- 18 Mart 2010
- 242
- 302
- 303
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.401
Evet mantıklı ben de öyle yapayım ama şimdi farkettim ki benim randevu dünmüş ben bugün sanmışımBen gittim canım sağıp atarsın dedi doktor bende insanlar genel anestezi ile sezeryandan sonra bile emziriyor dedim biz uyarı için söylüyoruz 2 saat emzirme yeter dedi ben öyle deyince.
Dişçiden sonra ilk sütümü sağıp döktüm. Emzirmede nasıl oluyor bilmiyorum. Ben sadece sağarak veriyorum sütümü.Dişçiye giden olmuştu sanırım öğleden sonra dişçiye gitcem çürük var galiba dolgu yapılcak emzirmeyle ilgili bir kısıtlama oluyor mu ona göre sağsam mı acaba
İki saat bekleyeyim dedim teşekkür ederim.Dişçiden sonra ilk sütümü sağıp döktüm. Emzirmede nasıl oluyor bilmiyorum. Ben sadece sağarak veriyorum sütümü.
Ben de primayla başladım sleepye geçtim ikisinde de ara ara taşmalar yaşadık goon külot bez aldım lanet ettim her bezde çiş dışarda bitsin diye saatte bir değiştiriyorumkızlar geçmiş mesajları okuyamadım ama bezlerle ilgili bir şey paylaşmak istiyorum prima pampers hem çok pahalı hem de içinde bir sürü kimyasal losyon vs var diye alternatif şeyler deniyorum losyonsuz olanlardan migros minies ten çok memnun kalmıştım hem de uygundu ama sanırım bir kıtlık oluşmuş bi de goon aldım goon hiç beğenmedim bi kere üzerinde japon teknolojisi yazıyor ama arkasında taylandda üretildliği belirtilmiş onun dışında yanlardan sızdırmak şöyle dursun yüzeyi bile ıslak ıslak oluyor gibime geldi bitsin bi daha almayacağım
Bende goon denedim canım hiç sevmedim. İlk gün bizde pişik yaptı bi daha takmadım sızdırma olayına gelemedim bile. Bende migrosdan minies almayı düşünüyordum.kızlar geçmiş mesajları okuyamadım ama bezlerle ilgili bir şey paylaşmak istiyorum prima pampers hem çok pahalı hem de içinde bir sürü kimyasal losyon vs var diye alternatif şeyler deniyorum losyonsuz olanlardan migros minies ten çok memnun kalmıştım hem de uygundu ama sanırım bir kıtlık oluşmuş bi de goon aldım goon hiç beğenmedim bi kere üzerinde japon teknolojisi yazıyor ama arkasında taylandda üretildliği belirtilmiş onun dışında yanlardan sızdırmak şöyle dursun yüzeyi bile ıslak ıslak oluyor gibime geldi bitsin bi daha almayacağım
Benimki de ağlıyor. O pozisyona geldiği anda. Biraz oyun yapıyorum, susuyor, öyle biraz devam ediyorum, emzirmeyeceğimi anlıyor. 5 dk sonra memeyi teklif ediyorum, ağzına aldığı an ayağa kalkıp dolaşmaya baslıyorum.Meme pozisyonuna gelince başlıyor ağlamaya elleriyle ittirmeye, umarım başa çıkabilirim
İnşallah geçici bir süreç olur. Bizim laktoz intoleransı çıktı ama burda çoğu kişi aynı durumu yaşıyor benimle. Acaba diyorum laktoz intoleransından başka da bir şey mi bu. 4 ay bitince geçer mi acaba? Oturduğum yerde uyuyup kalıyorum artık. Uzanıp uyumaya hasret kaldım.Günaydın kızlar
Bencede şu an yaşadığımız şey aşı kaynaklı değil. Zaten benim okuduğum kadarıyla 3-4 ay meme reddinin en sık karşılaşıldığı aymış. Geçici bi süreç. Çevreye ilgileri arttı renkler şekiller insanlar ilgilerini çekiyor. Benim kızımda kendini yay gibi geriyor ağzına memeyi alıyor çıkartıyor alıyor çıkartıyor ağlıyor memeye gelince, memeyi kapatınca daha çok ağlıyor ama ağzında da tutup emmiyor bu yaşta oyun mu yaptı anlamadım ki meme uçlarım sızlıyor artık zor bela dikkatini memeye kaydırarak emziriyorum ama pes etmeyin bu bi süreç kısa süre sonra eskisi gibi memeye aşkla bakarlar umarım.
