- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.321
Benim oglum da uzun olcak.4 ay kontrolünde 66 cm cikti.Baba 1.95
Ikizdi biri icimde kaldi deseydin
Ay masallah .Kapimi çalan bir Allah in kulu yok .Dun karşı komşu koridorda bağıran oglunu benimle korkutuyor .Oglum bak karsidakinin (komsu bile demiyor)bebegi uyanırsa seni döver diyorÖcüyum ben zaten .
Cocuk 3 yasinda ve 2 yaşına kadar beni cok seviyordu .Bazen isten geldigimde annesi 1 saatligine birakirdi.Sonra kadina bisey oldu selam veriyorsun almiyor filan.Cocugu da gorunce tip tip bakıyor ama konuşmuyor. Sebebini dun anladim daha.
Sordum düzelir dedi. 2 dr gördü bugün. Icim rahatladi az.Canım sen soluna yetırmaya devam et daha yumusak onun kafası eminim değişir dr gittiğindede sorarsın yine öyle kalcağıını sanmam aşırı yamuk değilse
Canım hiç mama kullanmadım bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla değişik mama tadlarıYa cok hemde mamasini degistirdim aptamilden bebelaca gectik tadlari farklimiki ya icerikleri ayni die okumustum bir kutu bitirdi ikincininde bi poseti bitti ayyy bilmiorum ya sanki ilk bebegim cok caresiz bilgisiz hissediorum kendimi
Evet canım almıyor ne biberon ne emzik sadece emiyorAtak olabilir. Senin bebeğin de biberon almıyordu değil mi
Evet işte birden değişince davranışı insam şaşırıyor r anlam veremiyorAynen canım ya neden böyle yapıyor anlamıyorum. Sen de her emzirmede mi yapıyor? Ben de bazen yapıyor. Acaba uyku gelince mi diye düşünüyorum ama çılgınlar gibi ağlıyor yay gibi yapıyor vücudunu.
Emme süresi azalır büyüdükçe derler genelde canım. Alıcağını alıyordur o sen sıkıntı yapma. Eğer aç olsa huzursuz olur anlarsın. Benim oğlan da sürekli yapmıyor bu davranışı. O yüzden anlam veremiyorum. Uykuya bağlıyorum sanki ama emin değilim. Bu zamana kadar hiç böyle bişey yapmıyordu.
Kızlar ya iştahınız ne durumda? Normalde tatlı sevmem ama deliriyorum şu anda gözüm dönüyor. Her hafta artık dikkat edicem diyorum ama bebekler ağlamaya başlıyor bir süre sonra kendimi buzdolabını talan ederken buluyorum. Eşim bebeklerle bir fotomu çekmiş ay hiç beğenmedim kendimi baya yaşlanmış, çökmüş, şişko vs vs. Bir yerden başlamak lazım ama nasıl
Valla atak mı başka bir derdı mi var bilmiyorum ama ilk defa bu kadar belirgın huzursuzluğu yarın üç aylık kontrolü var bakalım ne diyecek doktor rota da yapılacak2 haftadır bizmkide öğlen uykusunu bıraktı uyusada 10 dk anca. 45 dk 1saat uyutmaya çalışıyorum 10dk uyuyup ağlayınca kolum kanadım düşüyo resmen. Akşama kadar böyle geçiyo günler. Beklenen d.tarihi 31temmuzdu. Şimdi 2gündür de akşam uykusunda zorluk çekiyorum. 2saattir uyutmaya çalışıyorum gozunu kapatıyo yanından kalkıyorum 5dk sonra ağlama sesi. Hatta yoruma başladığımda uyutmuştum sana yazıyodum yarısında ağladı şuan sallayarak devam ediyorum yazmaya.
Cnm orda da ıkı numara vardı üç yada dört yoktumigros sanal marketten soyleyebilirsin canim. Oradaki stokta vardir belki. Eve getiriyorlar siparisini
Benimki de bu şekilde. Laktoz intoleransı çıktı. Ama çoğu kişide bunlar oluyormuş onu fark ettim. Herkesin laktoz intoleransı değildir herhalde. Gerçi süt ürünleri alerjisi de olabilir.Kızlar herkeste sıkıntılı durumlar var anlaşılan. Allah yardımcımız olsun
Benim oğlanda kendini yay gibi gerip çılgın gibi bağırma ve ağlama başladı birkaç haftadır??
