2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aynı başından beri yapıyorum ama olmadı, bence benim süt kanallarımda yapısal bir sorun var

Kızlar anne sütüyle beslenen bebeklerde kaç güne kadar kaka yapmamak normaldi?

canim ben de oyle dusunuyordum ama gecen hafta doktorumuz 3 gun bitince hala yapmadiysa 4.gun fitil ver dedi.

Arkadasin bebegi ikinmaktan gobek fitigi oldu Allah korusun. Benimki de gecen hafta cok ikindi kipkirmizi oluyordu.

3 gun bitip 4. Gune geçildiginde fitil ver dedi bana doktorum, gecen hafta 4.gunde yapti bizimki de
Ben zar zor yaptırttım. Baya sıkıntı vermeye başlamıştı artık. 2,5 gün oldu Zeytinyağlı kulak temizleyici sokayım dedim poposuna zR zor biraz girdi. Fazla zorlamadım. Zaten tüm gün masaj yapmıştım devam ettim yapmaya. Ömce patır patır osuruk arkasında da kaka geldi çok şükür rahatladı şimdi uyuttum

aman cok sukur rahatlamistir yavrucak. Cok sıkıntı veriyor ya kiyamam.

Saat ne zaman 1 olmus ya bizim minik ergen uyumuyor yine. Oyle alismisim ki artik saati fark etmiyorum, esim aglama sesinde horlamaya devam ediyor falan. İngaaa eguuu huni

4 gün sonra 4 aylık olacak bizimkide her geçen gün dahada deliriyor. Şu kızın gazını eve döşesek bütün kış ısınırdık
Kafayı yemek üzereyim artık. Saatlerdir ayakta evde dolanıp duruyorum. Uyuyamıyor bir türlü. Zar zor azıcık gaz çıkardı. Otursam çığlığı basıyor. Piyanolu oyuncağa koydum şimdi, eli ağzında sinirli sinirli söyleniyor.

Biz de 3 ay olunca geçer diye bekledik ama kolik değil laktoz intoleransı çıktı. Doktor yüzüne bu kadar süre bekledik. Eskiden en azından memede duruyordu. Doktor yanlış teşhis yüzüne iyice kötüleşti çocuk. Ağlıyorum artık sinirden.

Dun oğlumla 40 dk gds 40 dk donusluk yürüyerek gezdikk.
Yol sadece 80 dk
disarda da da gezdik pazar dükkan falan

Bugünde nikaha gidicektim. babanneme bıraktım
Iyikid bırakmışım çok uzakmış

Huysuslugu huzursuzlugu üzerinde .
Kv deydik . Orda o kadqr agladaki haetaneye goturun dediler.
Gittik.
Gazı var dediler
Biogigai yazdı 4 eczane gezdk.
Anca bulduk eczaneleri.
Neyse eve geldik bizim bebe ağlıyor.
Emzirsen emmiyor biberon dayasan almıyor.
Sinirlerim zıpladı.
Karnına masaj artı şebekelik nihayet emmeye başladı.
Uyudu gibi oldu yerine koydum. Ağlamaya başladı

Kaç gündür banyo yapicam diyorum bir türlü yapamadım.
Saçlarım yaglandı artık.
Neyse onu bırakıp girdim artık duşa. Oysa 1 saat sıcak su keyfi yapmak istiyodum. Ama eşim oğlu agliyor diye çık dedi
Duştan çıktım eşim hazırlan gidiyoruz bu çocuğun başka sıkıntısı var bu gaz değil diyor.
Ben girdiğimden beri hiç susmamış. Kucakta bile.
Oysa kucakta susardi.
Neyse aldım. Emzirdim . Anca sakinledi uyudu . Ağlaması geçti çok şükür..
Çok üzülüyorum oğluma sinirlenince...

Forse fatma_sibel kızlar bugün doktora gidemedk yazışmışsnz ama okuyamadm. Sanırım kortizonlu kremle geçiyor öyle anladım. İnşallah bizimki de geçer şuan sadece sol yanağı kızarık.. ve inşallah bebeklerimzde birdaha tekrarlamaz çok üzücü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…