Guzel guzel buyuyun inşallah. Alışdım artık hata dun cocukları burakıp duyune gitim ama maraton gibiydi sankı. Bide dun sutumu sagıp alışverişe cıkdım ilk kez. kızım ememiş ama acmiş gelir gelmez emzirdim cok acdı ama yınede biberondan sut ememiş emip geri tukurmuş. Yanı onun 6 ayna kadar zamanı zamanında beslemeliyım uzun sure ayrı kalamayız. bu hem güzel hemde sutum azalırda ac kalır korkusu var.İyiyiz biz canım büyümeye çalışıyoruz bakalım senin kızlar ne alemde alıştın mı 2 çocuklu hayata
Kaşıkla falan verince de mi içmiyor canım
3.-4. aylarda çevreyi keşfettikleri için meme reddi doğalmış canım kucakta gezerek falan emzirmeye çalış hiç almak istemezse ama bu bi süreç atlatırız umarım
Yaa çok şeker bizimki sadece ağlasın
Kaç günlük tam olarak canım bende ne zaman oturtmaya çalışsam diye düşünüyorum yatmayı hiç sevmiyor hep kucakta ya oturur vaziyette ya dik durcak etrafı izliycek
Ben ilk gittiğimde sagdim bıraktım gelincede ilk sütü sağip döktüm ama dış hekimi bana süte geçme miktarının çok çok az oldugunu ve aslında sorun olmayacağını söyledi ikinci gidisimde sagmadim nirmal rutinimize devam ettik sorun olmadiDişçiye giden olmuştu sanırım öğleden sonra dişçiye gitcem çürük var galiba dolgu yapılcak emzirmeyle ilgili bir kısıtlama oluyor mu ona göre sağsam mı acaba
ise basladim çok yoruluyorum senin gibi. Gece uykusu iyi çok şükür onun dışında yapışık yaşıyor gibiyiz. Yemek yapamiyorum ben de.Merhaba canim bugun tam 4 ay doldu 5 e giriyoruz masallah hic firsat bulamiyorum sayfaya girmeye yemek bile yapamiyorum esim ela yi tutmasi gerekiyor surekli ilgi bekleyen bir bebek yalniz kalmak istemiyor hic ve cok agliyor. Sen nasilsin nasil gidiyor
Amin canim .Bugun 3 aylik olduk .Foto çekecektim .Tulumunu giydirdim .Uyutmaya calisiyorum fotolarda aglak cikmasin diye .Bir kaka yapti .Tulum gitti tamamen .Molfix e övgülerimi sıraladım tabii .Allah kolaylık versin inşaAllah canım hep aklımda sen varsın benim büyük sıpa gibi senin minnoş.Ama geçecek senin tek sıkıntın aslinda yalnız bakıyor olman Rabbim sana güç kuvvet versin kuzucuğa da booool uyku......
