- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.521
Kızlar artık dayanamıyorum. Oğlum ne yaptıysam yemiyor bir türlü. Ya 3buçuk aylık bebek 30/40cc ile doyar mı doyuyor. 15günlükken bile 60cc içerdi. Bütün gün kollarımda hoplata zıplata içirmeye çalışıyorum, çok yoruldum artık. Sinirlerim bozuldu bütün gün ağladım. Toplam günde 400ccyi zor içiyor. Dr belki gizli reflü vardır o yüzden iştahsızdır diye ilaç başlattı dün ama hiç bir faydası yok. Kalbimi bozmak istemiyorum ama rota virüsü Aşısı dan sonra çocuğun iştahı gitti. Dolabım sütle doldu taştı içmediği için. Üstüne Bi de süt alerjisi çıktı. Artık o sütleri de içemicek. Yarın hastaneyle görüşücem yoğun bakımda anne sütüne ihtiyacı olan bebeklere bağışlamak için.
Benimkide üç oldu o zaman bende gidiyim yakın zamanda teşekkürlerCnm oğlum üç aylık tam doktor göz muayenesi öneriyorum bıde bir yaşında oluyor dedı tamam dedik cuma günü olucak oda
Canın müslüman mısın bilmiyorum ama eğer öyleyse sütünü öyle herkese vermemelisin çünkü süt kardeş diye bişe var ve yarın bigün senin oğlunla evlenme ihtimalide var dinen yasak, söylemek istedim çünkü aynı anadan süt emen bebekler allah katında kardeştir, mahremdir evlenemezlerKızlar artık dayanamıyorum. Oğlum ne yaptıysam yemiyor bir türlü. Ya 3buçuk aylık bebek 30/40cc ile doyar mı doyuyor. 15günlükken bile 60cc içerdi. Bütün gün kollarımda hoplata zıplata içirmeye çalışıyorum, çok yoruldum artık. Sinirlerim bozuldu bütün gün ağladım. Toplam günde 400ccyi zor içiyor. Dr belki gizli reflü vardır o yüzden iştahsızdır diye ilaç başlattı dün ama hiç bir faydası yok. Kalbimi bozmak istemiyorum ama rota virüsü Aşısı dan sonra çocuğun iştahı gitti. Dolabım sütle doldu taştı içmediği için. Üstüne Bi de süt alerjisi çıktı. Artık o sütleri de içemicek. Yarın hastaneyle görüşücem yoğun bakımda anne sütüne ihtiyacı olan bebeklere bağışlamak için.
Mememin ucu ilk dogum yaptigim zamanlardaki gibi acimaya basladi ya.
Uyumuyor da, 12. atak haftasindayiz herhalde.
Ayni seninki gibi @Zehra ungrms etrafi izlemek istiyor bu saatte. Actim isigi, bir yandan da soyleniyor...
Biktim artik bu gaz sorunundan. An itibariyla 90 gunluk oldu. Hani 3 ayda geciyordu? 3 aydir safak sayiyordum, bosu bosunaymis. Hatta son iki haftadir gaz problemi azalacagina tavan yapti.
Elleri agzindan cikmiyor=kusmak=ust degistirmek
Sonunda alezden tulum diktirecegim bu cocuga
Kızlar 14. Atak haftasına gelmeyin, yok böyle bi şey, delirmek üzereyiz. Benim oğlanı bilirsiniz belki, sakin, uysal bi bebekti. Allahım sabahtan beri sürekli memnuniyetsiz ağlamalar, mızırdanmalar, başım çatlıyor. Sesini mi keşfediyor nedir sürekli ama sürekli bağırıyor, offff 5 haftada kafayl yerim ben böyle giderse
Bizi bu ataklar yaşlandıracak :)
14. Atağa biz de girdik.
Yanından ayrılınca konuşmazsan ağlıyor, hemen dönmezsen ağlıyor. Çok ilgi istiyor ve sürekli konuşuyor sesler çıkarıp baya muhabbet ediyor. Sanırım bu atak sonrası dönecek çocuğum çünkü geçen gün oyun halısının kenarına tutunup dönme denemeleri yaptı. Daha önceden de son ses ağlama denemeleri yapıp 12.hafta atağına girmiştik.
