2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim oğlumun el tırnakları çok çabuk uzuyor 2 günde bir ama ayak tırnağı hiç uzamadı, doğduğu günden beri aynı. Bi gariplik olabilir mi?
Bizimki de öyle canım hatta daha bugün ilk kez kestim ayak tırnaklarını 14 haftadır ilk kez.. Demek ki hepsinde aynı

İlk kaynadıktan sonra kısık ateşe alınmalı onu biliyorum..

Hala uyanik .Gaz dışında bir sorunu var deli gibi agliyor .Yine mukuslu kaka yapti ama babamiz hala yok. Hastane isi yine iptal.
Alerji mi var canım?
Aynı cnm bende ve hem terliyorum hem de kokmaya başladı stick ve deodoranta rağmen

Deotac var parabensiz. Eczanelerde satılıyor 7 gün etkili ben onu kullanıyorum.
Baya iyi geldi ben de kokuyordum

Sağol canım, bunu deniycem..

Aynen canım deodorant nedir bilmezdim hamilelikten once. Şimdi her gün duş ve deodoranta rağmen koku hissediyorum inşallah insanlar duymuyordur
Duyarlar :) benim KV almaya kalktı da ben aldım söyleyemediler demekki

Deotac deneyeyim canım

Ben varım canım acayip terliyorum özellikle de geceleri emzirmeye kalktığımda sırtım saçlarım ter içinde oluyor ve hep hapşuruyorum burnum akıyor üşütyprum heralde terden
Aynen bende aşırı terden sabah kadar üst değiştiriyorum ve sonrada hapşırıp duruyorum. Ama ben gebelikten oncede çok terlerdim.

Canım bizde yaşadık 20 gün önce aynı şeyi. Doktora hemen götürmedim üşüttüyse diye ateşi yoktu bol emzirdim ama düzelmedi. Düzelmeyince geçen hafta dr a gittik kala testi yapıldı ve kakada lökosit çıktı hem de baya yüksek 11 civarı. Kilo alımı normal be ateşi falan yok oğlumun dr bana süt diyetine başladı. Ve lökosit çok yüksek olunca mecburen antibiyotik verdi bağırsak için olandan. Bu hafta tekrar doktora gittik lökosit 5 civarı çıktı. Ama hala yeşil ve sümüksü kaka devam ediyor. Ama huzursuzluğu düzeldi oğlumun ve kaka sayısı normale döndü. Yani ya üşüttü ya yediğin birşeye alerjisi var ya da eözik falan kullanıyorsan bakteri kaptı genelde bu 3 olasılık sebep oluyor. Ateşi yoksa ve genel durumu iyiyse panik yapma canım halledilir inş.

Günnde kac kez sürsem olur

Evet dökülüyor saçları canım hep yatagında buluyorum elinde de tek tük görüyorum bazen.. Belki de olablr
Ayy o tüy dökme mevsimini bizde atlattık:) heryer saç kılıydı birde yüzüstü yattığı için eli de ağzında olduğu için ağzı yüzü hep kıldı. Elimde kıl rulosuyla geziyordum birara:) şimdi geçti ama saçının arkadaki çukur kısımda kalan kısmı yere temas etmiyor ya orda bi tutam kaldı çook komik son mohikan gibi valla:)

Aynrn canım benimki de hep yüzüstü yatar. Genelde kıllar gıdığında birikiyor bizimkinşn

Bebek emdikten sonra sağım yapıp üretmeye devam et mesajı vermen gerekiyor. Birde powerpump artırıyor. 20 dk sağ 10 dk dinlen 10 dk sağ 10 dk tekrar dinlen 10 dk tekrar sağ. Tabi bunun için sakin velet lazım oda bende yok beynim çınlıyor ağlamasından

Forse canım ben hiç sağmıyorum. Sağdığım zaman doğru düzgün süt gelmiyor. Sen bol bol emzir emzirmek arttırır sütü en güzel.. Çünkü bebwğin ihtiyacı kadar üretirmiş zatwn göğüsler. En az 3 litre su, günde 7-8 hurma ve ceviz, mümkünse et yemek, dinlenmek ve uyku en güzel bunlar arttırıyor sütü

Yarım saat bakın ben bi eczaneye gideyim dedim babam ben giderim dedi. Boğuluyorum artık evde

Powerpump da işe yaramadı hamileliğimden beri araştırırım emzirme gruplarına üyeyim ojurum sorarıl al tıkandım işte nerdeyse 2 saat uğraştım 30 cc anca çıkardım o da gögsüme elimle baskı yaparak çok üzünüm emmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…