- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.881
Evet dökülüyor saçları canım hep yatagında buluyorum elinde de tek tük görüyorum bazen.. Belki de olablrBelki saçlarını yolmak için olabilir mi? Saçı dökülüyorsa...
Bizimki de öyle canım hatta daha bugün ilk kez kestim ayak tırnaklarını 14 haftadır ilk kez.. Demek ki hepsinde aynıKızlar benim oğlumun el tırnakları çok çabuk uzuyor 2 günde bir ama ayak tırnağı hiç uzamadı, doğduğu günden beri aynı. Bi gariplik olabilir mi?
bizimki de oyle canim. Hatta ayak tirnaklarini hic kesmedim 3 aydir
Kızlar ilk defa düdüklü tencere kullanıyorum.
Siyah plastik yer ile su metal yerden buhar ve su çıktığı için korktum.
Çıkması normal mi.
Kapattım altını. Buhar boşaltma kısmı açık olmasına rağmen oradan cikiyodu.
Alerji mi var canım?Hala uyanik .Gaz dışında bir sorunu var deli gibi agliyor .Yine mukuslu kaka yapti ama babamiz hala yok. Hastane isi yine iptal.
Aynı cnm bende ve hem terliyorum hem de kokmaya başladı stick ve deodoranta rağmen
Evet cnm hem her emzirme sonrası sağma öneriliyor hem de power pomp diye bi şey var, 20 dk sağım 10 dk dinlenme 20 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım şeklinde. Bunu günde en az 1 yada 2-3 yapılması öneriliyordu.
Duyarlar :) benim KV almaya kalktı da ben aldım söyleyemediler demekkiAynen canım deodorant nedir bilmezdim hamilelikten once. Şimdi her gün duş ve deodoranta rağmen koku hissediyorum inşallah insanlar duymuyordur
İlk kaynadıktan sonra kısık ateşe alınmalı onu biliyorum..
Alerji mi var canım?
Deotac var parabensiz. Eczanelerde satılıyor 7 gün etkili ben onu kullanıyorum.
Baya iyi geldi ben de kokuyordum
Sağol canım, bunu deniycem..
Duyarlar :) benim KV almaya kalktı da ben aldım söyleyemediler demekki
Aynen bende aşırı terden sabah kadar üst değiştiriyorum ve sonrada hapşırıp duruyorum. Ama ben gebelikten oncede çok terlerdim.Ben varım canım acayip terliyorum özellikle de geceleri emzirmeye kalktığımda sırtım saçlarım ter içinde oluyor ve hep hapşuruyorum burnum akıyor üşütyprum heralde terden
Canım bizde yaşadık 20 gün önce aynı şeyi. Doktora hemen götürmedim üşüttüyse diye ateşi yoktu bol emzirdim ama düzelmedi. Düzelmeyince geçen hafta dr a gittik kala testi yapıldı ve kakada lökosit çıktı hem de baya yüksek 11 civarı. Kilo alımı normal be ateşi falan yok oğlumun dr bana süt diyetine başladı. Ve lökosit çok yüksek olunca mecburen antibiyotik verdi bağırsak için olandan. Bu hafta tekrar doktora gittik lökosit 5 civarı çıktı. Ama hala yeşil ve sümüksü kaka devam ediyor. Ama huzursuzluğu düzeldi oğlumun ve kaka sayısı normale döndü. Yani ya üşüttü ya yediğin birşeye alerjisi var ya da eözik falan kullanıyorsan bakteri kaptı genelde bu 3 olasılık sebep oluyor. Ateşi yoksa ve genel durumu iyiyse panik yapma canım halledilir inş.Arkadaslar iyi aksamlar. Lutfen bilginiz varsa cevap verin, benim kizim henuz 2 bucuk aylik ve son bir haftadir kakasinda sūmūksūluk var. hatta bugun renk olarak koyu hardal hatta yesilimsi.. doktora goturmeyi dusunuyorum ilk size sormak istedim basina ayni sey gelen var mi
Günnde kac kez sürsem olurTuvalete tutuyormuş gibi yapmak da işe yarıyor.
