- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.001
Çok geçmiş olsun cnm, antibiyotik hap olarak mı şurup olarak mı, nasıl belirtilerş vardıKızlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmaya başladık dün. Bugün kızımın kakasının bi parçaso koyu yeşil siyaha yakın gibiydi bi kısmı normal rengindeydi. Aranızda antibiyotik kullanan ve böyle bişeyle karşılaşan var mı endişelenmeli miyim?
Canım biz de gittik doktora. Nasiben diye bir burun spreyi verdi. Kafasını usutmus Allah'tan sadece. Ciğerleri temizmis. Dış çıkması yakın olunca bağışıklık sistemi zayiflarmis o yüzden de olabilir dedi bir ihtimal.. odasını sık sık havalandırılması gerekiyormuş.bizim ateş Popodan 38,3 tüm bi ara ama Popodan 38,5ten itibaren ateş sayiliyormus. Fitil verdi bi de çok çıkarsa ateşi ağlarsa vericemcanım tek ilaç serum fizyolojik birde ateşlenirse calpol dedi
teşekkürler canım sakınan göze çöp batarmış derler ya aynen öyle.
Serum fizyolojiği sıkıyorum olmazsa tuzlu suyuda deniyim dönüşümlü sıkarım. Sağol canım moral için :)
aynen canım burnu açık ama genzi dolu hırıltısı var seninki de öyledir muhtemelen geçmiş olsun. Bize 8 10 damla serum fizyolojik sık sonra otri bebeye çektir sonra tekrar damlat 3 4 damla öyle kalsın(günde 4 defa) dedi doktor bide ateşi olursa calpol şuan şükür ateşimiz çok yüksek değil 36.9 o yüzden şurup vermedim inşallah artmaz.
Bence de, doktor normal gelişimi iyi diyorsa kurcalamamak lazımayda anne sutuyle 480 gram almasi alt sinir diyor bizim doktorumuz canim. Ki benimki de 600 gr aldi ilk ay mesela. Normal aldiktan sonra endise etmeye gerek yok bence. Nasilki kimimiz 90 kilo kimimiz 60 kiloysa, bebekler de oyle, illa tombul olmasi gerekmiyor bence. O yuzden kiyaslamayi cok objektif bulamiyorum ben...
13 temmuz doğumlu. Süt arttırıcı bir ilaç verdi çocuk doktoru. Emzirme danışmanı da sütü sağarak arttırmamı daha sonrasında da gündüz öğünlerini yavaş yavaş azaltmayı planladı 2 saatte bir 20şer dakika sağım yap dedi ama mümkün değilmiş 40 dakika çocukla kim ilgilenecek. Beşer dakika yapabilirsem şükür diyorum. İnternette okuduklarımızdan farklı birşey söylemedi açıkçası bakalım bir hafta sonra kontrol varYaa, bebeğin kaç aylık cnm, nasıl yardımcı olacak sana
Haber et bana da canımAynen sabaha Doktora.. BU grce de uyku yok.. Burun delikleri acik sinuzitlerinde var sanki bisey
Çok geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsinCanım biz de gittik doktora. Nasiben diye bir burun spreyi verdi. Kafasını usutmus Allah'tan sadece. Ciğerleri temizmis. Dış çıkması yakın olunca bağışıklık sistemi zayiflarmis o yüzden de olabilir dedi bir ihtimal.. odasını sık sık havalandırılması gerekiyormuş.bizim ateş Popodan 38,3 tüm bi ara ama Popodan 38,5ten itibaren ateş sayiliyormus. Fitil verdi bi de çok çıkarsa ateşi ağlarsa vericem
Geçmiş olsunÖmrümden ömür gitti resmen... Acilden geldik şimdi.
Burun tıkanıklığından konuşulmuş bizimde burun tıkanıklığı değilde genizde sanki balgam varmış gibiydi az önce uyurken nefes alamadı yavrum Allahtan hastane yakın nasıl gittiğimizi bilmiyorum. Günde 3 4 defa serum fizyolojik damlatıp otri bebeye çektiricekmişim grip olmuş
Aynen canım ama senin soğan sayesinde geceyi atlattık çok sagolÇok geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsin
Ömrümden ömür gitti resmen... Acilden geldik şimdi.
