2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yumurta yiyince öyle olurmuş

İçer canım başka öğünde çok içer bizimki de öyle yapıyor artık takmıyorum ne içerse onu veriyorum kalanını dolaba atıyorum.

Dizine yatır sırt üstü arkasını sıvazla hafif hafif vur canım çıkar inşallah. Ben bazen de tuvalete tutar gibi yapıyordum yer çekimini kullanıp, o zaman da çıkarırdı. Hala da yapıyorum benim oğlum da çok gazlı bir bebek.

Kullanimi kolay mi cikarmasi kolay da takmasi peki ?Daha önce hic kullanmadim .

Valla ben de kullanmadum ama kardeşim sürekli kullanıyor . zaten hareketli bebekler için deniyor 6-11 kg arası bu ölçü külot bezlerde öyle başlıyor sanırım.

Serumlar için ben bidahakine poşet halinde serum alıp enjektöre çekip öyle kullanicam. Çok daha ucuz oluyormus. Otribebeyi kullanmaya korkma canım canları yanmıyor korkuyorlar sadece. Eşin yardım etsin sana bebeğin başını sabit tutsun yaparsın. Bizimki aşırı ağlıyordu. Bir buçuk ay ortalığı yıktı burnu temizlenirken desem yeridir. Şimdi alıştı nerdeyse gülecek.
Otribebe ile cekmeyince sert sumukler çıkmıyor maalesef tıkanıklık da geçmiyor dolayisiyla

atesine falan bakmissindir?

İçer canım başka öğünde çok içer bizimki de öyle yapıyor artık takmıyorum ne içerse onu veriyorum kalanını dolaba atıyorum.
Emmiyor da nasil ac duruyor anlamadim .
Yaptim canim cok az pirt yapiyor gerisi gelmiyor.Normalde gunde 3 kere filan dolu dolu kaka yapardi .Bugun hic yapmadi acaba ondan mi bilemedim. Isin kotusu gündüz1 saat uykusu vardi onu da uyumadi .Cunku emerek uykuya dalabiliyor sadece .
atesine falan bakmissindir?
Normal

Valla canım dene istersen ama uykusundan olacaksa bence zorlama. Ben de gecen bi deneyim dedim, 5 dk içinde uyandı. Bi daha da denemem .. bence korkma canım içini ferah tut

CaniC benim oğlum da 3 hafta önce kaka yapamama başladı yaaa Dr gittik herhangi birşey çıkmadı muayenede ilac ve gliserin fitil verdi şu anda onlarla idare ediyoruz düzene girecek dedi.Belki kaka yapamadığı için huysuzluk yapıyordur bizimki de huysizdu

Siz de kaka yok bizde çok kaka var.. dünden beri 15 kez yaptı ya şaka gibi.. her oksurdugunde kaka fışkırıyor artık yara olmak üzere çocuğun poposu. Denemediğim şey kalmadı iyileşmiyor da delircem.. Allah şifa versin bebelerimize

Tamam canım deniyim bakalım şu mama en azından azalır umarım
aa yok denemedim. haftaya doktora gidicem bir sorayım. şırıngayla sıkmak daha da kolay olabilir düşününce.
Ben bu sefer öyle aldım canım poşet serum 5 tl gibi bişey sende sor bakalım

Zeytinyağı sür canım poposuna acısını alır

Aynı bizimki. 1 haftadır daha da kötüleşti. Zıplaya zıplaya emziriyorum. Ağlıyor, bırakıyor tekrar alıyor. En sonunda bir şekilde uyuyup kalıyor. Uyku halinde hemen reddetmeden emmeye devam ediyor. Kakası nasıl, mukuslu mu? Kusma, hırıltılı nefes, geçmeyen pişik falan var mı

Arkadaşlar bebeğim hala uyurken, yatarken bacaklarını kurbağa gibi yapıyor endişeleniyorum bacakları eğri olursa diye

Yengem söylemişti çok yumurta yeme kakası pişik yapar diye cnn hani belki öyledir ..
Anladım canım birkaç gün ara veriyim o zaman. Ben her gün yiyordum yeni çıktı bu. Ama çok kaka yapınca oldu bence başka bişi sanmıyorum.. günde 14 kez kaka yapsak bizim de olur (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…