2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin cnm. Gece gündüz tek bakmak, düşünemiyorum
Kolik ve atak zamanları pert oluyordum canım ama aslında çok uysal yavrum , sıkıntısı olunca napsın yavrular o anlarda ne anne ne baba tanıyorlar maalesef.
Allah herkese kolaylık versin evlat büyütmek de yetiştirmek de çok zor .

Benim guatrım var ve ilaç kullanıyorum 5 senedir her gün. Hamileliğimde de kullandım hala devam ediyorum.. İlaca rağmen etki yapıyor olabilir mi ki? Brn de çok terliyorum
Bilmiyorum canim.
O favorimiz zaten.Benimki onu oyun saniyor

Kızlar bir şey soracağım, şimdi ben mamayı azalttım artık emzirmeye daha ağırlık vermeye başladım Dr tavsiyesi ile. Zaten istiyordum doktor da onaylayınca iyi oldu.

Bebeğim 4 aylık.
Daha önceleri 3 saatte bir 90 cc veya 70-80 cc mama veriyordum şimdi bunu 4 saatte bir 60 cc ye çektim bebeğimin emmesi arttı. Doktor 3 gün dayan bak nasıl sütün artacak dedi. Gerçi o mamayı sık verme emzir dedi ama ben hacim azalttım saat aralığını da arttırdım ve ne zaman isterse emziriyorum.

Bazı yöntemler vardı sağma ile ilgili bilen cevap verir mi? Bebek emdikten sonra meme tamamen boşaltılması mı gerekiyor sağım yaparak.. Bu süt hacmini arttırıyor mu? Sütümü başka nasıl arttırabilirim?

Belki saçlarını yolmak için olabilir mi? Saçı dökülüyorsa...

Evet cnm hem her emzirme sonrası sağma öneriliyor hem de power pomp diye bi şey var, 20 dk sağım 10 dk dinlenme 20 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım şeklinde. Bunu günde en az 1 yada 2-3 yapılması öneriliyordu.

Arkadaslar iyi aksamlar. Lutfen bilginiz varsa cevap verin, benim kizim henuz 2 bucuk aylik ve son bir haftadir kakasinda sūmūksūluk var. hatta bugun renk olarak koyu hardal hatta yesilimsi.. doktora goturmeyi dusunuyorum ilk size sormak istedim basina ayni sey gelen var mi

kronik_unutkan bu işin piri

Aminn canım, bende fıtık çıktı ben o yüzden de çok zorlanıyorum sanırım

Sen evdeyken mı bakıcı almayı düşünüyorsun yoksa ise dönmeyi mi
Kafamda hep 2 yaşına kadar anane ile takılırlar sonra yarı zamanlı kreş ben de yarı zamanlı çalışırım diyordum yalan oldu. Bakıcı fikri çalışsam da çalışmasam da bana çok uzaktı ama şimdi yakınlarım yardım etmeyince el de olsa arada bana nefes aldıracak biri olsa iyi olurmuş diyorum teoride ama pratikte çok zor eve alıp bebeyi emanet edecek kadar güvenilir biri

Alerji yada enfeksiyon olabilir. Bir haftadir da gecmediyse dra gostermek en iyisi. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…