- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.481
İşten eve gelip yemek bulamak benim hayatımın özeti hele iki bebekle bu hidislezor bulurum bir daha. Allah yardımcın olsun canım kolay birseyler yersin artık.Açlıktan öluyorum en son 1de yemistim. Evde yemek de yokkalkıp yemek yapsam ya çocuk uyanırsa sesten... Dolabımda haftalar onceden kalma bir karnabaharim var siyahlamaya başladı garibim vaktim olmuyor ki
Atak dönemi mi acaba. Bir günleri bir günlerini tutmuyor. Değişimden çok etkileniyorlar farklı bir şey olduysa o da huysuzluk yapıyor. Bizimki kalabalığı hiç sevmiyor ne zaman misafir gelse o gece ayakta geçiriyorum ben.Niye uyumuyo bu çocuk niye 3 aydır durdu durdu niye şimdi başladı alışık değilm ben eşimde yok bu gece. kafayı yycem ya offf
Yaa ama çok düşmüş tansiyonun kısma kendini yemekten zaten zor işin. Kvden de oturduğu yerden konuşsun zaten ne sinir bozucu... Şimdi kalkıp patates yemeği yapıcam soğan et salça patates daha basiti olamazdı heraldeİşten eve gelip yemek bulamak benim hayatımın özeti hele iki bebekle bu hidislezor bulurum bir daha. Allah yardımcın olsun canım kolay birseyler yersin artık.
Benim bütün gün başım ağrıdı az önce eşim tansiyonuma baktı 8 e 6 cıktı defalarca ölçtü 8 e 5 yada 6 çıkıyor ben açta değilim ama bütün gün ve gece tatlı istedim ve kendimi tuttum k.v. çok yiyorsun kilo alacaksın diyor bende terslemekten yoruldum artık kendi evimde aç oturuyorum sonunda tansiyon düştü iyice.
Ya ben gözü sordum doktora. 1 yaşında gidersin şimdi gerek yok ben bakıyorum dedi. Sen neden gideceksin?Anladım canım hem bak seninkiler dönmeye de başladı 15 gun daha beklersen ilerletirler iyice sünnet konusunda haklı eşin. Biz de bir ara sünnet için urolojiye ve göz doktoruna gidicez. Doktor 5. Ayda benim kontrolume gerek yok dedi. 5. Ayda asi da yok galiba ama ben herhalde tarttirmaya sağlık ocağına gotururum
Az öz olsun canım çoğu kalmıştı bizim.Bende sevmek isterler diye biraz büyümesini bekledim. Yine elden ele gezdirmem aparat var zaten kızımda. Benimde çok kalabalık olmayacak 20 25 kişiyiz. İkramlık baya varmış senin ben bir tavuklu pilav birde tatlı düşünmüştüm az olacak galiba
Cnm tutma kendini valla birazda kv’den gıcık olsun boşver kafa sağlığın daha önemliİşten eve gelip yemek bulamak benim hayatımın özeti hele iki bebekle bu hidislezor bulurum bir daha. Allah yardımcın olsun canım kolay birseyler yersin artık.
Benim bütün gün başım ağrıdı az önce eşim tansiyonuma baktı 8 e 6 cıktı defalarca ölçtü 8 e 5 yada 6 çıkıyor ben açta değilim ama bütün gün ve gece tatlı istedim ve kendimi tuttum k.v. çok yiyorsun kilo alacaksın diyor bende terslemekten yoruldum artık kendi evimde aç oturuyorum sonunda tansiyon düştü iyice.
Ben yemekleri parça parça pişiriyorum. Misal bi gidiyorum soğan doğruyorum. İki saat sonra kavurmaya gidiyorum. Kavururken çocuk ağlarsa altını kapatıp çocuğu emzirip tekrar ocağı açıp kavurmaya devam ....Böyle böyle akşama bi yemek çıkıyor :)Açlıktan öluyorum en son 1de yemistim. Evde yemek de yokkalkıp yemek yapsam ya çocuk uyanırsa sesten... Dolabımda haftalar onceden kalma bir karnabaharim var siyahlamaya başladı garibim vaktim olmuyor ki
Ben bağırdm napim dayanamadım kendimden nefret ediyorum adette olamadım zaten 4gün önce leke geldi hâlâ damla damla geliyo şiştim patlycam yay gibi gerginim .
