- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.101
Bütün nefesimle 3-4 saniye çekiyorum. Galiba sonra da bir iki damla damlatip kuruyan burnu tekrar nemlendirmek gerekiyormuş. Burda birisi yazmıştı. Dünden beri de öyle yapıyorum temizledikten sonra iki damla daha damlatıyorum.Ya saçma bir soru olucak ama çekerken bütün nefesinle mi çekiyorsun yoksa nazik nazik mi? Ben hafif çektim sanırım.
Çok geçmiş olsun cnm, sütü veya tükürdüğünü çevirmemiş olabilir ,doktora giderseniz haber ver durumdan cnmKizlar oglum gece de rahatsizdi bir ara uyudu bir saat .Sonra uyandi emzirdim. Ama hala gaz yüklüydü. Elleri kollari hareketliydi .Yanimda yatiyordu .Bir anda hareketler kesildi basimi yastıktan bir kaldirdim .Nefesi kesilmis 3 saniye falan nefes alamadı. Ben kucağıma alinca oksurmeye basladi .Cok korktuk .Bugun aksam dr a götüreceğiz. Tam S Shezofren88 senin olay aklima geldi.
İnşallah canım kataterle akımı keserken kıvırarak değil ucunu sütten çekerek yap sağımlarını da düzenli yap olur benceTamam canım deniyim bakalım şu mama en azından azalır umarım
Ben bu sefer öyle aldım canım poşet serum 5 tl gibi bişey sende sor bakalım
Kataterin akımını kovorarak değil ucu sütten yukarı kaldırarak yap kıvırdığında yine geliyorAy çok motive oldum şu an umudum kırılmak üzereydi vallahi. Evet sürekli memeye alıyorum kendi istemeyene kadar. Sağımdan daha etkili diye. Fırsat buldukça beşer dakika sağıyorum. Çok uzun süre sağım yapamıyorum çünkü müsaade etmiyor uzun süre bana.
Aynen mama miktarı süt verdim eds ile ağladı durmadı bir de üzerine mama içti ben anlamadım bu işi
Canım ben eds yi iki haftadır kullanıyorum acaba yanlış mı yapıyorum bazen gerçekten çöl acıkıyor ve memeyi alınca kıyamet kopuyor mesela. Kabloyu kıvırıyorum ama yine de lık lık yutkunuyor sanırım akışı kesemiyorum danışman bana bununla ilgili birşey demedi. Emzirme şeklime de bakmadı mesela.
Acaba fizyolojik bir sorunumuz mu var bizim :)
Sanırım benimki de onun akımına alıştı oy oy ben ne yapacağım şimdi. Bir tek power pump yapmadım. Bir ara 10 dk sağım 10 dk dinlen 5 5 devam etmiştim ama o sayılır mı bilemedim
Zaten bu ilaç mide bulantısı ilacı canım. E lactania org diye bir site var ilaçları oradan kontrol ediyorum bu ilacın bir zararı yok kullanılabilir. Zaten doktor yazdı da aldım.
benimkinin de sarılıktan 2 gün yoğun bakımda yatmasından sonra doktor mama dedi ben vermedim sonra yine vermelisin doyuramazsın değerleri yüksek diyince başladım kilo alışı iyi seninkinin ve mamayı da çok vermiyorsun işin çok daha kolay mamayı kataterle verirsen bu arada sağım yaparsan çıkanı mama yerine verirsin mama yerine sütünü içer kataterle de memende daha fazla zaman geçireceği için hem daha çok üretim hem daha çok süt içerÇok sağol canım. Ben başta mama vermedim ama sarılık değeri 12ye çıktı. Bezinde hafif pembelik oldu. Doktor açlıktan dedi ve mama başladık Doğumdan 3gün sonra. Mama artı meme şeklinde devam ettim hala da öyle yapıyorum. Meme reddi olmasın diye mamadan önce 15-20dk emiyor. Ardından 60cc içiyor. Baktım aranıyorsa biraz daha emziriyorum. Günde 4tü 3e düşürdüm mamayı. Daha doğrusu oğlum kendi düşürdü :) gece 10daydı son mama saati. Ama 7gibi mama içip beni emip 8gibi uyumaya başlayınca 10da acıkıp uyanmadı artık. Gece de 1gibi uyandı emdi uyudu. Yine uyanınca yine emdi uyudu. Böyle böyle devam edince gece 10maması kesilmiş oldu yani. Şimdi 10-14-18de veriyorum mamayı. İnstagramda emzirme danışmanı ile yazıştık son öğünden 30cc azaltarak başla 3gün böyl devam et sonra bi 30cc daha azalt dedi. Sütüm doyuracak mı oğlumu tereddütteyim doğrusu.
