2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya saçma bir soru olucak ama çekerken bütün nefesinle mi çekiyorsun yoksa nazik nazik mi? Ben hafif çektim sanırım.
Bütün nefesimle 3-4 saniye çekiyorum. Galiba sonra da bir iki damla damlatip kuruyan burnu tekrar nemlendirmek gerekiyormuş. Burda birisi yazmıştı. Dünden beri de öyle yapıyorum temizledikten sonra iki damla daha damlatıyorum.
Kizlar n11 de nazal uç diye yazıp aratırsanız orda otribebe ile uyumlu başka nazal uçlar çıkıyor onlar daha uygun.

Çok geçmiş olsun cnm, sütü veya tükürdüğünü çevirmemiş olabilir ,doktora giderseniz haber ver durumdan cnm

Kataterin akımını kovorarak değil ucu sütten yukarı kaldırarak yap kıvırdığında yine geliyor
Moralini bozma benimki döndü tamamen mamaya ki benim doktor asla doyuramazsın bu çocuğu sen dedi bana
Power pump senin yaptığın şekilde de olur birkaçgün günde 1 kere mutlaka yap etkisi oluyormuş gece emiyorsa 1-2 kere en azından emme sonrası sağ benimki gece tam boşaltamıyordu arada kalkıp sağıyordum meme boşalırsa süt üret mesajı gidiyormuş
Ve benim sütüm yetersiz deme ve vazgeçme

Ki
benimkinin de sarılıktan 2 gün yoğun bakımda yatmasından sonra doktor mama dedi ben vermedim sonra yine vermelisin doyuramazsın değerleri yüksek diyince başladım kilo alışı iyi seninkinin ve mamayı da çok vermiyorsun işin çok daha kolay mamayı kataterle verirsen bu arada sağım yaparsan çıkanı mama yerine verirsin mama yerine sütünü içer kataterle de memende daha fazla zaman geçireceği için hem daha çok üretim hem daha çok süt içer
Sağlık ocağında tarttırıp öyle başla 1 hafta sonra bi daha tart sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum tamamen kesmeyeceksin zaten kataterle vermeye devam edeceksin biberonla verir gibi kolay olmayacak işi sadece. Verdiğin miktar yavaş yavaş azalacak bana şöyle yaptırdı; 30 hazırla kataterle kalanı yaz bi sonraki sefer de o şekilde azalt

Canım çok geçmiş olsun Allahım korusun meleklerimizi. Ya neden oluyor böyle bende korkuyorm artk yanımda da yatmıyor tedirgin oluyorum sizden böyle duydukça. İnşallah bidaha olmaz Allah korusun

Geçmiş olsun cnm Allah korusun yavrularimizi bende çok korkuyorum. Benimkinin boğazına bazen tükürüğü kaçıyor nefesi kesiliyor. Gece bende uyuyunca korkuyorum ya bişey olurda çocuğuma kalkamazsam uykudan diye

Bu gece sağım konusunda bende şöyle bir şey oldu. Benim oğlum gece 7-8 saat uyuduğu için ben 3 saat sonra kalkıp sağıyorum, 100 cc civarı süt çıkıyor, hiç sağmayıp sabah sağsığımda da 6-7 saat sonra 180-190 cc civarı süt çıkıyor. Sütümü sağmayıp oğlumu sabah emzirdiğimde meme ile doyuyor ama gece sağarsam sabah emzirdiğimde doymuyor mecbur mama takviyesi vermek yada gece sağdığım sütü ısıtarak vermek zorunda kalıyorum. Sabah ilk öğünde çok yemek istiyor haliyle geceden acıktığı için.

Gece üstüste bi hafta faşan sağdığımda sütümün artmadığını farkettim. Hep 80-100 arası çıktı. Su içmeme bağlı olarak değişiyordu rakam. E hani gece sağın süt artar diyorlardı bende neden artmadı. Birde sağdığımda sabah yine sağdığım sütü vermel zorunda kalacaksam neden sağıp ısıttığım sütü vereyimki direk emziririm daha iyi diyorum. Bi fikrin varmı bu konu hakkında canım?

Bebeğin ishal olabilir canım günde 5 ten fazla sulu kaka ishaldir. Doktora götürün bence bir an önce
Gotürdük canım dün. Kakası için bişey demedi.. Anne sütünde normal dedi. Sadece burun spreyi ve fitil verdi.

Allah korusun canım niye oyle oldu ki.. Ya bu bebeler amma hassas.. Valla 3 ayfır yaşlandım yeminle

Geçmiş olsun canım boğazım kurudu acaba

Balgam tükürük filan da boğaza birikebiliyor canım Allah korusun geçmiş olsun , daha da olmaz inşallah. Dün benimki de serum fizyolojikte tıkandı çok hassaslar Allah'ım evlatlarımızı korusun.

geçmiş olsun canım berbat bi duygu... Boğazına balgam falan biriktiyse ondandır burnu tıkanıyor diyordun.
Dün biz iyiydik şükür çekip temizledikçe resmen aspiratörün ucu doluyor. Ama hala dolu genzi hala dolu.

Deneyeyim canım umarım ben de başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…