2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu

arada daha fazla versen alır iştahlıysa benim obur 1 aylıkken 120 verdim yetmedi diye onu da içti emmenin üstüne sonra yer gök kusmuk oldu
Bende 120 vermiştim bi kere ne kustu ne kustu :))
Ben bayadır kullanıyorum canım tam hatırlamıyorum ama 1 ayı çoktan geçmiştir. Emzik kabul etmedi sadece gece uyurken alırsa alıp dalar dalmaz tükürüyor gündüz zaten öğürüyor emzik ağzına değer değmez. Biberonu ilk zamanlar kullandık ama meme reddi olunca bıraktık ama kızım unutamadı biberonu görünce bi heyecan bi heyecan eller ayaklar çırpınıyor biberon vermiyorum tabi eds ile devam ediyorum en azından benide emsin diye. Kilo alımı genelde sınırlarda 3 ayda 2 kg aldı. Her istediğinde emziriyorum 3-4 saatte bi mama alıyor zaten öncesinde emiyor o arada da kesin bi kere emiyor en fazla 10 dk. Power pump biara yaptım ama hiç düzenli değildi en fazla 40 cc çıkıyordu moralim bozuldu bıraktım sağımı. Yeniden mi başlasam ki? Danışman sayılırsın mama bırakmayı başarmışsın )

ya ben beceremedim otribebeyi. burun delikleri ufacık girmedi. çektim ama çekemedim gibi bebek sinir oldu bıraktım. günde 2-3 tüp serum bitiriyorum geçmeyen burun tıkanıklığı var doğduğundan beri. asıl serumlar çok pahalı evdebitince doktorun yazdırmasını bekleyemedim eczaneden aldım bir kutusu 40 tl içinde 20 tane var. bana bir hafta yetmez

Canım tüp olanlar değil de normal serum gibi olan fizyolojiklerden kullanmayı denedin mi? Eczacı bana aynı dedi onu aldım şırıngayla sıkıyorum. Hem daha uygun fiyatı.

Bence edsyi bırakmaya başla yavaştan
Ya da yeniden başlamış gibi 3 hafta ver kendine Power pump yap birkaç gün o emerken diğer memeni sağabilirsen sağ ya da emdikten sonra 5 dk da olsa sağ miktarı umursama hiç gece de düzenli sağmaya çalış 2 ya da 3 saatte bir mutlaka çıkanı da mama yerine bir sonraki öğün ver eds ile akımı ucunu çekip uzun uzn kes kısa aralıklarla pipetten içer gibi içmesin
benim doktorum ilk mama dedğinde vermedim sonraki kontrolde bu çocuğu sen asla doyuramazsın mecbur mama verceksin dedi direk yüzüme nasıl üzüldüm onun üzerine ben madem öyle biberonla vereyim bari diyip reddettiriyordum kavga ediyodu memeyle alıp bırakıp tosluyordu çok kısa sürede de bıraktık
Alt sonır 500 diyolar sizin 700e yakın bence biraz zorlamayla olur okuduklarım kadarıyla
ig de izmiremzirmedanışmanı nı oku istersen bence olur siz de başarabilirsiniz

cnm bende dün kanal tedavisi oldum. doktoru aradım şehir dışına çıkmış sana sorim. dün ağrım olmadı ama bugün biraz var. sürekli bir sızlama değilde, o tarafta bir şey yersem hissediyorum. normal mi bilemedim sonuçta sinirler alınmadı mı? kızlar dişlerinizi ihmal etmiyin ya çok boktan bir şeymiş bu kanal tedavisi.

Bnde aynı sekılde dogdugundan berı sırt ustu gunduzlerı yan yapmaya calısıorum olmuor cocuk alısmıs artık bnde basını yana cewırıorm ama bazen bakıorum duzeltmıs korkmuor degılım bnde o sekıldeyken ya kusarsa dıe acaba bu saatten sonra yan yatmaya zorlasam olurmu

Aynen benimde canım kanal tedavim tamamlanmadı benim henüz başka dolgularla kanalın hazırlığını yaptım dedi geçici dolguyla kapattı ilaç koydu içine 9unda tamamlayacak ama benimde ilk gün ağrımadı dün alşama kadar da ağrımadı ama gece çok ağrım oldu. Sanki biyerin morarırda üzerine bastırınca acır ya öyle bir ağrım var. Doktorum 2 veya 4 gün arası ağrın olabilir dedi. Herkeste olmuyor ama olabilir dedi. Parol içiyorum o bile kesmiyor. Ben dişimde bu kadar sıkıntı olduğunu bilmiyordum vallahi ufacık çürük sanmıştım ama 1 haftadır ölüyorum. Bide evde eşimin yeğeni sorunsalı hala devam ediyor yurt hala çıkmadı ki uzak bi ilçedede çıkabilirmiş yurt falan filan. Bugün 15 kişi misafirim var. Komşum 8 aylık hamile o geldi oğluma baktı biraz kekle börek yaptım o kadar. Daha da bişey yapamam.

