2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de kızlar uyku aralıklarınız nasıl bu ara huy değiştiren bebelerde güç bela ayakta veya kucakta uyuyor yerine koyunca uyanıyor diye kimi zaman sallaya sallaya 1 saat ayakta tuttuğum oluyor sonra uyandı yalandan emdi derken 45 dakika falan geçiyor en fazla yine gözler kayıyor sonra uykuya direniyor tekrar uyuyor ya da uyuyamıyor böyle acayip bir kısır döngü içindeyiz yani bi 10 dakika olsun yatıyım da kendi kendime oyalanıyım yok hep hop hop hep ee eee eeee

Seninle dopum zamanlarımız yakındı cnm, atak haftasını kaçıncı hafta olarak hesaplıyorsun , sende de huysuzluk var mı

Memeyi nasıl bıraktı hiç mi almadı bu esnada sütünü sağarak mı verdin, kızım da birkaç gündür meme reddinde dört aylık oldu, bırakacak mı diyorum sütüm az ama var yine de bırakırsa ne olacak sütüme

Sadece kiloda değil. İyice saldım sadece pijama ile takılıyorum. Bebekleri gezdirirken bile uğraşmıyorum. Biraz bakım psikolojime iyi gelecekte işte halim yok :) işe gitmek iyi aslında toparlanmak için
Bebek insanın enerjisini alıp götürüyor sen de çarpı iki bu durum, çok normal

Seninle dopum zamanlarımız yakındı cnm, atak haftasını kaçıncı hafta olarak hesaplıyorsun , sende de huysuzluk var mı
Evet huysuzluk var gecen hafta çok fenaydi bugünlerde de saati saatini tutmuyor. Bu atak 14. hafta ile 19. hafta arasında geçiyor canım. Baya uzun yani. Senle tahmini dogumumuz aynı gün

canım bizimde beklenen 22temmuzdu şuan 12. Hafta atağındayız bu atak hissettirdi kendini uyumakta direniyor durduk yere ağlıyor memeyi hem emiyor hem söyleniyor.

Orkidem07 Genel cerrahiye git canım sertlik duruyor ama diğer yerleri yumuşuyor emdikçe dün berbattı bugün yatarken sağa sola dönebiliyorum en azından aksatma cerrahi işlem gerekmesin en azından
ayyyyneenn ne ararsan var bu atakta

S Shezofren88 canım kolonya alkol içeriyor ya emzirirken sorun olmuyordur dimi? Bende yarn gideym bari cerraha mı gitsem kadın doğumcuya mı bilemedm
canım ucuna deydirmiyorum üzerine koyuyorum sert olan yere

Evet huysuzluk var gecen hafta çok fenaydi bugünlerde de saati saatini tutmuyor. Bu atak 14. hafta ile 19. hafta arasında geçiyor canım. Baya uzun yani. Senle tahmini dogumumuz aynı gün
Eyvahlar olsun o kadar gün nasıl geçecek o kadar çok aglıyor ki sanki doğduğu ilk aylara geri döndü

Sütüm azdı zaten mamayla takviyeli gidiyorduk hatta daha çok mama içiyordu mastit bile olmadım bıraktığında yani ama şimdiki aklım olsaydı daha çok zorlardım sen de sakın pes etme her seferinde önce memeyi teklif et

Meme pozisyonuna gelince başlıyor ağlamaya elleriyle ittirmeye, umarım başa çıkabilirim

Meme reddinin en tetikleyici sebebi emzik ve biberon kullanmak arkadaslar. cunku emzik/biberonla meme cok farkli geliyor bebeklere.

Bence aşiya baglamayin bu durumu. Cunku rota asisi da onemli. Benim doktorum rotaya asisiz yakalanan bebeklere cift damar yolu acip iki serumu ayni anda verdigim oldu dedi. Aşisiz yakalanirsa Allah korusun cok agir gecebilen bir hastalikmis.

Onun disinda 4.ayda etrafa ilgileri arttigi icin memeyi eskisi gibi emmiyorlarmis. Karanlik bir odada ilgisi dagilmayabilir mesela. Beraber banyo yapmayi da deneyin.

Red cok kotu bir sey. Ben hala adini duyunca tuylerim diken diken oluyor, ciddi anlamda moralim bozuluyor cunku dondurmek icin cok ugrastim, cok uzuldum.

ZK_ASK

Ben kaçırdım memeyi almama nasıl aşıya bağlandı? Aşıyla hiç alakası yok bence de. Biz de 2 kez oldu h bişey olmadı. Dediğin gibi canım artık büuüyorlar ve gerçekten ilgileri sürekli başka şeylerde.. Diş kaşınmaları başladı.. Bir de büyüdükleri için daha kuvvetli çekip daha çabuk doyuyorlar heralde ..

Sen de ne gibi durumlar oldu bir de tabloda önümüzdeki haftalarda da atak haftası gösteriyor

Fazla mızmız bi çocuk oldu, eskiden kendi kendine 1 saat oyalanırdı şimdi 5 dk sonra ağlıyo, dün gece 2 saatte bir uyandı, normalde kesintisiz 7-8 saat uyurdu, uykusu geldiyse memede uZun kalıyo, yoksa emip kaçıyo gibi canım

Hipp anne sütüne yakın değerleri var bande mamayı bırakmasaydm hipp e geçicektim ama artık mama vermiyorum

Evet cnm doğum hemşiresi memeyi bırakmasın diye tadı kötü olduğu için sma önermişti ama kala sorunu mama kaynaklımı diye hipp e geçtim. Güzel ama çok pahalı cidden,

Sadece kiloda değil. İyice saldım sadece pijama ile takılıyorum. Bebekleri gezdirirken bile uğraşmıyorum. Biraz bakım psikolojime iyi gelecekte işte halim yok :) işe gitmek iyi aslında toparlanmak için
Yalnız değilsin Bende çok saldım. Kilo apayrı bir dert tüp bebekti doğumdu ameliyattı derken takıldım kaldım veremiyorum. Hoş çok çabalamıyorum da. Eski kıyafetler olmuyor yeni almak istemiyorum kilo vereyim diye. Makyaj doğumdan beri iki kez yaptım. Bir sarsılıp kendime gelmem lazım.

Ben rota daha yaptırmadım canım. Reddi ona bağlamadım zaten.

Çıldıracağım 6dan 10a kadar uyutmaya çalıştık yetmedi 1de başladı hâlâ direniyo bide ışık açık kalsın istiyo baka baka yatacak. Uyuyo ışığı kapatınca basıyo feryadı. Karanlıkta salla salla yok illa ışık açılacak. Açınca sesi kesiliyo. Yarım Kundak yapıyorum ıkına ıkına çabalayıp ellerini çıkartıyo yeminle bu gece kafayı yiyecem şapka takıyorum ağlıyo kafasını çevire çevire suratına geliyo şapka . Sinirimden çatladım salona geldim tüm ışıkları açtım uzandık kanepeye boş boş bakıyoruz tavana. Açtım kundağınıda. Doya doya kemirsin elini. Doya doya baksın ışık açık duracağım öyle uyumak yok ikimizede açlıktan ölüyorum biyandan noluyo bu çocuğa sakinken duruyo duruyo bişy çıkartıyo offffffffffff

Bende 1.68im. Senin oğluşla benimki aynı gidiyor maşallah♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…