- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.041
Emzirme danışmanı 3 haftadan fazla verilmemesi gerektiğini söylemişti aynı bineron gibi onun akımı da alışıyormuş. Akımı daha uzun süreli kessen yavaştan. Emzik kullanıyor musun? Kilo alımı nasıl? Power pump yaptın mı? 2 saatten uzun ara veriyor musun?
Kendimi danışman gibi hissettim :)
Bende 120 vermiştim bi kere ne kustu ne kustu :))Bu
arada daha fazla versen alır iştahlıysa benim obur 1 aylıkken 120 verdim yetmedi diye onu da içti emmenin üstüne sonra yer gök kusmuk oldu
ya ben beceremedim otribebeyi. burun delikleri ufacık girmedi. çektim ama çekemedim gibi bebek sinir oldu bıraktım. günde 2-3 tüp serum bitiriyorum geçmeyen burun tıkanıklığı var doğduğundan beri.Kızlar otribebenin büyük bir aleti var onu bir sefer alıyorsunuz. Bir de tek kullanımlık uçları var eczanede de internette de satılıyor. Onları alıp ucuna takıyorsunuz. Ben iki sefer kullanıyorum enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü. Bazen tek seferde çok sümük çekince tıkanıyor zaten ikinci sefer kullanamadan atmak zorunda kalıyorum. Hapşırık öksürük olsaydı enfeksiyon oradan tekrar tekrar bulaşmasın diye bir kere kullanıp atardım. Bir de henüz denemedim fakat otribebe ile uyumlu fakat otribebe marka olmayan tek kullanımlık uçlar satılıyordu internette. Onlar daha ucuzdu diye hatirliyorum
Canım tüp olanlar değil de normal serum gibi olan fizyolojiklerden kullanmayı denedin mi? Eczacı bana aynı dedi onu aldım şırıngayla sıkıyorum. Hem daha uygun fiyatı.ya ben beceremedim otribebeyi. burun delikleri ufacık girmedi. çektim ama çekemedim gibi bebek sinir oldu bıraktım. günde 2-3 tüp serum bitiriyorum geçmeyen burun tıkanıklığı var doğduğundan beri.asıl serumlar çok pahalı evdebitince doktorun yazdırmasını bekleyemedim eczaneden aldım bir kutusu 40 tl içinde 20 tane var. bana bir hafta yetmez
Bende 120 vermiştim bi kere ne kustu ne kustu :))
Ben bayadır kullanıyorum canım tam hatırlamıyorum ama 1 ayı çoktan geçmiştir. Emzik kabul etmedi sadece gece uyurken alırsa alıp dalar dalmaz tükürüyor gündüz zaten öğürüyor emzik ağzına değer değmez. Biberonu ilk zamanlar kullandık ama meme reddi olunca bıraktık ama kızım unutamadı biberonu görünce bi heyecan bi heyecan eller ayaklar çırpınıyorbiberon vermiyorum tabi eds ile devam ediyorum en azından benide emsin diye. Kilo alımı genelde sınırlarda 3 ayda 2 kg aldı. Her istediğinde emziriyorum 3-4 saatte bi mama alıyor zaten öncesinde emiyor o arada da kesin bi kere emiyor en fazla 10 dk. Power pump biara yaptım ama hiç düzenli değildi en fazla 40 cc çıkıyordu moralim bozuldu bıraktım sağımı. Yeniden mi başlasam ki? Danışman sayılırsın mama bırakmayı başarmışsın )
cnm bende dün kanal tedavisi oldum. doktoru aradım şehir dışına çıkmış sana sorim. dün ağrım olmadı ama bugün biraz var. sürekli bir sızlama değilde, o tarafta bir şey yersem hissediyorum. normal mi bilemedim sonuçta sinirler alınmadı mı? kızlar dişlerinizi ihmal etmiyin ya çok boktan bir şeymiş bu kanal tedavisi.Kızlar dün akşam oğlum 6 da uyudu arada mırın kırın etti almadım sustu taa gece 12 ye kadar. En uzun uyumasıydı arada aç mı diye korktum ama almadım. Sonra kendisi 12 de kalkınca bir emişi var homm hımm diye diye çok komikti. Sonra emdi uyudu 4.30 a kadar sonra 7 de kaka yaptı uyudu 8.30 da kaka yaptı uyudu 11e kadar uyuduk ikimizde böyle böyle.acaba 3 ayda uyku uzar doğru mu? İnş hep böyle olur. Birde kanal tedavisi oluyorum demiştim ya tedavim haftaya tamamlanacak geçici dolgu var şimdi ve dün gece aşırı ağrım oldu. Acaba hissetti de annemi üzmeyeyim mi dedi
Bnde aynı sekılde dogdugundan berı sırt ustu gunduzlerı yan yapmaya calısıorum olmuor cocuk alısmıs artık bnde basını yana cewırıorm ama bazen bakıorum duzeltmıs korkmuor degılım bnde o sekıldeyken ya kusarsa dıe acaba bu saatten sonra yan yatmaya zorlasam olurmuAnladım canım Allah korumuş. Sırt üstü de tehlikeli diyorlar boğulma tehlikesi yüzünden. Yuz üstünün de tehlikeli olduğunu geçenlerde okudum ben de. Ama benim kızım doğduğundan beri öyle alıştı sırt üstü yatırdım mi yarim saat içinde uyanıyor..
