2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrr yardimm yaa bebegin birden yememeye basladi aglio yumrugunu emio mama veriorum almio meme veriom almio cildiricam ya basina gelen var mi neden bole oldu birden istahi iyiydi pasami ya cok kotuyum
Benim kızım öyle, hem aç hem de ne meme be biberon alıyor ve ağlıyor çaresiz kaldım

Yaaa buzamna kadar yoktu belirtileride yok ole ayyy bilmiorum ya
Yaklaşık 1.5 2 aydır meme emerken sıkıntı yaşıyoruz. Doktora görüyoruz, bir şeyi yok kolik deyip eve gönderiyordu. Test falan yapmıyordu. En son canımıza tak etti ve başka doktora gittik. Test istedi, testte kakada laktoz çıktı. Laktoz intoleransı var dedi.

Ben bu memeden ayırmayı beceremiyorum memede uyuyayim diyor. Dün gece sifir uyku vardı. 3e kadar ugrastirdi. Sonra koyayim yerine dedim. Yokkkk illa kucakta uyumak istiyor. Memeden kopsun pis pış yapayim diyorummm. Ağlıyor kaç dakikalik göz kapama anında fal taşı oluyor. O kadar umutsuzum ki saçlarımı küt kestim. Esim de zaten sabah git akşam gel bir seye yardımcı olduğu yokk! Yatagin başında otura otura heykel olacam. Kimse yardımcı olmuyor tek başımayım. Valla şikayet olmasin da artik şaştım kaldım. 16.hafta atak haltindan görünüyor bu arada

Kakasi kopuklumuydu peki nette ole yazio bizde ole bi durum yok buzamana kadarda ole bi skntı yasamdik cok sakindi pasam ya

Öğünler aksıyor. Duzenli yiyemiyorum Ama tatlidan vazgeçmiyorum.En olmadi puding yapiyorum. Onu da yapamazsam esime ben bugün tatli yemedim diyorum alip geliyor.Ee tatli da mi yemiyelim .Enerji lazim enerji
Yatarak emzirsen olmuyor mu ?Zira benim oğlum da cok sorunlu.Burdaki herkes biliyor. Gaz yuzunden uyku sorunumuz var .Geceleri uzun uzun emiyor sanci yuzunden memeye sariyor yani .Ee otur otur nereye kadar tukendim .Ve 1 bucuk aydır filan yatarak emziriyorum. Benimle uyuyor .Yeter ki uyusun .O emerken ben uyuyorum yarim saat .Sonra zaten gaz masaji ,gezdirme, susturma derken 2 saat geçiyor. Tekrar yatıyoruz emiyor. Sarılıyorum sakinlestiriyorum bana da iyi geliyor .
Hatta gece 2 saat benim uzerimde yuz ustu yatiyor .
Uykum hafiftir parmagini kimildatsa uyanirim .Uykusu agir olanlara tavsiye etmiyorum .Dusebilir .

Bazen yatarak bende yapıyorum. Ama onda da mizirdiyor. Sü gelmiyor gibi bakıyorum. Size de geçmiş olsun Allah kolaylık versin

Canım bende tatlıya çok düştüm verdiğim kiloları geri alacak gibi duruyorum ama yemedigimde hissedilir şekilde sütüm azalıyor bende hergün olmasada tahin helvası yiyorum daha çok sevdiğim tatlıları almamaya çalışıyorum yoksa daha fazla yiyorum.
Bu arada bol su içerek süt olur diyen kimse halt etmiş ben denedim daha hafif beslenerek bol su ile sütüm azaldı ne zaman tahin helvasina başladım sütüm arttı .

Bazen yatarak bende yapıyorum. Ama onda da mizirdiyor. Sü gelmiyor gibi bakıyorum. Size de geçmiş olsun Allah kolaylık versin
Sagolun .Bence rahat edecegi pozisyonu bulursanız keyifli hale getirebilirsiniz .Yatarken burnuna meme degince rahatsiz olabilir .Bebekler degisimlere cabuk alışıyor. Sık sık yapinca yadirgamaz.

Bana d geçenlerde birisi yeni mi hamlesiniz demişti :) göbek sağ olsun, dışarıda korse takıyorum ama evde sıkıntı basıyor korse ile duramıyorum
Ya ben de korse aldım ama eşim kazık gibi durmani istemiyorum takma onu diyo kırdı bütün şevkimi. Seninki nasıl korse ?

Aynennnn bende öyleyim, emzirdikçe tatlı diye deliriyorum. 54 hamile kaldım, 70 doğuma girdim, 62 doğumdan çıktım, geçenlerde 65tim, moralim bozuldu bi daha tartılmadım ama hergün muhakkak tatlı yiyorum dayanamıyorum

Evwt emmediği de mızmızlanırdı biberonlarını da içerdi hafta sonundan beri böyle, 17 Haziran doğumlu ama beklenen 4 temmuzdu bu durumda 14.haftaya bakıcam sanırım huysuz dönem çıkıyor

Evet cnm benimde beklenen 5 temmuz. Atak dönemindeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…