2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bnu ne kadar zaman yapman gerekiyor acaba? Yani bir kaç günde artar mı ki dişimi sıkıp yapayım. Çünkü benim oğlan da çok hareketli acayip ilgi istiyor boş zamanım çok az

Ahh ah hepsi tamam da dinlenmek ve uyku işte o yok canım

Sabah 5:30 da kalktı gece de 11:30 da uyumuştu.. 5:30 dan sonra 8 e kadar tilki uykusu gibi o mırıl mırıl ben de pışşş pışş demekten saat 8 e kadar geçti sonra uyumuşuz az 10 da kalktık. Sonra kaçta uyudu dersin 14 den 14:30 a kadar . sonra 16:30 dan 18 e kadar. Ve saat 23 olmuş daha şimdi babası uyutmaya çalışıyor. Bir dokun bin ah işit yani canım....

Bnu ne kadar zaman yapman gerekiyor acaba? Yani bir kaç günde artar mı ki dişimi sıkıp yapayım. Çünkü benim oğlan da çok hareketli acayip ilgi istiyor boş zamanım çok az
Günde 5 kez yapan bir kadının 30 cc den günlük toplam 800 cc ye çıktığını okumuştum. Ben haftada 2 yaparak 30 dan 70 e çıktım. Ama 3 saat falan emmezse o kadar iyi değiliz yani belki kızla ilgilenen olsa yaparım ama yüzümüze bakan yok babası olacak insansıda dahil

Valla bu erkekler de 40 çıkana kadar cicim ayı gibi sonrası anne olmak farklı bişey deyip sıyrılıveriyorlar aradan. Neyse ki arada uyutuyor sağolsun..
800 cc çok iyimiş yani.,. hiç mamaya gerek kalmaz. Yapabilir miyim acaba denemem lazım bi..memeler de sarkmaya başladı ona da canım sıkılıyor.

Son düzenleme:
Hanımlar hamileligimden beri aşırı terliyorum doğumla geçer dedim ama yok. Böyle olan var mi
Vaaarrr ben maalesef normalde de sicaya gelemem fakat bu farkli çocuk usimesin diye kombi yanıyor ama ben kısa kol geziyorum pofffffff böyle olmazdim ama nolduysa anlamadım benim oğlanlar da ben kısa kol geziyorum diye soyunmaya çalışıyor

Bınu dokuyan kadın kör oldu gibi mesajını tekrar okuyunca bi gülümsetti canımm :)))))

Çok zor canım gerçekten çocuk uyutmak.. Benimki de dönrm dönem değişiyor. Bi ara ne güzel bi emmede uyurdu akşam 6-7 saat deliksiz uyurdu. Bubaralar uyutmak bi dert uzun uyumasını beklemek ayrı dert.. Her çocuk bi değişik ve anlamak imkansız.. Benim bir arkadaşım var 4,5 aylık oğlu var, 2 aylıkken beri oğlu deliksiz 8-10 saat uyuyor istisnasız maşallah .. Var mı öyle bi çocuk ya

Acaba dördüncü ay için de geçerli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…