- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.181
Benim kiz 3.5 aylik oldu uykusu gelince fena agliyor ve dedigin gibi ağzında köpüklü salya sürekli elimde ağız mendili siliyorum. Doktor artık sürekli böyle ağlama krizleri olur panik yapmayın dedi.Diş olayı bizde de başladı sanırım 4 gün oldu benim ikizlerden biri emziği yandan ısırmaya başladı ve çok uykusu gelince deli gibi ağlayarak meme istiyor ve memede uyuyor birde çok köpüklü salya oluyor.
Yaa benim oğlum yeşil kaka yapıyor ilk yaptıpında doktora koştuk üşütmüştür dedi kaka testi falan nırmal çıkmıştı. Bikaç gündür yine yeşil yapıyor arada. Bana bol emzir dedi bide prebiyotik damlalardan verdi. Geçer dediBenim kızımın çok uzun zamandır öyle.. Ama herhangi bir sıkıntısı yok şükğr. Doktor dA görmüştü bi keresinde anne sütünde normal demişti. Sadece yeşil kaka tehlikeli demişti
Damlayı çay kaşığı ile ağzına veriyorum ama dudaklarına bulaşıyor tabi bebek yalamayi bilmiyor ve köpüklü bir tükürükle bir iki dakika sonra üzerine bulaşıyor bende yakalık kullanmaya başlayacağım artık.Kakasından mı leke oluyor
sadece anne sütü alıyor canımYpk canım bişey olmaz korkma. Anne sütü mü alıo sadece?
Ehehe bakalım daha ne hallere düşçez :)))Evet cnm okumuştum senide. Allah sağlık sıhhat versin hepsine, az önce eşimle evin ortasında oynadık resmen kakaya :)
Metro marketten aldık. 64 lusu 58 TL idi20li 16 tl nerden aldın?
O zaman normal canım korkma hiç yeşil değilsesadece anne sütü alıyor canım
Benim kiz 3.5 aylik oldu uykusu gelince fena agliyor ve dedigin gibi ağzında köpüklü salya sürekli elimde ağız mendili siliyorum. Doktor artık sürekli böyle ağlama krizleri olur panik yapmayın dedi.
Bizim sağ alfa 51 ölçüldü. 60 altı olmaması gerekiyor. İlk tip2a demişlerdi şimdi üç ayı geçtiği için tip2b oldu ilerlemiş görünüyor . Ara bez bir ay yaptık biz sonra Prof kemik yapısı bozulur fayda etmez dedi bıraktık. İnş sizde gelişme olmuştur
Kızlar oğlum 6 gündür kaka yapmıyor. Normali 4 gündü.. ıkınması, huzursuzluğu falan yok. Doktora gitmelimiyim sizce?
Iyi aksamlar kızlar benim kiz gülerken birden ağlama krizlerine girdi, hemen hastaneye gittik sukurler olsun bişey çıkmadı. Doktor 3 aydan sonra dişleri kaşınmaya başlıyor o yüzden böyle ani ağlama krizleri olur dedi. Kulağını çekiyormu diye sordu evet dedim, bide parmaklarını emiyor dedim. Rahatlaması için fitil verdiler.
Bende tekrar bi sorayım canım pazartesi gidicem doktoraBenimkiler anne sütü alıyor ama mamada alıyor yani bilmiyorum ben 3 dr.a birden calpol sordum vermediler fitil dışında birşey verme diye cvp verdiler o yüzden söyledim. Sizede dr. yazmış yani belki şurup içirmesi zor diye demislerdir banada.
