2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım birkaç gün ara veriyim o zaman. Ben her gün yiyordum yeni çıktı bu. Ama çok kaka yapınca oldu bence başka bişi sanmıyorum.. günde 14 kez kaka yapsak bizim de olur (

Ooo çokmuş kakası neden öyle ? Vazelin sür canım tabaka olur tene değmez kaka

İshal mi canım geçmiş olsun.Biz 25 günlük iken ishal olduk fışkıran şekilde ve yeşil kaka yuzinden enfeksiyon çıktı umarim sizin öyle değildir.Ah bu bebisler ah Rabbim hepsine sağlık versin gerisi hersekilde hallolur zaten....

Anladım canım birkaç gün ara veriyim o zaman. Ben her gün yiyordum yeni çıktı bu. Ama çok kaka yapınca oldu bence başka bişi sanmıyorum.. günde 14 kez kaka yapsak bizim de olur (

Bebeğin ishal olabilir canım günde 5 ten fazla sulu kaka ishaldir. Doktora götürün bence bir an önce

Ay çok motive oldum şu an umudum kırılmak üzereydi vallahi. Evet sürekli memeye alıyorum kendi istemeyene kadar. Sağımdan daha etkili diye. Fırsat buldukça beşer dakika sağıyorum. Çok uzun süre sağım yapamıyorum çünkü müsaade etmiyor uzun süre bana.

Aynen mama miktarı süt verdim eds ile ağladı durmadı bir de üzerine mama içti ben anlamadım bu işi
Canım ben eds yi iki haftadır kullanıyorum acaba yanlış mı yapıyorum bazen gerçekten çöl acıkıyor ve memeyi alınca kıyamet kopuyor mesela. Kabloyu kıvırıyorum ama yine de lık lık yutkunuyor sanırım akışı kesemiyorum danışman bana bununla ilgili birşey demedi. Emzirme şeklime de bakmadı mesela.

Bende de öyle oluyor ne denediysem en fazla 2-3 gün fayda etti :)
Acaba fizyolojik bir sorunumuz mu var bizim :)

Sanırım benimki de onun akımına alıştı oy oy ben ne yapacağım şimdi. Bir tek power pump yapmadım. Bir ara 10 dk sağım 10 dk dinlen 5 5 devam etmiştim ama o sayılır mı bilemedim

Süt artirici ilacin adi ne cnm, bu ara benimde ihtiyacim artiracak çözümlere?

Mervikkkk İlacın adını Motilium yazdigini gordum simdi.
Ben de daha onceden bu ilaci duymustum ama sute gecebilecegi icin kullanmamistim. Doktor bu konuda birsey soyledi mi?
Zaten bu ilaç mide bulantısı ilacı canım. E lactania org diye bir site var ilaçları oradan kontrol ediyorum bu ilacın bir zararı yok kullanılabilir. Zaten doktor yazdı da aldım.

Ya saçma bir soru olucak ama çekerken bütün nefesinle mi çekiyorsun yoksa nazik nazik mi? Ben hafif çektim sanırım.

Cnm benim oğlanın da Bi ara mukus lu oldu ve süt alerjisi teşhisi konuldu. Ben de bu yüzden diyetteyim. İnşlh sizde bu sıkıntı yoktur
Canım süt alerjisi olduğunu sanmıyorum kilo alımı falan iyi gaz problemimiz de yok. Sizin başka ne sıkıntıları vardı süt alerjisinden kaynaklı

Ben büyük poşette olan sf aldım ve enjektör . Bir enjektörü bir gün kullanıyorum. Çok daha ekonomik ve daha etkili flakona göre. Dene bence canım , doktor da öyle kullanıyor

