2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

S
Bugün kızı kadıköye hastaneye götüreceğim tam yusuf yusuf moddayım. Allah sonumuzu hayretsin. Allah elektrik süpürgesiyle 1 saattir beynimi delen alt komşuyuda kahretsin en yakın zamanda
sizin süpürge en fazla yarım saat sürer bizim apartmanda mantolama yapılıyor ya tak tak sesler ya iskeleden birileri yürüyor camdan onu görüp izliyor zaten uyumayan 10 dkda uyanan bebe 5 dk uyuyup uyanıyor sonra da gülüyor anlamıyorum 5 dk nasıl yetip gülebiliyorsa

Yok canim mantolama biter benim çilem bitmez. Kadın obsesif manyak birşey sabah 7 de başlıyordu bi ara tepesine vura vura 9 a çekti. Sabah başlayıp akşam 9 da bitiriyor ve bunu hergün yapıyor. Eşim dünyanın en sakin adamıdır o bile kafayı yemiş bu diyor. Sırf bunun için kızı babasına bırakıp apartman toplantısına gittim uyardım. Alt katındaki hamileymiş oda söyledi uyutmuyorsun diye ben sinirimi elektrik süpürgesinden alıyorum diyor. Boyle devam edersen bende senden alacağım dedim dikkat ederim dedi yine aynı

bizim yan komsu da sinirini kapi carparak ve dedigin gibi temizlik yaparak gidermeye calisiyor. Gece banyoda takir tukur bir suru ses yaptilar. Tasinsin diye dua ediyorum hergun. gorsen yetiskin oglu var ana avrat kufurlerle kavga ediyorlar surekli.

Ayy valla seninki daha zormuş ee deli gitsin tedavi olsun ya da gelsin senin evdeki süpürgeden de çıkarsın sinirini arada hatta ütü yemek daha çok stres attırıyormuş desen

Dişçiye giden olmuştu sanırım öğleden sonra dişçiye gitcem çürük var galiba dolgu yapılcak emzirmeyle ilgili bir kısıtlama oluyor mu ona göre sağsam mı acaba

bizim yan komsu da sinirini kapi carparak ve dedigin gibi temizlik yaparak gidermeye calisiyor. Gece banyoda takir tukur bir suru ses yaptilar. Tasinsin diye dua ediyorum hergun. gorsen yetiskin oglu var ana avrat kufurlerle kavga ediyorlar surekli.
Acaba aynı binadamıyız benimde küfür dağarcığım genisledi oğlu sayesinde

Evet az gelse de devam etmek istiyorum gğn içinde sürekli emzirmek istiyorum ama emme memeyi görünce ağlama kafayı geri çevirme ile sonuçlanıyor, böyle yapıncs sağıyorum ama zor oluyor emse daha iyi

Ayy valla seninki daha zormuş ee deli gitsin tedavi olsun ya da gelsin senin evdeki süpürgeden de çıkarsın sinirini arada hatta ütü yemek daha çok stres attırıyormuş desen
Süper olurdu bizim evi belediye basacak yakında çöp ev diye haberlere çıkıp temmuz annelerine selam göndermek istiyorum dicem

Dişçiye giden olmuştu sanırım öğleden sonra dişçiye gitcem çürük var galiba dolgu yapılcak emzirmeyle ilgili bir kısıtlama oluyor mu ona göre sağsam mı acaba
bana bazı çocuk doktorları ilk sütü sağ at sonradan geleni ver dedi başka bir çocuk doktoru da 2 saat emzirme sonra emzir dedi.

Meme ucunda beyazlık olan sizdiniz di mi şöyle bir bilgi var
Çok teşekkür ederim dün gece uyumadan bidaha sağayım iyice şişmesin dedm. Tv karşısnda lık lık sese uyandm bi baktm ki biranda süt birikmş göğsüme dokundum yumuşamış çok şükür açıldı yani. Ama bende bunların çoğunu yaptm iğneyle o beyaz kısmı patlattımm. Umarm bidaha olmaz çok acı veren bişey

Hee bide ne yaptın çocuğa diyorlar dövdüm gerzeğim ben çünkü 24 saat ona bakan ben değilim
ah şu ağlatma mevzusundan dolayı kriz geçireceğim. sanki ben bilerek isteyerek ağlatıyoruz. bebekleri annelerinden başka kim daha sevebilir kim daha çok düşünebilir ki insanlar bunu neden anlamıyor

Geçmiş olsun bi daha olmaz inşallah benim birkaç kere kanal tıkandı sıcakla masajla açtım o bile çok ağrıdı ki meme ucundaki olay çok ağrı vermiştir tahmin edebiliyorum

Gunaydin. Gece her saat sancidan kıvranıp uyandi oglum. En son uyandığında saat 5 ti.Hala uyutmaya calisiyorum hala uyuyamadi.Ovalamaktan gözleri kizardi.Ellerini tutunca da sinirleniyor .Uyutmak ve uyumak istiyorum .
kundak denedin mi canım sıkı sıkı değil detam uykuya dalacakken ince bir şeye kollarını oynatamayacak kadar sarıp sırtına pat pat vurup şşşş sesi çıkarmak bazen sakinleştiriyor bebeleri

İki saat emzirmemek daha içime sindi dökmeye kıyamam yoğun bakımda yattığında sağarken çok az döküldü diye ağlamıştım
Ben gittim canım sağıp atarsın dedi doktor bende insanlar genel anestezi ile sezeryandan sonra bile emziriyor dedim biz uyarı için söylüyoruz 2 saat emzirme yeter dedi ben öyle deyince.

Bende çok aşığım öpmelere koklamalara doyamıyorum :) bazen kızıyorum o sırada bile öpüp sakinleşiyorum :)
Hee bide ne yaptın çocuğa diyorlar dövdüm gerzeğim ben çünkü 24 saat ona bakan ben değilim
bende onlara aynı şeyi yapıyorum artık kucaklarında ağlarsa eğer naptınız çocuğa cimciklediniz mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…