2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gittim canım sağıp atarsın dedi doktor bende insanlar genel anestezi ile sezeryandan sonra bile emziriyor dedim biz uyarı için söylüyoruz 2 saat emzirme yeter dedi ben öyle deyince.
Evet mantıklı ben de öyle yapayım ama şimdi farkettim ki benim randevu dünmüş ben bugün sanmışım yarına bi daha aldım

Dişçiye giden olmuştu sanırım öğleden sonra dişçiye gitcem çürük var galiba dolgu yapılcak emzirmeyle ilgili bir kısıtlama oluyor mu ona göre sağsam mı acaba
Dişçiden sonra ilk sütümü sağıp döktüm. Emzirmede nasıl oluyor bilmiyorum. Ben sadece sağarak veriyorum sütümü.

kızlar geçmiş mesajları okuyamadım ama bezlerle ilgili bir şey paylaşmak istiyorum prima pampers hem çok pahalı hem de içinde bir sürü kimyasal losyon vs var diye alternatif şeyler deniyorum losyonsuz olanlardan migros minies ten çok memnun kalmıştım hem de uygundu ama sanırım bir kıtlık oluşmuş bi de goon aldım goon hiç beğenmedim bi kere üzerinde japon teknolojisi yazıyor ama arkasında taylandda üretildliği belirtilmiş onun dışında yanlardan sızdırmak şöyle dursun yüzeyi bile ıslak ıslak oluyor gibime geldi bitsin bi daha almayacağım

Dişçiden sonra ilk sütümü sağıp döktüm. Emzirmede nasıl oluyor bilmiyorum. Ben sadece sağarak veriyorum sütümü.
İki saat bekleyeyim dedim teşekkür ederim.
Bu arada geçen hafta tayparkta patifeste gittik ikiz kızlar vardı belki de hadestir dedim gerçi her gördüğüm bebekliye belki de temmuz annelerindendir diyorum

Ben de primayla başladım sleepye geçtim ikisinde de ara ara taşmalar yaşadık goon külot bez aldım lanet ettim her bezde çiş dışarda bitsin diye saatte bir değiştiriyorum

Bende goon denedim canım hiç sevmedim. İlk gün bizde pişik yaptı bi daha takmadım sızdırma olayına gelemedim bile. Bende migrosdan minies almayı düşünüyordum.

Meme pozisyonuna gelince başlıyor ağlamaya elleriyle ittirmeye, umarım başa çıkabilirim
Benimki de ağlıyor. O pozisyona geldiği anda. Biraz oyun yapıyorum, susuyor, öyle biraz devam ediyorum, emzirmeyeceğimi anlıyor. 5 dk sonra memeyi teklif ediyorum, ağzına aldığı an ayağa kalkıp dolaşmaya baslıyorum.

İnşallah geçici bir süreç olur. Bizim laktoz intoleransı çıktı ama burda çoğu kişi aynı durumu yaşıyor benimle. Acaba diyorum laktoz intoleransından başka da bir şey mi bu. 4 ay bitince geçer mi acaba? Oturduğum yerde uyuyup kalıyorum artık. Uzanıp uyumaya hasret kaldım.

Guzel guzel buyuyun inşallah. Alışdım artık hata dun cocukları burakıp duyune gitim ama maraton gibiydi sankı. Bide dun sutumu sagıp alışverişe cıkdım ilk kez. kızım ememiş ama acmiş gelir gelmez emzirdim cok acdı ama yınede biberondan sut ememiş emip geri tukurmuş. Yanı onun 6 ayna kadar zamanı zamanında beslemeliyım uzun sure ayrı kalamayız. bu hem güzel hemde sutum azalırda ac kalır korkusu var.

