2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İki saat bekleyeyim dedim teşekkür ederim.
Bu arada geçen hafta tayparkta patifeste gittik ikiz kızlar vardı belki de hadestir dedim gerçi her gördüğüm bebekliye belki de temmuz annelerindendir diyorum
Patifesti ilk defa duyuyorum ama cesaret edemezdik heralde. Bostanlı sahiline gidebildik daha anca :) eşim amerikaya iş seyehatine gitti dün. Uçakta ikiz varmış 3-4 aylık. Ya dedim ne cesur insanlr var 12 saat uçuş ikizlerle gerçi ağlamamışlar benimkiler yıkardı ortalığı. Belkide gözü kara olmak lazım biraz.

Cisli bez sayısı kaç tane cnm birde dolu dolu mu çiş yapıyor.

Offf aynen bende. Kilo versem bile o göğüsler iyice sarkacak. Ben geçen sene 14 kilo verdim ve göğüslerden çok az gitti benimde aklımda ameliyat var ama tırsıyorum.

Zor bir ameliyat ama bu kk yaptıran çok

Bezi bayağı doluyor. Her çiş yapışında hemen değiştirmiyorum çünkü değiştirdikten 5-10 dk sonra tekrar çiş yapıyor. Sayısına çok dikkat etmedim ama 5i geçiyor bez sayısı.
Rahatladım benim kiz şu ana kadar 3 tane yapti 4. De dolmak uzere bende doymuyormu diye merak ediyordum.

Canım benim de hiç akrabam yok gittim hemşireler doktorlar baktılar valla biraz arabasında uyudu ne yapayım. Yalnızlık zor.

Afilim92 4 aya 1 hafta kaldı 3 aylık konsept fotosunu hala çekemedim bende
Bu kez tam gununde cekcem dedim olmadi.
Zaten modum düştü.Hala uyanik .Camasir serilecek,nevresim degisecek ,mutfak toplancak.Ben esim gelince halleder diye rahattim.Ama sagolsun mesaiye kalan arkadaslarina yardima gidecekmiş.
Kendi içinden gelmis. Ben adami zorda kalmadikca gece çağırmıyorum o el aleme yardima kosuyor.Cok sinirliyim

Sorum bebeği genelde sakin olanlara gelsin. Gündüz melek gibi olan bebişin içine akşam saatlerinde şeytan girmiş gibi oluyor mu sizin de? Yoksa hep sakin mi devam ediyor? Nerdeyse doğduğundan beri durum bu. Bugun akşam üstü ne yaptıysam susmadı, halbuki gazı kakasını hastalığı yok, bez temiz , ben yanındayım, oyun oynadı , az da olsa uyudu, karnı tok.. ..delirircesine ağlayıp kucakta ayakta iken sadece biraz sustu.. .en son ilk kez yüksek sesle oğlum ne istiyorsun derken buldum kendimi .kendimden utanıyorum

Bizmki sakindi yeni yeni huy çıkarıyo hâlâ ugrasıyorum. Oğlum ne istiyorsun dedin diye utanıyosan ben ölym o zmn. Sinirden karnıma ağrı girdi ağlycam artk

Utanacak birsey yok insanız sonuçta soruna cevabım da yok benimki sakinliğe tepki olarak doğmuş sinirlenmiyorum o yüzden alıştım artık

Evet bu durumu çokça yaşadım hatta yeni susturduk ve dediğin gibi bem de kızdım somra üzüldüm böyle yaptığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…