- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.221
Amin, hepimize güç versin Rabbim inşallah. Benim de ağladığım çok oluyor. Ben doktora götürdüm, pamukçuk, kulak iltihabı falan yok dedi ama çocuk ağlarken kulağına vuruyor, çekiyor. Bir de o anlarda gaz çıkartıyor bazen, ağlaması iki kat artıyor.Ayı şekilde kızarıyor yüzünü yolluyor ağlama krizine giriyor ağzında pamukçuk olabilir diye düşündüm ama görünürde bişey yok yarın doktora götüreyim dedim allah gücünü ve sabrını arttırsın canım çok zor bazen bende ağlıyorum bebeğimle birlikte
Ooo büyük başarı :) bizimki 1 saat bitiminde uyumazsa huysuzlukları başlıyor.Bugün oglusumla avm ye gittik .3 saatte dönmüşüz eve.Bizim icin buyuk basari .Zerre gözünü kirpmadi .Hayir etrafi da izlemiyor .Sanki kaçacağız. Gözü bizde ve kocaman açık. Kıpkırmızı oldu gozleri .Ona kışlık mont aldim ve kışlık alt.Tam aradıklarımi bulamadim .Olmazsa haftaya bakcam ya da internetten.
E bebek ,Panco filan gezdik .Esim diyor ki etrafına bir bak hic uyanik bebek var mi ?Bakiyorum gercekten yok .Masallah onlara .Bizimki tedirgin ve agladi aglayacak .Mizmizlandi ama bu sefer takmadim .Her seferinde isimi halletmeden dönüyorum yahu .Gitmek icin o kadar gayret gosteriyoruz .Ooo büyük başarı :) bizimki 1 saat bitiminde uyumazsa huysuzlukları başlıyor.
ben genelde 6 9 aylık alıyorum hafif büyük oluyorKızlar oğlumu 62cm ölçtü doktor. 60 ölçüyorum bende evde. Şimdi kışlık kıyafet alıcam 3-6 ay 56-62 cm yazıyor. Dün civilden aldım 68cm yazanlar çok büyük geldi. Gidip değiştiricem. Şimdi soobeden alıyım çıtçıtlı diyorum 62mi 68mi karar veremiyorum. Siz ne alıyorsunuz? Bazen farklı markalarda 62 yazanların da ölçüsü aynı olmuyor.
Gitmedik su an her sey yolunda şükür .Aslinda bugun gidecektik pazar gun poliklinik kapaliymis bilmiyordum ben .Afilim92 canım doktora gittiniz mi ne dedi
Benimkide tokken emmek istiyor millet meme reddi yaşar biz meme bağımlılığı hayır yani düzgün ense icim yanmaz boşaltıp emzik yerine kullanıyorE bebek ,Panco filan gezdik .Esim diyor ki etrafına bir bak hic uyanik bebek var mi ?Bakiyorum gercekten yok .Masallah onlara .Bizimki tedirgin ve agladi aglayacak .Mizmizlandi ama bu sefer takmadim .Her seferinde isimi halletmeden dönüyorum yahu .Gitmek icin o kadar gayret gosteriyoruz .
Ama bir taktik uyguladım. Giderken full memede tuttum .Emzirme odasinda zaman öldürmedim. Bu kez ise yaradı ama tokken de emmek istiyor genelde.
Ben de giderken arabada memede tutuyorum, uyuyup kalıyor emmiyor. Arabadan indiği an uyanıyor, 1 saatlik süre başlamış oluyor bizim için :) bir kere arabadan inince de uyanmadı, arabasına koydum uyanmadı, az işimiz vardı, hallettik o uyanmadan. Ben şok tabi :) dedim herhalde gezmeye vaktimiz olmadığını biliyor, nasılsa yarım saate dönecekler eve diye uyuyor :)E bebek ,Panco filan gezdik .Esim diyor ki etrafına bir bak hic uyanik bebek var mi ?Bakiyorum gercekten yok .Masallah onlara .Bizimki tedirgin ve agladi aglayacak .Mizmizlandi ama bu sefer takmadim .Her seferinde isimi halletmeden dönüyorum yahu .Gitmek icin o kadar gayret gosteriyoruz .