Doğum kilosu 3050,ilk ay 3850,2.ay 5080,3.ay 5800 çıktı. Bu ay kilo alımı azalabilir dedi doktor. Şimdi mamayı azaltmaya başlasam kilo alımı az olursa mama azaldığı için mi yoksa normalde böyle mi olacaktı diye düşünürüm. Napsam kararsız kaldım
Canım çok geçmiş olsun Allahım korusun meleklerimizi. Ya neden oluyor böyle bende korkuyorm artk yanımda da yatmıyor tedirgin oluyorum sizden böyle duydukça. İnşallah bidaha olmaz Allah korusunKizlar oglum gece de rahatsizdi bir ara uyudu bir saat .Sonra uyandi emzirdim. Ama hala gaz yüklüydü. Elleri kollari hareketliydi .Yanimda yatiyordu .Bir anda hareketler kesildi basimi yastıktan bir kaldirdim .Nefesi kesilmis 3 saniye falan nefes alamadı. Ben kucağıma alinca oksurmeye basladi .Cok korktuk .Bugun aksam dr a götüreceğiz. Tam S Shezofren88 senin olay aklima geldi.
Geçmiş olsun cnm Allah korusun yavrularimizi bende çok korkuyorum. Benimkinin boğazına bazen tükürüğü kaçıyor nefesi kesiliyor. Gece bende uyuyunca korkuyorum ya bişey olurda çocuğuma kalkamazsam uykudan diyeKizlar oglum gece de rahatsizdi bir ara uyudu bir saat .Sonra uyandi emzirdim. Ama hala gaz yüklüydü. Elleri kollari hareketliydi .Yanimda yatiyordu .Bir anda hareketler kesildi basimi yastıktan bir kaldirdim .Nefesi kesilmis 3 saniye falan nefes alamadı. Ben kucağıma alinca oksurmeye basladi .Cok korktuk .Bugun aksam dr a götüreceğiz. Tam S Shezofren88 senin olay aklima geldi.
Kataterin akımını kovorarak değil ucu sütten yukarı kaldırarak yap kıvırdığında yine geliyor
Moralini bozma benimki döndü tamamen mamaya ki benim doktor asla doyuramazsın bu çocuğu sen dedi bana
Power pump senin yaptığın şekilde de olur birkaçgün günde 1 kere mutlaka yap etkisi oluyormuş gece emiyorsa 1-2 kere en azından emme sonrası sağ benimki gece tam boşaltamıyordu arada kalkıp sağıyordum meme boşalırsa süt üret mesajı gidiyormuş
Ve benim sütüm yetersiz deme ve vazgeçme
Ana oğul iyi eğlenceler size :)Ohhh haftasonuoglusumlayim
Ooo çokmuş kakası neden öyle ? Vazelin sür canım tabaka olur tene değmez kaka
Canım üşütmüş oksurdukçe kaka yaptı hep. O yuzden.. Dunden berı yapmadı şimdi birazcık daha iyi oldu. Bugub akşama kadar yapmazsa iyiOoo çokmuş kakası neden öyle ? Vazelin sür canım tabaka olur tene değmez kaka
Gotürdük canım dün. Kakası için bişey demedi.. Anne sütünde normal dedi. Sadece burun spreyi ve fitil verdi.Bebeğin ishal olabilir canım günde 5 ten fazla sulu kaka ishaldir. Doktora götürün bence bir an önce
Aa öyle mi canım, zaten bi kere sürdüm sonra sudocrem sürdüm dünden beri yapmadığı için birszcık toparladıPudra pişiği artırır diyorlar ama bilemedim.
