- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.301
Allah korusun ben düştüğü günden beri öyle yapmıyorum aldım payımıÖğünler aksıyor. Duzenli yiyemiyorum Ama tatlidan vazgeçmiyorum.En olmadi puding yapiyorum. Onu da yapamazsam esime ben bugün tatli yemedim diyorum alip geliyor.Ee tatli da mi yemiyelim .Enerji lazim enerji
Yatarak emzirsen olmuyor mu ?Zira benim oğlum da cok sorunlu.Burdaki herkes biliyor. Gaz yuzunden uyku sorunumuz var .Geceleri uzun uzun emiyor sanci yuzunden memeye sariyor yani .Ee otur otur nereye kadar tukendim .Ve 1 bucuk aydır filan yatarak emziriyorum. Benimle uyuyor .Yeter ki uyusun .O emerken ben uyuyorum yarim saat .Sonra zaten gaz masaji ,gezdirme, susturma derken 2 saat geçiyor. Tekrar yatıyoruz emiyor. Sarılıyorum sakinlestiriyorum bana da iyi geliyor .
Hatta gece 2 saat benim uzerimde yuz ustu yatiyor .
Uykum hafiftir parmagini kimildatsa uyanirim .Uykusu agir olanlara tavsiye etmiyorum .Dusebilir .
Ya bu aşıdan sonra mı oluyor çok kararsız kaldım şmdi rota konusundaBenim başıma geldi. Rota virüsü aşısından sonra özellikle meme emerken ağlamalar başladı. Önce ayakta yürüyünce susup emmeye devam etti, bir süre sonra hafiften zıplayarak emmeye devam etti. En sonunda artık ne yapsam susmuyor memede. Laktoz intoleransı çıktı. Rota virüsü aşısından mı oldu diye düşünüyorum artık çünkü ondan önce gazı da olsa memede susardı.
Memeyi almaktaki gosterdigi davranislar bizde de ayni maalesef anlamadim bende ayakta hoplaya ziplaya emişiyoruz bende tam olarak sebebini anlayamadım emsin de ne olursa olsun razıyım diyorum artık umarim geçicidir
Ya canım benimki normalde 1 saat aralıksız emdiği olurdu günde toplam 3-4 saat arası emerdi. Şu son 1 haftadır emmesi azaldı. Yine emiyor ama bazen 5 dk alıp bırakıyor. Zorluyorum istemiyor. Emdi mi de emiyor ama topöam süre günde 1-2 saate düştü. Ama bizde ağlama yok çok şükür. Demek senib yavrunun bi sıkıntısı var canım. Ya gazı ya kakası ya da uykusu var olabilir. Sürekli mç yapıyor canım böyle?
Canım ben yorumlara bakarak aldm ama çoğu kişi memnun kalmış oyüzdeh aldım gayet iyi geldi bana tek sorunu bezin biraz kalın olması okadrElimdeki bitince denesemmi ki bilemedim
2 haftadır bizmkide öğlen uykusunu bıraktı uyusada 10 dk anca. 45 dk 1saat uyutmaya çalışıyorum 10dk uyuyup ağlayınca kolum kanadım düşüyo resmen. Akşama kadar böyle geçiyo günler. Beklenen d.tarihi 31temmuzdu. Şimdi 2gündür de akşam uykusunda zorluk çekiyorum. 2saattir uyutmaya çalışıyorum gozunu kapatıyo yanından kalkıyorum 5dk sonra ağlama sesi. Hatta yoruma başladığımda uyutmuştum sana yazıyodum yarısında ağladı şuan sallayarak devam ediyorum yazmaya.Ben burda üç tane migros gezdim bulamadım üç numara dört numara yok hiç hep bır ıkı Bes altı vargecen çıkmışken alalım diye e bebek in kendi bezini aldık hiç güzel değilmiş pişik de yaptı yıne en iyisi sleepy dıye ıkı pakette ondan alıp geldım
Ikı gündür öğlen uykusunu bıraktı bizim kı ıkı saat uyuyordu ben de işimi yapıp sıcak bir çay içiyordum bisküvi eşliğinde tabı :) yarım saat uyudu uyandı mızmızlanıp duruyor 24 temmuzdu beklenen tarih atak mı var acaba bilen var mı kızlar
Hipp anne sütüne yakın değerleri var bande mamayı bırakmasaydm hipp e geçicektim ama artık mama vermiyorumBende 3 gün önce sma’dan hipp e geçtim cnm probiyotik ve prebiyotik var diye ama dediğin gibi çok pahalı
İdrar tahlili yapılıyor diye biliyorum.Onu nasil anliycaz tahlille filan demi
geçmiş olsun canım benimde aynı genel cerrahiye gittim bi bezi kolonyayla iyice ıslat üstünde kuruyana kadar beklet dedi antibiyotik verdi bide göğüsgöğüs ucu için krem
Cnm açıldı mı senin kafayı yicem çok cnm yanıyor. Daha öncede oldu bi kaç kez ama açılıyordu oğlum emince.. dünden beri fenaym sanırım gögüsucunda tıkanıklık oldu bu kez minik beyaz pütürlük var uç kısımda.orası bi ayrı acıyor
Bende yaptırıcam canım karar verdim dr yaptır yoksa o virüse yakalanırsa ağır geçirir dedi biçimkide kucaktan kuçağa, yaptırıçam çarşamba günüÇok gerekli mi bilmiyorum ama yaptırmayan çok ayın 20sinde 3 aylık oluyor yaptıracağız biz.
