- 31 Aralık 2010
- 2.760
- 329
- 163
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.341
Seninle dopum zamanlarımız yakındı cnm, atak haftasını kaçıncı hafta olarak hesaplıyorsun , sende de huysuzluk var mıTopikce meme reddine girdiniz galibapes etmeyin kızlar. Keşke sütüm olsa da ondan dert yansam ben de.
Az önce oğluşumu beşiğine koydum karşısındaki koltuğa oturdum dandini dandini ninni söyledim. Bana gülümseyerek uyudu. Sanki 2 saat önce 40 dk boyunca siddetli aglayarak uyku öncesi beni yiyip bitiren bebek o değilmiş gibi
Memeyi nasıl bıraktı hiç mi almadı bu esnada sütünü sağarak mı verdin, kızım da birkaç gündür meme reddinde dört aylık oldu, bırakacak mı diyorum sütüm az ama var yine de bırakırsa ne olacak sütümeRota virüsü aşısını gereksiz görüp oğluma yaptırmamıştım ve rotaya yakalandı maalesef 3 sene önce berbat birşey çocuğu mahvediyor çok pişman oldum kızıma yaptırıcam inşallah..meme reddi de aynı şekilde oğlum tam 2.5 aylıktı beni bıraktığında o zaman açıp okumuyomuydum bilmiyodum heralde meme reddi diye bişey süt gelmiyo bıraktı diye döndüm mamaya ama bu sefer direniyorum o emmiyor ben her şekilde deniyorum gidebildiği kadar olmadığı yerde veririm mamayı oğlum da mamayla büyüdü maşallahı var düz duvara tırmanıyo anlatılanlara bakılırsa bizde de laktoz intöleransı var sanırım bi test yaptırmam lazım
Bebek insanın enerjisini alıp götürüyor sen de çarpı iki bu durum, çok normalSadece kiloda değil. İyice saldım sadece pijama ile takılıyorum. Bebekleri gezdirirken bile uğraşmıyorum. Biraz bakım psikolojime iyi gelecekte işte halim yok :) işe gitmek iyi aslında toparlanmak için
Evet huysuzluk var gecen hafta çok fenaydi bugünlerde de saati saatini tutmuyor. Bu atak 14. hafta ile 19. hafta arasında geçiyor canım. Baya uzun yani. Senle tahmini dogumumuz aynı günSeninle dopum zamanlarımız yakındı cnm, atak haftasını kaçıncı hafta olarak hesaplıyorsun , sende de huysuzluk var mı
canım bizimde beklenen 22temmuzdu şuan 12. Hafta atağındayız bu atak hissettirdi kendini uyumakta direniyor durduk yere ağlıyor memeyi hem emiyor hem söyleniyor.Ben burda üç tane migros gezdim bulamadım üç numara dört numara yok hiç hep bır ıkı Bes altı vargecen çıkmışken alalım diye e bebek in kendi bezini aldık hiç güzel değilmiş pişik de yaptı yıne en iyisi sleepy dıye ıkı pakette ondan alıp geldım
Ikı gündür öğlen uykusunu bıraktı bizim kı ıkı saat uyuyordu ben de işimi yapıp sıcak bir çay içiyordum bisküvi eşliğinde tabı :) yarım saat uyudu uyandı mızmızlanıp duruyor 24 temmuzdu beklenen tarih atak mı var acaba bilen var mı kızlar
ayyyyneenn ne ararsan var bu ataktaAaaa bu bizde de var 12 hafta atağında :) uykuya zor geçiş , çığlık atma , değişik sesler çıkarma , sırtını yere koydurmama ,ağlarken geç kalındığında kıyamet koparma hepsi bu atakta , ne ararsan bizde var :))
canım ucuna deydirmiyorum üzerine koyuyorum sert olan yereS Shezofren88 canım kolonya alkol içeriyor ya emzirirken sorun olmuyordur dimi? Bende yarn gideym bari cerraha mı gitsem kadın doğumcuya mı bilemedm
Eyvahlar olsun o kadar gün nasıl geçecek o kadar çok aglıyor ki sanki doğduğu ilk aylara geri döndüEvet huysuzluk var gecen hafta çok fenaydi bugünlerde de saati saatini tutmuyor. Bu atak 14. hafta ile 19. hafta arasında geçiyor canım. Baya uzun yani. Senle tahmini dogumumuz aynı gün
Sütüm azdı zaten mamayla takviyeli gidiyorduk hatta daha çok mama içiyordu mastit bile olmadım bıraktığında yani ama şimdiki aklım olsaydı daha çok zorlardım sen de sakın pes etme her seferinde önce memeyi teklif etMemeyi nasıl bıraktı hiç mi almadı bu esnada sütünü sağarak mı verdin, kızım da birkaç gündür meme reddinde dört aylık oldu, bırakacak mı diyorum sütüm az ama var yine de bırakırsa ne olacak sütüme
Meme pozisyonuna gelince başlıyor ağlamaya elleriyle ittirmeye, umarım başa çıkabilirimSütüm azdı zaten mamayla takviyeli gidiyorduk hatta daha çok mama içiyordu mastit bile olmadım bıraktığında yani ama şimdiki aklım olsaydı daha çok zorlardım sen de sakın pes etme her seferinde önce memeyi teklif et
Ya bu aşıdan sonra mı oluyor çok kararsız kaldım şmdi rota konusunda
Ben kaçırdım memeyi almama nasıl aşıya bağlandı? Aşıyla hiç alakası yok bence de. Biz de 2 kez oldu h bişey olmadı. Dediğin gibi canım artık büuüyorlar ve gerçekten ilgileri sürekli başka şeylerde.. Diş kaşınmaları başladı.. Bir de büyüdükleri için daha kuvvetli çekip daha çabuk doyuyorlar heralde ..Meme reddinin en tetikleyici sebebi emzik ve biberon kullanmak arkadaslar. cunku emzik/biberonla meme cok farkli geliyor bebeklere.
