2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayı şekilde kızarıyor yüzünü yolluyor ağlama krizine giriyor ağzında pamukçuk olabilir diye düşündüm ama görünürde bişey yok yarın doktora götüreyim dedim allah gücünü ve sabrını arttırsın canım çok zor bazen bende ağlıyorum bebeğimle birlikte

Amin, hepimize güç versin Rabbim inşallah. Benim de ağladığım çok oluyor. Ben doktora götürdüm, pamukçuk, kulak iltihabı falan yok dedi ama çocuk ağlarken kulağına vuruyor, çekiyor. Bir de o anlarda gaz çıkartıyor bazen, ağlaması iki kat artıyor.

Bugün oglusumla avm ye gittik .3 saatte dönmüşüz eve.Bizim icin buyuk basari .Zerre gözünü kirpmadi .Hayir etrafi da izlemiyor .Sanki kaçacağız. Gözü bizde ve kocaman açık. Kıpkırmızı oldu gozleri .Ona kışlık mont aldim ve kışlık alt.Tam aradıklarımi bulamadim .Olmazsa haftaya bakcam ya da internetten.

Ooo büyük başarı :) bizimki 1 saat bitiminde uyumazsa huysuzlukları başlıyor.

Ooo büyük başarı :) bizimki 1 saat bitiminde uyumazsa huysuzlukları başlıyor.
E bebek ,Panco filan gezdik .Esim diyor ki etrafına bir bak hic uyanik bebek var mi ?Bakiyorum gercekten yok .Masallah onlara .Bizimki tedirgin ve agladi aglayacak .Mizmizlandi ama bu sefer takmadim .Her seferinde isimi halletmeden dönüyorum yahu .Gitmek icin o kadar gayret gosteriyoruz .
Ama bir taktik uyguladım. Giderken full memede tuttum .Emzirme odasinda zaman öldürmedim. Bu kez ise yaradı ama tokken de emmek istiyor genelde.

ben genelde 6 9 aylık alıyorum hafif büyük oluyor

B
Benimkide tokken emmek istiyor millet meme reddi yaşar biz meme bağımlılığı hayır yani düzgün ense icim yanmaz boşaltıp emzik yerine kullanıyor

Ben de giderken arabada memede tutuyorum, uyuyup kalıyor emmiyor. Arabadan indiği an uyanıyor, 1 saatlik süre başlamış oluyor bizim için :) bir kere arabadan inince de uyanmadı, arabasına koydum uyanmadı, az işimiz vardı, hallettik o uyanmadan. Ben şok tabi :) dedim herhalde gezmeye vaktimiz olmadığını biliyor, nasılsa yarım saate dönecekler eve diye uyuyor :)

Aaa birebir benim kızım

B
Benimkide tokken emmek istiyor millet meme reddi yaşar biz meme bağımlılığı hayır yani düzgün ense icim yanmaz boşaltıp emzik yerine kullanıyor
Ay şükret şükret. Valla o meme reddi olayını yaşarsan çok zor. Emsin diye ne badireler atlatıyorum. Ne güzel gezerken dışarıda emzirirdim, şimdi emziremiyorum çünkü eli kolu durmuyor, sürekli ağlıyor. Emzirme önlüğünü açıyor. Çok zor yani.

7/24 memede olmanın şükredilecek yanı yok valla, zaten üzerine 120 cc mama veriyorum ağlıyor o zaman bile doymuyor benimki hamallık. Öyle bir haldeyimki meme değil trafik lambası ama tek ışık kırmızı

B
Evet aynilar iste .Seninkinden tek farki cinsiyeti .Yani gun icinde bir saat uykusu vardi. O avm gezisi sonucu hala uyanik .Aklim almıyor ben yoruldum gozlerim sulaniyor agzim ayrıldı esnemekten cocuk uyumuyor.
Yaa keske hep sakin dursalar. Artik gezemiyorum diye uzulmuyorum.Kabullendim .Iyi olsun ,saglikli olsun yeter.

Aynen, biz de uzun zamandır bu şekildeyiz maalesef. En az 1 aydır bu şekildeyiz. Artık çok yoruldum bu durumdan. Bir de çok mutsuz davranıyor bugün. Kaka yapamadı dün geceden beri, ondan mı yoksa başka bir şey mi anlamadım ama çok mutsuz.

7/24 memede olmanın şükredilecek yanı yok valla, zaten üzerine 120 cc mama veriyorum ağlıyor o zaman bile doymuyor benimki hamallık. Öyle bir haldeyimki meme değil trafik lambası ama tek ışık kırmızı
Benimki de öyleydi. Şimdi de istiyor ama ememiyor. Bu şekilde daha zor. Ne olduğunu anlamak da zor.

Aynen. Sağlıklı olsun da. Bugün çok mutsuz, çok üzülüyorum o öyle somurtuk durdukça.

Ca
Canım doktora götürdün mü benim oğlum bir gün değişik bişekilde ağladı feryat figan ne uyku ne yatma kucakta ve ayakta çok az sakinleşiyordu götürdük gazdır dedi ama idrar kültürü ve tahlil yaptı kültür sonucu çıkana kadar 3 gün deli gibi ağladı emerken felan da tahlilde çıkmadı kültürde enfeksiyon çıktı iğne verdi ikinci günü rahatladı

Doktora götürdük. Bizim doktor hiçbir şeyden anlamıyor bence. Çocuğa bir kolik dedi bitti onun için, sebebi nedir ne değildir umrunda değil. Emerken dövüyor beni ağlıyor diyorum, sinirli bir bebektir ondan yapar diyor. Eşime de dedim, güvenmiyorum ben bu adama, sinirli diye çocuk memede öyle ağlayıp döver mi beni, 1 aydır mı sinirli çocuk ayrıca. Başka doktora gitmeyi düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…