2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Açlıktan öluyorum en son 1de yemistim. Evde yemek de yok kalkıp yemek yapsam ya çocuk uyanırsa sesten... Dolabımda haftalar onceden kalma bir karnabaharim var siyahlamaya başladı garibim vaktim olmuyor ki
İşten eve gelip yemek bulamak benim hayatımın özeti hele iki bebekle bu hidislezor bulurum bir daha. Allah yardımcın olsun canım kolay birseyler yersin artık.
Benim bütün gün başım ağrıdı az önce eşim tansiyonuma baktı 8 e 6 cıktı defalarca ölçtü 8 e 5 yada 6 çıkıyor ben açta değilim ama bütün gün ve gece tatlı istedim ve kendimi tuttum k.v. çok yiyorsun kilo alacaksın diyor bende terslemekten yoruldum artık kendi evimde aç oturuyorum sonunda tansiyon düştü iyice.

Niye uyumuyo bu çocuk niye 3 aydır durdu durdu niye şimdi başladı alışık değilm ben eşimde yok bu gece. kafayı yycem ya offf
Atak dönemi mi acaba. Bir günleri bir günlerini tutmuyor. Değişimden çok etkileniyorlar farklı bir şey olduysa o da huysuzluk yapıyor. Bizimki kalabalığı hiç sevmiyor ne zaman misafir gelse o gece ayakta geçiriyorum ben.

Yaa ama çok düşmüş tansiyonun kısma kendini yemekten zaten zor işin. Kvden de oturduğu yerden konuşsun zaten ne sinir bozucu... Şimdi kalkıp patates yemeği yapıcam soğan et salça patates daha basiti olamazdı heralde

Ya ben gözü sordum doktora. 1 yaşında gidersin şimdi gerek yok ben bakıyorum dedi. Sen neden gideceksin?

Az öz olsun canım çoğu kalmıştı bizim. nevesta81 yazacağım tek el moddayım su an :)

Cnm tutma kendini valla birazda kv’den gıcık olsun boşver kafa sağlığın daha önemli

Kızlar artık dayanamıyorum. Oğlum ne yaptıysam yemiyor bir türlü. Ya 3buçuk aylık bebek 30/40cc ile doyar mı doyuyor. 15günlükken bile 60cc içerdi. Bütün gün kollarımda hoplata zıplata içirmeye çalışıyorum, çok yoruldum artık. Sinirlerim bozuldu bütün gün ağladım. Toplam günde 400ccyi zor içiyor. Dr belki gizli reflü vardır o yüzden iştahsızdır diye ilaç başlattı dün ama hiç bir faydası yok. Kalbimi bozmak istemiyorum ama rota virüsü Aşısı dan sonra çocuğun iştahı gitti. Dolabım sütle doldu taştı içmediği için. Üstüne Bi de süt alerjisi çıktı. Artık o sütleri de içemicek. Yarın hastaneyle görüşücem yoğun bakımda anne sütüne ihtiyacı olan bebeklere bağışlamak için.

Açlıktan öluyorum en son 1de yemistim. Evde yemek de yok kalkıp yemek yapsam ya çocuk uyanırsa sesten... Dolabımda haftalar onceden kalma bir karnabaharim var siyahlamaya başladı garibim vaktim olmuyor ki
Ben yemekleri parça parça pişiriyorum. Misal bi gidiyorum soğan doğruyorum. İki saat sonra kavurmaya gidiyorum. Kavururken çocuk ağlarsa altını kapatıp çocuğu emzirip tekrar ocağı açıp kavurmaya devam ....Böyle böyle akşama bi yemek çıkıyor :)

Son düzenleme:

Valla ben çok demiyorum ama kv sürekli sen rahatsın ne bebekler var sabaha kadar ağlıyor, benim oğlum (?) akıllı uslu deyip duruyor bana. Geceleri 3-4 kez uyanmam ve gündüz sadece kahvaltı ile yaşamam ve evin lağıma dönmesi onun nazarında zorluk değil sanırım. Bugun de görüntülü arama yaptık bebeği en neşeli haliyle gördü ...bilmiyorum artık

Ya ben gözü sordum doktora. 1 yaşında gidersin şimdi gerek yok ben bakıyorum dedi. Sen neden gideceksin?
NasilYarDiyeyim Biz iki aylıkken göze gittik ve göz dr.u bize ne gerek vardı 1 yaşında gelirdiniz gibi birseyler söyledi yani yapılacak kontrol çok basit dedi asıl 1 yaş kontrolünü aksatmayın dedi.

+1 canım hislerine güven bende sana katılıyorum nazar diye birşey var.

Takip ettiğim tum uyku sayfalarina baktim bulamadim .Story suresi dolmus sanirim. Neyse .Bir sıkıntısı olabilir .Korkma 3 aydan sonra bozulacak degil .Gecici bir sey dusun ve rahatlamaya calis .Ben ne zaman kv ler gelcek olsa gürültü yapacaklar uyanacak diye stres topu oluyorum ve cocuk uyuyamiyor. Ilk basta tesadüf dedim ama 4 kez boyle oldu.
Olabilir , haftasonunu babam vardı stresliydim
Okudum canim yaa Allah yardimcin olsun .Insallah evlenir de ask bocegiyle ,sizi rahat birakir.

Bende bende

3.ayimizi kutlayacaktık. Foto cekinecektik .Babamizla da fotomuz olacaktı. Maalesef ne esim var .Ne de çocuğu susturabildim. 7 saattir uyanik. Yatay pozisyondw gazlar daha cok sanci yapiyor
Ve kucagimda yari oturur sekilde uyuttum kimildayamiyorum .Nasil tutuyor üzerimden sanci girdikce bir de inliyor off .Gece yine cok uzun olacak.

serenity16 o görüntülü arama meselesi yüzünden biz milyon kere tartistik .
En son cocuguma ekrani tutmustu kocam .Cok guzel olay cikardim .Insallah akillanmistir .Ama sanmıyorum.
2 gunde 1 illallah ...

Kizlar gecen gun sut alerjisi icin doktor test yaptırmıştı, bizim kızın süt alerjisi değilde yumurtaya alerjisi cıktı.
Canım bizim doktorumuz alerji testinin 1 yaşından önce çok doğru sonuç vermediğini söylemişti. Sizin doktorunuz yapmış ne dedi?

Bilmem ki doktor kendisi baktı gözlerine hmm iyi görünüyor dedi ama sonra göz doktoruna muayene olmuş muydunuz diye sordu hayır dedim. O zaman bi de göz doktoru kontrolü yaptırın dedi yani rutin diye bahsetti

NasilYarDiyeyim Biz iki aylıkken göze gittik ve göz dr.u bize ne gerek vardı 1 yaşında gelirdiniz gibi birseyler söyledi yani yapılacak kontrol çok basit dedi asıl 1 yaş kontrolünü aksatmayın dedi.
Öyle mi diyorsunuz... O zaman gitmeyim ben de para veriyoruz sonuçta iki şık şık yapacak yalandan diye di mi

güzel fikir. Çok hamarat gördüm seni. Bir keresinde yemeği yaktim. Bir kaç defa da ocakta yemek olduğunu unuttum ama yanmadi şükür. İnşallah bir şey gelmez kimsenin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…