2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de sağar bırakırım gelince de 2 saat beklerim diye düşünüm teşekkür ederim

Bir de onu deneyeceğim, bu kadar uzun ve inatçı meme reddi yapmamıştı o yüzden bırakacak diye kaygılanıp üzülüyorum
Çok iyi anlıyorum seni. Ben de emziriyorum ama... Biran önce düzelirler inşallah. Oturarak emzirmeyi özledim. Savaşıyoruz emzirmek için. Allahtan çişli bez sayısı iyi gidiyor da doyduğunu biliyorum. Bir de doymasa ne yapardım hiç bilmiyorum

Kızlar bebek mevlüdü yaptınız mı? Biz 40ında yapamadık benim kızın hastalık derken bu zaman kaldı cumartesi yapacağım nasipse. Siz neler ikram ettiniz? Lohusa şerbeti yapsam olur mu?

Göz muayenesi kaçıncı ayda yapıcaksınız

Bugün kızı kadıköye hastaneye götüreceğim tam yusuf yusuf moddayım. Allah sonumuzu hayretsin. Allah elektrik süpürgesiyle 1 saattir beynimi delen alt komşuyuda kahretsin en yakın zamanda
Hangi hastaneye gidiyorsun bende kadiköydeyim ben central kozyatağına gidiyorum, memnunsan senin dr.u da arada düşünebilirim diye sordum.

Hangi hastaneye gidiyorsun bende kadiköydeyim ben central kozyatağına gidiyorum, memnunsan senin dr.u da arada düşünebilirim diye sordum.
Normalde doktoru pendikte ama kusma problemiyle başa çıkamadığını ve çocuk gastroentrolojinin görmesinin iyi olacağını söylediği için kadıköy acıbadem enver mahir gülcan a gittik. 10 dk bile sürmedi o yüzden henüz bir yorumum yok :)

Kızlar bebek mevlüdü yaptınız mı? Biz 40ında yapamadık benim kızın hastalık derken bu zaman kaldı cumartesi yapacağım nasipse. Siz neler ikram ettiniz? Lohusa şerbeti yapsam olur mu?
Ben memlekette yaptrdm geçen hafta. Nasıl içinden geliyosa öyle yap bence. Ben fazla teferruat yapmadm. Kadife yasinler ve kokulu emzik magnet hediye ettım yemek yaptırdım çikolata vs derken geldi geçti her işimi hallettim kurbanımızı da kestik şükür rahat döndüm evime burda tek başıma yapamazdım.

Benimde ufak çürük bar diye gittim meğer derinlere inmiş kanal tedavisi yapıldı. Ben emzirmeye devam ettim canım bişey demedi doktor uyuşturucu iğne vurdu. Geçmiş olsun
Ben de perşembe günü gideceğim inşall kanal tedavisine dişçi fobim ile birlikte umarım çabuk geçer. Emzirme mevzusunu çok araştırdım hiç bir şey olamaz o kadarcık lokal anestezinin süte geçmesi imkansız diyen de var . Annem türlü buhranlar geçirerek evine döndü tek başıma yaşadığım bu şehirde bebeği kime bırakırım dişçideyken diye kara kara düşünüyorum. Buraya 3 saatlik mesafedeki bi akrabadan rica edeceğim o günlük bebeğe bakar mı diye

Allah kabul etsin canım. Hediyelik olarak bir tek kokulu tesbih aldım ben. Lokum şerbet ikram edeceğim. Tavuklu pilav birde baklava dedi bizimkiler. Yeterli olur heralde. Annemler yardım edecek tek zor olur

Bebek mevlidinde bebek elden ele oyuncak gibi gezdiriliyor ben sevmediğim için çekirdek kadro yaptım. Annem teyzem esimin ablası( kayınvalide sehirdisindaydi gelemedi) bi kaç komsu totalde 10 kişi cokta güzel oldu. Kızı kucağımda gösterdim bir kez o kadar öyle kucağa falan vermedim. Patatesli boşnak böreği kıymalı pide sarma tulumba tatlısı ayran verdik. Sarma dışı hepsi hazır oda anne kontenjanından hediyelikleri kendim hazırlamıştım cok içime sinmişti

Eşin birkaç saatliğine izin alamaz mı canim

Benim hazırladığım hediyeliklerin yarısı duruyor. Verdiklerimi de memlekette dağıtmıştım zaten. Bu şehirde kalsaydım demek ki hepsi kalacaktı

Benim hazırladığım hediyeliklerin yarısı duruyor. Verdiklerimi de memlekette dağıtmıştım zaten. Bu şehirde kalsaydım demek ki hepsi kalacaktı
Ben biraz abartmıştım maliyet konusunu o yüzden 20 tane hazırladım doğum hediyelikleri 70 tane yapmıştım onlardan duruyor biraz, bizim kızla içimdeki instagram butiği ortaya çıktı resmen

Ben biraz abartmıştım maliyet konusunu o yüzden 20 tane hazırladım doğum hediyelikleri 70 tane yapmıştım onlardan duruyor biraz, bizim kızla içimdeki instagram butiği ortaya çıktı resmen
Ne kadar ince dusunmusuz di mi :) şimdi bodoslama gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…