2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah baba almış başını gitmiş :) anlaşılan senin oglusta baya bi uzun olcak.

Canım 4 ay kontrolünde 66 cm demişsin sen benden önce mi doğum yapmıştın 3 ay kontrolü değil mi daha ? Ben 10 temmuzda doğum yaptım sen öyle yazınca kafam karıştı

Maşallah baba almış başını gitmiş :) anlaşılan senin oglusta baya bi uzun olcak.
Ya benim eşim 1.72 ben 1.70 ama ailemiz uzun genelde kp 1.92 eşim annesine çekmiş ailenin en kısası ona mı çeker dedim ama bizde uzun olucaz sanırım bizde 3. Ayda 68cm olmuştuk. Maşallah

Kız ne çabuk büyüttün oğlanı 3. Ay olmasın o

Ya benim eşim 1.72 ben 1.70 ama ailemiz uzun genelde kp 1.92 eşim annesine çekmiş ailenin en kısası ona mı çeker dedim ama bizde uzun olucaz sanırım bizde 3. Ayda 68cm olmuştuk. Maşallah
Maşallah cnm seninki de erkekti dimi, bizimki kiz ama her gittiğimizde 2 yada 3 cm atiyor 1 hafta arayla 2 cm atmıştı geçen ay

Hangi mamadan hangisine geçtiniz canım? Bende mamadan şüpheleniyorumda

İlk bebelac gold almıştım sen tavsiye etmiştin burda güzeldi ama kaka sorundu dr evolia geç dedi bulamadım hipp aldım , kokusu tadı çok güzel ayrıca köpük olmuyor kakamız da 2-3 güne düştü canım bugün dr sordum hipp pahalı baska önerirmisiniz diye doğal bir mama devam edin dedi ..

Kızımı hiç memnun edemedim derdi neyse, benim batarya % 30 kaldı :) yemek yapmak için harcayamam k.valide bu konuda hiç iyi değil dışarıdan sipariş vericem sizde durumlar nasıl

Forse canim sen de arastiriyordun sanirim chicco polly 522 liraya dusmus. Haberin olsun dedim gorunce. Ben alicam sanirim.
Sağol canım haber verdiğin için.. Kardeşimde aynısını kullanıyormuş mutfağın küçük, Mama sandalyesi fazla yer kaplıyor sen bilirsin abla dedi ben de vazgeçmek üzereyim bilmiyorum bi görmem lazım mağazada filan. Bi de ön tabla çıkınca masaya yanaştırınca çocuğu tutmak için emniyet kemeri dışında bişi yokmuş ben kullanamadım masada dedi.
Belki sadece tablalı yükseltici alırım sandalyeye monte ederim canım bu arada hb de 489 idi geçen gün ..acaba size özel fiyat vs miydiki başka yere de bak istersen

Son düzenleme:
Canim 1 ay once dr bingildagi cok kucuk kapanmak uzere demisti. Ama kafa buyumesi normal bu yuzden sorun yok demisti. 2 gundur oyle yatiriyorum.
Canım sen soluna yetırmaya devam et daha yumusak onun kafası eminim değişir dr gittiğindede sorarsın yine öyle kalcağıını sanmam aşırı yamuk değilse

Off Prima pahali diye yeniden molfix deneyelim demistim.Daha once 1 numarasi faciaydi.Daha ilk bezde citcitli badisinden pantolonuna kadar kaka çıkmış.
Bin primayı bıraktıl içeriğ gerçekten kimyasal var, instgramda mühendisoğlu diye site var onda araştırma yapıyor biçok ürünü. Ona güvenerek migros minies aldm çok memnunum öalla ne çiş ne kaka taşması olmadı ama primade sürekli kaka temizliyodm kıyafetten zor çıkıyodu. Bezin tek sıkıntısı biraz kalın oluşu prima daha ince. He bide pişik falan hiç bişe olmadı. O siteye bi bakın derim faydalı bilgiler

Vallahi ben artık denemiyorum. prima premium care en iyisi arkadaş. Taşıyor işte diğerlerinde.
Bende hep prima kullandım ama hep taştı bezimi değiştim artık bıktım kıyafetteki kakayı tamizlemekten. Miğros minies e geçtim çok iyi çıktı onuda instgramda bi sayfada okudum şimdilik iyi

Elimdeki bitince denesemmi ki bilemedim

Ben burda üç tane migros gezdim bulamadım üç numara dört numara yok hiç hep bır ıkı Bes altı var gecen çıkmışken alalım diye e bebek in kendi bezini aldık hiç güzel değilmiş pişik de yaptı yıne en iyisi sleepy dıye ıkı pakette ondan alıp geldım
Ikı gündür öğlen uykusunu bıraktı bizim kı ıkı saat uyuyordu ben de işimi yapıp sıcak bir çay içiyordum bisküvi eşliğinde tabı :) yarım saat uyudu uyandı mızmızlanıp duruyor 24 temmuzdu beklenen tarih atak mı var acaba bilen var mı kızlar

Atak demişken uzun atak dönemine girmişiz bende diyorum gece saat başı niye kalktı bu sizinkide hayırlı olsun kısa en azından

Eklentiler

• 20181015_164659.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 52
Yani evet farklı bir madde sonuçta ama nasıl engel olabiliriz bilemiyorum. Bizimkinin çarşafı hep saç oluyo değiştirmekten yildim ve vazgeçtim artık. İnşallah bişey olmaz
ben sürekli tüğ toplama rulosuyla topluyorum da şapka sevmedi birde yumşak penyeden bone alıp denicem bi kaç tane.dökülen ağzına geşmez bari içinde kalır
Canım kakada mukus da var mı? Bence kaka yeşilse saçtan değildir sen doktora git ve muhakkak kaka tahlili yaptır canım.
yok canım normal zaten hemen sarıya dönüo bi sonraki yapışında

Aaa. Belki de oyledir. Biraz daha kurcalayalim en iyisi. Ben haftasonu jokere gidip baktim. Hosuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…