Ben de oyun oynarken bir anda susuyorum .Hareketleniyor .Eee sonra ne olmus diyorum gülüyor .2 gundur ben eee dedikten sonra o da ee diyor .Hatta sesini kaydetmiştim esim gulmekten koptu.Ayni tonlamayla söylüyor anasi kilikliBu arada artık kızım uyuturken ben eee ee dedikce eee demeye başladı. Başta tesadüf sandım ama 3tür yapıyor bunu. Tesadüfse bile çok tatlı
Uykusu cok hassas .Kanguruyu cikarirken uyandi hep.Ben de zaten yoruluyorum .Bir de kanguruya koysam gece cocukla ilgilenemem. Dikis yerlerime cok baski yapiyor cunku .Kanguruya denediniz mi ? Benim sıpada sizinki gibi bi bebek kanguruya koydum biraz dolaştık evde uyudu şimdi ben ayakta hala tabi
Denedim .Deliriyor .Sabah 1 saat uyuduk birliktr . 12 de tekrar uyutmaya calistim .2 saat oldu hala kucağımda .Sagolsun milyon kere uyandi .Bugun 3 aylik olduk .Belki bir ihtimal gazi azalir da uyumayi ogrenir .kundak denedin mi canım sıkı sıkı değil detam uykuya dalacakken ince bir şeye kollarını oynatamayacak kadar sarıp sırtına pat pat vurup şşşş sesi çıkarmak bazen sakinleştiriyor bebeleri
kac gunluk canım seninki? bizimki ne zaman başlar acaba...henüz saftirik küçümenBu arada artık kızım uyuturken ben eee ee dedikce eee demeye başladı. Başta tesadüf sandım ama 3tür yapıyor bunu. Tesadüfse bile çok tatlı
ne guzel olurduKızlar bir kk köyü veya mahallesi kurup müstakil evler ve organik tarım yapıp orada mı yaşasak hep beraber
Bıktım bu apartman ve mahalleden, hergün matkap çekiç inşaat sesi mi olur ya! iki yıldır buradayım hiç bitmedi...
Bu arada hepsiburada da bebek ürünleri indirimde, bugun sonmuş.
Benimde ufak çürük bar diye gittim meğer derinlere inmiş kanal tedavisi yapıldı. Ben emzirmeye devam ettim canım bişey demedi doktor uyuşturucu iğne vurdu. Geçmiş olsunDişçiye giden olmuştu sanırım öğleden sonra dişçiye gitcem çürük var galiba dolgu yapılcak emzirmeyle ilgili bir kısıtlama oluyor mu ona göre sağsam mı acaba
çok ucuz olmasa da Şok markette prima aktif bebek diger yerlere göre epey uygun fiyatlı. Aklınızda olsunkızlar geçmiş mesajları okuyamadım ama bezlerle ilgili bir şey paylaşmak istiyorum prima pampers hem çok pahalı hem de içinde bir sürü kimyasal losyon vs var diye alternatif şeyler deniyorum losyonsuz olanlardan migros minies ten çok memnun kalmıştım hem de uygundu ama sanırım bir kıtlık oluşmuş bi de goon aldım goon hiç beğenmedim bi kere üzerinde japon teknolojisi yazıyor ama arkasında taylandda üretildliği belirtilmiş onun dışında yanlardan sızdırmak şöyle dursun yüzeyi bile ıslak ıslak oluyor gibime geldi bitsin bi daha almayacağım
Bir de onu deneyeceğim, bu kadar uzun ve inatçı meme reddi yapmamıştı o yüzden bırakacak diye kaygılanıp üzülüyorumBenimki de ağlıyor. O pozisyona geldiği anda. Biraz oyun yapıyorum, susuyor, öyle biraz devam ediyorum, emzirmeyeceğimi anlıyor. 5 dk sonra memeyi teklif ediyorum, ağzına aldığı an ayağa kalkıp dolaşmaya baslıyorum.
Valla çok iyi olur , kızımı uyutmuş kendim de uyuma hazırlığı yaparken matkap sesi ile ağlayarak uyandı ve bir daha uyumadıKızlar bir kk köyü veya mahallesi kurup müstakil evler ve organik tarım yapıp orada mı yaşasak hep beraber
Bıktım bu apartman ve mahalleden, hergün matkap çekiç inşaat sesi mi olur ya! iki yıldır buradayım hiç bitmedi...
Bu arada hepsiburada da bebek ürünleri indirimde, bugun sonmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?