- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.501
Acıbadem köprüsünün yukarısındaki hastaneye geldik canım, sikayetlerimizi dinledi ultrason isteyecekti daha önce yaptırdık sonucu gösterdim 1 ay önce olduğu için kabul etti. Kusmasını bi alerjende tetikleyebilir yada reflü nedeniylede olabilir. Alerji saptamak için kan, deri ve gaita testi yapılıyormuş. Kan ve deri testi bu kadar küçük bebeklerde kesin sonuç vermez. Gaita testi yapalım alerjen saptarsak senin yaptığın diyeti genişleteceğiz eğer normalse reflü tablosu için ilaçları düzenleyeceğiz dedi. Ben yumurta ve et yemeye devam ediyorum eğer alerjidense onlari ve kuruyemişlerde kesilecekmiş. Ben kızı doktora götürmek için aylık kontrolleri beklemiyorum. Gerekli görürsem ara kontrollere de gidiyorum. O yüzden gerek duyuyorsan götürebilirsin benceAcıbadem mahallesindeki acıbadem hastanesimi yoksa kozyatağı acıbadem mi ben acıbademde oturuyorum ve yakın bir alternatif dr. arıyorum ama bulamadığım için halen central kozyatağına devam ediyorum. Size ne tavsiye etti dr. ne yaptı yani?
Birde bana akıl verebilirmisiniz cuma günü tam 4.5 ay oluyoruz ve ben dr.a gitsem saçma mı olur yani tam 4. Ay yada 5. Ay olması mı gerekir arada fırsat bulmuşken bir kontrol edilsinler birde sünnet için gün alalım istedim.
Bende sabahtan başlıyorum aksama kadar yemek çıkıyor genelde. Bazen aşıp tatlı bile yapıyorum :) geçen sütsüz, yumurtasız kek bile yaptım :)güzel fikir. Çok hamarat gördüm seni. Bir keresinde yemeği yaktim. Bir kaç defa da ocakta yemek olduğunu unuttum ama yanmadi şükür. İnşallah bir şey gelmez kimsenin basina
tavuk pilav ayran ekmek kadayıfı yapmıştık hediyelik olarak ta yasin tesbih bide lokum vermiştim canımKızlar bebek mevlüdü yaptınız mı? Biz 40ında yapamadık benim kızın hastalık derken bu zaman kaldı cumartesi yapacağım nasipse. Siz neler ikram ettiniz? Lohusa şerbeti yapsam olur mu?
Benim stresimden de etkileniyo biliyorum. Bağırmıyorum mesela normal ses tonuyla kızdığımda hemen büzüyo dudağını. Balla 3gündür bitiğim çocuk uyurdu ben keyfiye 2de uyurdum ama şimdi girdm yatağa. Evde boş bi tlfn var pış pış indirdm surekli açık beynm sulandı pışpış eşliğnde uyuyacağm mızmızlanıp duruyo beşiğin kablo bağlamış eşim bi yandan sallıyorum bi yandan da ne kadar uyursam artk sabah isyan dolu msj yazmak istemiyorum buraya hepimizin bebişleri mışıl mışıl uyusun inşallahTakip ettiğim tum uyku sayfalarina baktim bulamadim .Story suresi dolmus sanirim. Neyse .Bir sıkıntısı olabilir .Korkma 3 aydan sonra bozulacak degil .Gecici bir sey dusun ve rahatlamaya calis .Ben ne zaman kv ler gelcek olsa gürültü yapacaklar uyanacak diye stres topu oluyorum ve cocuk uyuyamiyor. Ilk basta tesadüf dedim ama 4 kez boyle oldu.
Okudum canim yaa Allah yardimcin olsun .Insallah evlenir de ask bocegiyle ,sizi rahat birakir.