Nazar hee turlu degıyo ya bide dillendirdin mi hiç akıllı uslu diye. Konyada bana senin oğlan iyi ha varlığı ha yokluğu guzel uyuyo dediler ondan mı olduki bilmiyorumki
Üzerlik mi yaksam yine napsam yarın yakym bari umut fakirin ekmeği.
Ya ben gözü sordum doktora. 1 yaşında gidersin şimdi gerek yok ben bakıyorum dedi. Sen neden gideceksin?
İnsirah oku kulağına boll bolll canım ve icinden derin nefesle 10 kadar say ise yarıyorTam uyuttum rahat ettim dedm hıçkırık tuttu çocuğu yine uyandı. Ben sınanıyomuyum acaba
+1 canım hislerine güven bende sana katılıyorum nazar diye birşey var.Valla ben çok demiyorum ama kv sürekli sen rahatsın ne bebekler var sabaha kadar ağlıyor, benim oğlum (?) akıllı uslu deyip duruyor bana. Geceleri 3-4 kez uyanmam ve gündüz sadece kahvaltı ile yaşamam ve evin lağıma dönmesi onun nazarında zorluk değil sanırım. Bugun de görüntülü arama yaptık bebeği en neşeli haliyle gördü ...bilmiyorum artık
Takip ettiğim tum uyku sayfalarina baktim bulamadim .Story suresi dolmus sanirim. Neyse .Bir sıkıntısı olabilir .Korkma 3 aydan sonra bozulacak degil .Gecici bir sey dusun ve rahatlamaya calis .Ben ne zaman kv ler gelcek olsa gürültü yapacaklar uyanacak diye stres topu oluyorum ve cocuk uyuyamiyor. Ilk basta tesadüf dedim ama 4 kez boyle oldu.Paylaş canm etıketlersin . Hiç bişy yapmaya mecalim kalmadı 4ten beri ugrasıyorum uyudu kalkmaya korkuyorum çünkü uyanacak. 4ten beri milyonkere oldu çünkümilletin 3aydan sonra düzelir benmki 3aydan sonra çıldıracak heralde. 4gün sonra 3aylık
Okudum canim yaa Allah yardimcin olsun .Insallah evlenir de ask bocegiyle ,sizi rahat birakir.Olabilir , haftasonunu babam vardı stresliydim
Bende bendeBen yemekleri parça parça pişiriyorum. Misal bi gidiyorum soğan doğruyorum. İki saat sonra kavurmaya gidiyorum. Kavururken çocuk ağlarsa altını kapatıp çocuğu emzirip tekrar ocağı açıp kavurmaya devam ....Böyle böyle akşama bi yemek çıkıyor :)
Canım bizim doktorumuz alerji testinin 1 yaşından önce çok doğru sonuç vermediğini söylemişti. Sizin doktorunuz yapmış ne dedi?Kizlar gecen gun sut alerjisi icin doktor test yaptırmıştı, bizim kızın süt alerjisi değilde yumurtaya alerjisi cıktı.
Bilmem ki doktor kendisi baktı gözlerine hmm iyi görünüyor dedi ama sonra göz doktoruna muayene olmuş muydunuz diye sordu hayır dedim. O zaman bi de göz doktoru kontrolü yaptırın dedi yani rutin diye bahsettiYa ben gözü sordum doktora. 1 yaşında gidersin şimdi gerek yok ben bakıyorum dedi. Sen neden gideceksin?
Öyle mi diyorsunuz... O zaman gitmeyim ben de para veriyoruz sonuçta iki şık şık yapacak yalandan diye di miNasilYarDiyeyim Biz iki aylıkken göze gittik ve göz dr.u bize ne gerek vardı 1 yaşında gelirdiniz gibi birseyler söyledi yani yapılacak kontrol çok basit dedi asıl 1 yaş kontrolünü aksatmayın dedi.
Ben yemekleri parça parça pişiriyorum. Misal bi gidiyorum soğan doğruyorum. İki saat sonra kavurmaya gidiyorum. Kavururken çocuk ağlarsa altını kapatıp çocuğu emzirip tekrar ocağı açıp kavurmaya devam ....Böyle böyle akşama bi yemek çıkıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?