Bence aşiya baglamayin bu durumu. Cunku rota asisi da onemli. Benim doktorum rotaya asisiz yakalanan bebeklere cift damar yolu acip iki serumu ayni anda verdigim oldu dedi. Aşisiz yakalanirsa Allah korusun cok agir gecebilen bir hastalikmis.
Onun disinda 4.ayda etrafa ilgileri arttigi icin memeyi eskisi gibi emmiyorlarmis. Karanlik bir odada ilgisi dagilmayabilir mesela. Beraber banyo yapmayi da deneyin.
Red cok kotu bir sey. Ben hala adini duyunca tuylerim diken diken oluyor, ciddi anlamda moralim bozuluyor cunku dondurmek icin cok ugrastim, cok uzuldum.
ZK_ASK
Sen de ne gibi durumlar oldu bir de tabloda önümüzdeki haftalarda da atak haftası gösteriyor
Hipp anne sütüne yakın değerleri var bande mamayı bırakmasaydm hipp e geçicektim ama artık mama vermiyorum
Kızlar çok heyecanlandım az önce benim oğlanlardan biri oyun halısında sırt üstünden karnının üstüne döndü.
Yalnız değilsinSadece kiloda değil. İyice saldım sadece pijama ile takılıyorum. Bebekleri gezdirirken bile uğraşmıyorum. Biraz bakım psikolojime iyi gelecekte işte halim yok :) işe gitmek iyi aslında toparlanmak için
Bugün yaptı neyseki 6 günden sonra:) Sadece anne sütü aliyor,çok mecbur kalırsam mama ek olarak..sadece anne sutu mu aliyor?
Dr bana 3 gunu gecince fitil ver dedi. Siz de en azindan aile hekimine bir gosterin.
Ben rota daha yaptırmadım canım. Reddi ona bağlamadım zaten.Meme reddinin en tetikleyici sebebi emzik ve biberon kullanmak arkadaslar. cunku emzik/biberonla meme cok farkli geliyor bebeklere.
Bence aşiya baglamayin bu durumu. Cunku rota asisi da onemli. Benim doktorum rotaya asisiz yakalanan bebeklere cift damar yolu acip iki serumu ayni anda verdigim oldu dedi. Aşisiz yakalanirsa Allah korusun cok agir gecebilen bir hastalikmis.
Onun disinda 4.ayda etrafa ilgileri arttigi icin memeyi eskisi gibi emmiyorlarmis. Karanlik bir odada ilgisi dagilmayabilir mesela. Beraber banyo yapmayi da deneyin.
Red cok kotu bir sey. Ben hala adini duyunca tuylerim diken diken oluyor, ciddi anlamda moralim bozuluyor cunku dondurmek icin cok ugrastim, cok uzuldum.
ZK_ASK
Bende 1.68im. Senin oğluşla benimki aynı gidiyor maşallah♡Hatırlıyorum sanki .Allah korusun .Artik gazdan uyuyamayinca o şekilde biraz uyutuyorum.
Her bez her cocuga uymuyor gerçekten. Keske bizde de oyle olsaydi .Su primaya verdiğim paraya acıyorum .Çünkü cok bez değiştiriyoruz hemen bitiyor .Oglum cok sık kaka yapiyor.
Ben 1.68Bence psikopat.Baska huylari da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?