- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.081
Anladım canım birkaç gün ara veriyim o zaman. Ben her gün yiyordum yeni çıktı bu. Ama çok kaka yapınca oldu bence başka bişi sanmıyorum.. günde 14 kez kaka yapsak bizim de olur(
İshal mi canım geçmiş olsun.Biz 25 günlük iken ishal olduk fışkıran şekilde ve yeşil kaka yuzinden enfeksiyon çıktı umarim sizin öyle değildir.Ah bu bebisler ah Rabbim hepsine sağlık versin gerisi hersekilde hallolur zaten....Siz de kaka yok bizde çok kaka var.. dünden beri 15 kez yaptı ya şaka gibi.. her oksurdugunde kaka fışkırıyor artık yara olmak üzere çocuğun poposu. Denemediğim şey kalmadı iyileşmiyor da delircem.. Allah şifa versin bebelerimize
Siz de kaka yok bizde çok kaka var.. dünden beri 15 kez yaptı ya şaka gibi.. her oksurdugunde kaka fışkırıyor artık yara olmak üzere çocuğun poposu. Denemediğim şey kalmadı iyileşmiyor da delircem.. Allah şifa versin bebelerimize
Anladım canım birkaç gün ara veriyim o zaman. Ben her gün yiyordum yeni çıktı bu. Ama çok kaka yapınca oldu bence başka bişi sanmıyorum.. günde 14 kez kaka yapsak bizim de olur(
Ay çok motive oldum şu an umudum kırılmak üzereydi vallahi. Evet sürekli memeye alıyorum kendi istemeyene kadar. Sağımdan daha etkili diye. Fırsat buldukça beşer dakika sağıyorum. Çok uzun süre sağım yapamıyorum çünkü müsaade etmiyor uzun süre bana.Canım ben de emzirme danışmanıyla görüştüm ve mamayı bıraktım vazgeçme bebeğin bir memeyi emerken diğerini sağabilirsin normalden çok daha fazla süt geliyor inan ve memede durabildiği kadar dursun emzik yerine memeni ver onun dilinin değmeai bile artırıyor bir süre yapışık yaşayın inan çok uzun sürmeyecek artacaktır sütün bebeğin emmesinden başka hiçbir yiyecek içeçecek kar etmiyor
Aynen mama miktarı süt verdim eds ile ağladı durmadı bir de üzerine mama içti ben anlamadım bu işiBence paranı geri versinler :) bunları tecrübeli anneler de söylüyor bize ,dediğin gibi benim kızımda emdikten sonra normal mama öpününü yiyor hiç bi değişiklik olmuyor :) ama sağıpta verirsem içmiyo üstüne , bence sende benim gibi yap arkadaşım , bazı öğünlerde emzir üstüne mama ver unutmasın emmeyi , bazende sütü biriktir sağ tam bi öğün çıkıyor o zaman onu ver, en mantıklısı bu ..
Canım ben eds yi iki haftadır kullanıyorum acaba yanlış mı yapıyorum bazen gerçekten çöl acıkıyor ve memeyi alınca kıyamet kopuyor mesela. Kabloyu kıvırıyorum ama yine de lık lık yutkunuyor sanırım akışı kesemiyorum danışman bana bununla ilgili birşey demedi. Emzirme şeklime de bakmadı mesela.Mama vermek istemiyordum ama gram alışı düşüktü doktora göre ama çok istemediğimden kafama göre veriyordum maksimum günde 5 kere sağdığım süt artı mama 60-80 arası veriyordum daha versem alıyordu duru yoktu ve daha 1,5 aylık felandı ara ara sağıyordum ben de düzenli değildi iki meme toplamı en fazla 60ml çıkıyordu.
Danışman geldi emzirme şeklime baktı problem yok dedi dil bağı da yok mememi sıktı sütte de sıkıntı yok doktorun halt etmesiyle mamaya başlamışız ve biberondan dolayı artık memeyi reddetmek üzereydi ama mamayı biranda da bırakamayız dedi neyse uzatmıyım eds ile 30luk mama hazırladık biberona hazırlayıp onun emziğinden çıkarırsan daha kolay olur memeyi emerken katateri de ağzına dilinin üstünde olacak şekilde soktuk arada kataterin ucunu yükseltip süt akımını durdurup az geliyor diye sinirlenirken hemen tekrar vererek memeyi de emmesini sağlıyorsun maksat sütün ara ara geldiğini ona öğretmek biberondaki kadar sık gelmediğini anlaması baktın verdiğin süt ya da mama yetmedi bir daha hazırla günde verdiğin mama miktarı kadar içemeycek zaten çünkü o mamayı biberon verine memenden de çektiği için belki daha fazla süt içecek bu şekilde bir kaç gün devam edersen mama tamamen biter. Sütünü de power pump denen yöntemle bir kaç gün günde yalnız 1 kere 20 dk sağ 20 dk dinlen 10 dk sağ 10 dk dinlen 10 dk sağ bu şekilde artıyor.