Dişçiye giden olmuştu sanırım öğleden sonra dişçiye gitcem çürük var galiba dolgu yapılcak emzirmeyle ilgili bir kısıtlama oluyor mu ona göre sağsam mı acaba
Ben ilk gittiğimde sagdim bıraktım gelincede ilk sütü sağip döktüm ama dış hekimi bana süte geçme miktarının çok çok az oldugunu ve aslında sorun olmayacağını söyledi ikinci gidisimde sagmadim nirmal rutinimize devam ettik sorun olmadi

Kızlar bızde üçüncü ay kontrolünden geldık rota asısı da yapıldı göz muayenesi de cuma günü olucak inşallah şimdilik gelişimi ıyı şükür sıkıntı yok
Bu arada diş için soran arkadasım her doktor başka başka şeyler söylüyor benim doktor da 6 saat emzırme dedı sağıp koymuştum onu verdık içine nasıl sinerse öyle yap en iyisi

ise basladim çok yoruluyorum senin gibi. Gece uykusu iyi çok şükür onun dışında yapışık yaşıyor gibiyiz. Yemek yapamiyorum ben de.

Amin canim .Bugun 3 aylik olduk .Foto çekecektim .Tulumunu giydirdim .Uyutmaya calisiyorum fotolarda aglak cikmasin diye .Bir kaka yapti .Tulum gitti tamamen .Molfix e övgülerimi sıraladım tabii .
Bu arada artık kızım uyuturken ben eee ee dedikce eee demeye başladı. Başta tesadüf sandım ama 3tür yapıyor bunu. Tesadüfse bile çok tatlı
Ben de oyun oynarken bir anda susuyorum .Hareketleniyor .Eee sonra ne olmus diyorum gülüyor .2 gundur ben eee dedikten sonra o da ee diyor .Hatta sesini kaydetmiştim esim gulmekten koptu.Ayni tonlamayla söylüyor anasi kilikli
A a yapınca da yapiyor.Ne tatli seyler yaa
Kanguruya denediniz mi ? Benim sıpada sizinki gibi bi bebek kanguruya koydum biraz dolaştık evde uyudu şimdi ben ayakta hala tabi
Uykusu cok hassas .Kanguruyu cikarirken uyandi hep.Ben de zaten yoruluyorum .Bir de kanguruya koysam gece cocukla ilgilenemem. Dikis yerlerime cok baski yapiyor cunku .
kundak denedin mi canım sıkı sıkı değil detam uykuya dalacakken ince bir şeye kollarını oynatamayacak kadar sarıp sırtına pat pat vurup şşşş sesi çıkarmak bazen sakinleştiriyor bebeleri
Denedim .Deliriyor .Sabah 1 saat uyuduk birliktr . 12 de tekrar uyutmaya calistim .2 saat oldu hala kucağımda .Sagolsun milyon kere uyandi .Bugun 3 aylik olduk .Belki bir ihtimal gazi azalir da uyumayi ogrenir .

Kızlar bir kk köyü veya mahallesi kurup müstakil evler ve organik tarım yapıp orada mı yaşasak hep beraber
Bıktım bu apartman ve mahalleden, hergün matkap çekiç inşaat sesi mi olur ya! iki yıldır buradayım hiç bitmedi...
Bu arada hepsiburada da bebek ürünleri indirimde, bugun sonmuş.

ne guzel olurdu

Benimde ufak çürük bar diye gittim meğer derinlere inmiş kanal tedavisi yapıldı. Ben emzirmeye devam ettim canım bişey demedi doktor uyuşturucu iğne vurdu. Geçmiş olsun

çok ucuz olmasa da Şok markette prima aktif bebek diger yerlere göre epey uygun fiyatlı. Aklınızda olsun

Bir de onu deneyeceğim, bu kadar uzun ve inatçı meme reddi yapmamıştı o yüzden bırakacak diye kaygılanıp üzülüyorum

Valla çok iyi olur , kızımı uyutmuş kendim de uyuma hazırlığı yaparken matkap sesi ile ağlayarak uyandı ve bir daha uyumadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…