2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Memeyi almaktaki gosterdigi davranislar bizde de ayni maalesef anlamadim bende ayakta hoplaya ziplaya emişiyoruz bende tam olarak sebebini anlayamadım emsin de ne olursa olsun razıyım diyorum artık umarim geçicidir

Kızlar ya iştahınız ne durumda? Normalde tatlı sevmem ama deliriyorum şu anda gözüm dönüyor. Her hafta artık dikkat edicem diyorum ama bebekler ağlamaya başlıyor bir süre sonra kendimi buzdolabını talan ederken buluyorum. Eşim bebeklerle bir fotomu çekmiş ay hiç beğenmedim kendimi baya yaşlanmış, çökmüş, şişko vs vs. Bir yerden başlamak lazım ama nasıl

Canım Sen de benim gibisin ben de tatlıya ara vermek mola vermek istiyorum ama bir türlü olmuyor Eve hiçbir şey almayayım desem bu sefer başka şeyler yapıyorum Hem de ama ben de yemeyeceğim Eski günlerimi özledim ya

Bende 3 gün önce sma’dan hipp e geçtim cnm probiyotik ve prebiyotik var diye ama dediğin gibi çok pahalı

Kizlarrr yardimm yaa bebegin birden yememeye basladi aglio yumrugunu emio mama veriorum almio meme veriom almio cildiricam ya basina gelen var mi neden bole oldu birden istahi iyiydi pasami ya cok kotuyum

Ya canım benimki normalde 1 saat aralıksız emdiği olurdu günde toplam 3-4 saat arası emerdi. Şu son 1 haftadır emmesi azaldı. Yine emiyor ama bazen 5 dk alıp bırakıyor. Zorluyorum istemiyor. Emdi mi de emiyor ama topöam süre günde 1-2 saate düştü. Ama bizde ağlama yok çok şükür. Demek senib yavrunun bi sıkıntısı var canım. Ya gazı ya kakası ya da uykusu var olabilir. Sürekli mç yapıyor canım böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…