Deneyeceğim sağol canım benim dualardan da çok uzak kaldm ne biçim insanım yaİnsirah oku kulağına boll bolll canım ve icinden derin nefesle 10 kadar say ise yarıyor
Millete hava civa geliyo gercekten. Şu kıyaslamalar yokmu zaten. Boşverin şu dengesiz kv leri yaValla ben çok demiyorum ama kv sürekli sen rahatsın ne bebekler var sabaha kadar ağlıyor, benim oğlum (?) akıllı uslu deyip duruyor bana. Geceleri 3-4 kez uyanmam ve gündüz sadece kahvaltı ile yaşamam ve evin lağıma dönmesi onun nazarında zorluk değil sanırım. Bugun de görüntülü arama yaptık bebeği en neşeli haliyle gördü ...bilmiyorum artık
Geçen hafta memleketten geldik bi derdi yok koyunca ağlıyor kucağa alınca susuyor yanındayken uyuyor kalkınca uyanıp ağlıyor huysuz nolacak şimdi bugunde emziği atmayı öğrendi atıyo ben verene kadar ağlıyo veriyorum sarılıyo resmen 5fk sonra yine aynı hep kısır döngü alışık olmadğm için çok xor geliyo hayırlısı artk inşallah geçicidirAtak dönemi mi acaba. Bir günleri bir günlerini tutmuyor. Değişimden çok etkileniyorlar farklı bir şey olduysa o da huysuzluk yapıyor. Bizimki kalabalığı hiç sevmiyor ne zaman misafir gelse o gece ayakta geçiriyorum ben.
Eşim evdeyse arabanızls gezin getirin arabada uyur diye düşünüyorum cnmBenim stresimden de etkileniyo biliyorum. Bağırmıyorum mesela normal ses tonuyla kızdığımda hemen büzüyo dudağını. Balla 3gündür bitiğim çocuk uyurdu ben keyfiye 2de uyurdum ama şimdi girdm yatağa. Evde boş bi tlfn var pış pış indirdm surekli açık beynm sulandı pışpış eşliğnde uyuyacağm mızmızlanıp duruyo beşiğin kablo bağlamış eşim bi yandan sallıyorum bi yandan da ne kadar uyursam artk sabah isyan dolu msj yazmak istemiyorum buraya hepimizin bebişleri mışıl mışıl uyusun inşallah
Bundan sonra keyifsizken göstereyim bari. :)+1 canım hislerine güven bende sana katılıyorum nazar diye birşey var.
Ay inşallah. Zannediyor ki ona engel olmaya çalışıyorum. İçimden bir an önce evlensin diye dua ediyorum halbukiTakip ettiğim tum uyku sayfalarina baktim bulamadim .Story suresi dolmus sanirim. Neyse .Bir sıkıntısı olabilir .Korkma 3 aydan sonra bozulacak degil .Gecici bir sey dusun ve rahatlamaya calis .Ben ne zaman kv ler gelcek olsa gürültü yapacaklar uyanacak diye stres topu oluyorum ve cocuk uyuyamiyor. Ilk basta tesadüf dedim ama 4 kez boyle oldu.
Okudum canim yaa Allah yardimcin olsun .Insallah evlenir de ask bocegiyle ,sizi rahat birakir.
Bizim kv sırf bunun için akıllı telefon aldı. Ben de sevdiği için hoşgörüyorum ama abartmamak kaydıylaserenity16 o görüntülü arama meselesi yüzünden biz milyon kere tartistik .
En son cocuguma ekrani tutmustu kocam .Cok guzel olay cikardim .Insallah akillanmistir .Ama sanmıyorum.
2 gunde 1 illallah ...
Amin insallah ama sen hepimizden cevvalsin bence. İşe döndün daha ne olsun canımgüzel fikir. Çok hamarat gördüm seni. Bir keresinde yemeği yaktim. Bir kaç defa da ocakta yemek olduğunu unuttum ama yanmadi şükür. İnşallah bir şey gelmez kimsenin basina
Eşim nöbette canım çığlık kıyamet kalktı yine altını değiştm doyurdum yatıyoruz onun nazı bana :)Eşim evdeyse arabanızls gezin getirin arabada uyur diye düşünüyorum cnm
Bak sen keratayı, benim kızım da hala uyanık bizim uykumuz geldi onun gözleri fıldır fıldır :)Eşim nöbette canım çığlık kıyamet kalktı yine altını değiştm doyurdum yatıyoruz onun nazı bana :)
Aynen sallarken uyuyorum bi bağırıyo sıçrıyorum sallamaya devamBak sen keratayı, benim kızım da hala uyanık bizim uykumuz geldi onun gözleri fıldır fıldır :)
Bizim kv sırf bunun için akıllı telefon aldı. Ben de sevdiği için hoşgörüyorum ama abartmamak kaydıyla
Bi ara dokuz buçukta uyurdu sonra ne olduysa bozuldu şimdi de atak haftası hem de uzun ve çok fırtınalı atak haftası, çok daha zorluyor uykuya geçmek içinAynen sallarken uyuyorum bi bağırıyo sıçrıyorum sallamaya devamseninkide mi sonradan oldu
Hangi hastaneye gidiyorsun bende kadiköydeyim ben central kozyatağına gidiyorum, memnunsan senin dr.u da arada düşünebilirim diye sordum.