Allah kolaylık versin kızlar hepimize :)
Ya maşallah ne tatlı uykulu bebekleriniz varmış sizin öyle :)Bi ara dokuz buçukta uyurdu sonra ne olduysa bozuldu şimdi de atak haftası hem de uzun ve çok fırtınalı atak haftası, çok daha zorluyor uykuya geçmek için
Ya gece gece güldüm sayende. İyi fikirmiş alezden tulum :) benimki de kusuyor, üstünü değiştirmeye çalışınca da çığlık atıyor. Hasta olmasın diye ben de ağız mendillerinden koyuyorum içine.Mememin ucu ilk dogum yaptigim zamanlardaki gibi acimaya basladi ya.
Uyumuyor da, 12. atak haftasindayiz herhalde.
Ayni seninki gibi @Zehra ungrms etrafi izlemek istiyor bu saatte. Actim isigi, bir yandan da soyleniyor...
Biktim artik bu gaz sorunundan. An itibariyla 90 gunluk oldu. Hani 3 ayda geciyordu? 3 aydir safak sayiyordum, bosu bosunaymis. Hatta son iki haftadir gaz problemi azalacagina tavan yapti.
Elleri agzindan cikmiyor=kusmak=ust degistirmek
Sonunda alezden tulum diktirecegim bu cocuga
Benimki sakin değildi ama biz de geldik atak haftasına ve daha da mızırdanıyor artık. Piyanolu oyuncağına koyuyorum, her zaman sessiz sakin oynayan çocuk şimdi kızgın kızgın sesler çıkarıyor.Kızlar 14. Atak haftasına gelmeyin, yok böyle bi şey, delirmek üzereyiz. Benim oğlanı bilirsiniz belki, sakin, uysal bi bebekti. Allahım sabahtan beri sürekli memnuniyetsiz ağlamalar, mızırdanmalar, başım çatlıyor. Sesini mi keşfediyor nedir sürekli ama sürekli bağırıyor, offff 5 haftada kafayl yerim ben böyle giderse
Benimki sakin değildi ama biz de geldik atak haftasına ve daha da mızırdanıyor artık. Piyanolu oyuncağına koyuyorum, her zaman sessiz sakin oynayan çocuk şimdi kızgın kızgın sesler çıkarıyor.
Bir zamanlar o saatlerde uyuması beni çok umutlu kılmıştı ama bu fazla uzun sürmediYa maşallah ne tatlı uykulu bebekleriniz varmış sizin öyle :)
Seven insanın gözünden nazar değmez diye düşünürdüm ama öyle değil demek. Bu arada benden her gün fotoğraf istiyorlar çekirdek aileye gönderiyorum ama onlar dabaşkalarına gösteriyor saldım artık... Annem teyzelere, babam muhtemelen ne idüğü belirsiz flörtüne ( WhatsApp profil fotosu bile yapt arada, ben sosyal medyada paylaşmıyorum oysa), kv yaşlı yalnız di bir akraba çifte ( mutlu olsunlar Diye onlara fotoğraf da bastı), laf eder kırılır diye eşimin dayısının kızına kadar gösteriyor . Şimdiye kadar bu konuya takılmamıştım ama şimdi bakıyorum çok abartmışlar ... Seven gelsin görsün . Ayrı şehir diye daha bi tane akraba görmeye gelmedi . Fotoğraf video olayına gelince hepsi çok muhtaç sanki. Bi de annesi benim ya, paylaşsam ben paylaşırım . Artık isteseler de günlük simit gibi hergün fotoğraf video paylaşmayacağım .çocuğu maskot olarak görüyorlar sanırımBen de toprak hastanesi Bülent Baştürk'e gidiyorum .çok ilgili doktor, bayramda da soru sordum kolikle ilgili watsapptan cevapladı sağolsun. Bugün de gittik bazı şikayetlerimiz vardı ve mama için de kademeli azaltın dedi. Oğlumda boyun kası kısalığı ve egzama çıktı boyun için egzersiz ve egzama için de kremler verdi. Çok sakin bir doktor ve anne babayı çok rahatlatıyor ben memnunum, belki düşünürsünüz canım..
