2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrr yardimm yaa bebegin birden yememeye basladi aglio yumrugunu emio mama veriorum almio meme veriom almio cildiricam ya basina gelen var mi neden bole oldu birden istahi iyiydi pasami ya cok kotuyum
Hiç mi almıyo canım yani 0 mı? Ne kadarlıkk bu arada? Benimkşnin de azaldı son 1 haftadır iştahı ama yiyor gene de sadece azaldı

Allah Allah niye acaba ya benimkinin de azaldı iştahı Aralıksoz 1 saat emen çocuk 5-10 dk zor emer oldu

Hiç mi almıyo canım yani 0 mı? Ne kadarlıkk bu arada? Benimkşnin de azaldı son 1 haftadır iştahı ama yiyor gene de sadece azaldı
Azaldi canim ya veriorum mamayi alicak kendini bi sıkıo sonra aglio buyume atagini konusmus arkadaslar simdi baktim 12 haftada en firtinali donemde dio dogrumu bu ? Bende tuttu enazindan cok huysuz bu hafta

Bence daha ilerleyen dönemde de boya gidebilirler şahsen ben 1.75, eşim 1.98 ve bizim beybiler 4 ay 10 günlük oldular biri 63cm diğeri 64cm halen boya gitmediler.
Olabilir canım. Kilo alımları yavaşlaıcakmış ya artık demek o sırada boya gidecekler

Azaldi canim ya veriorum mamayi alicak kendini bi sıkıo sonra aglio buyume atagini konusmus arkadaslar simdi baktim 12 haftada en firtinali donemde dio dogrumu bu ? Bende tuttu enazindan cok huysuz bu hafta
Bizim 13.haftanın içinde başladı bilmiorum ataktan mı neden sinir blzucu ama çok

Bizim 13.haftanın içinde başladı bilmiorum ataktan mı neden sinir blzucu ama çok
Ya cok hemde mamasini degistirdim aptamilden bebelaca gectik tadlari farklimiki ya icerikleri ayni die okumustum bir kutu bitirdi ikincininde bi poseti bitti ayyy bilmiorum ya sanki ilk bebegim cok caresiz bilgisiz hissediorum kendimi

migros sanal marketten soyleyebilirsin canim. Oradaki stokta vardir belki. Eve getiriyorlar siparisini

Kizlarrr yardimm yaa bebegin birden yememeye basladi aglio yumrugunu emio mama veriorum almio meme veriom almio cildiricam ya basina gelen var mi neden bole oldu birden istahi iyiydi pasami ya cok kotuyum
Benim başıma geldi. Rota virüsü aşısından sonra özellikle meme emerken ağlamalar başladı. Önce ayakta yürüyünce susup emmeye devam etti, bir süre sonra hafiften zıplayarak emmeye devam etti. En sonunda artık ne yapsam susmuyor memede. Laktoz intoleransı çıktı. Rota virüsü aşısından mı oldu diye düşünüyorum artık çünkü ondan önce gazı da olsa memede susardı.

5 dk.da alel acele de olsa kek yapiyorum, istahim suan o seviyede maalesef

Rota virusu asisi yaptirmadim ama sizde durum nasil duzeldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…