- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.941
Yapıyor benimki. Ben anne karnındaki pozisyonuna benzetiyorum . Emerken filan özellikleİyi akşamlar kızlar.. Umarım her biriniz ve yavrularınız iyisinizdir.. Son yazılanları girip okumaya fırsat bulamadım. Brnim kız son birkaç gündür sağ elini hrp kafasının arkasına götürüyor çok dikkatimi çekmeye başladı.. Acaba neden olabilir ki.. Bi yeri falan ağrıyor olabilir mi ki? Sizlerinkiler yapıyor mu hiç böyle bişey
Ah canım Allah kolaylık versin bu bebeler bizi parmağında oynatıyorEvet canım gazlı bebekti ama gazlı bölümün çoğunda ben memleketteydim o kmlerce uzaktan bize uzulmekle meşguldü. Şimdi gazi gitti de aşırı nazlı bir bebek babası gibi istediği olmayınca saniyeler içinde apartman ayağa kalkıyor
Bizde 4ten beri yeni gelin gibi süzünüyoruz bakalım ışığı da açtırdı dolabıma kitlendi bakıyo sallıyorum bende uyur inşallah.10 ar dk uyumaları sayarsak uyudu :) 12. Hafta atağındayız canım bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim
Ay Allah sana bolca sabır güç kuvvet versin halden düşüyorsundur bizimki durmayınca kanatlarım düşüyo benim vallaAtak halt etmis bizim her zamanki halimiz bunlar
Mesela 6 da uyandi daha uyanik.12 saattir yani .
Ne yemek yedim ne dinlenebildim. Esimin gelmesine de 2 saat var daha.
Aynen canım çok şükür yaaman cok sukur rahatlamistir yavrucak. Cok sıkıntı veriyor ya kiyamam.
En en sevmediğim insan tipi yahu insan azıcık düşünceli olur, bu kiz musaitmi bu kiz yorgun mu yok ya bizim bu insanlarda anlayış namına hiç bişey yok.Bizde 4ten beri yeni gelin gibi süzünüyoruz bakalım ışığı da açtırdı dolabıma kitlendi bakıyo sallıyorum bende uyur inşallah.
Bi arkadasım var çocuk doğduğundan beri gelelim ha gelelim tutturdu. Doğumumda cümbür cemaat dibimdeydiniz daha ne ya. Odada adım atacak yer yoktu .
Hani memleketten yeni geldm oğlanın atak başladı yorgun dustugumı bılıyoda. Bi gün ayarla gelelim diyo yeni bi kızla tanışmış geçen ay kuaföre gittğmde onuda getrmş ayak üstü tanışmıştık oda başlamış bende gelim diye. Arkadasta bana soyluyor. İyi gelsn dedm. Daha dün konuştuk musait oldgm bigün çağırırım diye bugun yazmış ne zaman geliyoz diye. Yarın gelin dedm ya. Bu neydi ki kaçıyoz mu anlamadm ve malesef uykusuz kalcam eşimin evde olduğu günü bebeği ona verip dinlenmek yerine koştır koştur iş yapacağım
bizimkide oda değiştirdi sağolsun zaten annemin evinden getirdim ben bu kızı niye baksınki sinir oluyorum sinirSaat ne zaman 1 olmus yabizim minik ergen uyumuyor yine. Oyle alismisim ki artik saati fark etmiyorum, esim aglama sesinde horlamaya devam ediyor falan. İngaaa eguuu huni
Ayy evet yaa anlıyorum seni, misafir geldiğinde benim bebek uyur çok sakin olur gelenler de oh ne güzel der, ben söylendiğimle kalırım bebek uyurken iş yapmak da cabasıBizde 4ten beri yeni gelin gibi süzünüyoruz bakalım ışığı da açtırdı dolabıma kitlendi bakıyo sallıyorum bende uyur inşallah.
Bi arkadasım var çocuk doğduğundan beri gelelim ha gelelim tutturdu. Doğumumda cümbür cemaat dibimdeydiniz daha ne ya. Odada adım atacak yer yoktu .