Bizim 3.düğünümüz canım. İlkinde hep uyudu. Hatta biz salona girerken korkarsa falan diye tedirgin olduk olmadı arabada beklerim diye düşündüm ama uyudu hatta düğün sonunda müzik bitince uyandı. 2.düğünde yarım saat durduk pek anlamadim bugün bi uyudu bi uyandı ama mızmızlanmadı hatta ben oynadım babam bebek baktı diyebilirim :) sanırım benim kızım gürültü seviyor eşimin horlamasında da çok huzurla uyuyorBen de düğündeydim yeni geldim ama bebeği götürmeye cesaret edemedim, uyudu mu, mızmızlık yaptı mı
Ben arkadaşıma demiştim 3 ayda geçer diyolar bekliyorum diye. Derler canım derler kırk çıksın düzelir derler sonra 3 aylık olsun düzelir derler sonra 6 aya kadar geçer derler sonra dişler çıksın düzelir derler yürüsün düzelir derler ama düzelmez bitmez genelde uğraş hep aynı konular farklı demiştiE hani 3. Aydan sonra rahatlıycaktık biraz birde bunla mı upraşacağızresmen oyalama taktipiyle kandırılıyoruz , böyle böyle büyüyo bebeklerimiz işe yarıyor
3. Aydan sonra diş etleri kaşınmaya başlıyormuş o yüzden olabilirmiş ağlama krizleri doktor öyle söyledi panik yapmayın dedi. Ben çok korktum öyle çok ağlayınca.Aynıı benim oğlum. Bizde 3 gündür şoktayız, uykusu gelince çığlık çığlığa. Neden ağlama krizleri olacakmış cnm?
Büyüyene kadar rahatlamak yok cnm unutalım biz onu. :)E hani 3. Aydan sonra rahatlıycaktık biraz birde bunla mı upraşacağızresmen oyalama taktipiyle kandırılıyoruz , böyle böyle büyüyo bebeklerimiz işe yarıyor
Amin canım cümlemize. Kendi doktoruna danışmadan bir şey yapma. Biz ilk ay takmıştık gelişme gösterdi demişlerdi. Doktor değiştirdik Prof diye ama bilemedim sanki faydası oluyordu ara bezin. haftaiçi ortopedist görecek muhtemelen palvik bandaj uygulancak. Onunda kullanımı çok zormuş haftada bir sadece banyo için çıkacak. Yavrumu onun içinde düşündükçe çok üzülüyorum. Allahtan tedavi edilebilir bir şey. Ama ben çok yıprandım. Tüp bebek tedavisi, böbrek problemi benim ameliyat derken bir de kalça geriliği hepsi üstüste geldi. Doyasıya sevincimi yaşayamadım doktor doktor geziyorum.Yaa takmasam mı çift bez bilemedim ki ?? Kontrole daha 10 gün var düzeldimi bilmiyorum ? Geçmiş yıllara ait konular var kk da bazo cihazlar kullanılmış bi bak istersen o konulara .Allah şifa versin bebeklerimize .
Gözünüz aydın, bebek rahatlayınca anne de rahatlıyor dimi:)Derken yaptı az önce :) buraya yazmamı bekliyorumuşş
Yani dr göre değişir canım , ben 2 farklı dr sormuştum biri 4 günü geçirme dedi diğeri 1 haftaya kadar normal ,bizde hep geç oluyor ama genelde kaka normal .
Saol canım. Evet ya, oyun havası bile oynadık :)Gözünüz aydın, bebek rahatlayınca anne de rahatlıyor dimi:)
Amin canım cümlemize. Kendi doktoruna danışmadan bir şey yapma. Biz ilk ay takmıştık gelişme gösterdi demişlerdi. Doktor değiştirdik Prof diye ama bilemedim sanki faydası oluyordu ara bezin. haftaiçi ortopedist görecek muhtemelen palvik bandaj uygulancak. Onunda kullanımı çok zormuş haftada bir sadece banyo için çıkacak. Yavrumu onun içinde düşündükçe çok üzülüyorum. Allahtan tedavi edilebilir bir şey. Ama ben çok yıprandım. Tüp bebek tedavisi, böbrek problemi benim ameliyat derken bir de kalça geriliği hepsi üstüste geldi. Doyasıya sevincimi yaşayamadım doktor doktor geziyorum.
Ben de onu kullaniyorum.Eger cok fazlaysa banyo sabunuyla yikiyorum hemen cikiyor.Onemli olan bekletmeden islem uygulamak.E bebekteki leke çıkarıcıda kakayı çıkartıyor kızlar çok bekletmiyorum da sıkıp biraz bekleyip yıkıyorum
Elini kulagina götürünce ne oluyormuş ki .Benimki daha kulagini kesfetmediIyi aksamlar kızlar benim kiz gülerken birden ağlama krizlerine girdi, hemen hastaneye gittik sukurler olsun bişey çıkmadı. Doktor 3 aydan sonra dişleri kaşınmaya başlıyor o yüzden böyle ani ağlama krizleri olur dedi. Kulağını çekiyormu diye sordu evet dedim, bide parmaklarını emiyor dedim. Rahatlaması için fitil verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?