Canım fark etmez farklı yerlerine de sürsen en fazla 1 hafta kullanabilirsin.
geçmiş olsun. Bizimki de kolikti çok zor zamanlar yaşadım 40 ı çıkar çıkmaz başlamıştı gece 4 lerden önce uyutaöıyordum 3 ayda kesilfi.dizinde bir an önce düzelir umarım.
Ayy o tüy dökme mevsimini bizde atlattık:) heryer saç kılıydı birde yüzüstü yattığı için eli de ağzında olduğu için ağzı yüzü hep kıldı. Elimde kıl rulosuyla geziyordum birara:) şimdi geçti ama saçının arkadaki çukur kısımda kalan kısmı yere temas etmiyor ya orda bi tutam kaldı çook komik son mohikan gibi valla:)Evet dökülüyor saçları canım hep yatagında buluyorum elinde de tek tük görüyorum bazen.. Belki de olablr
Yok benim sonradan oldu canım hormonlardan tahminim.. Senin neden acabaAynen bende aşırı terden sabah kadar üst değiştiriyorum ve sonrada hapşırıp duruyorum. Ama ben gebelikten oncede çok terlerdim.
Aynrn canım benimki de hep yüzüstü yatar. Genelde kıllar gıdığında birikiyor bizimkinşnAyy o tüy dökme mevsimini bizde atlattık:) heryer saç kılıydı birde yüzüstü yattığı için eli de ağzında olduğu için ağzı yüzü hep kıldı. Elimde kıl rulosuyla geziyordum birara:) şimdi geçti ama saçının arkadaki çukur kısımda kalan kısmı yere temas etmiyor ya orda bi tutam kaldı çook komik son mohikan gibi valla:)
Günnde kac kez sürsem olur
Bebek emdikten sonra sağım yapıp üretmeye devam et mesajı vermen gerekiyor. Birde powerpump artırıyor. 20 dk sağ 10 dk dinlen 10 dk sağ 10 dk tekrar dinlen 10 dk tekrar sağ. Tabi bunun için sakin velet lazım oda bende yok beynim çınlıyor ağlamasındanKızlar bir şey soracağım, şimdi ben mamayı azalttım artık emzirmeye daha ağırlık vermeye başladım Dr tavsiyesi ile. Zaten istiyordum doktor da onaylayınca iyi oldu.
Bebeğim 4 aylık.
Daha önceleri 3 saatte bir 90 cc veya 70-80 cc mama veriyordum şimdi bunu 4 saatte bir 60 cc ye çektim bebeğimin emmesi arttı. Doktor 3 gün dayan bak nasıl sütün artacak dedi. Gerçi o mamayı sık verme emzir dedi ama ben hacim azalttım saat aralığını da arttırdım ve ne zaman isterse emziriyorum.
Bazı yöntemler vardı sağma ile ilgili bilen cevap verir mi? Bebek emdikten sonra meme tamamen boşaltılması mı gerekiyor sağım yaparak.. Bu süt hacmini arttırıyor mu? Sütümü başka nasıl arttırabilirim?
Geç gelmişim:)kronik_unutkan bu işin piri
Yarım saat bakın ben bi eczaneye gideyim dedim babam ben giderim dedi. Boğuluyorum artık evdeKafamda hep 2 yaşına kadar anane ile takılırlar sonra yarı zamanlı kreş ben de yarı zamanlı çalışırım diyordum yalan oldu. Bakıcı fikri çalışsam da çalışmasam da bana çok uzaktı ama şimdi yakınlarım yardım etmeyince el de olsa arada bana nefes aldıracak biri olsa iyi olurmuş diyorum teoride ama pratikte çok zor eve alıp bebeyi emanet edecek kadar güvenilir biri
14. Haftada başlayan atak 14-19. Haftalar arasıymış anlıcağın 5 hafta sürüyorOffff 12 bittti bide 14 mu amannn alaaahimmm
banyodan sonra karbonat sür. inanılmaz bir etki. çok kötü kokuyordum doğumdan sonra tamamen kesti.Aynen canım deodorant nedir bilmezdim hamilelikten once. Şimdi her gün duş ve deodoranta rağmen koku hissediyorum inşallah insanlar duymuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?