Sağım kriter değil bence de epeydir sağmıyordum dün sağdım ikisinden toplam ilk 20 dk 100 çıktı Power pump yaptım toplamda 130 oldu
Saatte bir emmesine gelince benim oğlum şu son haftaya kadar neredeyse sürekli mememdeydi kilo alışı iyi 7020 boyu iyi 69cm doymadığından değil keyfinden yakın olmak istediğinden de meme istiyorlar emiyor deli gibi sonra yarım saat kusuyor ama ondan daha mühim işim yok napayım diyorum ama benim şansım annem yanımda
Ay çok uzun oldu umarım işine yarar
Acaba fizyolojik bir sorunumuz mu var bizim :)Bende de öyle oluyor ne denediysem en fazla 2-3 gün fayda etti :)
Canım ben uzun zamandır kateterle veriyorum dediğin gibi bazen açıp bazen kısıyorumda mamayı ama bizim mama azalıcağına artıyor5 kere 60 cc veriyordum şimdi 90 veriyorum mesela, biberonla vermemden tek farkı azda olsa o sırada sütümü alması ama benim artmıyor sütüm nedense belki daha versem alıcak ama çok kusuyor diye veremiyorum
Sanırım benimki de onun akımına alıştı oy oy ben ne yapacağım şimdi. Bir tek power pump yapmadım. Bir ara 10 dk sağım 10 dk dinlen 5 5 devam etmiştim ama o sayılır mı bilemedimEmzirme danışmanı 3 haftadan fazla verilmemesi gerektiğini söylemişti aynı bineron gibi onun akımı da alışıyormuş. Akımı daha uzun süreli kessen yavaştan. Emzik kullanıyor musun? Kilo alımı nasıl? Power pump yaptın mı? 2 saatten uzun ara veriyor musun?
Kendimi danışman gibi hissettim :)
Süt artirici ilacin adi ne cnm, bu ara benimde ihtiyacim artiracak çözümlere?
Zaten bu ilaç mide bulantısı ilacı canım. E lactania org diye bir site var ilaçları oradan kontrol ediyorum bu ilacın bir zararı yok kullanılabilir. Zaten doktor yazdı da aldım.Mervikkkk İlacın adını Motilium yazdigini gordum simdi.
Ben de daha onceden bu ilaci duymustum ama sute gecebilecegi icin kullanmamistim. Doktor bu konuda birsey soyledi mi?
Acil kızlar!
Premium care alcam internetten. Beyaz paket mı mavi sarı paket mı olcak?
Yok canım indirimden değil ilk kez alicam gece bez tutmuyor ya. Korku filmi gibi o uyurken bez değiştiriyorum bir haftadır.Hangi site canım, indirimdemi? Yeşil, gold, beyaz oluyor paketleri
Ya saçma bir soru olucak ama çekerken bütün nefesinle mi çekiyorsun yoksa nazik nazik mi? Ben hafif çektim sanırım.Serumlar için ben bidahakine poşet halinde serum alıp enjektöre çekip öyle kullanicam. Çok daha ucuz oluyormus. Otribebeyi kullanmaya korkma canım canları yanmıyor korkuyorlar sadece. Eşin yardım etsin sana bebeğin başını sabit tutsun yaparsın. Bizimki aşırı ağlıyordu. Bir buçuk ay ortalığı yıktı burnu temizlenirken desem yeridir. Şimdi alıştı nerdeyse gülecek.
Otribebe ile cekmeyince sert sumukler çıkmıyor maalesef tıkanıklık da geçmiyor dolayisiyla
Yok canım indirimden değil ilk kez alicam gece bez tutmuyor ya. Korku filmi gibi o uyurken bez değiştiriyorum bir haftadır.
Yok canım indirimden değil ilk kez alicam gece bez tutmuyor ya. Korku filmi gibi o uyurken bez değiştiriyorum bir haftadır.
