2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Senin boyun kaç canım ? Eşinin ve oğlunun maşallahı var , komşunun böyle yapma sebebi neymiş ki?

İ
Ya cok hemde mamasini degistirdim aptamilden bebelaca gectik tadlari farklimiki ya icerikleri ayni die okumustum bir kutu bitirdi ikincininde bi poseti bitti ayyy bilmiorum ya sanki ilk bebegim cok caresiz bilgisiz hissediorum kendimi
Canım hiç mama kullanmadım bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla değişik mama tadları

Evet işte birden değişince davranışı insam şaşırıyor r anlam veremiyor

Topikce meme reddine girdiniz galiba pes etmeyin kızlar. Keşke sütüm olsa da ondan dert yansam ben de.
Az önce oğluşumu beşiğine koydum karşısındaki koltuğa oturdum dandini dandini ninni söyledim. Bana gülümseyerek uyudu. Sanki 2 saat önce 40 dk boyunca siddetli aglayarak uyku öncesi beni yiyip bitiren bebek o değilmiş gibi

Yaa bende de durumlar aynı malesef , birde bende büyük göğüs problemi vardı gebelik doğum derken iyice büyüdü , bazen ameliyatmı olsam diyorum sonra kilo vermek mantıklı geliyor ,kafam karışık..

Valla atak mı başka bir derdı mi var bilmiyorum ama ilk defa bu kadar belirgın huzursuzluğu yarın üç aylık kontrolü var bakalım ne diyecek doktor rota da yapılacak
migros sanal marketten soyleyebilirsin canim. Oradaki stokta vardir belki. Eve getiriyorlar siparisini
Cnm orda da ıkı numara vardı üç yada dört yoktu

Benimki de bu şekilde. Laktoz intoleransı çıktı. Ama çoğu kişide bunlar oluyormuş onu fark ettim. Herkesin laktoz intoleransı değildir herhalde. Gerçi süt ürünleri alerjisi de olabilir.

Hâlâ uyutmaya çalışıyorum yıkadım buraya yazdıktan sonra şimfi ağlama krizinde çıldıracam akşam akşam

Yaa bende de durumlar aynı malesef , birde bende büyük göğüs problemi vardı gebelik doğum derken iyice büyüdü , bazen ameliyatmı olsam diyorum sonra kilo vermek mantıklı geliyor ,kafam karışık..
Offf aynen bende. Kilo versem bile o göğüsler iyice sarkacak. Ben geçen sene 14 kilo verdim ve göğüslerden çok az gitti benimde aklımda ameliyat var ama tırsıyorum.

Sadece kiloda değil. İyice saldım sadece pijama ile takılıyorum. Bebekleri gezdirirken bile uğraşmıyorum. Biraz bakım psikolojime iyi gelecekte işte halim yok :) işe gitmek iyi aslında toparlanmak için

Allah korusun ben düştüğü günden beri öyle yapmıyorum aldım payımı
Hatırlıyorum sanki .Allah korusun .Artik gazdan uyuyamayinca o şekilde biraz uyutuyorum.
3 aydır kullanıyorum 1 kere başıma gelmedi canım..
Her bez her cocuga uymuyor gerçekten. Keske bizde de oyle olsaydi .Su primaya verdiğim paraya acıyorum .Çünkü cok bez değiştiriyoruz hemen bitiyor .Oglum cok sık kaka yapiyor.
Senin boyun kaç canım ? Eşinin ve oğlunun maşallahı var , komşunun böyle yapma sebebi neymiş ki?
Ben 1.68 Bence psikopat.Baska huylari da var

Yok her emmede değil canim benimde bazen yapiyor.Uykusuzluk tavan yapıyor ozaman daha cok gündüz yarım saat uykulari var o yüzden de çok huysuz maalesef galiba 12.hafta atağı basliyo bizim pofffffffff

Rota virüsü aşısını gereksiz görüp oğluma yaptırmamıştım ve rotaya yakalandı maalesef 3 sene önce berbat birşey çocuğu mahvediyor çok pişman oldum kızıma yaptırıcam inşallah..meme reddi de aynı şekilde oğlum tam 2.5 aylıktı beni bıraktığında o zaman açıp okumuyomuydum bilmiyodum heralde meme reddi diye bişey süt gelmiyo bıraktı diye döndüm mamaya ama bu sefer direniyorum o emmiyor ben her şekilde deniyorum gidebildiği kadar olmadığı yerde veririm mamayı oğlum da mamayla büyüdü maşallahı var düz duvara tırmanıyo anlatılanlara bakılırsa bizde de laktoz intöleransı var sanırım bi test yaptırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…