1600 km yol gittik geldik arabayla.,. ağlamadı değil ama çözümler tükenmez canım, cesaret gerekiyor ve bir dizi tedbirler(mama sıcak su oyuncak vs yanında hep hazır olmalı). Bazen markete gitmeye fırsat bulamıyorsun ama malesef bebekle dışarı çıkmak ayrı bir çaba., Sizinkiler iki tane olduğu için yardımsız zaten olmaz. Eşin veya bakıcı ile çıkabilirsin sanırım çok küçükler henüz.Patifesti ilk defa duyuyorum ama cesaret edemezdik heralde. Bostanlı sahiline gidebildik daha anca :) eşim amerikaya iş seyehatine gitti dün. Uçakta ikiz varmış 3-4 aylık. Ya dedim ne cesur insanlr var 12 saat uçuş ikizlerle gerçi ağlamamışlar benimkiler yıkardı ortalığı. Belkide gözü kara olmak lazım biraz.
Benim de hep foto paylaştığımda yavrum çok ağlıyordu. Baba ve babaanne nazarı çok değdi, özellikle baskın karakterlerin nazarı çok değiyor.. Nazara inanmazdım ama bu kadar çok tesadüf olmaz.Nazar mı değiyor noluyor anlamadım ki. Ne zaman mutlu fotoğrafını paylaşsam sonradan daha beter oluyor. Paylaştım derken de nine dede teyze hala ile. ..
Söylediğim şeyden değil de ses tonun kötüydü
Ek gıdaya ne zaman geçeceğim ve kilo alımı konusunda görsün istedim o zaman cuma gideyim ben dr.a.
Canım gaz için damlalar var doktoruna danışsan yazık hep uykusuzluk çekiyor bebeğin .. büyüme için uykuda lazım yavrucaklara. Ayrıca sen de çok yıpranıyorsun.. Bizim oğlan da gaz sancısı çok çekti biogaia ve sabsimplex beraber kullandım iyi geldi bunlar.3.ayimizi kutlayacaktık. Foto cekinecektik .Babamizla da fotomuz olacaktı. Maalesef ne esim var .Ne de çocuğu susturabildim. 7 saattir uyanik. Yatay pozisyondw gazlar daha cok sanci yapiyor
Ve kucagimda yari oturur sekilde uyuttum kimildayamiyorum .Nasil tutuyor üzerimden sanci girdikcebir de inliyor off .Gece yine cok uzun olacak.
Kuzum sen git göz muayenesi ol, araya da bebeği sıkıştır . alt tarafı bir ışıkla baktı doktor katarakt benzeri perde var mı diye. Ben öyle yaptım bi taşla iki kuş :))Öyle mi diyorsunuz... O zaman gitmeyim ben de para veriyoruz sonuçta iki şık şık yapacak yalandan diye di mi
Merhaba bizde de aynı sorun var, bir süre önce farkettik ki oğlum sağına çok dönemiyor ve yamuk tutuyordu kafasını.. Aynı şekilde doğduğunda hep benim tarafıma baktığı için bir türlü diğer tarafa dönmüyormuş meğer yavrucuğum. Doktor diğer tarafa yatırmamı arkasına yastık koymamı söyledi. Zaten ben de bir süredir öyle yapıyordum. Ayrıca egzersiz verdi günde 2-3 kere 10 defa çenesini omzuna değdireceğim, zor oluyor ağlıyor ama mecburumSordum düzelir dedi. 2 dr gördü bugün. Icim rahatladi az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?