik canim Doktora. Bi tane burun spreyi Verdi
Geçmil olsun cnm, umarım hemen geçer, koca milleti hep öyle yaa bi bekleyelim, bi bakalım...
Sağol canım. Aynen çok rahatlar sindirime dokunuyor uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…