- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.061
Arkadaşlar bebeği çok fazla kaka yapıp da poposu nerdeyse yara gibi pişik olan var mı?? Çok kötü oldu bir sürü şey denedim iyi gelmiyor. Çünkü sürekli kaka yapıyor.. şuan açtım altını zeytinyağı sürdüm açık duruyor . Var mı onerebileceginiz birseyler??
Memeye cok duskun olan oglum oglenden beri ememedi .Ayakta ,dik tutarak emzirmeyi denedim ama cok agladi .60 cc mama yaptim hoplata hoplata döke saca 40 cc filan icmistir. 5 saatte 40 ccBugun ne yaptiysam cikmiyor gazi .Acaba baska bir rahatsizligi mi var
Memeye cok duskun olan oglum oglenden beri ememedi .Ayakta ,dik tutarak emzirmeyi denedim ama cok agladi .60 cc mama yaptim hoplata hoplata döke saca 40 cc filan icmistir. 5 saatte 40 ccBugun ne yaptiysam cikmiyor gazi .Acaba baska bir rahatsizligi mi var
Kullanimi kolay mi cikarmasi kolay da takmasi peki ?Daha önce hic kullanmadim .
Serumlar için ben bidahakine poşet halinde serum alıp enjektöre çekip öyle kullanicam. Çok daha ucuz oluyormus. Otribebeyi kullanmaya korkma canım canları yanmıyor korkuyorlar sadece. Eşin yardım etsin sana bebeğin başını sabit tutsun yaparsın. Bizimki aşırı ağlıyordu. Bir buçuk ay ortalığı yıktı burnu temizlenirken desem yeridir. Şimdi alıştı nerdeyse gülecek.ya ben beceremedim otribebeyi. burun delikleri ufacık girmedi. çektim ama çekemedim gibi bebek sinir oldu bıraktım. günde 2-3 tüp serum bitiriyorum geçmeyen burun tıkanıklığı var doğduğundan beri.asıl serumlar çok pahalı evdebitince doktorun yazdırmasını bekleyemedim eczaneden aldım bir kutusu 40 tl içinde 20 tane var. bana bir hafta yetmez
atesine falan bakmissindir?Memeye cok duskun olan oglum oglenden beri ememedi .Ayakta ,dik tutarak emzirmeyi denedim ama cok agladi .60 cc mama yaptim hoplata hoplata döke saca 40 cc filan icmistir. 5 saatte 40 ccBugun ne yaptiysam cikmiyor gazi .Acaba baska bir rahatsizligi mi var
Emmiyor da nasil ac duruyor anlamadim .İçer canım başka öğünde çok içer bizimki de öyle yapıyor artık takmıyorum ne içerse onu veriyorum kalanını dolaba atıyorum.
Yaptim canim cok az pirt yapiyor gerisi gelmiyor.Normalde gunde 3 kere filan dolu dolu kaka yapardi .Bugun hic yapmadi acaba ondan mi bilemedim. Isin kotusu gündüz1 saat uykusu vardi onu da uyumadi .Cunku emerek uykuya dalabiliyor sadece .Dizine yatır sırt üstü arkasını sıvazla hafif hafif vur canım çıkar inşallah. Ben bazen de tuvalete tutar gibi yapıyordum yer çekimini kullanıp, o zaman da çıkarırdı. Hala da yapıyorum benim oğlum da çok gazlı bir bebek.
Valla ben de kullanmadum ama kardeşim sürekli kullanıyor . zaten hareketli bebekler için deniyor 6-11 kg arası bu ölçü külot bezlerde öyle başlıyor sanırım.
Normalatesine falan bakmissindir?
Valla canım dene istersen ama uykusundan olacaksa bence zorlama. Ben de gecen bi deneyim dedim, 5 dk içinde uyandı. Bi daha da denemem .. bence korkma canım içini ferah tutBnde aynı sekılde dogdugundan berı sırt ustu gunduzlerı yan yapmaya calısıorum olmuor cocuk alısmıs artık bnde basını yana cewırıorm ama bazen bakıorum duzeltmıs korkmuor degılım bnde o sekıldeyken ya kusarsa dıe acaba bu saatten sonra yan yatmaya zorlasam olurmu
Bende var canım penaten ultra sensitiv ama fayda etmiyor. .E bebekte penaten diye bir krem var. Mucize gibi her turlu yarayı iyilestiriyor. Daha önce almanyadan getirtiyordum e bebekte görünce hemen aldim
Nasıl yani canım? Ben her gün yumurta yiyorum yemem gerekiyor diyeCanım yumurta yiyince öyle olurmuş
CaniC benim oğlum da 3 hafta önce kaka yapamama başladı yaaa Dr gittik herhangi birşey çıkmadı muayenede ilac ve gliserin fitil verdi şu anda onlarla idare ediyoruz düzene girecek dedi.Belki kaka yapamadığı için huysuzluk yapıyordur bizimki de huysizduEmmiyor da nasil ac duruyor anlamadim .
