- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.981
Otribebe nin aspiratörü ayrı mı satılıyorAynen canım bir seviniyorum bir üzülüyorum sonra kendimi sucluyorym acele Edip çocuğu strese sokuyorum diye. İstanbul'da olsaydım ben de katilacaktim
Geçmiş olsun canım bizimki de bir aydır öyle her gün iki defa serum sıkıp otribebe ile çekiyorum biraz rahatliyor fakat genzindeki akıntı geçmiyor sanirim
Otribebe nin aspiratörü ayrı mı satılıyor
Kızlar otribebenin büyük bir aleti var onu bir sefer alıyorsunuz. Bir de tek kullanımlık uçları var eczanede de internette de satılıyor. Onları alıp ucuna takıyorsunuz. Ben iki sefer kullanıyorum enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü. Bazen tek seferde çok sümük çekince tıkanıyor zaten ikinci sefer kullanamadan atmak zorunda kalıyorum. Hapşırık öksürük olsaydı enfeksiyon oradan tekrar tekrar bulaşmasın diye bir kere kullanıp atardım. Bir de henüz denemedim fakat otribebe ile uyumlu fakat otribebe marka olmayan tek kullanımlık uçlar satılıyordu internette. Onlar daha ucuzdu diye hatirliyorumOtribebe burun aspiratörü kullanan kızlar bişi sorucam sanırım bu şey tek kullanımlık hijyen açısından her seferinde yenisi alacağız ama ucuz da değil diye aklımda kalmış sizler nasıl yapıyorsunuz
Teşekkürler canım o akıntı geçse sıkıntı kalmayacak aslındaAynen canım bir seviniyorum bir üzülüyorum sonra kendimi sucluyorym acele Edip çocuğu strese sokuyorum diye. İstanbul'da olsaydım ben de katilacaktim
Geçmiş olsun canım bizimki de bir aydır öyle her gün iki defa serum sıkıp otribebe ile çekiyorum biraz rahatliyor fakat genzindeki akıntı geçmiyor sanirim
canım ben bebedorunkini kullanıyorum her kullanım sonrası ucundaki parçayı yıkıyorum her çekmeye yeni uç alsak yandıkOtribebe burun aspiratörü kullanan kızlar bişi sorucam sanırım bu şey tek kullanımlık hijyen açısından her seferinde yenisi alacağız ama ucuz da değil diye aklımda kalmış sizler nasıl yapıyorsunuz
benimki her emzirme sonrası yapıyor doktora sordum normal dedi refleksmişKızlar günaydın, oğlum dünden beri kaka sayısını artırdı yani normalden 1 ya da 2 fazla yaptı kakayı ve epeydir kakası mukuslu. Doktoru olabilir bu dönem dedi ama sizde böyle nirşey var mı?
Ömrümden ömür gitti resmen... Acilden geldik şimdi.
Burun tıkanıklığından konuşulmuş bizimde burun tıkanıklığı değilde genizde sanki balgam varmış gibiydi az önce uyurken nefes alamadı yavrum Allahtan hastane yakın nasıl gittiğimizi bilmiyorum. Günde 3 4 defa serum fizyolojik damlatıp otri bebeye çektiricekmişim grip olmuş
Gayet iyi bence kilosu canım zaten 6.ayında 2ye katlaması bekleniyor sizin 300 gramınız kalmış onuda kalan 3 ayda fazlasıyla alır.Selam kızlar. Hasta olanlara çok geçmiş olsun. İnş hemencecik iyileşir bebişler
Bizim de dün 3aylık kontrol vardı. 5800 kilo,62cm boyumuz olmuş. 3050doğum kilosuydu. Az mı almış diye düşündüm ama doktor normal dedi. Sizin 3aylık durumlarınız nasıl kızlar?
Günde 3kere 60cc mama veriyorum. Sonra hep emiyor. Güya mamayı kademeli olarak kesmek istiyordum ama böyle giderse tek kendi sütüm yetmeyecek herhalde oğluma
teşekkürler canım sizede geçmiş olsun heralde genel olarak gribizGeçmiş olsun canım bizde de burun ve geniz akıntısı var. Bizde akşam acildeydik. Grip olduk kızımla beraber.
canım antibiyotik kullananlarda oluyor yeşil kaka yoğun şekilde devam ederse yinede doktora görününKızlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmaya başladık dün. Bugün kızımın kakasının bi parçaso koyu yeşil siyaha yakın gibiydi bi kısmı normal rengindeydi. Aranızda antibiyotik kullanan ve böyle bişeyle karşılaşan var mı endişelenmeli miyim?
