2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kaka da uzama alerji mi oluyor?

Evet canım sümüksü ama o uzama her zaman olmuyor. Geçen hafta şehirdışına gidip geldik üşüttü sanki hafif yeşil kaka yapıyor arada. Sürekli mi uzama olması lazımmış bazen oluyor bazen olmuyor. Süt ürünleri yapıyosa muhakkak tüketiyorum hergün. Hele çikolata gırla:)

inşlh alerjisi yoktur. Ama sen kontrolde bunu sor mutlaka ve kakaların fotosunu çek

Evet cnm benim Dr öyle dedi, uzama ve özellikle mukus. Sizin de mi öyle. Birazdan herkes kaka paylaşmaya başlıcak burda
o uzayan şeyler mukus mu oluyor çözemedim normal gibi geliyor bana ama bilemedim kaka tahlili yapıldı bişey yoktu orda çıkmazmıydıki pzt tekrar sorayım doktora

Ne kadar bi gerilik canım bizimde 1 cm demişlerdi çift bez takın dediler ama bakalım ne durumda ?
Bizim sağ alfa 51 ölçüldü. 60 altı olmaması gerekiyor. İlk tip2a demişlerdi şimdi üç ayı geçtiği için tip2b oldu ilerlemiş görünüyor . Ara bez bir ay yaptık biz sonra Prof kemik yapısı bozulur fayda etmez dedi bıraktık. İnş sizde gelişme olmuştur

Kızlar biz perşembe günü 4. Ay aşılarımızı olduk. 2.ay olanla aynı aşılar ama bu sefer gece biraz ateş yaptı 37.7 yi gördüm ve yarım paranox fitil verdim bebislere. Çok şükür hemen etki etti ama sizde dikkat edin çoğunuzun 4.ayı yaklaşıyor.
Bu arada 3 kere farklı dr.lara sordum calpol şurup verme olayını 6. Aya kadar sadece yarım fitil ver dediler eğer yinede 37.5 i görürsen hemen hastaneye git dediler. Yani 6 aya kadar calpol tarzı bir ilaç önermiyoruz dediler ama burada hep calpol duyuyorum, size dr.mu yazdı?

Calpol yazdı çocuk doktoru bize. Ama ateş durumu 38.5 olursa kullan dedi. 38.3 e kadar normal sayılıyormyş ateş. Birde aşı sonrası hemen ilaç vermeyin ki vücut mikrobu tanısın bağışıklık geliştirin dedi

Kızlar oğlum 6 gündür kaka yapmıyor. Normali 4 gündü.. ıkınması, huzursuzluğu falan yok. Doktora gitmelimiyim sizce?

Evet cnm benim Dr öyle dedi, uzama ve özellikle mukus. Sizin de mi öyle. Birazdan herkes kaka paylaşmaya başlıcak burda
Benim kızımın çok uzun zamandır öyle.. Ama herhangi bir sıkıntısı yok şükğr. Doktor dA görmüştü bi keresinde anne sütünde normal demişti. Sadece yeşil kaka tehlikeli demişti

Bana da doktor yazdı canım hatta mama alıyor mu diye sordu evet dedim şurup verdi. Sadece anne sütü alanlara fitil veriyorum şurup içmeyebiliyorlar dedi. Inşallah bi zararı yoktur şurubun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…