Yaptim canim cok az pirt yapiyor gerisi gelmiyor.Normalde gunde 3 kere filan dolu dolu kaka yapardi .Bugun hic yapmadi acaba ondan mi bilemedim. Isin kotusu gündüz1 saat uykusu vardi onu da uyumadi .Cunku emerek uykuya dalabiliyor sadece .
Normal
Siz de kaka yok bizde çok kaka var.. dünden beri 15 kez yaptı ya şaka gibi.. her oksurdugunde kaka fışkırıyor artık yara olmak üzere çocuğun poposu. Denemediğim şey kalmadı iyileşmiyor da delircem.. Allah şifa versin bebelerimizeCaniC benim oğlum da 3 hafta önce kaka yapamama başladı yaaa Dr gittik herhangi birşey çıkmadı muayenede ilac ve gliserin fitil verdi şu anda onlarla idare ediyoruz düzene girecek dedi.Belki kaka yapamadığı için huysuzluk yapıyordur bizimki de huysizdu
Tamam canım deniyim bakalım şu mama en azından azalır umarımBence edsyi bırakmaya başla yavaştan
Ya da yeniden başlamış gibi 3 hafta ver kendine Power pump yap birkaç gün o emerken diğer memeni sağabilirsen sağ ya da emdikten sonra 5 dk da olsa sağ miktarı umursama hiç gece de düzenli sağmaya çalış 2 ya da 3 saatte bir mutlaka çıkanı da mama yerine bir sonraki öğün ver eds ile akımı ucunu çekip uzun uzn kes kısa aralıklarla pipetten içer gibi içmesin
benim doktorum ilk mama dedğinde vermedim sonraki kontrolde bu çocuğu sen asla doyuramazsın mecbur mama verceksin dedi direk yüzüme nasıl üzüldüm onun üzerine ben madem öyle biberonla vereyim bari diyip reddettiriyordum kavga ediyodu memeyle alıp bırakıp tosluyordu çok kısa sürede de bıraktık
Alt sonır 500 diyolar sizin 700e yakın bence biraz zorlamayla olur okuduklarım kadarıyla
ig de izmiremzirmedanışmanı nı oku istersen bence olur siz de başarabilirsiniz
Ben bu sefer öyle aldım canım poşet serum 5 tl gibi bişey sende sor bakalımaa yok denemedim. haftaya doktora gidicem bir sorayım. şırıngayla sıkmak daha da kolay olabilir düşününce.
Zeytinyağı sür canım poposuna acısını alırSiz de kaka yok bizde çok kaka var.. dünden beri 15 kez yaptı ya şaka gibi.. her oksurdugunde kaka fışkırıyor artık yara olmak üzere çocuğun poposu. Denemediğim şey kalmadı iyileşmiyor da delircem.. Allah şifa versin bebelerimize
Aynı bizimki. 1 haftadır daha da kötüleşti. Zıplaya zıplaya emziriyorum. Ağlıyor, bırakıyor tekrar alıyor. En sonunda bir şekilde uyuyup kalıyor. Uyku halinde hemen reddetmeden emmeye devam ediyor. Kakası nasıl, mukuslu mu? Kusma, hırıltılı nefes, geçmeyen pişik falan var mıMemeye cok duskun olan oglum oglenden beri ememedi .Ayakta ,dik tutarak emzirmeyi denedim ama cok agladi .60 cc mama yaptim hoplata hoplata döke saca 40 cc filan icmistir. 5 saatte 40 ccBugun ne yaptiysam cikmiyor gazi .Acaba baska bir rahatsizligi mi var
Beyaz, beş yıldız amblemi olan premium careAcil kızlar!
Premium care alcam internetten. Beyaz paket mı mavi sarı paket mı olcak?
Nasıl yani canım? Ben her gün yumurta yiyorum yemem gerekiyor diye
Sürdüm canım onu da bu fayda etmedi, pudra döktüm bolca en son havalandırdı biraz sakinleştirdi.simdi de sudocrem sürdüm bakalım ne olcakZeytinyağı sür canım poposuna acısını alır
Anladım canım birkaç gün ara veriyim o zaman. Ben her gün yiyordum yeni çıktı bu. Ama çok kaka yapınca oldu bence başka bişi sanmıyorum.. günde 14 kez kaka yapsak bizim de olurYengem söylemişti çok yumurta yeme kakası pişik yapar diye cnn hani belki öyledir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?