2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

S Susammmmm canım laktoz intoleransı nasıl anlaşılıyor? Yani bu zamana kadar emmede hep mi sıkıntı vardı şikayetin neydi? Benim oğlum da birkaç haftadır kendini yay gibi yapıp germeye deli gibi ağlamaya başladı. Eskiden ne zaman olsa alırdı memeyi şimdi bazen böyle deliriyor yarım kundak yapıp ağzına veriyorum memeyi emiyor sonra.

Ayrıca rota aşısı biz de yaptırdık. Ondan olabilir mi acaba? Sen de öyle deyince şüphe ettim şimdi.

Allah korusun ben düştüğü günden beri öyle yapmıyorum aldım payımı

Ya bu aşıdan sonra mı oluyor çok kararsız kaldım şmdi rota konusunda

Memeyi almaktaki gosterdigi davranislar bizde de ayni maalesef anlamadim bende ayakta hoplaya ziplaya emişiyoruz bende tam olarak sebebini anlayamadım emsin de ne olursa olsun razıyım diyorum artık umarim geçicidir

Aynen canım ya neden böyle yapıyor anlamıyorum. Sen de her emzirmede mi yapıyor? Ben de bazen yapıyor. Acaba uyku gelince mi diye düşünüyorum ama çılgınlar gibi ağlıyor yay gibi yapıyor vücudunu.

Emme süresi azalır büyüdükçe derler genelde canım. Alıcağını alıyordur o sen sıkıntı yapma. Eğer aç olsa huzursuz olur anlarsın. Benim oğlan da sürekli yapmıyor bu davranışı. O yüzden anlam veremiyorum. Uykuya bağlıyorum sanki ama emin değilim. Bu zamana kadar hiç böyle bişey yapmıyordu.

2 haftadır bizmkide öğlen uykusunu bıraktı uyusada 10 dk anca. 45 dk 1saat uyutmaya çalışıyorum 10dk uyuyup ağlayınca kolum kanadım düşüyo resmen. Akşama kadar böyle geçiyo günler. Beklenen d.tarihi 31temmuzdu. Şimdi 2gündür de akşam uykusunda zorluk çekiyorum. 2saattir uyutmaya çalışıyorum gozunu kapatıyo yanından kalkıyorum 5dk sonra ağlama sesi. Hatta yoruma başladığımda uyutmuştum sana yazıyodum yarısında ağladı şuan sallayarak devam ediyorum yazmaya.

Off Prima pahali diye yeniden molfix deneyelim demistim.Daha once 1 numarasi faciaydi.Daha ilk bezde citcitli badisinden pantolonuna kadar kaka çıkmış.

3 aydır kullanıyorum 1 kere başıma gelmedi canım..

Bizimki memeyi böyle yapa yapa bıraktı malesef ...

12.atak haftasında gözleri açık uyumak varmıydı kaç dkdr gözleri açık uyuyor gibi nefes alıyor sabit bir şekilde bende öyle bakıyorum

Aaaa bu bizde de var 12 hafta atağında :) uykuya zor geçiş , çığlık atma , değişik sesler çıkarma , sırtını yere koydurmama ,ağlarken geç kalındığında kıyamet koparma hepsi bu atakta , ne ararsan bizde var :))

Benimki aşıdan önce çok güzel emerdi, hatta sürekli emiyordu diyebilirim. Gazı varken ağlar memeye gelince rahatlayıp uyurdu. Sonra aşı yapıldı, birkaç gün sonra başladı memede huzursuzluğu. İlk başlarda oturarak emzirince ağlıyordu. Ayakta yürüyerek emzirdim. Bir süre sonra yürürken de ağlamaya başladı ve en son zıplayarak dans ederek emzirmeye başladım. Artık onlar da fayda etmiyor. Meme ağlama noktası oldu onun için. Elini emiyor ama memeye geldiğini anlayınca yaygara koparıyor. Başka türlü uyumayı da bilmiyor.

Ya bu aşıdan sonra mı oluyor çok kararsız kaldım şmdi rota konusunda
Emin değilim ama araştırdığımda başka kişiler doktora sormuşlar ve rota aşısı tetiklemiş olabilir demiş doktorlar da. Yani kesin bir bilgim yok ama memede ağlama aşıdan sonraya denk geldiği için öyle düşünüyorum ben.

Aynen kızlar bizde varız 12. Hafta ve şuan 7 den beri deli gübü uykusu var ayakta uyuyor ama dalıp uyuyamıyor elini falan yedi bitirdi voç voç emiyor gören aç bıraktık sanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…