Süt artirici ilacin adi ne cnm, bu ara benimde ihtiyacim artiracak çözümlere?
Aynen benimde canım kanal tedavim tamamlanmadı benim henüz başka dolgularla kanalın hazırlığını yaptım dedi geçici dolguyla kapattı ilaç koydu içine 9unda tamamlayacak ama benimde ilk gün ağrımadı dün alşama kadar da ağrımadı ama gece çok ağrım oldu. Sanki biyerin morarırda üzerine bastırınca acır ya öyle bir ağrım var. Doktorum 2 veya 4 gün arası ağrın olabilir dedi. Herkeste olmuyor ama olabilir dedi. Parol içiyorum o bile kesmiyor. Ben dişimde bu kadar sıkıntı olduğunu bilmiyordum vallahi ufacık çürük sanmıştım ama 1 haftadır ölüyorum. Bide evde eşimin yeğeni sorunsalı hala devam ediyor yurt hala çıkmadı ki uzak bi ilçedede çıkabilirmiş yurt falan filan. Bugün 15 kişi misafirim var. Komşum 8 aylık hamile o geldi oğluma baktı biraz kekle börek yaptım o kadar. Daha da bişey yapamam.cnm bende dün kanal tedavisi oldum. doktoru aradım şehir dışına çıkmış sana sorim. dün ağrım olmadı ama bugün biraz var. sürekli bir sızlama değilde, o tarafta bir şey yersem hissediyorum. normal mi bilemedim sonuçta sinirler alınmadı mı? kızlar dişlerinizi ihmal etmiyin ya çok boktan bir şeymiş bu kanal tedavisi.
aa yok denemedim. haftaya doktora gidicem bir sorayım. şırıngayla sıkmak daha da kolay olabilir düşününce.Canım tüp olanlar değil de normal serum gibi olan fizyolojiklerden kullanmayı denedin mi? Eczacı bana aynı dedi onu aldım şırıngayla sıkıyorum. Hem daha uygun fiyatı.
E bebekte penaten diye bir krem var. Mucize gibi her turlu yarayı iyilestiriyor. Daha önce almanyadan getirtiyordum e bebekte görünce hemen aldimArkadaşlar bebeği çok fazla kaka yapıp da poposu nerdeyse yara gibi pişik olan var mı?? Çok kötü oldu bir sürü şey denedim iyi gelmiyor. Çünkü sürekli kaka yapıyor.. şuan açtım altını zeytinyağı sürdüm açık duruyor . Var mı onerebileceginiz birseyler??