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmaya başladık dün. Bugün kızımın kakasının bi parçaso koyu yeşil siyaha yakın gibiydi bi kısmı normal rengindeydi. Aranızda antibiyotik kullanan ve böyle bişeyle karşılaşan var mı endişelenmeli miyim?
Evet canım uçlar tek kullanımlık 10 tanesini 17liraya aldım en son. Sünger kısmı çıkarıp yıkıyorum ben sonra kaynar su döküyorum üç kez kullanıyorum öyle. serum fizyolojikler de tek kullanımlık. İkisine ayda 60 lira gidiyorOtribebe burun aspiratörü kullanan kızlar bişi sorucam sanırım bu şey tek kullanımlık hijyen açısından her seferinde yenisi alacağız ama ucuz da değil diye aklımda kalmış sizler nasıl yapıyorsunuz
Gece ben kazandım sanıyodum ama oğlum kazandı. Buraya yazdıktan sonra yine ağladı şapkadan dolayı. Çıkardım attm bende şapkayı sinir oldum. Oda mışıl mışıl uyuduAnlattıklarından kendi kızımı gördüm, şapka sevmiyor badana da sevmiyor, zor takıyorum, aslında gece serin oluyor bir yolunu bulup kafasını korumalıyım
ayda anne sutuyle 480 gram almasi alt sinir diyor bizim doktorumuz canim. Ki benimki de 600 gr aldi ilk ay mesela. Normal aldiktan sonra endise etmeye gerek yok bence. Nasilki kimimiz 90 kilo kimimiz 60 kiloysa, bebekler de oyle, illa tombul olmasi gerekmiyor bence. O yuzden kiyaslamayi cok objektif bulamiyorum ben...Selam kızlar. Hasta olanlara çok geçmiş olsun. İnş hemencecik iyileşir bebişler
Bizim de dün 3aylık kontrol vardı. 5800 kilo,62cm boyumuz olmuş. 3050doğum kilosuydu. Az mı almış diye düşündüm ama doktor normal dedi. Sizin 3aylık durumlarınız nasıl kızlar?
Gümde 3kere 60cc mama veriyorum. Sonra hep emiyor. Güya mamayı kademeli olarak kesmek istiyordum ama böyle giderse tek kendi sütüm yetmeyecek herhalde oğluma
Nasıl yapsak ki bu işi dışarıda da şapkaya ihtiyaç olacakGece ben kazandım sanıyodum ama oğlum kazandı. Buraya yazdıktan sonra yine ağladı şapkadan dolayı. Çıkardım attm bende şapkayı sinir oldum. Oda mışıl mışıl uyudu
Biz de gittik canim Doktora. Bi tane burun spreyi Verdicanım tek ilaç serum fizyolojik birde ateşlenirse calpol dedi
teşekkürler canım sakınan göze çöp batarmış derler ya aynen öyle.
Biz de gittik canım doktora nasiben diye bir burun spreyi verdi. Odaları sık sık havalandirin dedi. Bizim ateş Polisan 3
Serum fizyolojiği sıkıyorum olmazsa tuzlu suyuda deniyim dönüşümlü sıkarım. Sağol canım moral için :)
aynen canım burnu açık ama genzi dolu hırıltısı var seninki de öyledir muhtemelen geçmiş olsun. Bize 8 10 damla serum fizyolojik sık sonra otri bebeye çektir sonra tekrar damlat 3 4 damla öyle kalsın(günde 4 defa) dedi doktor bide ateşi olursa calpol şuan şükür ateşimiz çok yüksek değil 36.9 o yüzden şurup vermedim inşallah artmaz.
canım tek ilaç serum fizyolojik birde ateşlenirse calpol dedi
teşekkürler canım sakınan göze çöp batarmış derler ya aynen öyle.
Serum fizyolojiği sıkıyorum olmazsa tuzlu suyuda deniyim dönüşümlü sıkarım. Sağol canım moral için :)
aynen canım burnu açık ama genzi dolu hırıltısı var seninki de öyledir muhtemelen geçmiş olsun. Bize 8 10 damla serum fizyolojik sık sonra otri bebeye çektir sonra tekrar damlat 3 4 damla öyle kalsın(günde 4 defa) dedi doktor bide ateşi olursa calpol şuan şükür ateşimiz çok yüksek değil 36.9 o yüzden şurup vermedim inşallah artmaz.
Sağol canım. Aynen çok rahatlar sindirime dokunuyor uyuz oluyorumGeçmil olsun cnm, umarım hemen geçer, koca milleti hep öyle yaa bi bekleyelim, bi bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?