Burun tıkanıklığından konuşulmuş bizimde burun tıkanıklığı değilde genizde sanki balgam varmış gibiydi az önce uyurken nefes alamadı yavrum Allahtan hastane yakın nasıl gittiğimizi bilmiyorum. Günde 3 4 defa serum fizyolojik damlatıp otri bebeye çektiricekmişim grip olmuş
Geçmiş olsun kizlar. Cok tehlikeli bir mevsimdeyiz. Mesela bizim isitma hala acilmadi .Her gun sabaha karşı ısıtıcı açıyorum. Ama isiyi sabit tutmak cok zor oluyor .Ben mutfaga gidince oglumu da götürmek zorundayim.Hic uyumadigi icin hep kucagimda. Odalar arasi da isi farki oluyor.Canım biz de gittik doktora. Nasiben diye bir burun spreyi verdi. Kafasını usutmus Allah'tan sadece. Ciğerleri temizmis. Dış çıkması yakın olunca bağışıklık sistemi zayiflarmis o yüzden de olabilir dedi bir ihtimal.. odasını sık sık havalandırılması gerekiyormuş.bizim ateş Popodan 38,3 tüm bi ara ama Popodan 38,5ten itibaren ateş sayiliyormus. Fitil verdi bi de çok çıkarsa ateşi ağlarsa vericem
Nasıl gitti danışmanla görüşmeniz? Üç aylık olduk mama bırakılabilir mi acaba. Geç kalmamışızdır umarım .
Eee canim ne dedi bize yaz biseler soledikce ya
Ne dedi canım bizimle paylaşırmısın ?
Bize de anlat
Yaşadığım meme reddini anlattım mamayı eds ile verdiğimi falan. İlk hedefin süt arttırma olduğunu söyledi. 2 saate bir 20şer dakika iki memeyi de Sağmamı söyledi. İlk etaptanyapabilirim diye düşündüm eve geldim baktım ki mümkün değil. En fazla beşer dakika sağabiliyorum. Çünkü çocuk durmuyor. Uyuduğu vakitleri kollasam ne yemek yiyebilirim ne birşey yapabilirim.cok sevindim canim, insallah faydasi olmustur danismanin.
Bizim de aynı hala açılmadı ve ısıtıcım da yok kalın giydirip örtüyorum. Baktım ki bugün sabah sesi değişik çıkıyor. Sabaha kadar uyuyamadı zaten burnu tıkalıydı.Geçmiş olsun kizlar. Cok tehlikeli bir mevsimdeyiz. Mesela bizim isitma hala acilmadi .Her gun sabaha karşı ısıtıcı açıyorum. Ama isiyi sabit tutmak cok zor oluyor .Ben mutfaga gidince oglumu da götürmek zorundayim.Hic uyumadigi icin hep kucagimda. Odalar arasi da isi farki oluyor.
Pazartesi kontrolü var zaten o günde sorarım canımcanım antibiyotik kullananlarda oluyor yeşil kaka yoğun şekilde devam ederse yinede doktora görünün
Bizimki şurup canım ben ondan olduğunu düşündüm ama bilmiyorum ki zaten 2-3 günde bi kaka yapıyorBiz kullandık iğne olarak ama kaka da değişiklik olmadı canım .
Şurup verdi canım. Tozdu daha doğrusu sulandırdım. Bi belirti yoktu aslında çok ağlıyordu kilo az gibi geliyordu bana kontrole gitmiştim doktor batın ultrason ve idrar tahlili istedi canım.Çok geçmiş olsun cnm, antibiyotik hap olarak mı şurup olarak mı, nasıl belirtilerş vardı
Canım çiftli pompa alabilirsen zamandan tasarruf edersin daha kolay olur. Umarım işe yarar bende çok istiyorum ama günde 5 kere 90 cc veriyorum çok zor geliyor şu an bırakmak. Bu arada süt artırıcı ne ilacı verdi?13 temmuz doğumlu. Süt arttırıcı bir ilaç verdi çocuk doktoru. Emzirme danışmanı da sütü sağarak arttırmamı daha sonrasında da gündüz öğünlerini yavaş yavaş azaltmayı planladı 2 saatte bir 20şer dakika sağım yap dedi ama mümkün değilmiş 40 dakika çocukla kim ilgilenecek. Beşer dakika yapabilirsem şükür diyorum. İnternette okuduklarımızdan farklı birşey söylemedi açıkçası bakalım bir hafta sonra kontrol var
Haber et bana da canım
Bilseydim en başta alırdım ama şu an ekonomik olarak pek rahat bir dönemde değiliz o yüzden elindekiyle idare ediyorumPazartesi kontrolü var zaten o günde sorarım canım
Bizimki şurup canım ben ondan olduğunu düşündüm ama bilmiyorum ki zaten 2-3 günde bi kaka yapıyor
Şurup verdi canım. Tozdu daha doğrusu sulandırdım. Bi belirti yoktu aslında çok ağlıyordu kilo az gibi geliyordu bana kontrole gitmiştim doktor batın ultrason ve idrar tahlili istedi canım.