Kızlar çok heyecanlandım az önce benim oğlanlardan biri oyun halısında sırt üstünden karnının üstüne döndü.
Off Prima pahali diye yeniden molfix deneyelim demistim.Daha once 1 numarasi faciaydi.Daha ilk bezde citcitli badisinden pantolonuna kadar kaka çıkmış.
Kızlar herkeste sıkıntılı durumlar var anlaşılan. Allah yardımcımız olsun
Benim oğlanda kendini yay gibi gerip çılgın gibi bağırma ve ağlama başladı birkaç haftadır??
Memeyi almıyor ağzına daha doğrusu koluma yatırırken daha çığlığı basıyor kafayı geri itip kendini yay gibi yapıyor. Kundak yapıp vermeye çalışıyorum memeyi yine zorlanıyor. Hopluyor zıplıyor sesler çıkarıp dikkatini dağıtıp ağzına tıkıyorum memeyi. Emmeye başlıyor sonra. Uyku öncesi gibi yapıyor sanki bunu.hiç böyle yapmaz her zaman alırdı memeyi. Var mi böyle bi durum yaşayan kızlar?? Emzirmek işkence oluyor resmen deliler gibi ağlıyor çocuk. Her zaman değil bazen yapıyor nedeni anlayamıyorum.
Gaz olur mu sizce? Ayakları karnına çekmez mi gaz olsa?
Bugün işteyken eşim aradı. Nolur gel kurtar beni diye ciddi ciddi yalvardı. Uyutamamis mama da icirememis. Neyse ki yarım gün
12.atak haftasında gözleri açık uyumak varmıydıkaç dkdr gözleri açık uyuyor gibi nefes alıyor sabit bir şekilde bende öyle bakıyorum
Anne sütü ve diğer süt ürünlerinde olan laktozu bebek sindiremiyor, bu yüzden de gaz sancıları ishal, mukuslu kaka, köpüklü kaka, sürekli huysuzluk, doğru düzgün uyuyamama uykuya dalmada güçlük, meme emerken ağlama gibi şeyler oluyor.O ne oluyor ?
Benimki aşıdan önce çok güzel emerdi, hatta sürekli emiyordu diyebilirim. Gazı varken ağlar memeye gelince rahatlayıp uyurdu. Sonra aşı yapıldı, birkaç gün sonra başladı memede huzursuzluğu. İlk başlarda oturarak emzirince ağlıyordu. Ayakta yürüyerek emzirdim. Bir süre sonra yürürken de ağlamaya başladı ve en son zıplayarak dans ederek emzirmeye başladım. Artık onlar da fayda etmiyor. Meme ağlama noktası oldu onun için. Elini emiyor ama memeye geldiğini anlayınca yaygara koparıyor. Başka türlü uyumayı da bilmiyor.S Susammmmm canım laktoz intoleransı nasıl anlaşılıyor? Yani bu zamana kadar emmede hep mi sıkıntı vardı şikayetin neydi? Benim oğlum da birkaç haftadır kendini yay gibi yapıp germeye deli gibi ağlamaya başladı. Eskiden ne zaman olsa alırdı memeyi şimdi bazen böyle deliriyor yarım kundak yapıp ağzına veriyorum memeyi emiyor sonra.
Ayrıca rota aşısı biz de yaptırdık. Ondan olabilir mi acaba? Sen de öyle deyince şüphe ettim şimdi.
Emin değilim ama araştırdığımda başka kişiler doktora sormuşlar ve rota aşısı tetiklemiş olabilir demiş doktorlar da. Yani kesin bir bilgim yok ama memede ağlama aşıdan sonraya denk geldiği için öyle düşünüyorum ben.Ya bu aşıdan sonra mı oluyor çok kararsız kaldım şmdi rota konusunda
Aynen kızlar bizde varızAaaa bu bizde de var 12 hafta atağında :) uykuya zor geçiş , çığlık atma , değişik sesler çıkarma , sırtını yere koydurmama ,ağlarken geç kalındığında kıyamet koparma hepsi bu atakta , ne ararsan bizde var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?