Ama bir taktik uyguladım. Giderken full memede tuttum .Emzirme odasinda zaman öldürmedim. Bu kez ise yaradı ama tokken de emmek istiyor genelde.
Aaa birebir benim kızım
Kızlar bebeğim bugün .itibariyle 3 aylık oldu iki gündür memeyi reddediyor sütü sağıp biberonda veriyorum mecburen bu hem çok yorucu oluyor hemde sütüm azalıyor böyle bir sorun yaşayan var mı geçici bir şey mi bilen var mı
Ben varım. Biberonla vermiyorum ama, ayakta zıplaya hoplaya emziriyorum. Ağlıyor bayağı ama biberon meme reddi olayını artırır korkuma yapmıyorum. Gerçi meme reddi değil de bir acısı var diye düşünüyorum ben, çünkü ağlayıp kulaklarına vuruyor, kıpkırmızı kesiliyor. Çok kötü oluyor yani. Bir sürü şey yani. Seninki de canı yanıyor gibi yapıyor mu?
Ayı şekilde kızarıyor yüzünü yolluyor ağlama krizine giriyor ağzında pamukçuk olabilir diye düşündüm ama görünürde bişey yok yarın doktora götüreyim dedim allah gücünü ve sabrını arttırsın canım çok zor bazen bende ağlıyorum bebeğimle birlikte[/QUOTE
Benimki de aynen böyle kızlar. Bu ay ne oldu bu bebelere anlamadım. Ben 3haftayı geçkindir yaşıyorum bu durumu. Bir elimde biberon bir kolumda çocuk hoplaya zıplaya bütün gün evi dolaşıyoruz, sütünü içsin diye. Hayır artık hafiften değiller. Sıkı tutmazsan kendini atacak kucaktan içmemek için. Dr a gittik bu yemiyor hiçbişey diye herşeyi normal, dönem dönem olabilir dedi de bizimkinin dönemi geçmedi gitti
Ay şükret şükret. Valla o meme reddi olayını yaşarsan çok zor. Emsin diye ne badireler atlatıyorum. Ne güzel gezerken dışarıda emzirirdim, şimdi emziremiyorum çünkü eli kolu durmuyor, sürekli ağlıyor. Emzirme önlüğünü açıyor. Çok zor yani.B
Benimkide tokken emmek istiyor millet meme reddi yaşar biz meme bağımlılığı hayır yani düzgün ense icim yanmaz boşaltıp emzik yerine kullanıyor
7/24 memede olmanın şükredilecek yanı yok valla, zaten üzerine 120 cc mama veriyorum ağlıyor o zaman bile doymuyor benimki hamallık. Öyle bir haldeyimki meme değil trafik lambası ama tek ışık kırmızıAy şükret şükret. Valla o meme reddi olayını yaşarsan çok zor. Emsin diye ne badireler atlatıyorum. Ne güzel gezerken dışarıda emzirirdim, şimdi emziremiyorum çünkü eli kolu durmuyor, sürekli ağlıyor. Emzirme önlüğünü açıyor. Çok zor yani.