Pudra pişiği artırır diyorlar ama bilemedim.Sürdüm canım onu da bu fayda etmedi, pudra döktüm bolca en son havalandırdı biraz sakinleştirdi.simdi de sudocrem sürdüm bakalım ne olcak
Canım süt alerjisi olduğunu sanmıyorum kilo alımı falan iyi gaz problemimiz de yok. Sizin başka ne sıkıntıları vardı süt alerjisinden kaynaklıCnm benim oğlanın da Bi ara mukus lu oldu ve süt alerjisi teşhisi konuldu. Ben de bu yüzden diyetteyim. İnşlh sizde bu sıkıntı yoktur
Ben büyük poşette olan sf aldım ve enjektör . Bir enjektörü bir gün kullanıyorum. Çok daha ekonomik ve daha etkili flakona göre. Dene bence canım , doktor da öyle kullanıyorya ben beceremedim otribebeyi. burun delikleri ufacık girmedi. çektim ama çekemedim gibi bebek sinir oldu bıraktım. günde 2-3 tüp serum bitiriyorum geçmeyen burun tıkanıklığı var doğduğundan beri.asıl serumlar çok pahalı evdebitince doktorun yazdırmasını bekleyemedim eczaneden aldım bir kutusu 40 tl içinde 20 tane var. bana bir hafta yetmez
İnşlh değildir cnm, çok zormuş valla hiçbileyi yiyemez oldum. Bizde hiçbir sıkıntı yoktu, gazı da bizce normaldi, çünkü çocuk gazdan dolayı hiç ağlamaz, ıkınır kendi çıkarırdı gazını. Sadece son dönem çok iştahsızlaştı.kakası mukuslu bile değildi ve biz hiç şüphelenmedik, kalanın normal görüntüsünün öyle olduğunu düşündük. Kakası uzuyordu biraz, böyle bezin arasında birbirine değdirip çektiğinde. İstersen Bi kaç gün yediklerinle birlikte kakayı kontrol et bakalımCanım süt alerjisi olduğunu sanmıyorum kilo alımı falan iyi gaz problemimiz de yok. Sizin başka ne sıkıntıları vardı süt alerjisinden kaynaklı
Sabah 7 ye kadar ıkındı ve yapabildiCaniC benim oğlum da 3 hafta önce kaka yapamama başladı yaaa Dr gittik herhangi birşey çıkmadı muayenede ilac ve gliserin fitil verdi şu anda onlarla idare ediyoruz düzene girecek dedi.Belki kaka yapamadığı için huysuzluk yapıyordur bizimki de huysizdu
Burnu tıkanıyor açıyorum hep .Gece cok kotu bir sey olduAynı bizimki. 1 haftadır daha da kötüleşti. Zıplaya zıplaya emziriyorum. Ağlıyor, bırakıyor tekrar alıyor. En sonunda bir şekilde uyuyup kalıyor. Uyku halinde hemen reddetmeden emmeye devam ediyor. Kakası nasıl, mukuslu mu? Kusma, hırıltılı nefes, geçmeyen pişik falan var mı
Kizlar oglum gece de rahatsizdi bir ara uyudu bir saat .Sonra uyandi emzirdim. Ama hala gaz yüklüydü. Elleri kollari hareketliydi .Yanimda yatiyordu .Bir anda hareketler kesildi basimi yastıktan bir kaldirdim .Nefesi kesilmis 3 saniye falan nefes alamadı. Ben kucağıma alinca oksurmeye basladi .Cok korktuk .Bugun aksam dr a götüreceğiz. Tam S Shezofren88 senin olay aklima geldi.
Mama vermek istemiyordum ama gram alışı düşüktü doktora göre ama çok istemediğimden kafama göre veriyordum maksimum günde 5 kere sağdığım süt artı mama 60-80 arası veriyordum daha versem alıyordu duru yoktu ve daha 1,5 aylık felandı ara ara sağıyordum ben de düzenli değildi iki meme toplamı en fazla 60ml çıkıyordu.
Danışman geldi emzirme şeklime baktı problem yok dedi dil bağı da yok mememi sıktı sütte de sıkıntı yok doktorun halt etmesiyle mamaya başlamışız ve biberondan dolayı artık memeyi reddetmek üzereydi ama mamayı biranda da bırakamayız dedi neyse uzatmıyım eds ile 30luk mama hazırladık biberona hazırlayıp onun emziğinden çıkarırsan daha kolay olur memeyi emerken katateri de ağzına dilinin üstünde olacak şekilde soktuk arada kataterin ucunu yükseltip süt akımını durdurup az geliyor diye sinirlenirken hemen tekrar vererek memeyi de emmesini sağlıyorsun maksat sütün ara ara geldiğini ona öğretmek biberondaki kadar sık gelmediğini anlaması baktın verdiğin süt ya da mama yetmedi bir daha hazırla günde verdiğin mama miktarı kadar içemeycek zaten çünkü o mamayı biberon verine memenden de çektiği için belki daha fazla süt içecek bu şekilde bir kaç gün devam edersen mama tamamen biter. Sütünü de power pump denen yöntemle bir kaç gün günde yalnız 1 kere 20 dk sağ 20 dk dinlen 10 dk sağ 10 dk dinlen 10 dk sağ bu şekilde artıyor.
Sağım kriter değil bence de epeydir sağmıyordum dün sağdım ikisinden toplam ilk 20 dk 100 çıktı Power pump yaptım toplamda 130 oldu
Saatte bir emmesine gelince benim oğlum şu son haftaya kadar neredeyse sürekli mememdeydi kilo alışı iyi 7020 boyu iyi 69cm doymadığından değil keyfinden yakın olmak istediğinden de meme istiyorlar emiyor deli gibi sonra yarım saat kusuyor ama ondan daha mühim işim yok napayım diyorum ama benim şansım annem yanımda
Ay çok uzun oldu umarım işine yarar
Molfix i de deneyebilirsin, bundan önce hep premium care kullandim, numara ilerledikce pahalilasti diye molfixi deneyeyim dedim, gece kaka yapmadikça degistirmeyerek kullandim ve memnun kaldimYok canım indirimden değil ilk kez alicam gece bez tutmuyor ya. Korku filmi gibi o uyurken bez değiştiriyorum bir haftadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?