Allah korusun canım niye oyle oldu ki.. Ya bu bebeler amma hassas.. Valla 3 ayfır yaşlandım yeminleKizlar oglum gece de rahatsizdi bir ara uyudu bir saat .Sonra uyandi emzirdim. Ama hala gaz yüklüydü. Elleri kollari hareketliydi .Yanimda yatiyordu .Bir anda hareketler kesildi basimi yastıktan bir kaldirdim .Nefesi kesilmis 3 saniye falan nefes alamadı. Ben kucağıma alinca oksurmeye basladi .Cok korktuk .Bugun aksam dr a götüreceğiz. Tam S Shezofren88 senin olay aklima geldi.
Kizlar oglum gece de rahatsizdi bir ara uyudu bir saat .Sonra uyandi emzirdim. Ama hala gaz yüklüydü. Elleri kollari hareketliydi .Yanimda yatiyordu .Bir anda hareketler kesildi basimi yastıktan bir kaldirdim .Nefesi kesilmis 3 saniye falan nefes alamadı. Ben kucağıma alinca oksurmeye basladi .Cok korktuk .Bugun aksam dr a götüreceğiz. Tam S Shezofren88 senin olay aklima geldi.
Geçmiş olsun inşallah daha da olmazGotürdük canım dün. Kakası için bişey demedi.. Anne sütünde normal dedi. Sadece burun spreyi ve fitil verdi.
Balgam tükürük filan da boğaza birikebiliyor canım Allah korusun geçmiş olsun , daha da olmaz inşallah. Dün benimki de serum fizyolojikte tıkandıKizlar oglum gece de rahatsizdi bir ara uyudu bir saat .Sonra uyandi emzirdim. Ama hala gaz yüklüydü. Elleri kollari hareketliydi .Yanimda yatiyordu .Bir anda hareketler kesildi basimi yastıktan bir kaldirdim .Nefesi kesilmis 3 saniye falan nefes alamadı. Ben kucağıma alinca oksurmeye basladi .Cok korktuk .Bugun aksam dr a götüreceğiz. Tam S Shezofren88 senin olay aklima geldi.
Sağol cNım amin geçsin bi an önceGeçmiş olsun inşallah daha da olmaz
geçmiş olsun canım berbat bi duygu... Boğazına balgam falan biriktiyse ondandır burnu tıkanıyor diyordun.Kizlar oglum gece de rahatsizdi bir ara uyudu bir saat .Sonra uyandi emzirdim. Ama hala gaz yüklüydü. Elleri kollari hareketliydi .Yanimda yatiyordu .Bir anda hareketler kesildi basimi yastıktan bir kaldirdim .Nefesi kesilmis 3 saniye falan nefes alamadı. Ben kucağıma alinca oksurmeye basladi .Cok korktuk .Bugun aksam dr a götüreceğiz. Tam S Shezofren88 senin olay aklima geldi.
Deneyeyim canım umarım ben de başarabilirimKataterin akımını kovorarak değil ucu sütten yukarı kaldırarak yap kıvırdığında yine geliyor
Moralini bozma benimki döndü tamamen mamaya ki benim doktor asla doyuramazsın bu çocuğu sen dedi bana
Power pump senin yaptığın şekilde de olur birkaçgün günde 1 kere mutlaka yap etkisi oluyormuş gece emiyorsa 1-2 kere en azından emme sonrası sağ benimki gece tam boşaltamıyordu arada kalkıp sağıyordum meme boşalırsa süt üret mesajı gidiyormuş
Ve benim sütüm yetersiz deme ve vazgeçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?