2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkinin de aynı saç dökülüyor ve yutuyor ben görmeden. Kakasindan defalarca cikti ama hiç yeşil kaka yapmadı saç yüzünden. Başka bir şey olabilir mi? Kendi saçı sonuçta niye yeşil kakaya sebep olsun

Özel bebek yastıkları var, ortası delikli. Belki onunla düzelir.

Off Prima pahali diye yeniden molfix deneyelim demistim.Daha once 1 numarasi faciaydi.Daha ilk bezde citcitli badisinden pantolonuna kadar kaka çıkmış.
Vallahi ben artık denemiyorum. prima premium care en iyisi arkadaş. Taşıyor işte diğerlerinde.

Son düzenleme:
bi kaç kezde sarı kakada vardı haklısın yeşile denk gelmiş olabilir ama bu olay beni çok rahatsız edio mikrop kapıcak bağırsakları die

gel beraber yapalim daha bir sey yiyemedim.
Yaaa kızlar allah herkese benimkisi gibi komşu versin. Komşum kahvaltı hazırlamış 36 haftalık hamile o da ben bebekle yapamıyorum ve süt diyetindeyim diye süt ürünü de koymamış masaya canım çeker diye . Gittim bir güzel karnımı doyurdum allah herkese öyle komşu nasip etsin.

bi kaç kezde sarı kakada vardı haklısın yeşile denk gelmiş olabilir ama bu olay beni çok rahatsız edio mikrop kapıcak bağırsakları die
Yani evet farklı bir madde sonuçta ama nasıl engel olabiliriz bilemiyorum. Bizimkinin çarşafı hep saç oluyo değiştirmekten yildim ve vazgeçtim artık. İnşallah bişey olmaz

Canım kakada mukus da var mı? Bence kaka yeşilse saçtan değildir sen doktora git ve muhakkak kaka tahlili yaptır canım.

emzik/biberon aliyor muydu canim. Oyleyse meme reddi gibi gorunuyor. Onlari vermemeye calis

Doğduktan 3gün sonra sarılık nedeniyle başladık mamaya. Emzik almıyor. Mama da günde 3kere 60cc içiyor. Mamadan önce beni emiyor sonra mama yine beni emiyor. Bu birkaç haftadır huyumu değişti anlamadım ya. Koluma yatırırken başlıyor ağlamaya. Normal yatakta yatarken de aynı. Kendini yay gibi geriyor topuklarından destek alıp ileri itiyor kendini. Bu huysuzluk neden anlamıyorum?uykudan şüpheleniyorum ama uyutmaya çalışırken de atıyor kendini geriyor yine. Neyin var oğlum diye bağırdım en sonunda sabrım kalmadı. bi anlatsalar ne derdi olduğunu. Yarım Kundak yaptım şimdi zorla verdim memeyi cuk cuk emdi uyudu.

amin canim. Benim de vardi oyle komsularim ama hep tasindilar. Kimi ev aldi, kimi tayinciydi. Suan kimse kalmadi sitede samimi oldugum. Hasta olsam yemek getiren bir abla vardi, hala dua ederim, yapilan iyilikler unutulmuyor.

Bizde yan etki yapmadı canım henüz birşey hissetmedim ama dr.a gidince ne diyecek bilemiyorum belki devam ettirmez.

Bugün iş yerinden birisi tekrar mı hamilesiniz karnınız var baya dedi çok pis gaza geldim spora baslicam
Çok dengesiz insanlar var cidden söylenecek laf değil. Sen bu koşturmanın içinde çok sürmez forma girersin.
Benim k.v. de bu sabah ilk kez bana, sen çok zayıfladın dedi ben tabi şok! Dedim biliyorum ama fark etmene şaşırdım çünkü her fırsatta senin kendine baktığın kadar kimse bakmaz diyordu kinayeli bir şekilde

bak bakalim birkac gun. Gecer insallah

Baba 178 anne 1.68 boyunda
Benim oglum da uzun olcak.4 ay kontrolünde 66 cm cikti.Baba 1.95
Bugün iş yerinden birisi tekrar mı hamilesiniz karnınız var baya dedi çok pis gaza geldim spora baslicam
Ikizdi biri icimde kaldi deseydin
Ay masallah .Kapimi çalan bir Allah in kulu yok .Dun karşı komşu koridorda bağıran oglunu benimle korkutuyor .Oglum bak karsidakinin (komsu bile demiyor)bebegi uyanırsa seni döver diyorÖcüyum ben zaten .
Cocuk 3 yasinda ve 2 yaşına kadar beni cok seviyordu .Bazen isten geldigimde annesi 1 saatligine birakirdi.Sonra kadina bisey oldu selam veriyorsun almiyor filan.Cocugu da gorunce tip tip bakıyor ama konuşmuyor. Sebebini dun anladim daha.

Vallahi ben artık denemiyorum. prima premium care en iyisi arkadaş. Taşıyor işte diğerlerinde.
Evet bezden yana şansımız yok .Bu 50 tane bitsin hemen geri döncem.Kaka önden taşmış. Cocuk yanimda sirt ustu yatiyordu.Oyle evirip cevirmedim de .Ustelik jet hızıyla bez degistiren biriyim. 5 dk bile bekletmem uyaniksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…