Memeyi almıyor ağzına daha doğrusu koluma yatırırken daha çığlığı basıyor kafayı geri itip kendini yay gibi yapıyor. Kundak yapıp vermeye çalışıyorum memeyi yine zorlanıyor. Hopluyor zıplıyor sesler çıkarıp dikkatini dağıtıp ağzına tıkıyorum memeyi. Emmeye başlıyor sonra. Uyku öncesi gibi yapıyor sanki bunu.hiç böyle yapmaz her zaman alırdı memeyi. Var mi böyle bi durum yaşayan kızlar?? Emzirmek işkence oluyor resmen deliler gibi ağlıyor çocuk. Her zaman değil bazen yapıyor nedeni anlayamıyorum.
Gaz olur mu sizce? Ayakları karnına çekmez mi gaz olsa?
Benimkisi de aynı şekilde ne yazık kiEvet canım almıyor ne biberon ne emzik sadece emiyor
Hâlâ uyutmaya çalışıyorum yıkadım buraya yazdıktan sonra şimfi ağlama krizinde çıldıracam akşam akşamValla atak mı başka bir derdı mi var bilmiyorum ama ilk defa bu kadar belirgın huzursuzluğu yarın üç aylık kontrolü var bakalım ne diyecek doktor rota da yapılacak
Cnm orda da ıkı numara vardı üç yada dört yoktu
Offf aynen bende. Kilo versem bile o göğüsler iyice sarkacak. Ben geçen sene 14 kilo verdim ve göğüslerden çok az gittiYaa bende de durumlar aynı malesef , birde bende büyük göğüs problemi vardı gebelik doğum derken iyice büyüdü , bazen ameliyatmı olsam diyorum sonra kilo vermek mantıklı geliyor ,kafam karışık..
Sadece kiloda değil. İyice saldım sadece pijama ile takılıyorum. Bebekleri gezdirirken bile uğraşmıyorum. Biraz bakım psikolojime iyi gelecekte işte halim yok :) işe gitmek iyi aslında toparlanmak içinhadess ben süt uretmiyorum vermiyorum ama 4-5 günde bir Nutella kavanozu bitiyo. Ekmek arası Nutella yapıyorum öğün aralarında. Ne kadar enerji harcıyosak demek ki
Sen kendine şöyle bir iki yıl ver istediğini ye iç ikiz büyütmek kolay mi
3 aylık oluyosunuz dimiBende yaptırıcam canım karar verdim dr yaptır yoksa o virüse yakalanırsa ağır geçirir dedi biçimkide kucaktan kuçağa, yaptırıçam çarşamba günü
Evet 12 de üç ayı doldurduk3 aylık oluyosunuz dimi
Hatırlıyorum sanki .Allah korusun .Artik gazdan uyuyamayinca o şekilde biraz uyutuyorum.Allah korusun ben düştüğü günden beri öyle yapmıyorum aldım payımı
Her bez her cocuga uymuyor gerçekten. Keske bizde de oyle olsaydi .Su primaya verdiğim paraya acıyorum .Çünkü cok bez değiştiriyoruz hemen bitiyor .Oglum cok sık kaka yapiyor.3 aydır kullanıyorum 1 kere başıma gelmedi canım..
Ben 1.68Senin boyun kaç canım? Eşinin ve oğlunun maşallahı var , komşunun böyle yapma sebebi neymiş ki?
Yok her emmede değil canim benimde bazen yapiyor.Uykusuzluk tavan yapıyor ozaman daha cok gündüz yarım saat uykulari var o yüzden de çok huysuz maalesef galiba 12.hafta atağı basliyo bizim pofffffffffAynen canım ya neden böyle yapıyor anlamıyorum. Sen de her emzirmede mi yapıyor? Ben de bazen yapıyor. Acaba uyku gelince mi diye düşünüyorum ama çılgınlar gibi ağlıyor yay gibi yapıyor vücudunu.
Emme süresi azalır büyüdükçe derler genelde canım. Alıcağını alıyordur o sen sıkıntı yapma. Eğer aç olsa huzursuz olur anlarsın. Benim oğlan da sürekli yapmıyor bu davranışı. O yüzden anlam veremiyorum. Uykuya bağlıyorum sanki ama emin değilim. Bu zamana kadar hiç böyle bişey yapmıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?