Mamayı kisa bir sure eds ile verip, sonra mamayi da mi biraktin? O arada sutu nasil artirdin?Bence edsyi bırakmaya başla yavaştan
Ya da yeniden başlamış gibi 3 hafta ver kendine Power pump yap birkaç gün o emerken diğer memeni sağabilirsen sağ ya da emdikten sonra 5 dk da olsa sağ miktarı umursama hiç gece de düzenli sağmaya çalış 2 ya da 3 saatte bir mutlaka çıkanı da mama yerine bir sonraki öğün ver eds ile akımı ucunu çekip uzun uzn kes kısa aralıklarla pipetten içer gibi içmesin
benim doktorum ilk mama dedğinde vermedim sonraki kontrolde bu çocuğu sen asla doyuramazsın mecbur mama verceksin dedi direk yüzüme nasıl üzüldüm onun üzerine ben madem öyle biberonla vereyim bari diyip reddettiriyordum kavga ediyodu memeyle alıp bırakıp tosluyordu çok kısa sürede de bıraktık
Alt sonır 500 diyolar sizin 700e yakın bence biraz zorlamayla olur okuduklarım kadarıyla
ig de izmiremzirmedanışmanı nı oku istersen bence olur siz de başarabilirsiniz
oyyy kolay gelsin. aynen benimde geçici dolguyla kapatıldı, normal o zaman. benimde diğer küçük çürükler sırasını bekliyorlar. bebelere ileride hatırlatacağım şeylerden biride dişlerimAynen benimde canım kanal tedavim tamamlanmadı benim henüz başka dolgularla kanalın hazırlığını yaptım dedi geçici dolguyla kapattı ilaç koydu içine 9unda tamamlayacak ama benimde ilk gün ağrımadı dün alşama kadar da ağrımadı ama gece çok ağrım oldu. Sanki biyerin morarırda üzerine bastırınca acır ya öyle bir ağrım var. Doktorum 2 veya 4 gün arası ağrın olabilir dedi. Herkeste olmuyor ama olabilir dedi. Parol içiyorum o bile kesmiyor. Ben dişimde bu kadar sıkıntı olduğunu bilmiyordum vallahi ufacık çürük sanmıştım ama 1 haftadır ölüyorum. Bide evde eşimin yeğeni sorunsalı hala devam ediyor yurt hala çıkmadı ki uzak bi ilçedede çıkabilirmiş yurt falan filan. Bugün 15 kişi misafirim var. Komşum 8 aylık hamile o geldi oğluma baktı biraz kekle börek yaptım o kadar. Daha da bişey yapamam.
ali rıza hoca vardı canımBizim de yerden isitma .Normalde hic sevmiyordum ama bebekli evde cok ideal .Yerde istediği kadar emeklesin ,oynasin ..Üşüdü mü diye dusunmeyecegiz .
Hindistan cevizi yagi.
Amin .Dr a aksam gitmiştiniz demi ,hangi dr vardi acaba ?
Off senle ayni yerde olsam cok iyi arkadas olabilirdik.En azindan haftanin bir gunu beraber zaman gecirir cay kahve icerdik .Ben de öğlen yemegimi yeni yedim.Benimki cok rahatsiz bugun .Normalde gaz sancisinda memeye sarılır. O kadar agladi ki ememedi .Besiginde hickira hickira agladi ve uyudu .Daha icini cekiyor.
Ayy ben benim dişlerim sağlam bişey olmaz sanıyordum ama kadın baya 3 4 küçük dolgu yaptı bi tane kanal birde zor uyuşuyor benim dişim. Çok işlem yapınca mı ağrıyor bu kadar bilmiyorum ama ağrıyor. Aynen ben ara ara günlük yazıyorum hamileliğimden beri düzenli olmasa da ama bende yazacağım:)oyyy kolay gelsin. aynen benimde geçici dolguyla kapatıldı, normal o zaman. benimde diğer küçük çürükler sırasını bekliyorlar. bebelere ileride hatırlatacağım şeylerden biride dişlerim
Cnm benim oğlanın da Bi ara mukus lu oldu ve süt alerjisi teşhisi konuldu. Ben de bu yüzden diyetteyim. İnşlh sizde bu sıkıntı yokturKızlar günaydın, oğlum dünden beri kaka sayısını artırdı yani normalden 1 ya da 2 fazla yaptı kakayı ve epeydir kakası mukuslu. Doktoru olabilir bu dönem dedi ama sizde böyle nirşey var mı?
Evet mamayı da edsyi de bıraktım sadece memeMamayı kisa bir sure eds ile verip, sonra mamayi da mi biraktin? O arada sutu nasil artirdin?
Eds ile verdigimde, pipetle iciyor gibiydi, ve bos olarak emmek istemiyordu, bebde biraktim. Şu anda 2-3 saatte bir sagsam, 30-40 ml arasi çıkiyor. Nasil yetiriyim ki?
O zaman bize de o denk gelir .Haftasonu aksam götürmeyi dusunuyoruz .ali rıza hoca vardı canım
3 numara bebek bezi buldum, ucuz.. Gece gece indirim kovalamak bir saatime mal oldu
128 tanesi 64 TL.. isteyen incelesin;
https://urun.gittigidiyor.com/bebek...-3-beden-midi-jumbo-paket-64-2-adet-376493380
Kullanimi kolay mi cikarmasi kolay da takmasi peki ?Daha önce hic kullanmadim .Lazım olan alsın çok iyi fiyat gerçekten.
256 tane beze 128 TL ödedim. 2 koca koli geldi...14 TL de kargo parası ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?