2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün kuaföre gittim saçımı kestirdim. Kalçalarıma geliyordu saçım. Kuafördeki kızlar kıyamadı vazgeçirmeye çalıştı ama taramaya zor zaman buluyorum. Baya kısalttım. Uzun zamandır bu kadar kısa saç kullanmamıştım. Sonra da düğüne gittik. Kızım çok sevdi heralde düğünü hiç ağlamadı düğünden çıkınca ağladı sanırım müzik sesini sevdi şaşkın şaşkın bakındı insanlara gülücükler saçtı :) düğün salonunda emzirme önlüğüyle bebek emzirdim kimsede garipsemedi, en azından bana öyle geldi çok hoşuma gitti bebeğin beslenmesinin doğal bişey olduğunu anlayan insanlarda var demek ki

ladycry sadece mukuslu kaka alerji sayılmıyor canım. Başka belirtiler de varsa o zaman alerji dusunuluyormus. Mesela geniz akıntısı da kakada mukus yapiyor

Az önce yaptı şükür :))
6 günlük kaka he... Tahmin edemiyorum. bizimkinin bugun 3 günlük kakasinin sonucu: çöpe giden atlet + iki bez + alt açma + sayısız ıslak mendil ve lavoboda popo yıkanması ve yolda işedigi için silinen halılar.........

Ay iyi hadi çok sevindim canım :) ya ne garip ben de dünden beri kaka yapmasın da pişiği düzelsin diye dua ediyorum hiç bitmiyor dertleri kuzucıjların

Evet cnm okumuştum senide. Allah sağlık sıhhat versin hepsine, az önce eşimle evin ortasında oynadık resmen kakaya :)

:)))) oo seninki baya şenlikli yapmış. Bizde premium care 2 de, 5,5 kg olduktan sonra hiç sızdırma yapmadı, o yüzden rahatım.

Atleti niye atıyorsun cnm? Ben kakayı kırmızı cifle çıkartıyordum ama 1 gece falan bekliyordu

E bebekteki leke çıkarıcıda kakayı çıkartıyor kızlar çok bekletmiyorum da sıkıp biraz bekleyip yıkıyorum

Sizdirdigindan değil canım beyefendi kakasını posta posta yapıyor. Tamam bitti artık diyorum bezini alıyorum kasla göz arasında iki katı daha yapıyor bugunkine epeyyyy bı bulaştı.
Premium care aldım 3 numara 20 taneli 16 TL. Bakalım bu gece çiş sizacak mi

Iyi aksamlar kızlar benim kiz gülerken birden ağlama krizlerine girdi, hemen hastaneye gittik sukurler olsun bişey çıkmadı. Doktor 3 aydan sonra dişleri kaşınmaya başlıyor o yüzden böyle ani ağlama krizleri olur dedi. Kulağını çekiyormu diye sordu evet dedim, bide parmaklarını emiyor dedim. Rahatlaması için fitil verdiler.

Bana da doktor yazdı canım hatta mama alıyor mu diye sordu evet dedim şurup verdi. Sadece anne sütü alanlara fitil veriyorum şurup içmeyebiliyorlar dedi. Inşallah bi zararı yoktur şurubun.
Benimkiler anne sütü alıyor ama mamada alıyor yani bilmiyorum ben 3 dr.a birden calpol sordum vermediler fitil dışında birşey verme diye cvp verdiler o yüzden söyledim. Sizede dr. yazmış yani belki şurup içirmesi zor diye demislerdir banada.

20li 16 tl nerden aldın?

Diş olayı bizde de başladı sanırım 4 gün oldu benim ikizlerden biri emziği yandan ısırmaya başladı ve çok uykusu gelince deli gibi ağlayarak meme istiyor ve memede uyuyor birde çok köpüklü salya oluyor.

Ben de düğündeydim yeni geldim ama bebeği götürmeye cesaret edemedim, uyudu mu, mızmızlık yaptı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…