2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ilk defa düdüklü tencere kullanıyorum.
Siyah plastik yer ile su metal yerden buhar ve su çıktığı için korktum.
Çıkması normal mi.
Kapattım altını. Buhar boşaltma kısmı açık olmasına rağmen oradan cikiyodu.

Eklentiler

• Screenshot_20181018-190045.webp
    11 KB · Görüntüleme: 44
4 gün sonra 4 aylık olacak bizimkide her geçen gün dahada deliriyor. Şu kızın gazını eve döşesek bütün kış ısınırdık

Hımm anladım cnm. Dimi hazır yatakta kendiliğinden uyumayı bildiğine göre alışkanlık kazandırmak lazım. Saol canımcım, deneyelim

Ay hepsi aynı. Benimki bi gün sakin bi gün mızırdak oluyor ama

Allah sabır versin cnm. Gece gündüz tek bakmak, düşünemiyorum

Çok haklısın canım ama benim eşim tam bir nazende. Sanırsın o kız ben erkeğim. Şimdi bozulan psikolojisini de ikisinin arasını da ben duzeltcem. Oooy oy

Evet canım gazlı bebekti ama gazlı bölümün çoğunda ben memleketteydim o kmlerce uzaktan bize uzulmekle meşguldü. Şimdi gazi gitti de aşırı nazlı bir bebek babası gibi istediği olmayınca saniyeler içinde apartman ayağa kalkıyor

Normal değil ya çok mu buhar çıkıyordu? Sadece buhar boşaltma kısmından cikmasi lazım. Bulaşık makinesinde falan yıkadın mı kapağı? Benimkinin kullanma talimatinda kapağın yüksek ısıda yıkanmaması gerektiği yazıyordu

Aynı eşim gece kalkıyorum çocuğa bakmaya arkandan kapıyı kapasana benim uykumu niye boluyosun diye kiziyo. Aşıdan sonra belki ateş olur diye alarm kurup ateşini olceyim dedim izin vermedi beyimiz ateşi çıkarsa ağlar diyo. Erkeklerle herbiseyimiz farklı fedakarlık denen mevzudan haberleri yok

Hala uyanik .Gaz dışında bir sorunu var deli gibi agliyor .Yine mukuslu kaka yapti ama babamiz hala yok. Hastane isi yine iptal.

Ilk defa kullandım canım daha ince elimde tozu gitsin diye yıkamıştım

Çok değil hafif cikiyordu

Ç

Çok teşekkür ederim mutlu oldum hatırladığıniz için. Cok şükür iyiyiz.isitme testinden gecemiyoruz sadece dua edip biraz daha büyümesini bekliyoruz.kafam cok dolu bu ara o yüzden giremiyorum.Sevgiler
İnşallah canım merak etme bunun da altından kalkıcaktır yavrun allahın izniyle..

İyi akşamlar kızlar.. Umarım her biriniz ve yavrularınız iyisinizdir.. Son yazılanları girip okumaya fırsat bulamadım. Brnim kız son birkaç gündür sağ elini hrp kafasının arkasına götürüyor çok dikkatimi çekmeye başladı.. Acaba neden olabilir ki.. Bi yeri falan ağrıyor olabilir mi ki? Sizlerinkiler yapıyor mu hiç böyle bişey

Hanımlar hamileligimden beri aşırı terliyorum doğumla geçer dedim ama yok. Böyle olan var mi
Ben varım canım acayip terliyorum özellikle de geceleri emzirmeye kalktığımda sırtım saçlarım ter içinde oluyor ve hep hapşuruyorum burnum akıyor üşütyprum heralde terden

Tiroid hormonlarına baktirdin mi yengemin de gebelikle ortaya cikmisti.
Benim guatrım var ve ilaç kullanıyorum 5 senedir her gün. Hamileliğimde de kullandım hala devam ediyorum.. İlaca rağmen etki yapıyor olabilir mi ki? Brn de çok terliyorum

Tuvalete tutuyormuş gibi yapmak da işe yarıyor.

Acaba bigün karnına bigün bacaklarına sürsem daha iyi olur dimi en azı dan zararı olmaz.
Canım fark etmez farklı yerlerine de sürsen en fazla 1 hafta kullanabilirsin.

geçmiş olsun. Bizimki de kolikti çok zor zamanlar yaşadım 40 ı çıkar çıkmaz başlamıştı gece 4 lerden önce uyutaöıyordum 3 ayda kesilfi.dizinde bir an önce düzelir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…