2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizmki sakindi yeni yeni huy çıkarıyo hâlâ ugrasıyorum. Oğlum ne istiyorsun dedin diye utanıyosan ben ölym o zmn. Sinirden karnıma ağrı girdi ağlycam artk
Nazar mı değiyor noluyor anlamadım ki. Ne zaman mutlu fotoğrafını paylaşsam sonradan daha beter oluyor. Paylaştım derken de nine dede teyze hala ile. ..
Söylediğim şeyden değil de ses tonun kötüydü

Utanacak birsey yok insanız sonuçta soruna cevabım da yok benimki sakinliğe tepki olarak doğmuş sinirlenmiyorum o yüzden alıştım artık
Normal bebek gibi olunca korkuyorum.Bir defa gunduz 2 saat uyudu.Ayy acaba atesi mi var diye kulagina atesolceri sokup uyandirdim
serenity16 ZK_ASK kizlar Allah yardimciniz olsun .Stresten cok olumsuz etkileniyorlar .Sakin olun .Bunla ilgili sabah cok guzel bir sey okudum .Bulursam sizinle paylascam .

Paylaş canm etıketlersin . Hiç bişy yapmaya mecalim kalmadı 4ten beri ugrasıyorum uyudu kalkmaya korkuyorum çünkü uyanacak. 4ten beri milyonkere oldu çünkü milletin 3aydan sonra düzelir benmki 3aydan sonra çıldıracak heralde. 4gün sonra 3aylık

Nazar mı değiyor noluyor anlamadım ki. Ne zaman mutlu fotoğrafını paylaşsam sonradan daha beter oluyor. Paylaştım derken de nine dede teyze hala ile. ..
Söylediğim şeyden değil de ses tonun kötüydü

Ben bağırdm napim dayanamadım kendimden nefret ediyorum adette olamadım zaten 4gün önce leke geldi hâlâ damla damla geliyo şiştim patlycam yay gibi gerginim .

Nazar hee turlu degıyo ya bide dillendirdin mi hiç akıllı uslu diye. Konyada bana senin oğlan iyi ha varlığı ha yokluğu guzel uyuyo dediler ondan mı olduki bilmiyorumki
Üzerlik mi yaksam yine napsam yarın yakym bari umut fakirin ekmeği.

Acıbadem mahallesindeki acıbadem hastanesimi yoksa kozyatağı acıbadem mi ben acıbademde oturuyorum ve yakın bir alternatif dr. arıyorum ama bulamadığım için halen central kozyatağına devam ediyorum. Size ne tavsiye etti dr. ne yaptı yani?
Birde bana akıl verebilirmisiniz cuma günü tam 4.5 ay oluyoruz ve ben dr.a gitsem saçma mı olur yani tam 4. Ay yada 5. Ay olması mı gerekir arada fırsat bulmuşken bir kontrol edilsinler birde sünnet için gün alalım istedim.

Ben iki bucuk aylıkken gitmiştim doktor birşey demedi

Ben de cesaret edemiyordum bir kere cesaretlenip avmye gidip 1.30 saat emzirme odasında geçirdikten sonra iyice ürker olmuştum sonra sonra ağlarsa kucaklarım önlükle emziririm diyip 3-5 çıktım zaten çok da tanımıyorum İzmiri geçen yıl aralıkta taşındık hamilelik boyunca da yattım. Ama bir yerden başlamak dışarı atmak lazım yapanlar nasıl yapıyorsa en doğrusunu yapıyor

Olabilir , haftasonunu babam vardı stresliydim

Cnm oğlum üç aylık tam doktor göz muayenesi öneriyorum bıde bir yaşında oluyor dedı tamam dedik cuma günü olucak oda
Biz geldğmzden beri dr a gtmedik sağlık ocağnda aşısını yaptrcaktm bizm de yaptrmamız lazım sanırım şimdi bunu sormak için de dr a gitmek istemiyorum özel zaten

Açlıktan öluyorum en son 1de yemistim. Evde yemek de yok kalkıp yemek yapsam ya çocuk uyanırsa sesten... Dolabımda haftalar onceden kalma bir karnabaharim var siyahlamaya başladı garibim vaktim olmuyor ki

Tam 5 aylıkken gidersen aylık kilo alımlarini görmüş olursun. Ek gıdaya 5 aydan önce başlatmıyolar sanırım ya
İşte bende o yüzden tam ay dolunca gideyim istedim ama eşim bir an önce sünneti yaptıralım istiyor bende ek gıdadan önce sünnet aradan çıksın istedim ondan dolayı sanırım gideceğim bor dr. muayenesi sonrada sünnete randevu alırım.

Bende sevmek isterler diye biraz büyümesini bekledim. Yine elden ele gezdirmem aparat var zaten kızımda. Benimde çok kalabalık olmayacak 20 25 kişiyiz. İkramlık baya varmış senin ben bir tavuklu pilav birde tatlı düşünmüştüm az olacak galiba

Anladım canım hem bak seninkiler dönmeye de başladı 15 gun daha beklersen ilerletirler iyice sünnet konusunda haklı eşin. Biz de bir ara sünnet için urolojiye ve göz doktoruna gidicez. Doktor 5. Ayda benim kontrolume gerek yok dedi. 5. Ayda asi da yok galiba ama ben herhalde tarttirmaya sağlık ocağına gotururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…