2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yapıyor benimki. Ben anne karnındaki pozisyonuna benzetiyorum . Emerken filan özellikle

Ah canım Allah kolaylık versin bu bebeler bizi parmağında oynatıyor

10 ar dk uyumaları sayarsak uyudu :) 12. Hafta atağındayız canım bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim
Bizde 4ten beri yeni gelin gibi süzünüyoruz bakalım ışığı da açtırdı dolabıma kitlendi bakıyo sallıyorum bende uyur inşallah.

Bi arkadasım var çocuk doğduğundan beri gelelim ha gelelim tutturdu. Doğumumda cümbür cemaat dibimdeydiniz daha ne ya. Odada adım atacak yer yoktu .

Hani memleketten yeni geldm oğlanın atak başladı yorgun dustugumı bılıyoda. Bi gün ayarla gelelim diyo yeni bi kızla tanışmış geçen ay kuaföre gittğmde onuda getrmş ayak üstü tanışmıştık oda başlamış bende gelim diye. Arkadasta bana soyluyor. İyi gelsn dedm. Daha dün konuştuk musait oldgm bigün çağırırım diye bugun yazmış ne zaman geliyoz diye. Yarın gelin dedm ya. Bu neydi ki kaçıyoz mu anlamadm ve malesef uykusuz kalcam eşimin evde olduğu günü bebeği ona verip dinlenmek yerine koştır koştur iş yapacağım

Atak halt etmis bizim her zamanki halimiz bunlar
Mesela 6 da uyandi daha uyanik.12 saattir yani .
Ne yemek yedim ne dinlenebildim. Esimin gelmesine de 2 saat var daha.
Ay Allah sana bolca sabır güç kuvvet versin halden düşüyorsundur bizimki durmayınca kanatlarım düşüyo benim valla

En en sevmediğim insan tipi yahu insan azıcık düşünceli olur, bu kiz musaitmi bu kiz yorgun mu yok ya bizim bu insanlarda anlayış namına hiç bişey yok.

Saat ne zaman 1 olmus ya bizim minik ergen uyumuyor yine. Oyle alismisim ki artik saati fark etmiyorum, esim aglama sesinde horlamaya devam ediyor falan. İngaaa eguuu huni
bizimkide oda değiştirdi sağolsun zaten annemin evinden getirdim ben bu kızı niye baksınki sinir oluyorum sinir

Ayy evet yaa anlıyorum seni, misafir geldiğinde benim bebek uyur çok sakin olur gelenler de oh ne güzel der, ben söylendiğimle kalırım bebek uyurken iş yapmak da cabası

Ayy evet yaa anlıyorum seni, misafir geldiğinde benim bebek uyur çok sakin olur gelenler de oh ne güzel der, ben söylendiğimle kalırım bebek uyurken iş yapmak da cabası

En en sevmediğim insan tipi yahu insan azıcık düşünceli olur, bu kiz musaitmi bu kiz yorgun mu yok ya bizim bu insanlarda anlayış namına hiç bişey yok.

Bide sabah bana gelecekmişte müsait değilimdir diye gelmemiş. Bana gelmeden 2gün öncesinden haber edin derim hep. Emrivakilerden nefret ederm. Kmseyi ama hiç kmseyi göresim yok

10 dakka uyudu bi ağlamaya sıçradım şimdi de vır vır susmuyo 3buçuk saat oldu gozlerım yanıyo kendi gözünü açacak hali kalmamış daha direniyo oğlum uyku gibi tatlı bişy varmı uyusana ne guzel

Canım doktor reçete eder yine de yanlış yönlendirmeyelim, fatma sibel e de reçete edilmiş o yüzden kullanacak. Diğer kremlerle de geçebilir her kızarıklık egzama olmayabilir.

Çok düşüncesiz insanlar var.
Bana da gelecekler var. Eşimin tarafı panik... börek çörek yapıcaklarmış, yahu ne gerek var dışarıdan hazır alırız diyorum tınlamıyorlar. İyi uğraşsınlar.hala gelecekler benim ahbaplarım da değil görümcemin kankilettoları. Görümcem ne zaman müsait olursa o zaman bana da sen de artık müsait ol diyecekler

Çok meraklısınya sende onların yuzune. Şaşırmış bu millet ya. Börek çörek Yapsınlar boşver kahvaltıda yersin sabahları :)

Görümcende iyiymiş müsait olduğnda sanada hazır ol diyecek çok iyi ya

Ya sorma arkadaşım valla tuhaflık diz boyu. Gelecek olan gelsin bir saat otursun çayını böreğini yesin sonra da Allah selamet versin. O kadar uzatıyorlar ki yok kek yapacakmış poğaça yapacakmış. İyi yapsın napayım ben mi yapayım diyim zaten hazır alalım diyorum ona da yanaşmıyorlar. En€ konu ağırlamayacağız ya diyorum, suratıma bakıyorlar yahu benim kankilerim mi sanki!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…