2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Acıbadem köprüsünün yukarısındaki hastaneye geldik canım, sikayetlerimizi dinledi ultrason isteyecekti daha önce yaptırdık sonucu gösterdim 1 ay önce olduğu için kabul etti. Kusmasını bi alerjende tetikleyebilir yada reflü nedeniylede olabilir. Alerji saptamak için kan, deri ve gaita testi yapılıyormuş. Kan ve deri testi bu kadar küçük bebeklerde kesin sonuç vermez. Gaita testi yapalım alerjen saptarsak senin yaptığın diyeti genişleteceğiz eğer normalse reflü tablosu için ilaçları düzenleyeceğiz dedi. Ben yumurta ve et yemeye devam ediyorum eğer alerjidense onlari ve kuruyemişlerde kesilecekmiş. Ben kızı doktora götürmek için aylık kontrolleri beklemiyorum. Gerekli görürsem ara kontrollere de gidiyorum. O yüzden gerek duyuyorsan götürebilirsin bence

güzel fikir. Çok hamarat gördüm seni. Bir keresinde yemeği yaktim. Bir kaç defa da ocakta yemek olduğunu unuttum ama yanmadi şükür. İnşallah bir şey gelmez kimsenin basina
Bende sabahtan başlıyorum aksama kadar yemek çıkıyor genelde. Bazen aşıp tatlı bile yapıyorum :) geçen sütsüz, yumurtasız kek bile yaptım :)

Kızlar bebek mevlüdü yaptınız mı? Biz 40ında yapamadık benim kızın hastalık derken bu zaman kaldı cumartesi yapacağım nasipse. Siz neler ikram ettiniz? Lohusa şerbeti yapsam olur mu?
tavuk pilav ayran ekmek kadayıfı yapmıştık hediyelik olarak ta yasin tesbih bide lokum vermiştim canım

Benim stresimden de etkileniyo biliyorum. Bağırmıyorum mesela normal ses tonuyla kızdığımda hemen büzüyo dudağını. Balla 3gündür bitiğim çocuk uyurdu ben keyfiye 2de uyurdum ama şimdi girdm yatağa. Evde boş bi tlfn var pış pış indirdm surekli açık beynm sulandı pışpış eşliğnde uyuyacağm mızmızlanıp duruyo beşiğin kablo bağlamış eşim bi yandan sallıyorum bi yandan da ne kadar uyursam artk sabah isyan dolu msj yazmak istemiyorum buraya hepimizin bebişleri mışıl mışıl uyusun inşallah

Millete hava civa geliyo gercekten. Şu kıyaslamalar yokmu zaten. Boşverin şu dengesiz kv leri ya

Geçen hafta memleketten geldik bi derdi yok koyunca ağlıyor kucağa alınca susuyor yanındayken uyuyor kalkınca uyanıp ağlıyor huysuz nolacak şimdi bugunde emziği atmayı öğrendi atıyo ben verene kadar ağlıyo veriyorum sarılıyo resmen 5fk sonra yine aynı hep kısır döngü alışık olmadğm için çok xor geliyo hayırlısı artk inşallah geçicidir

Eşim evdeyse arabanızls gezin getirin arabada uyur diye düşünüyorum cnm

Ay inşallah. Zannediyor ki ona engel olmaya çalışıyorum. İçimden bir an önce evlensin diye dua ediyorum halbuki

serenity16 o görüntülü arama meselesi yüzünden biz milyon kere tartistik .
En son cocuguma ekrani tutmustu kocam .Cok guzel olay cikardim .Insallah akillanmistir .Ama sanmıyorum.
2 gunde 1 illallah ...
Bizim kv sırf bunun için akıllı telefon aldı. Ben de sevdiği için hoşgörüyorum ama abartmamak kaydıyla

Bizim kv sırf bunun için akıllı telefon aldı. Ben de sevdiği için hoşgörüyorum ama abartmamak kaydıyla
Afilim92 , kızlar görüntülü görüşme isteği bizde de yaşandı, ben de, yok bilmiyorum deyip çıktım ama her aradığında yok mu sende, nasıl yok deyip duruyor :) aynı şehirde oturuyoruz neyin görüntülüsü

Arkadaslar merhaba ... bebisleriniz ve siz iyisinizdir umarim... giremiyorum foruma cok fazla benim kiz hala pek sıkıntılı sagligi iyi şükür sadece huysuz... bisey soracagim menenjit aşısı yaptirmaya karar verdik dr la bugun... uarin 92 gunluk oluyor ve yaptiracagim insallah... aranizda yaptiran var mi? Bi sorun yasadiniz mi? Yada farkli bi gorus bildiren dr oldu mu? Cevaplarsaniz sevinirim

Hangi hastaneye gidiyorsun bende kadiköydeyim ben central kozyatağına gidiyorum, memnunsan senin dr.u da arada düşünebilirim diye sordum.