Canım süt alerjisi olduğunu sanmıyorum kilo alımı falan iyi gaz problemimiz de yok. Sizin başka ne sıkıntıları vardı süt alerjisinden kaynaklı
İnşlh değildir cnm, çok zormuş valla hiçbileyi yiyemez oldum. Bizde hiçbir sıkıntı yoktu, gazı da bizce normaldi, çünkü çocuk gazdan dolayı hiç ağlamaz, ıkınır kendi çıkarırdı gazını. Sadece son dönem çok iştahsızlaştı.kakası mukuslu bile değildi ve biz hiç şüphelenmedik, kalanın normal görüntüsünün öyle olduğunu düşündük. Kakası uzuyordu biraz, böyle bezin arasında birbirine değdirip çektiğinde. İstersen Bi kaç gün yediklerinle birlikte kakayı kontrol et bakalım

Sabah 7 ye kadar ıkındı ve yapabildi
Gece uyumadik .Bir ara uyuduk o da facia gibiydi
Burnu tıkanıyor açıyorum hep .Gece cok kotu bir sey oldu

Kizlar oglum gece de rahatsizdi bir ara uyudu bir saat .Sonra uyandi emzirdim. Ama hala gaz yüklüydü. Elleri kollari hareketliydi .Yanimda yatiyordu .Bir anda hareketler kesildi basimi yastıktan bir kaldirdim .Nefesi kesilmis 3 saniye falan nefes alamadı. Ben kucağıma alinca oksurmeye basladi .Cok korktuk .Bugun aksam dr a götüreceğiz. Tam S Shezofren88 senin olay aklima geldi.

Geçmiş olsun canım. Rabbim korusun tüm bebekleri. Benim oğlumda da dün bu tarz bişey oldu. Geçen de eşimin yanındayken olmuş. Hıçkırık tuttu pusete koyup mutfağa yanıma götürmüştüm. Hıçkırırken nefesini veya tükürüğünü ayarlayamadı mı ne oldu anlamadım. Birden hareketi bıraktı ağzı öğürüp kusacak gibi açıldı gözleri kocaman oldu kıpkırmızı. Hemen kucağıma aldım sırtına vurdum çevirdi nefesini öğürür gibi oldu kusmadı. Çocuk 2 saniyede ne hale geldi resmen. Çok korktum ben de. Yanımızdan ayırmamak gerek gerçekten

Çok sağol canım. Ben başta mama vermedim ama sarılık değeri 12ye çıktı. Bezinde hafif pembelik oldu. Doktor açlıktan dedi ve mama başladık Doğumdan 3gün sonra. Mama artı meme şeklinde devam ettim hala da öyle yapıyorum. Meme reddi olmasın diye mamadan önce 15-20dk emiyor. Ardından 60cc içiyor. Baktım aranıyorsa biraz daha emziriyorum. Günde 4tü 3e düşürdüm mamayı. Daha doğrusu oğlum kendi düşürdü :) gece 10daydı son mama saati. Ama 7gibi mama içip beni emip 8gibi uyumaya başlayınca 10da acıkıp uyanmadı artık. Gece de 1gibi uyandı emdi uyudu. Yine uyanınca yine emdi uyudu. Böyle böyle devam edince gece 10maması kesilmiş oldu yani. Şimdi 10-14-18de veriyorum mamayı. İnstagramda emzirme danışmanı ile yazıştık son öğünden 30cc azaltarak başla 3gün böyl devam et sonra bi 30cc daha azalt dedi. Sütüm doyuracak mı oğlumu tereddütteyim doğrusu.

Doğum kilosu 3050,ilk ay 3850,2.ay 5080,3.ay 5800 çıktı. Bu ay kilo alımı azalabilir dedi doktor. Şimdi mamayı azaltmaya başlasam kilo alımı az olursa mama azaldığı için mi yoksa normalde böyle mi olacaktı diye düşünürüm. Napsam kararsız kaldım

Yok canım indirimden değil ilk kez alicam gece bez tutmuyor ya. Korku filmi gibi o uyurken bez değiştiriyorum bir haftadır.
Molfix i de deneyebilirsin, bundan önce hep premium care kullandim, numara ilerledikce pahalilasti diye molfixi deneyeyim dedim, gece kaka yapmadikça degistirmeyerek kullandim ve memnun kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…