Evet aynilar iste .Seninkinden tek farki cinsiyeti .Yani gun icinde bir saat uykusu vardi. O avm gezisi sonucu hala uyanik .Aklim almıyor ben yoruldum gozlerim sulaniyor agzim ayrıldı esnemekten cocuk uyumuyor.B
Benimkide tokken emmek istiyor millet meme reddi yaşar biz meme bağımlılığı hayır yani düzgün ense icim yanmaz boşaltıp emzik yerine kullanıyor
Yaa keske hep sakin dursalar. Artik gezemiyorum diye uzulmuyorum.Kabullendim .Iyi olsun ,saglikli olsun yeter.Ben de giderken arabada memede tutuyorum, uyuyup kalıyor emmiyor. Arabadan indiği an uyanıyor, 1 saatlik süre başlamış oluyor bizim için :) bir kere arabadan inince de uyanmadı, arabasına koydum uyanmadı, az işimiz vardı, hallettik o uyanmadan. Ben şok tabi :) dedim herhalde gezmeye vaktimiz olmadığını biliyor, nasılsa yarım saate dönecekler eve diye uyuyor :)
Benimki de öyleydi. Şimdi de istiyor ama ememiyor. Bu şekilde daha zor. Ne olduğunu anlamak da zor.7/24 memede olmanın şükredilecek yanı yok valla, zaten üzerine 120 cc mama veriyorum ağlıyor o zaman bile doymuyor benimki hamallık. Öyle bir haldeyimki meme değil trafik lambası ama tek ışık kırmızı
Aynen. Sağlıklı olsun da. Bugün çok mutsuz, çok üzülüyorum o öyle somurtuk durdukça.Evet aynilar iste .Seninkinden tek farki cinsiyeti .Yani gun icinde bir saat uykusu vardi. O avm gezisi sonucu hala uyanik .Aklim almıyor ben yoruldum gozlerim sulaniyor agzim ayrıldı esnemekten cocuk uyumuyor.
Yaa keske hep sakin dursalar. Artik gezemiyorum diye uzulmuyorum.Kabullendim .Iyi olsun ,saglikli olsun yeter.
Canım doktora götürdün mü benim oğlum bir gün değişik bişekilde ağladı feryat figan ne uyku ne yatma kucakta ve ayakta çok az sakinleşiyordu götürdük gazdır dedi ama idrar kültürü ve tahlil yaptı kültür sonucu çıkana kadar 3 gün deli gibi ağladı emerken felan da tahlilde çıkmadı kültürde enfeksiyon çıktı iğne verdi ikinci günü rahatladı109 günlük, kucağımda uyusa yine iyi. Emsin diye ayakta zıplıyorum, yoksa ağlıyor. Kucağımda sakince emip uyuduğu günleri özledim. O zaman en azından oturduğum yerden ben de uyuyordum. Şimdi uyuyana kadar zıp zıp, uyuyor oturunca ağrısı başlıyor, tekrar ayakta zıp zıp. Alıştığı için de değil he böyle olması. Gerçekten canı yanıyor. Kendini paralıyor, kıpkırmızı oluyor, o kadar terliyor ki anlatamam. Bazen gaz çıkartıp rahatlıyor uykusuna devam ediyor. Nasıl bir sancısı varsa bazen ayakta bile durmuyor, o kadar ağlıyor ki, bazen oyuncağına koyup ben de ağlıyorum. Aralıksız 1 saat uyuduğum hiç olmuyor artık. Oturduğum yerde o kucağımda bile mümkün olmuyor çünkü ne zaman uyuyacak olsam sancısı girip kıvranıyor. Çok yoruldum artık. Ayakta duracak halim yok.
Doktora götürdük. Bizim doktor hiçbir şeyden anlamıyor bence. Çocuğa bir kolik dedi bitti onun için, sebebi nedir ne değildir umrunda değil. Emerken dövüyor beni ağlıyor diyorum, sinirli bir bebektir ondan yapar diyor. Eşime de dedim, güvenmiyorum ben bu adama, sinirli diye çocuk memede öyle ağlayıp döver mi beni, 1 aydır mı sinirli çocuk ayrıca. Başka doktora gitmeyi düşünüyoruz.Ca
Canım doktora götürdün mü benim oğlum bir gün değişik bişekilde ağladı feryat figan ne uyku ne yatma kucakta ve ayakta çok az sakinleşiyordu götürdük gazdır dedi ama idrar kültürü ve tahlil yaptı kültür sonucu çıkana kadar 3 gün deli gibi ağladı emerken felan da tahlilde çıkmadı kültürde enfeksiyon çıktı iğne verdi ikinci günü rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?