1600 km yol gittik geldik arabayla.,. ağlamadı değil ama çözümler tükenmez canım, cesaret gerekiyor ve bir dizi tedbirler(mama sıcak su oyuncak vs yanında hep hazır olmalı). Bazen markete gitmeye fırsat bulamıyorsun ama malesef bebekle dışarı çıkmak ayrı bir çaba., Sizinkiler iki tane olduğu için yardımsız zaten olmaz. Eşin veya bakıcı ile çıkabilirsin sanırım çok küçükler henüz.
Benim de hep foto paylaştığımda yavrum çok ağlıyordu. Baba ve babaanne nazarı çok değdi, özellikle baskın karakterlerin nazarı çok değiyor.. Nazara inanmazdım ama bu kadar çok tesadüf olmaz.
Canım gaz için damlalar var doktoruna danışsan yazık hep uykusuzluk çekiyor bebeğin .. büyüme için uykuda lazım yavrucaklara. Ayrıca sen de çok yıpranıyorsun.. Bizim oğlan da gaz sancısı çok çekti biogaia ve sabsimplex beraber kullandım iyi geldi bunlar.
Kuzum sen git göz muayenesi ol, araya da bebeği sıkıştır . alt tarafı bir ışıkla baktı doktor katarakt benzeri perde var mı diye. Ben öyle yaptım bi taşla iki kuş :))
çocuk uyuyordu uyanmaz diye ona kayıt almadım dedim doktor da gerek yok bakayım dedi baktı ışıkla sonra 6. Ay gibi bir daha gelirsiniz dedi. Napiyim zaten arpacığım vardı onu göstermiş bir de muayene olmuş oldum :)
Oyun halısında daha çok piyano ile tekmeleyerek oynayan bebek artış dönencedeki oyuncakları tutuyor inceliyorEvet benimkide oyun halısında 1 saat takılırdı. Şimdi ordaki oyuncakları tutmayı keşfetti, hem tutuyo hem nasıl bağırıyo, kıpkırmızı oluyor krizlere giriyor(((
14. Atak haftasından iyi geceler :)Kızlar 14. Atak haftasına gelmeyin, yok böyle bi şey, delirmek üzereyiz. Benim oğlanı bilirsiniz belki, sakin, uysal bi bebekti. Allahım sabahtan beri sürekli memnuniyetsiz ağlamalar, mızırdanmalar, başım çatlıyor. Sesini mi keşfediyor nedir sürekli ama sürekli bağırıyor, offff 5 haftada kafayl yerim ben böyle giderse
Aşıyı yaptiran yokmu?Arkadaslar merhaba ... bebisleriniz ve siz iyisinizdir umarim... giremiyorum foruma cok fazla benim kiz hala pek sıkıntılısagligi iyi şükür sadece huysuz... bisey soracagim menenjit aşısı yaptirmaya karar verdik dr la bugun... uarin 92 gunluk oluyor ve yaptiracagim insallah... aranizda yaptiran var mi? Bi sorun yasadiniz mi? Yada farkli bi gorus bildiren dr oldu mu? Cevaplarsaniz sevinirim
Bize 12 aylıkken menenjit aşısı denmişti ben zamanını öyle biliyordum.Aşıyı yaptiran yokmu?
Sanki oyuncaklarla kavga ediyor. Bakalım bu atak bitince ne bekliyor bizi. Ben artık uyuyan bir bebek istiyorum.Evet benimkide oyun halısında 1 saat takılırdı. Şimdi ordaki oyuncakları tutmayı keşfetti, hem tutuyo hem nasıl bağırıyo, kıpkırmızı oluyor krizlere giriyor(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?