2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O güzel kalbinden öpüyorum başka bir dr mı gitsen acaba ? İlaçlar hemen etki etmez zaten canım , bizimde 2. Kez idrar enfeksiyonu çıktı galiba o iştahsızlık yapıyo..

Mememin ucu ilk dogum yaptigim zamanlardaki gibi acimaya basladi ya.

Uyumuyor da, 12. atak haftasindayiz herhalde.

Ayni seninki gibi @Zehra ungrms etrafi izlemek istiyor bu saatte. Actim isigi, bir yandan da soyleniyor...

Biktim artik bu gaz sorunundan. An itibariyla 90 gunluk oldu. Hani 3 ayda geciyordu? 3 aydir safak sayiyordum, bosu bosunaymis. Hatta son iki haftadir gaz problemi azalacagina tavan yapti.

Elleri agzindan cikmiyor=kusmak=ust degistirmek

Sonunda alezden tulum diktirecegim bu cocuga

Kızlar 14. Atak haftasına gelmeyin, yok böyle bi şey, delirmek üzereyiz. Benim oğlanı bilirsiniz belki, sakin, uysal bi bebekti. Allahım sabahtan beri sürekli memnuniyetsiz ağlamalar, mızırdanmalar, başım çatlıyor. Sesini mi keşfediyor nedir sürekli ama sürekli bağırıyor, offff 5 haftada kafayl yerim ben böyle giderse

Canın müslüman mısın bilmiyorum ama eğer öyleyse sütünü öyle herkese vermemelisin çünkü süt kardeş diye bişe var ve yarın bigün senin oğlunla evlenme ihtimalide var dinen yasak, söylemek istedim çünkü aynı anadan süt emen bebekler allah katında kardeştir, mahremdir evlenemezler

Bizi bu ataklar yaşlandıracak :)

14. Atağa biz de girdik.
Yanından ayrılınca konuşmazsan ağlıyor, hemen dönmezsen ağlıyor. Çok ilgi istiyor ve sürekli konuşuyor sesler çıkarıp baya muhabbet ediyor. Sanırım bu atak sonrası dönecek çocuğum çünkü geçen gün oyun halısının kenarına tutunup dönme denemeleri yaptı. Daha önceden de son ses ağlama denemeleri yapıp 12.hafta atağına girmiştik.
Allah kolaylık versin kızlar hepimize :)

Aminn canım. Evet sürekli ilgi, kucak, oyun bekliyor. İki kişi pilimiz bitti

Ya gece gece güldüm sayende. İyi fikirmiş alezden tulum :) benimki de kusuyor, üstünü değiştirmeye çalışınca da çığlık atıyor. Hasta olmasın diye ben de ağız mendillerinden koyuyorum içine.

Benimki sakin değildi ama biz de geldik atak haftasına ve daha da mızırdanıyor artık. Piyanolu oyuncağına koyuyorum, her zaman sessiz sakin oynayan çocuk şimdi kızgın kızgın sesler çıkarıyor.

Zar zor uyuttum bebeğimi ama ben uyumaya karar verdiğim an ağlamaya başlıyor. Hayır yani kucağımdan da bırakmıyorum, kucağımdayken bari azıcık uyuyayım diyorum ama yok. Anne uyuyacak sensörü var çocukta.

Benimki sakin değildi ama biz de geldik atak haftasına ve daha da mızırdanıyor artık. Piyanolu oyuncağına koyuyorum, her zaman sessiz sakin oynayan çocuk şimdi kızgın kızgın sesler çıkarıyor.

Evet benimkide oyun halısında 1 saat takılırdı. Şimdi ordaki oyuncakları tutmayı keşfetti, hem tutuyo hem nasıl bağırıyo, kıpkırmızı oluyor krizlere giriyor(((

Seven insanın gözünden nazar değmez diye düşünürdüm ama öyle değil demek. Bu arada benden her gün fotoğraf istiyorlar çekirdek aileye gönderiyorum ama onlar dabaşkalarına gösteriyor saldım artık... Annem teyzelere, babam muhtemelen ne idüğü belirsiz flörtüne ( WhatsApp profil fotosu bile yapt arada, ben sosyal medyada paylaşmıyorum oysa), kv yaşlı yalnız di bir akraba çifte ( mutlu olsunlar Diye onlara fotoğraf da bastı), laf eder kırılır diye eşimin dayısının kızına kadar gösteriyor . Şimdiye kadar bu konuya takılmamıştım ama şimdi bakıyorum çok abartmışlar ... Seven gelsin görsün . Ayrı şehir diye daha bi tane akraba görmeye gelmedi . Fotoğraf video olayına gelince hepsi çok muhtaç sanki. Bi de annesi benim ya, paylaşsam ben paylaşırım . Artık isteseler de günlük simit gibi hergün fotoğraf video paylaşmayacağım .çocuğu maskot olarak görüyorlar sanırım

14. Atak haftasından iyi geceler :)

Aşıyı yaptiran yokmu?

Forse Bülent Baştürk'e telefonla ulaşıp soru sorabiliyoruz yani, benim öyle bir dr.a ihtiyacım var ama Toprak hastanesi bana çok uzak. Yinede belki giderim çok teşekkürler.

Evet benimkide oyun halısında 1 saat takılırdı. Şimdi ordaki oyuncakları tutmayı keşfetti, hem tutuyo hem nasıl bağırıyo, kıpkırmızı oluyor krizlere giriyor(((
Sanki oyuncaklarla kavga ediyor. Bakalım bu atak bitince ne bekliyor bizi. Ben artık uyuyan bir bebek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…