Canım çiftli pompa alabilirsen zamandan tasarruf edersin daha kolay olur. Umarım işe yarar bende çok istiyorum ama günde 5 kere 90 cc veriyorum çok zor geliyor şu an bırakmak. Bu arada süt artırıcı ne ilacı verdi?
teşekkürler canım bizimkide yüksek ihtimal o yüzden oldu oturma odasında ısıtıcı çalışıyor mutfağa falan götürünce yelek giydiriyorum ama yinede alacağını almışGeçmiş olsun kizlar. Cok tehlikeli bir mevsimdeyiz. Mesela bizim isitma hala acilmadi .Her gun sabaha karşı ısıtıcı açıyorum. Ama isiyi sabit tutmak cok zor oluyor .Ben mutfaga gidince oglumu da götürmek zorundayim.Hic uyumadigi icin hep kucagimda. Odalar arasi da isi farki oluyor.
Ya aslinda benimki de rahatsiz .Burnu hep tıkalı. Sf kullanıyorum aspiratorle cekiyorum ama fayda etmiyor.Normalde kusmaz .1 haftadir sabahlari kusuyor .Uykusunun icinde de agzinda kotu bir tat var gibi yuzunu buruşturuyor.teşekkürler canım bizimkide yüksek ihtimal o yüzden oldu oturma odasında ısıtıcı çalışıyor mutfağa falan götürünce yelek giydiriyorum ama yinede alacağını almış
Evet senin için zor mekezi olunca.Geçmiş olsun kizlar. Cok tehlikeli bir mevsimdeyiz. Mesela bizim isitma hala acilmadi .Her gun sabaha karşı ısıtıcı açıyorum. Ama isiyi sabit tutmak cok zor oluyor .Ben mutfaga gidince oglumu da götürmek zorundayim.Hic uyumadigi icin hep kucagimda. Odalar arasi da isi farki oluyor.
Ben de doktorumuza sordum onlarda yokmuş Ankara İzmir Muğla oturup bi dünya eczane aradım yokmuş ellerinde mecbur öbürünü yaptırcamDoktor kendi verecek burda da dışarı ile aynı fiyat dedı çünkü :)
Anladım canım sen bilirsin. İçerikleri aynıymış diye okudum ben de o yüzden dedimAcaba tekrar ne zaman indirime girer ki 2 paketimiz kaldi .Bildirim geliyor bazen ben bakmadan stok tükendi diyor .
Biliyorum canim .Biraz incelemiştim. Unibaby guvenilirdi .En bastan beri onu kullaniyoruz .Digerlerine de bakmaya firsat bulamadim .E bebek in bir kez almistim Icinde bir madde varmis zararli vazgectim.
Aman canım dikkat et artmasın ben oturma odasından çıkarmamaya karar verdim başka türlü daha kötü olacak bi 10 güne kadar merkeziyi açarlar inşallah yoksa daha kötü olacak ısıtıcı da boğaz kuruluğu yapıyor buhar makinesi alıcam sanırımYa aslinda benimki de rahatsiz .Burnu hep tıkalı. Sf kullanıyorum aspiratorle cekiyorum ama fayda etmiyor.Normalde kusmaz .1 haftadir sabahlari kusuyor .Uykusunun icinde de agzinda kotu bir tat var gibi yuzunu buruşturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?