Canım tüp olanlar değil de normal serum gibi olan fizyolojiklerden kullanmayı denedin mi? Eczacı bana aynı dedi onu aldım şırıngayla sıkıyorum. Hem daha uygun fiyatı.
aa yok denemedim. haftaya doktora gidicem bir sorayım. şırıngayla sıkmak daha da kolay olabilir düşününce.

E bebekte penaten diye bir krem var. Mucize gibi her turlu yarayı iyilestiriyor. Daha önce almanyadan getirtiyordum e bebekte görünce hemen aldim

Mamayı kisa bir sure eds ile verip, sonra mamayi da mi biraktin? O arada sutu nasil artirdin?
Eds ile verdigimde, pipetle iciyor gibiydi, ve bos olarak emmek istemiyordu, bebde biraktim. Şu anda 2-3 saatte bir sagsam, 30-40 ml arasi çıkiyor. Nasil yetiriyim ki?

oyyy kolay gelsin. aynen benimde geçici dolguyla kapatıldı, normal o zaman. benimde diğer küçük çürükler sırasını bekliyorlar. bebelere ileride hatırlatacağım şeylerden biride dişlerim

ali rıza hoca vardı canım

oyyy kolay gelsin. aynen benimde geçici dolguyla kapatıldı, normal o zaman. benimde diğer küçük çürükler sırasını bekliyorlar. bebelere ileride hatırlatacağım şeylerden biride dişlerim
Ayy ben benim dişlerim sağlam bişey olmaz sanıyordum ama kadın baya 3 4 küçük dolgu yaptı bi tane kanal birde zor uyuşuyor benim dişim. Çok işlem yapınca mı ağrıyor bu kadar bilmiyorum ama ağrıyor. Aynen ben ara ara günlük yazıyorum hamileliğimden beri düzenli olmasa da ama bende yazacağım:)

Kızlar günaydın, oğlum dünden beri kaka sayısını artırdı yani normalden 1 ya da 2 fazla yaptı kakayı ve epeydir kakası mukuslu. Doktoru olabilir bu dönem dedi ama sizde böyle nirşey var mı?
Cnm benim oğlanın da Bi ara mukus lu oldu ve süt alerjisi teşhisi konuldu. Ben de bu yüzden diyetteyim. İnşlh sizde bu sıkıntı yoktur

Evet mamayı da edsyi de bıraktım sadece meme
Edsyi memenle beraber vermiyor musun? Memeyi emerken kataterin ucunu ağzına sokup bir süre çektikten sonra aüt akışını kesip çok sinirlenmeden tekrar akış sağla ama kıvırıp değil sütün içindeki ucu çıkararak kes onun haricinde biberonla kesinlikle verme
Power pump yaptım sütüm de çok az değilmiş biberon yerine beni emerken gece gündüz sürekli emince iyice arttı
Birini emerken diğerini sağmayı deneyebilirsin sonra diğer memeye geçince diğerini ya da bebeğin emmeyi bırakınca 5 dk da olsa sağ düzenli aralıklarla 2 saat bir günde bir kere de power pump yaparsan artacaktır inşallah

Memeye cok duskun olan oglum oglenden beri ememedi .Ayakta ,dik tutarak emzirmeyi denedim ama cok agladi .60 cc mama yaptim hoplata hoplata döke saca 40 cc filan icmistir. 5 saatte 40 cc Bugun ne yaptiysam cikmiyor gazi .Acaba baska bir rahatsizligi mi var

Lazım olan alsın çok iyi fiyat gerçekten.
256 tane beze 128 TL ödedim. 2 koca koli geldi...14 TL de kargo parası ödedim
Kullanimi kolay mi cikarmasi kolay da takmasi peki ?Daha önce hic kullanmadim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…