Hani memleketten yeni geldm oğlanın atak başladı yorgun dustugumı bılıyoda. Bi gün ayarla gelelim diyo yeni bi kızla tanışmış geçen ay kuaföre gittğmde onuda getrmş ayak üstü tanışmıştık oda başlamış bende gelim diye. Arkadasta bana soyluyor. İyi gelsn dedm. Daha dün konuştuk musait oldgm bigün çağırırım diye bugun yazmış ne zaman geliyoz diye. Yarın gelin dedm ya. Bu neydi ki kaçıyoz mu anlamadm ve malesef uykusuz kalcam eşimin evde olduğu günü bebeği ona verip dinlenmek yerine koştır koştur iş yapacağım
Ayy evet yaa anlıyorum seni, misafir geldiğinde benim bebek uyur çok sakin olur gelenler de oh ne güzel der, ben söylendiğimle kalırım bebek uyurken iş yapmak da cabası
En en sevmediğim insan tipi yahu insan azıcık düşünceli olur, bu kiz musaitmi bu kiz yorgun mu yok ya bizim bu insanlarda anlayış namına hiç bişey yok.
Yoruluyodur işe git gel canımbizimkide oda değiştirdi sağolsun zaten annemin evinden getirdim ben bu kızı niye baksınki sinir oluyorum sinir
On dakika mı çok uyumuş yaa:) bu atak haftasına gıcık oldum10 dakka uyudu bi ağlamaya sıçradım şimdi de vır vır susmuyo 3buçuk saat oldu gozlerım yanıyokendi gözünü açacak hali kalmamış daha direniyo oğlum uyku gibi tatlı bişy varmı uyusana ne guzel
Canım doktor reçete eder yine de yanlış yönlendirmeyelim, fatma sibel e de reçete edilmiş o yüzden kullanacak. Diğer kremlerle de geçebilir her kızarıklık egzama olmayabilir.Forse fatma_sibel kızlar bugün doktora gidemedk yazışmışsnz ama okuyamadm. Sanırım kortizonlu kremle geçiyor öyle anladım. İnşallah bizimki de geçer şuan sadece sol yanağı kızarık.. ve inşallah bebeklerimzde birdaha tekrarlamaz çok üzücü..
Bizde 4ten beri yeni gelin gibi süzünüyoruz bakalım ışığı da açtırdı dolabıma kitlendi bakıyo sallıyorum bende uyur inşallah.
Naptığı belli değil çocuğun yaOn dakika mı çok uyumuş yaa:) bu atak haftasına gıcık oldum
Çok meraklısınya sende onların yuzune. Şaşırmış bu millet ya. Börek çörek Yapsınlar boşver kahvaltıda yersin sabahları :)Çok düşüncesiz insanlar var.
Bana da gelecekler var. Eşimin tarafı panik... börek çörek yapıcaklarmış, yahu ne gerek var dışarıdan hazır alırız diyorum tınlamıyorlar. İyi uğraşsınlar.hala gelecekler benim ahbaplarım da değil görümcemin kankilettoları. Görümcem ne zaman müsait olursa o zaman bana da sen de artık müsait ol diyecekler
Ya sorma arkadaşım valla tuhaflık diz boyu. Gelecek olan gelsin bir saat otursun çayını böreğini yesin sonra da Allah selamet versin. O kadar uzatıyorlar ki yok kek yapacakmış poğaça yapacakmış. İyi yapsın napayım ben mi yapayım diyim zaten hazır alalım diyorum ona da yanaşmıyorlar. En€ konu ağırlamayacağız ya diyorum, suratıma bakıyorlar yahu benim kankilerim mi sanki!!!Çok meraklısınya sende onların yuzune. Şaşırmış bu millet ya. Börek çörek Yapsınlar boşver kahvaltıda yersin sabahları :)
Görümcende iyiymiş müsait olduğnda sanada hazır ol diyecek çok iyi ya
Benim mesaim daha fazla bence o yüzden işe gidip gelmesi umrumda değil ben ise başlayınca böyle yaparsa hiç iyi bitmez zaten sonuYoruluyodur işe git gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?