Ben de toprak hastanesi Bülent Baştürk'e gidiyorum .çok ilgili doktor, bayramda da soru sordum kolikle ilgili watsapptan cevapladı sağolsun. Bugün de gittik bazı şikayetlerimiz vardı ve mama için de kademeli azaltın dedi. Oğlumda boyun kası kısalığı ve egzama çıktı boyun için egzersiz ve egzama için de kremler verdi. Çok sakin bir doktor ve anne babayı çok rahatlatıyor ben memnunum, belki düşünürsünüz canım..

1600 km yol gittik geldik arabayla.,. ağlamadı değil ama çözümler tükenmez canım, cesaret gerekiyor ve bir dizi tedbirler(mama sıcak su oyuncak vs yanında hep hazır olmalı). Bazen markete gitmeye fırsat bulamıyorsun ama malesef bebekle dışarı çıkmak ayrı bir çaba., Sizinkiler iki tane olduğu için yardımsız zaten olmaz. Eşin veya bakıcı ile çıkabilirsin sanırım çok küçükler henüz.
Nazar mı değiyor noluyor anlamadım ki. Ne zaman mutlu fotoğrafını paylaşsam sonradan daha beter oluyor. Paylaştım derken de nine dede teyze hala ile. ..
Söylediğim şeyden değil de ses tonun kötüydü
Benim de hep foto paylaştığımda yavrum çok ağlıyordu. Baba ve babaanne nazarı çok değdi, özellikle baskın karakterlerin nazarı çok değiyor.. Nazara inanmazdım ama bu kadar çok tesadüf olmaz.
Ek gıdaya ne zaman geçeceğim ve kilo alımı konusunda görsün istedim o zaman cuma gideyim ben dr.a.

Canım gaz için damlalar var doktoruna danışsan yazık hep uykusuzluk çekiyor bebeğin .. büyüme için uykuda lazım yavrucaklara. Ayrıca sen de çok yıpranıyorsun.. Bizim oğlan da gaz sancısı çok çekti biogaia ve sabsimplex beraber kullandım iyi geldi bunlar.
Öyle mi diyorsunuz... O zaman gitmeyim ben de para veriyoruz sonuçta iki şık şık yapacak yalandan diye di mi
Kuzum sen git göz muayenesi ol, araya da bebeği sıkıştır . alt tarafı bir ışıkla baktı doktor katarakt benzeri perde var mı diye. Ben öyle yaptım bi taşla iki kuş :))
çocuk uyuyordu uyanmaz diye ona kayıt almadım dedim doktor da gerek yok bakayım dedi baktı ışıkla sonra 6. Ay gibi bir daha gelirsiniz dedi. Napiyim zaten arpacığım vardı onu göstermiş bir de muayene olmuş oldum :)

Sordum düzelir dedi. 2 dr gördü bugün. Icim rahatladi az.
Merhaba bizde de aynı sorun var, bir süre önce farkettik ki oğlum sağına çok dönemiyor ve yamuk tutuyordu kafasını.. Aynı şekilde doğduğunda hep benim tarafıma baktığı için bir türlü diğer tarafa dönmüyormuş meğer yavrucuğum. Doktor diğer tarafa yatırmamı arkasına yastık koymamı söyledi. Zaten ben de bir süredir öyle yapıyordum. Ayrıca egzersiz verdi günde 2-3 kere 10 defa çenesini omzuna değdireceğim, zor oluyor ağlıyor ama mecburum
Yine aynı şekilde 10 kere de kulağını omzuna değdireceğim.. Böylece o kas çalışmiş olup uzayacakmış. Bir kaç aya düzelir dedi. İnşallah çabuk düzelir. Sakın aksatma düzeldi sanırsın düzelmez dedi. Öbür ay yine göstereceğim doktora. İnşallah düzelir sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…